eitaa logo
ایده و ترفند آشپزی
9.1هزار دنبال‌کننده
2.9هزار عکس
4.1هزار ویدیو
8 فایل
در صورت رضایت فاتحه برای #مادر_بنده و همه اموات مومنین بفرستید لطفا @Yaasnabi   @BaSELEBRTY @zendegiitv4 @menoeslami @jazabbb @shiriniyeh @mazehaa @cakekhaneh @farzandbano @T_ASHPAZE @didanii @sotikodak تبلیغات @momenaneHhh
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کنسرو گوشت با ماندگاری بالا در منزل بخش اول بخش دوم چند تا پست پایین زدم ورزش و پیاده روی بشدت برای نشاط و سلامتی خانوما لازمه ،اما لازم نیست حتما باشگاه برید در منزل روزی نیم ساعت پیاده روی کنید @menoeslami ╰اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇 ‍‌‌https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کنسرو کردن گوشت پارت اخر پیرو مطلب (رابطه خوب زن و شوهر=با خوب شدن رابطه پدر با بچه ها) خانومی میگفت من رفتم کلاس مهارتهای همسرداری ،در کمال تعجب وقتی رابطه م با شوهرم خوب شد ،رابطه شوهرمم با پسر جوانمم که خیلی بد بود عالی شد، اصلا باورم نمیشد @menoeslami ╰سوالات و تجربیات اشپزی اینجاست😳👇 ‍‌‌https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
سلام خسته نباشید موارد مصرف کنسرو گوشت چیه یعنی کنسرو گوشت را چه طوری باید مصرف کرد به خورشت بزنیم یا به صورت چلو وابگوشت در چلو آبگوشت استفاده کنیم اینم لینک کانالی که خانوما همه باید بیان👇 http://eitaa.com/joinchat/192544789Ca024ccbaef
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
‌ مواد لازم سس مايونز نصف ليوان سس خردل ٢ ق غ ماست چکیده ۲ ق غ سرپر خیارشور ۲ عدد کوچک سیر ۱ حبه پياز يك عدد كوچك جعفری به مقدار لازم سس تند فلفل یک ق غ پودر پاپریکا ، پودر ادویه کاری سرکه ۱ ق غ ‌ طرز تهیه همه ی مواد رو بالا رو باهم مخلوط(جعفری رو ساطوری،سیر و پیاز رو رنده). ╰اینم لینک کانالی که خانوما همه باید بیان👇 http://eitaa.com/joinchat/192544789Ca024ccbaef
همه اجناس این کانال زیر قیمت تمام کانال همکاری ها 😳😳😳😳 ⭐کاملا مستقیم و بدون واسطه ⭐اینقد زود پاسخگو هستن که انگار کار دست خودتونه ⭐بدون استرس ثبت بزن 🌹کاملا قابل اعتماد هستن هم از نظر ارسال هم کیفیت کارها 🌹 بدون شک با اطمینان کامل خرید کن
🫕ترفند و راز‌های خورش فسنجان خوشمزه برای غلیظ شدن آن 🥘🍛 از مقدار گردوی مناسبی استفاده کنید. اگر گردوی خورشت شما کم باشد، خورشت فسنجان حالت آبکی پیدا می‌کند. شما باید تقریباً نصف وزن مرغ یا گوشت خود گردو به خورشت اضافه کنید. 🥘🍛اگر بعد از اضافه کردن گردو در نهایت باز هم احساس کردید، خورشت شما آبکی شده است، می‌توانید یک سیب درختی را پوست بگیرید و رنده ریز کنید و به خورشت اضافه کنید. این کار موجب لعاب‌دار شدن خورشت فسنجان می‌شود. 🥘🍛اضافه کردن ۳ تا ۴ عدد آلود بخارا نیز موجب می‌شود خورشت فسنجان لعاب و غلظت بیشتری پیدا کند. 🥘🍛استفاده از سیب زمینی رنده شده با رنده ریز نیز ایده خوبی برای لعاب‌دار کردن خورشت فسنجان است. 🥘🍛در طرز تهیه فسنجان مجلسی بهتر است پیاز را با رنده ریز خرد کنید تا ظاهر خورشت شما بهتر شود و بافت یکنواخت‌تری پیدا کند. 👨‍🍳 اینم لینک کانالی که خانوما همه باید بیان👇 http://eitaa.com/joinchat/192544789Ca024ccbaef
