سلام خانوم خوشگلا
من تجربه ای دارم خواستم در اختیارتون بذارم باافتخار☺️☺️
من سعی کردم فریزرمو سبک کنم یعنی اینکه هر چیزی رو میشه بجز به روش فریزری نگهداری کنم
فعلا تا الان تونستم سبزی قورمه سبزی
سبزی کوکو
سبزی اش
و هر سبزی که تو فریزر میذاشتم با خشک کردن نگهداری کنم
در روش خشک کردن هم خاصیت سبزی ها از بین نمیروند هم عطر سبزی ها بهتر از فریزری باقی میمونن از همه مهمتر اینکه جای زیادی از فریزر خالی میشه 😁
حالا در ادامه کارهایی که کردم تا مواد فریزری رو به روشهای دیگه نگهدارم بهتون میگم
ادامه دارد...😜
#نگهداری_مواد_غذایی
#پاسخ
╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━
@menoslami آشپزی و نکات اسلامی
@T_ASHPAZE
سلام
خانوما من از سبوس گندم تو سالادها و سوپ ها استفاده میکنم برای جلوگیری از یبوست خیلی خوبه آیا شما تجربه دیگه ای دارید از مصرف سبوس؟؟؟
#سوال
╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━
@menoslami آشپزی و نکات اسلامی
@T_ASHPAZE
سلام
دوستان جوانه ها خوشمزه هستن؟
موارد مصرفشون جطوریاس؟..
چه فایده ای داره؟
#سوال
╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━
@menoslami آشپزی و نکات اسلامی
@T_ASHPAZE
سلام علیکم
غذاهایی بدون گوشت بهمون یاد بدید ما که تازه عروس هستیم با این اوضاع اقتصادی دوست داریم کمک خرج همسرامون باشیم چه غذاهایی میشه بدون گوشت پخت که مقوی هم باشن؟
تروخدا به داد ما تازه عروس ها بشتابید از یک طرف بلدنیستیم خوب غذا بپزیم از طرفی باید غذاهای بدون گوشت و نونی بیشتر بپزیم خیلی سخته😩😩😁
#سوال
╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━
@menoslami آشپزی و نکات اسلامی
@T_ASHPAZE
سلام من جواب چندتا از سوالای دوستان کانال تجربه اشپزیو بدم
کوکو سیب زمینی، کوکو سبزی، نرگسی اسفناج، عدس پلو، استانبولی، فلافل، الویه، سالاد ماکارانی، اش رشته، اش جو، کله جوش، شیرین پلو( یک سینه مرغ براش کافیه با توجه ب دو نفر بودنتون)، عدسی، کشک بادمجان، میرزا قاسمی، سمبوسه،
خوراک لوبیا چیتی، بورک اسفناج، املت قارچ، املت گوجه، ماکارانی،
لیست غذاهای بدون گوشت برای تازه عروس کانال😊 من خودممم تازه عروسم ومیفهمم ایشون چی میگن
مارک کولاک از بهترین خوشمزه های خامه اس ک نسبت ب قیمت وکیفیت بقیه خامه ها برای پخت کیکای خونگی بهترین گزینه اس... هم فرم گیریش خوبه و هم مزه و درصد چربیش
سوال دوستمون در مورد خامه
از جوانه ها من بیشتر تو سالاد استفاده میکنم بخصوص جوانه گندم...
#پاسخ
╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━
@menoslami آشپزی و نکات اسلامی
@T_ASHPAZE
سلام خانوم خوشگلا
من مرضیه خانومم😁 اومدم در ادامه صحبت دیروزم که جایگزین مواد فریزری هامو بگم
من خیلی بد غذام یعنی اینهمه خانومها غذاهاشون که باقی میمونه میذارن فریزر یک وعده دیگه گرم کنن اسراف نشه من اصلا از غذای فریزری خوشمنمیاد چون مزه نداره
اینه که تا میتونم راههای دیگه رو بجای فریزر استفاد میکنم
مثلا همین خورشتی که از وعده ناهار اضافه بیاد به حالت کنسروی در میارم تا وقتی در شیشه باز نشه بیرون یخچال سالم می مونه
اما حواستون باشه فقط غذاهای آبکی رو میشه کنسرو کرد مثلا برنجو نمیشه دیگه 😂
برنجی که اضاف بیاد میام ته دیگ تخم مرغی درست میکنم تو ماهی تابه میریزم سرخ میکنم هر دو طرفشو و نوش جان میکنیم
یا اینکه ته چین باهاش درست میکنم
یا انواع مخلوط پلو ها رو باهاش میپزم و تبدیلش میکنم به یک غذای جدید برای خانواده که اصلا متوجه نمیشن این همون برنج شام دیشبه😂
چنان آثار جرمو پاک میکنم خانم مارپل هم نمیتونه کشف کنه چه خیال کردی 🤦♀😂🙈
طریقه کنسروی هم به این صورته که
مواد رو داخل شیشه ریخته درشو (ترجیحا در نو باشه بهتره )میبندیم بصورت ایستاده یا خوابیده تو قابلمه خالی گذاشته تا روی شیشه آب میریزم
زیرشو روشن میکنم
وقتی جوش اومد ده دقیقه زمان میدم بجوشه
بعد که خاموش کردم صبر میکنم تا اب سرد بشه بعد شیشه رو در میارم تو کابینت میذارم
تا هر وقت که در شیشه یسته باشه قابل نگهداری هست.
