ایده و ترفند آشپزی
#جلوگیری_از_سیاه_شدن_قابلمه🍲🍡 با مایع ظرف شویی در کنار صدها کانال و پیج که دارید یک کانال مرگ هم
سلام
درباره این فیلم میخواستم خانوم مدیر بگم ما تو روستا بخواهیم قابلمه ها سیاه نشه گل میمالیم و بعد تموم شدن کار گل ها که شسته بشه قابلمه سفید سفیده
در کنار صدها کانال و پیج که دارید یک کانال مرگ هم داشته باشید غافل نشید👇
http://eitaa.com/joinchat/1096876035Ccaac6a6075
لطفا بگوید کیک اسفنجی شش تخم مرغی چند لیوان آرد استفاده میشه اگه میشه اندازه با لیوان فرانسوی بگویید ممنون از شما
در کنار صدها کانال و پیج که دارید یک کانال مرگ هم داشته باشید غافل نشید👇
http://eitaa.com/joinchat/1096876035Ccaac6a6075
سلام علیکم
درباره سرکه ، که یکی از عزیزان گفته بود،انگور وآب میریزم و ....بعد ۳۰ روز سرکه ،آمادهس،
باید دقت کنیم که ،سرکه قبل ۴۰ روز طاهر و پاک نیست، وخوردنش حرامه،
حتما تاریخ بزنین و بعد ۴۰ روز مصرف کنین
در کنار صدها کانال و پیج که دارید یک کانال مرگ هم داشته باشید غافل نشید👇
http://eitaa.com/joinchat/1096876035Ccaac6a6075
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
برطرف کردن بوی بد سینک
#ترفند
در کنار صدها کانال و پیج که دارید یک کانال مرگ هم داشته باشید غافل نشید👇
http://eitaa.com/joinchat/1096876035Ccaac6a6075
سلام و عرض ادب
عذرخواهی میکنم مصدع اوقات شریف شدم
یه سوال در مورد درجه فر خواستم بپرسم
فر من بکو هستش
درجه فرش با عدد یک تا ۸ شماره گذاری شده
چطور باید تنظیم کنم تا کیکم خوب پف کنه و خراب نشه؟؟
@t_ashpazi
سلامم خسته نباشید عزیزم
از قدیم میگن بعضی ادما دستشون به کارها میاد
یا دستشون خوبه
از این اصطلاحات زیاد میگن
حالا منظورم چیه ؟در جواب عزیزی که گفتن چرا بعضی ها ترشی جات میندازن کپک نمیزنه
خیلی پیش اومده اطرافیان میگن فلانی دستش خوبه ترشی میندازه تا اخر کپک نمیزنه مثل روز اول میمونه
ما تو فامیل چند نفر داریم اینجورن که میان میبرنشون براشون ترشی بندازن که خراب نشه
خلاصه که دو تا دلیل داره کپک نزدن ترشی جات
اول اینکه خوب رعایت کنیم مواد مرغوب استفاده کنیم و موادخشک باشن
دوم اینکه به دستمون بیاد 😁
من خودم شخصا با تحقیق میدانی که کردم بین افرادی که میگن به دستشون میاد یه چیز توجهمو جلب کرده
اکثرشون ادمای خیلی خوب و مخلص هستن
بی ریا هستن
بی کلک هستن
خب اینم تحلیل من بود از داستان ترشی جات
امیدوارم به دردتون خورده باشه😂🤦♀🤦♀🤦♀
@t_ashpazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ترفند گرم کردن نون
نقد بازیگران و واکنش سلبریتی ها به شهادت شهید الداغی👇
http://eitaa.com/joinchat/10289168Cbe4b57f340
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ترفند داغ کردن زغال😂
نقد بازیگران و واکنش سلبریتی ها به شهادت شهید الداغی👇
http://eitaa.com/joinchat/10289168Cbe4b57f340
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تازه نگهداشتن سیر
نقد بازیگران و واکنش سلبریتی ها به شهادت شهید الداغی👇
http://eitaa.com/joinchat/10289168Cbe4b57f340
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بسته بندی فریزری
نقد بازیگران و واکنش سلبریتی ها به شهادت شهید الداغی👇
http://eitaa.com/joinchat/10289168Cbe4b57f340