.⭕️ راستی امشب برای 330 نفر از شما که از کانال ما معرفی شدین یه تخفیف 64 درصدی گذاشتن اگه پیام دادی بگو از طرف ما هستی نکنه جا بمونی🙋‍♀ ____ ❌ گفتن زود پاکش کنم ، دیگه ظرفیتشون داره تکمیل میشه 👆🏻 ⚠️اگه واقعا نیاز داری که بی زحمت و بدون رژیم لاغر شی بشون پیام بده وگرنه بذار اونی که لازمش داره ثبت نام کنه💁‍♀😜 فقط یادت نره ظرفیت تخفیف محدوده ها😄👌
اگر ذرت 1ساعت خیس بخورد هنگام تبدیل به پفیلا، بیشتر پف میکند ! شاید باور نکنید ولی پفیلا بیش از اسفناج آهن دارد و خوراک کم خونی ست، منبع فیبر بوده و دستگاه گوارش را بیمه میکند اینم لینک کانالی که خانوما همه باید بیان👇 http://eitaa.com/joinchat/192544789Ca024ccbaef
تکنیک جدا کردن نارگیل قبلش یک قابلمه آب داغ داشته باشین و چند ثانیه نارگیل و داخلش قرار بدین سریع خارج کنید. اینجوری قالبی در میاد😉 اینم لینک کانالی که خانوما همه باید بیان👇 http://eitaa.com/joinchat/192544789Ca024ccbaef
ایده و ترفند آشپزی
سلام خسته نباشید موارد مصرف کنسرو گوشت چیه یعنی کنسرو گوشت را چه طوری باید مصرف کرد به خورشت بزنیم ی
سلام کنسرو گوشت رو هم میشه همینطوری بعنوان چلو گوشتی با برنج خورد هم میشه توی خورشت ها زد میشه برد تو مسافرت چون گوشت رو نمیشه تو سفر نگه داشت کنسرو کردن درست و اصولی که کاملا هواگیری شده راه سالم و خوبی هست گوشت برد توی سفر و از خرج و مخارج رستوران و غذا در سفر کم کرد هم میشه باهاش ابگوشت تهیه کرد خلاصه با گوشت پخته هر غذایی میپزی با اون کنسرو گوشت هم میشه پخت اینم لینک کانالی که خانوما همه باید بیان👇 http://eitaa.com/joinchat/192544789Ca024ccbaef
سلام خسته نباشی بانو یکی از اقوام ما خورشت قیمه و قورمه سبزی میپزه کنسرو میکنه میبره مسافرت فقط کمی دمی یا برنج میپزه خورشتو فقط گرم میکنه راه خوبیه اینم لینک کانالی که خانوما همه باید بیان👇 http://eitaa.com/joinchat/192544789Ca024ccbaef
هدایت شده از تبلیغات شادی و نکات مومنانه
💢اماده همکاری با کلیه مشاغل خانگی و مغازه ها💢 دخترانه فقط فقط ۱۹۰۰۰ دست مجلسی ۲۶۰۰۰ های ساقدست و روسری به قیمتی که شگفت زده میشوی😳🤔 😳خرید مستقیم از تولیدی😳 😳ازقیمتها تعجب نکنید⁉️⁉️ شگفت زده شو👇👇 ✅ http://eitaa.com/joinchat/93782036C80cc3464f6
🥢ترفند آشپزی🧉 🧂برطرف کردن کم نمکي پلو 🧂اگر هنگام دم کردن پلو معلوم شد که نمک ندارد، فوراً مقداري آب نمک تهيه کرده و با آب روغن مخلوط کنيد، سپس آن را بوسيله‌ي کفگير بر روي تمام قسمت‌هاي پلو بريزيد اینم لینک کانالی  که خانوما همه باید بیان👇 http://eitaa.com/joinchat/192544789Ca024ccbaef
سلام چرا بعضیا شربت البالوهاشون یاقوتی شفاف خوشرنگ میشه ؟ و اینکه چرا شربت من شکرک میزنه؟ گاهی هم کپک میزنه اینم لینک کانالی  که خانوما همه باید بیان👇 http://eitaa.com/joinchat/192544789Ca024ccbaef
ایده و ترفند آشپزی