امیدوارم از تجربیات حقیر استفاده کنید😘
#نگهداری_مواد_غذایی
#پاسخ
╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━
@menoslami آشپزی و نکات اسلامی
@T_ASHPAZE
سلام
پودر لبو برای رنگ دسرها و چایی هم استفاده میشه
چایی رو فوق العاده خوش رنگ میکنه منتها زیاد ریختنش تو طعمش اثر میذاره
اندازه کم کافیه
#پاسخ
╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━
@menoslami آشپزی و نکات اسلامی
@T_ASHPAZE
برای اون خانومی که رژیم گرفتن
عزیزم مطمئنا هر تغییری سختی های خودشو داره باید تحمل کنید
میتونید برای گرفتن بو و مزه گوشت و مرغ آبپز کنید با سیر و پیاز و ادویه
تو سالاد هم به جای سس از آبلیمو و نمک میتونید استفاده کنید
#پاسخ
╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━
@menoslami آشپزی و نکات اسلامی
@T_ASHPAZE
با عرض سلام و احترام
درباره غذاهای گیاهی سوال کرده بودند...
من امروز برای اولین بار کوکو نخود فرنگی درست کردم به نظر خودم خوب شده بود،
ترکیب رنگیش هم خیلی جالب بود.
کمتر از یک کاسه کوچک نخود فرنگی با یک دونه هویج متوسط رو ریختم داخل غذا ساز تا خرد شدن
بعد ریختم داخل یک کاسه بزرگ و بهش ادویه و پودر سیر و شوید خشک اضافه کردم. دو تا تخم مرغ هم داخلش شکوندم و داخل ماهیتابه سرخ کردم.
شاید بشه با کمی خلاقیت بهش مواد دیگه مثل پیاز یا سیب زمینی هم اضافه کرد تا هر بار طعم جدیدی داشته باشه.
#پاسخ
╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━
@menoslami آشپزی و نکات اسلامی
@T_ASHPAZE
سلام وعرض ادب خدمت شما بزرگوار
ببخشید دیشب یکم قارچ گرفتم
با پیاز ادویه میخام درست کنم و طوری باید درست کنم
لطفاً کمکم کنید
البته آبلیمو وسیله زمینی هم دارن
چون ی بار دیگ درست کردم اصلا پخته نمیشد
وابروم رفت
ممنون میشم اگه محبت بفرمایید و راهنمایی کنید 🙏
#سوال
╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━
@menoslami آشپزی و نکات اسلامی
@T_ASHPAZE
سلام یکی دیگه از موارد مصرف لبو خشک
من تو ماست میریزم خیلی خوشمزه و خوشرنگ میشه
#پاسخ
╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━
@menoslami آشپزی و نکات اسلامی
@T_ASHPAZE
سلام
من مرضیه خانومم که داستان کنسرویجاتمو براتون میگم😊
پارسال شربت آلبالو که خواستم درست کنم
چون ما کلا مربا خور نیستیم
اومدم البالو ها رو بعد گرفتن شربت بصورت الوچه خشک دراوردم که برای چای آلبالو استفاده کنم
خیلی خوبه خشک شده س مدت طولانی هم میشه نگه داشت
به این صورت اماده کردم که اول آلبالو ها رو تو قابلمه ریختم من معمولا ۱۰ کیلو آلبالو میگیرم چون خیلی مصرف شربتمون بالاست
روی گاز که گذاشتم تا روی آلبالو ها آب میریزم و اجازه میدم جوش بیاد
جوش که اومد زیرشو کم کردم سر نره
بعد قشنگ که جوشید رنگشو خوب پس داد آلبالو ها رنگشو پس داد
توی آبکش میریزم و آب رنگی رو مجدد روی گاز گذاشتم و شکر لازمه رو ریختم برای تهیه شربت
۱۵ تا ۲۰ دقیقه ک جوشید خاموش میکنم
چون شربت با شکر زیاد بجوشه رنگ خوشرنگ صورتیشو از دست میده تیره میشه
البالو ها رو هم اجازه ندادم آبش خیلی تو ابکش کشیده بشه بخاطر رنگش
بعد ریختم تو سینی و جلو افتاب گذاشتم خشک که شد تو بطری ریختم و تو کابینت گذاشتم
هر وقت میخوام کمی تو قوری میریزم و دم میکنم خیلی خوشرنگ میشه مثه آلبالو تازه😍
تا میتونید خانوما مثل قدیمی ها برید به سمت نگهداری سالم مواد