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
راز مرغ سوخاری
نقد بازیگران و واکنش سلبریتی ها به شهادت شهید الداغی👇
http://eitaa.com/joinchat/10289168Cbe4b57f340
اگر میخاین که مرغ سوخاریتون خشک نشه قبا از سرخ کردن در آب قرار بدید بعد سرخ کنید
ران مرغ
سیر و نمک و فلفل سیاه و آویشن
آرد سوخاری آرد گندم
نوش جان 🤗
نقد بازیگران و واکنش سلبریتی ها به شهادت شهید الداغی👇
http://eitaa.com/joinchat/10289168Cbe4b57f340
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کره بادوم زمینی
استوری عکس خانوم شهید الداغی توسط احسان علیخانی و علی ضیا😡👇
http://eitaa.com/joinchat/10289168Cbe4b57f340
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ترفند کیک توخالی
استوری عکس خانوم شهید الداغی توسط احسان علیخانی و علی ضیا😡👇
http://eitaa.com/joinchat/10289168Cbe4b57f340
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تبدیل ارد سفید به ارد قنادی
http://eitaa.com/joinchat/2599157794Cd132efc1d5
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با این ترفند مربا کف نمیکنه🍒
ترفندآشپزی💯
┄┅✿😋😍😋👇✿┅┄
https://eitaa.com/joinchat/1545797796C3b82ad42dc
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پای پرتقال😋😍😋
مواد لازم🔻
آرد ۲ و نیم پیمانه
آب پرتقال طبیعی ۳ چهارم پیمانه
عسل ۲ ق غ+۱ ق غ آب جوش (مخلوط و رقیق میشه)
شکر ۱ پیمانه
روغن نصف پیمانه
تخم مرغ ۴ عدد
بکینگ پودر ۱ ق غ
وانیل یک سوم ق چ
رنده پوست پرتقال ۱ ق غ(فقط رنده کردن قسمت نارنجی پرتقال)
اسلایس پرتقال ب اندازه کافی
طرز تهیه🔻
فر رو روی درجه ۱۸۰ بزارید گرم شه، تخم مرغ، شکر و وانیل رو با همزن بزنید تا کشدار بشه ، حالا عسل رو ک با آب جوش رقیق شده اضافه کنید کمی بزنید، ب ترتیب روغن، آب پرتقال و رنده پوست پرتقال رو اضافه کنید و کمی هم بزنید، آرد و بکینگ پودر رو مخلوط و الک کنید و طی چند مرحله ب مواد اضافه کنید و دورانی مخلوط کنید، توی قالب ها کپسول قرار بدید و دو سوم از قالب رو با مواد پر کنید، روش اسلایس پرتقال بزارید و در فر از قبل گرم شده ۱۸۰ درجه ب مدت ۳۰ دقیقه قرار بدید (شاید زودتر یا دیرتر بپزه، چک کنید بعد ۲۰ دقیقه) در آخر میتونید چند دقیقه بالای فر (گریل) رو روشن کنید تا طلایی بشه، بعد از پخت تا هنوز داغه روش کمی عسل برس کنیدمن از پرتقال معمولی و خونی استفاده کردم هر دوش زیبا و خوشمزه بود.
.
ترفند و ایده ها و جوابهای سوالات اشپزی جالب رو اینجا میذارم👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#توپک_مرمری😍😋
این شیرینی ها خیلی سریع آماده میشه و خیلی شیک و خوشمزه است برای پذیرایی از مهمون ها بی نظیره
یک و نیم بسته بیسکوییت پتی بور رو با دو عدد موز له شده ترکیب میکنیم حالت خمیری پیدا کنه بعد توپک اندازه گردو بردارین داخل دست گرد کنید دوست داشتین داخلش شکلات صبحانه یا شکلات تخته ای بزارید خوشمزه تر میشه
بزارید توپک ها یکی دو ساعت داخل یخچال باشه
شکلات تیره و سفید رو روی بخار کتری آب کنید...و مثل فیلم توپک ها رو داخلش بزنید بزارید روی کاغذ روغنی سفت بشه
.
ترفند و ایده ها و جوابهای سوالات اشپزی جالب رو اینجا میذارم👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a