سلام چرا بعضیا شربت البالوهاشون یاقوتی شفاف خوشرنگ میشه ؟ و اینکه چرا شربت من شکرک میزنه؟ گاهی هم ک
سلام عزیزم علت یاقوتی و کدر شدن شربت البالو گرفتن یا نگرفتن کف روی شربته وقتی کف گرفته نشه باعث کدر شدن شفاف میشه باید کف روی شربت رو کامل گرفت و علت شکرک زدن شربت اینه که حرارت خیلی زیاده و ابلیمو یا جوهرلیمو توش نزدید باید شربت حرارتش متوسط باشه و ریز بجوشه تا رنگش تیره هم نشه و باعث شکرک زدن نشه ابلیمو و یا جوهر لیمو هم توی شربت میزنن تا شکرک نزنه کپک شربت هم از ابکی بودن اون هست اگه قشنگ سفت شده باشه و موقعی که سرد شد قوام داشته باشه یعنی از حالت اب سفت تر باشه کپک نمیزنه شربت بهتره جاش سرد باشه هر چی سفت تر باشه نیازش به یخچال کمتر میشه اما بهتره تو یخچال نگهداری کنید یک تجربه جالب درباره شربت البالو دختر من تو شربت البالوش ابلیمو میزنه هم خوشمزه میشه هم رنگ شربتو قشنگ و شفاف تر میکنه فکر کنم شما هم میتونید تست کنید اینم لینک کانالی که خانوما همه باید بیان👇 http://eitaa.com/joinchat/192544789Ca024ccbaef
هدایت شده از ایده و ترفند آشپزی
سلام من مرضیه خانومم که داستان کنسرویجاتمو براتون میگم😊 پارسال شربت آلبالو که خواستم درست کنم چون ما کلا مربا خور نیستیم اومدم البالو ها رو بعد گرفتن شربت بصورت الوچه خشک دراوردم که برای چای آلبالو استفاده کنم خیلی خوبه خشک شده س مدت طولانی هم میشه نگه داشت به این صورت اماده کردم که اول آلبالو ها رو تو قابلمه ریختم من معمولا ۱۰ کیلو آلبالو میگیرم چون خیلی مصرف شربتمون بالاست روی گاز که گذاشتم تا روی آلبالو ها آب میریزم و اجازه میدم جوش بیاد جوش که اومد زیرشو کم کردم سر نره بعد قشنگ که جوشید رنگشو خوب پس داد آلبالو ها رنگشو پس داد توی آبکش میریزم و آب رنگی رو مجدد روی گاز گذاشتم و شکر لازمه رو ریختم برای تهیه شربت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه ک جوشید خاموش میکنم چون شربت با شکر زیاد بجوشه رنگ خوشرنگ صورتیشو از دست میده تیره میشه البالو ها رو هم اجازه ندادم آبش خیلی تو ابکش کشیده بشه بخاطر رنگش بعد ریختم تو سینی و جلو افتاب گذاشتم خشک که شد تو بطری ریختم و تو کابینت گذاشتم هر وقت میخوام کمی تو قوری میریزم و دم میکنم خیلی خوشرنگ میشه مثه آلبالو تازه😍 تا میتونید خانوما مثل قدیمی ها برید به سمت نگهداری سالم مواد خشک کردن مواد غذایی از قدیم الایام بوده و راه خوبیه برای نگهداری مواد بدون اینکه خیلی ارزش غذاییشو از دست بده حالا دوباره میام میگم امسال البالو شربتمو چکار کردم امسال چون هنوز از پارسال البالو خشک داشتم یه مدل دیگه ترتیب البالو ها رو دادم😁 ادامه دارد.....🙈😂 ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
دوستانی که پیامهای مرضیه خانومو گم کرده بودن میتونن با سرچ مرضیه به بقییه تجربه های این خانوم محترم که تجربه هاشونو در اختیار خانوما قرار میدن بببینن قراره دوباره از تجربه هاشون برامون بفرستن چون ایشون باغ دار هستن و از تجربه هایی که دارن برامون میفرستن
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸خط وخش صفحه ی شیشه ایی گاز، چربی های چدن وسوختگی سرشعله ها رو خیلی زود از بین ببر ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