خشک کردن مواد غذایی از قدیم الایام بوده و راه خوبیه برای نگهداری مواد بدون اینکه خیلی ارزش غذاییشو از دست بده
حالا دوباره میام میگم امسال البالو شربتمو چکار کردم امسال چون هنوز از پارسال البالو خشک داشتم یه مدل دیگه ترتیب البالو ها رو دادم😁
ادامه دارد.....🙈😂
#پاسخ
╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━
@menoslami آشپزی و نکات اسلامی
@T_ASHPAZE
معمولا خانمهای خونه بعد از مهمانیها مقدار زیادی مرغ اضافه میارند که نمیدونن باید چکارش کنند این یک پیشنهاده درست کنید
و لذت ببرید
کتلت مرغ❣
موادلازم
سينه مرغ بزرگ يكعدد كامل
سيب زميني آبپز يكعدد متوسط
تخم مرغ دوعدد
پياز كوچك يكعدد
فلفل دلمه نصف يكعدد كوچك
نمك،فلفل،پودر سير و زردچوبه به ميزان لازم
يا سير يك حبه درشت
آرد سوخاري به ميزان لازم
طرزتهيه
سينه مرغ و با پياز و نمك و فلفل دلمه ای بپزيد.با غذاساز پودريش كنيد،سيب زميني و با پياز و سير با غذاساز خوب ميكس كنيد.
سيب زمينيهارو به مرغا اضافه كنيد.
ادويه ها و دو عدد تخم مرغ و بهش اضافه كنيد.
تو دستتون اندازه نارنگي برداريد .
بهش شكل بديد.
با قلم مو بهش تخم مرغ بزنيد.
سپس داخل آردسوخاري بزنيد و سرخ كنيد.
ميتونيد داخلش پنير موتزارلا هم بذاريد
هيچوقت شعله گاز و براي كتلت زياد نکنید و با شعله خيييلي كم سرخ كنید
#پاسخ
╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━
@menoslami آشپزی و نکات اسلامی
@T_ASHPAZE
سلام
عروس خانومی که تقاضای غذای بدون گوشت کردن دلمه بدون گوشت ستایش خانومو بپزید خیلی لذید و خوش خوراکه
الان هم فصل دلمه هست جون میده دلمه برگ انگور بدون گوشت اما با ارزش غذایی بالا بپزید
دستورش هم این کانال هست هم کانال اشپزی و نکات اسلامی ستایش خانوم
ممنونم از خانم ستایش
#بدون_گوشت
#پاسخ
╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━
@menoslami آشپزی و نکات اسلامی
@T_ASHPAZE
سلام خانومای کدبانو
لطفا خانومای با تجربه به من کمک کنن
دیروز شیر تو قابلمه استیل جوش اوردم گذاشتم یخچال رفتیم جایی امروز که برگشتیم حس میکنم یه مزه ای داره ؟
استیل شبرو خراب میکنه ؟
گذاشتم رو گاز ببینم شیر جوش بیاد چطوره دلمه میشه یا نه؟
#سوال
╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━
@menoslami آشپزی و نکات اسلامی
@T_ASHPAZE
سلام
درمورد اون خانمی که گفتن قارچ و چطور بپزیم ؟؟
در اول باید بگم که قارچ های روستا یا قارچ هایی که بغیر از گلخونه رشد میکنن
خاصیت شونه که سفت میشن
اما سعی کنید قارچ اماده بگیرید که بهتر بپزه
و این کار اشتباهیه که هنگام پخت آبلیمو بریزید
روش پخت خودم :ابتدا قارچ هارو نگینی یاخلالی یه هر خوردطور دلخواه
خورد کنید و توی یک تابه که دربش محکمه بریزید
و یک نصف استکان آب بریزید و دربشو ببندید بعد پنج دقیقه خیلی خوب میپزه
و شما باید در اخر ادویه هایی مثل نمک و فلفل و آبلیمو رو بریزید چون باعث میشه دیر تر بپزه
یا یک روش دیگه هستش
اینکه
روی یک توری یا من خودم درب سوهان و سوراخ سوراخ کردم و اونو روی اجاق گاز قرار میدم
بعدش قارچ هارو میشورم و بصورت سالم روش قرار میدم
و پس از ۱۰ دقیقه حتی از کباب هم خوش مزه میشه
واقعا فوق العاده میشه
آبدار میشه
حتما امتحان کنید
#قارچ
#پاسخ
╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━
@menoslami آشپزی و نکات اسلامی
@T_ASHPAZE
سلام
وقت بخیر
کسی میدونه چطوری تو خونه میوه خشک کنیم ردون دستگاه؟مثل حاضری ها؟
هم نرم بشه هم زیاد چروک و بدقیافه نشه.
#سوال
╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━
@menoslami آشپزی و نکات اسلامی
@T_ASHPAZE
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
سلام
اول از همه از محتوای خلاقانه کانال شما تشکر میکنم واقعا دیدگاه شخص بنده نسبت به اشپزی کردن عوض شده
قبلا اشپزی کردن برام خیلی سنگین بود
اما الان به لطف کانال خوب شما نظرم درباره اشپزی عوض شده فهمیدم چقدر اشپزی در موارد معنوی وجسمی و اینده بچه هام موثره
حتی در روابط بین منو شوهرم چقد موثره
خیلی چیزها از اموزشهای شما یاد گرفتم خدا خیرتون بده
مدام به غذاهام دعا و اذکار میخونم
حتی به مواد داخل یخچال هم سوره میخونم فوت میکنم در ماندگاری بهتر مواد غذایی تاثیر داره
بفکر افتادم برای موادی که زودتر فاسد میشن کلمات قرانی و کلمات مثبت بنویسم بزنم روشون تا ماندگاریشون بره بالاتر
خلاصه که فکر من خیلی باز شده در زمینه اشپزخونه
جدیدا هم به یک نتیجه جالب رسیدم
برای اینکه مطلب طولانی نشه در متن مجزا میفرستم خدمتتون
ادامه دارد....
مگر میشود در غذایتان نام اهل بیت و کلام پروردگار باشد و دعا مستجاب و قلبها نورانی و روابط حسنه نشود.
#وضو_بگیر
#به_نیت_نذری_غذا_بپز
🍉🍉🍉🍉🍉
@menoeslami
سلام
من مرضیه خانوم هستم
داشتم کنسرو کردن رو براتون توضیح میدادم
من کلا از سبزیجات و غذاهای فریزری چون بدم میاد شخصا تا بتونم بجز گوشت که چاره ای جز منجمدکردن نداریم بقییه محصولات رو به روش های خشک کردن یا کمپوت کردن و کنسرو کردن
نگهداری میکنم که عطر مواد غذایی باقی میمونه
و همینطور ارزش غذایی مواد بهتر میمونه
یکی از چیزهایی که کنسروی اون خیلی خوبه
مواد استامبولی پلو هست که من اماده میکنم
و بصورت کنسروی بیرون یخچال نگه داری میکنم
اول لوبیا رو خورد کرده بعد شستن میتونید کامل بذارید با هویچ خورد شد در صورتی که دوست داشتید بجوشه زنده نباشه از اخر رب بزنید
و داخل شیشه های کوچیک مربایی بریزید و به روشی که قبلا گفتم کنسروی میکنید
اینقدر این روش خوبه که من هر بار که در یکی از شیشه ها رو باز میکنم حتی چله زمستون بوی لوبیا سبز به مشامم میخوره و کیف میکنم😁
یکبار هم بجای رب از آب گوجه فرنگی استفاده کردم ،بعد زمانی که میخواستم غذا درست کنم
رب و ادویه جات و گوشت چرخ کرده بهش اضافه میکردم و داخل برنج میزدم
شما هم امتحان کنید خیلی عالیه😋
#پاسخ
╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━
@menoslami آشپزی و نکات اسلامی
@T_ASHPAZE
ایده و ترفند آشپزی
سلام اول از همه از محتوای خلاقانه کانال شما تشکر میکنم واقعا دیدگاه شخص بنده نسبت به اشپزی کردن عوض
سلام به شما و همه خامومای گل کانال
من جدیدا از اشپزی کردن به سبک اسلامی و نذری به این نتیجه رسیدم که وقتی شوهرم اشپزی میکنن بااینکه مثل من مقیید نیست دعا سر غذا بخونه اما هر چی میپزه حتی یه عدسی ساده بار میذاره چنااااان غذاش خوشبو میشه خونه پر میشه از بوی خوش غذای ایشون
من از بوی خوش غذاهاش دیوونه میشم
خیلی برام جالب بود که چطور میشه غذای یه نفر اینقدر بوی خوشی داشته باشه
خیلی فکر کردم ،فرق من با همسرم اینه که همسر من خیلی از لحاظ اعتقادی بالاتره خیلی
ایشون زمانی چشم برزخیشون باز شده بود و چیزهایی دیده بودن
هدفم از این حرفها اینه که بگم