برای تهیه سالاد الویه خوشمزه به چه نکاتی باید توجه کرد؟😍😋 🫕اگه با مرغ درست میکنید یه مقدار از آب مرغ در حد نصف لیوان شایدم کمتر نگه دارین که بعدا بریزید روی سیب زمینی های رنده شده باعث میشه کمتر سس بکشه و خوشمزه تر میشه ، به جای نمک از خیار شور رنده شده استفاده کنید ..😋
هدایت شده از تبلیغات شادی و نکات مومنانه
🔴 بهترین کانال همسرداری و مورد تایید استاد در ایتا شروع به کار کرد و استقبال پرشکوه خانوادها قرار گرفته نکات طلایی همسر داری از آموزش رفتارهای معجزه گر یک زن که هیچ مردی تاب و توان مقاومت در برابر آن را ندارد🙈 یک شبه رابطه زناشویی خود را متحول کنید👇 https://eitaa.com/joinchat/2252800031C8fc12a4922 👆😍 خانواده،کودک،نوجوان و ازدواج
برای تهیه سالاد الویه خوشمزه به چه نکاتی باید توجه کرد؟😍😋 🫕اگه با مرغ درست میکنید یه مقدار از آب مرغ در حد نصف لیوان شایدم کمتر نگه دارین که بعدا بریزید روی سیب زمینی های رنده شده باعث میشه کمتر سس بکشه و خوشمزه تر میشه ، به جای نمک از خیار شور رنده شده استفاده کنید ..😋
14.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🥩 اینجوری بسته بندی کن ✨ ༺┄┄┅┅✿❀✿┅┅┄┄༻ @sarashpaze_nemone ☝️😊 ᒎ𝑜𝐢N
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸خط وخش صفحه ی شیشه ایی گاز، چربی های چدن وسوختگی سرشعله ها رو خیلی زود از بین ببر ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩‍🍳🧈 1 کیلو ماست پر چرب 1 لیوان بزرگ ماست کم چرب اول از همه ، ماست پرچرب و کم چرب را درون ظرف قرار می دهیم و درب آن را محکم می بندیم. قوطی را با یک ورق محکم می کنیم. قوطی را به ماشین لباسشویی اضافه می کنیم بعد از50دقیقه قوطی را باز می کنیم ، 2 فنجان آب یخ را اضافه می کنیم ، درب آن را می بندیم و قوطی را به مدت 2 دقیقه تکان می دهیم. حالا قوطی را باز می کنیم و مخلوط ماست کره را درون یک پارچه تمیز ریخته و صاف می کنیم. ما با فشار دادن کمک می کنیم اب اضافی خارج شه ، آب یخ را به یک ظرف اضافه می کنیم ، کره را از روی پوشش می گیریم و آن را درون آب یخ می گذاریم. کره را داخل آب فشار می دهیم و آن را بیرون می زنیم. به این ترتیب ، آب اضافی موجود در کره بیرون می آید و یک کره خالص می گیریم. به مدت ۲ ساعت در یخچال استراحت دهید و با لذت آن را مصرف کنید. اینم لینک کانالی که خانوما همه باید بیان👇 http://eitaa.com/joinchat/192544789Ca024ccbaef
ترفند پخت سرخ‌ شده خوشمزه چند دقیقه‌ ماهی رادرشیر نمک زده یا خامه تازه یاسیب‌زمینی رنده شده بخوابانید.برای گرفتن بوی ماهی نیز می‌توانید به روغن،قبل از قراردادن آن روی حرارت،آب‌لیمو اضافه کنید اینم لینک کانالی که خانوما همه باید بیان👇 http://eitaa.com/joinchat/192544789Ca024ccbaef
خمیر یوفکا رو دور هات داگ بپیچید،حلقه ای برش بزنید و سرخ کنید.سپس در سیخ چوبی بزنید ودر فر ۱۸۰درجه به مدت ۲۰دقیقه بپزید😍 ترفندآشپزی💯 ┄┅✿😋😍😋👇✿┅┄ https://eitaa.com/joinchat/1545797796C3b82ad42dc