رابطه مستقیمی هست بین اعمال معنوی ادم با اینکه دستپخت ادما خوش عطر و طعم بشه هست
پس اگر دوست داریم طعم و عطر غذاهامون خوب بشه اول از همه روی خودمون کار کنیم
خودمون صاف و بی الایش و بیگناه باشیم نماز اول وقتو در هیچ صورت ترک نکنیم بدون اینکه
به غذا ذکری بخونیم وجود و حضور پاک خود ادم تاثیر خوبی روی غذا میذاره
پس روح خودمونو پاک نگه داریم
امیدوارم از این تجربه من دوستان استفاده کنن
#پاسخ
╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━
@menoslami آشپزی و نکات اسلامی
@T_ASHPAZE
ایده و ترفند آشپزی
سلام من مرضیه خانوم هستم داشتم کنسرو کردن رو براتون توضیح میدادم من کلا از سبزیجات و غذاهای فریزری
سلام
من مرضیه خانومم
امروز میگم که امسال با البالوهام چکار کردم
پارسال البالو ها رو خشک کردم برای چایی استفاده کنم
امسال کمپوتش کردم😋😋😋
اول رنگ و ترشی البالو ها رو گرفتم برای شربت
بعد صاف کردم
ابشو جدا کردم
روی البالو ها دوباره آب ریختم روی گاز گذاشتم
قشنگ دوباره رنگ گرفت😁
بعد ک یه کم دیگه پختم نرم تر بشه
بعد شکر اضافه کردم و کنسروی کردم و گذاشتم کنار برای زمستون
خیلی حال میده وسط زمستون کمپوت البالو دستپخت خودتو بیاری نوش جان کنی😁
شما هم دوست دارید میتونید کمپوت درست کنید برای زمستون
ادامه دارد.....
#پاسخ
╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━
@menoslami آشپزی و نکات اسلامی
@T_ASHPAZE
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
برای پف کردن کیک چیکار کنیم؟؟
برای اینکه یک کیک اسفنجی و پوک داسته باشید نیاز به مواد خاصی ندارید فقط باید روش ترکیب کردن مواد را به دقت طبق دستورالعمل های زیر انجام دهید.
1. برای اینکه کیک اسفنجی شود و خوب پف کند باید آردی که استفاده می کنید را چند بار الک کنید و بهتر است بکینگ پودر را ابتدا به آرد افزوده و سپس با هم از صافی عبور دهید تا آرد کامل باز شود.
2. از قالب مناسب انتخاب کنید چون اگر مواد اولیه کیک نسبت به قالب کیک کم باشد کیک خوب پف نمی کند.
3. سفیده و زرده تخم مرغ را به دقت از هم جدا کنید و مقداریشکر به سفیده تخم مرغ اضافه کرده و با هم زن می زنیم باید توجه داشته باشید که جهت هم زدن نباید تغیر کند و تا اخر در یک مسیر هم زده شود.
4. دقت کنید میزان روغن زیاد نشود که پف کیک را می گیرد.
5. فر را 20 دقیقه قبل از استفاده در دمای 170 درجه روشن کنید تا فر به خوبی داغ شود.
6. در زمان پخت کیک به هیچ عنوان درب فر را باز نکنید چون جلوی پف کردن کیک را می گیرد .
7. باید تمام مواد را هنگام هم زدن به یک جهت هم بزنید که یکی از مهمترین دلایل پف نکردن کیک هم زدن آن در جهت های مختلف است.
8. قبل از پخت کیک تمام مواد را نیم ساعت در دمای محیط نگهداری کنید.
9. از بکینگ پودر سالم و تازه استفاده کنید.
10. هنگام هم زدن شکر و زرده تخم مرغ به رنگ آن توجه کنید و وقتی رنگ آن بین سفید و کرمی شد دیگر هم نزنید.
#پاسخ
╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━
@menoslami آشپزی و نکات اسلامی
@T_ASHPAZE
ببخشید اول این دستور وما متوجه نشدیم که چجوری اول رنگ وترشی آلبالوها رو گرفته ،میشه از ایشون بپرسید❤️❤️
#سوال
╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━
@menoslami آشپزی و نکات اسلامی
@T_ASHPAZE