eitaa logo
ایده و ترفند آشپزی
9.6هزار دنبال‌کننده
2.6هزار عکس
3.4هزار ویدیو
8 فایل
در صورت رضایت فاتحه برای #مادر_بنده و همه اموات مومنین بفرستید لطفا @Yaasnabi   @BaSELEBRTY @zendegiitv4 @menoeslami @jazabbb @shiriniyeh @mazehaa @cakekhaneh @farzandbano @T_ASHPAZE @didanii @sotikodak تبلیغات @momenaneHhh
مشاهده در ایتا
دانلود
سلام یکی دیگه از موارد مصرف لبو خشک من تو ماست میریزم خیلی خوشمزه و خوشرنگ میشه ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
سلام من مرضیه خانومم که داستان کنسرویجاتمو براتون میگم😊 پارسال شربت آلبالو که خواستم درست کنم چون ما کلا مربا خور نیستیم اومدم البالو ها رو بعد گرفتن شربت بصورت الوچه خشک دراوردم که برای چای آلبالو استفاده کنم خیلی خوبه خشک شده س مدت طولانی هم میشه نگه داشت به این صورت اماده کردم که اول آلبالو ها رو تو قابلمه ریختم من معمولا ۱۰ کیلو آلبالو میگیرم چون خیلی مصرف شربتمون بالاست روی گاز که گذاشتم تا روی آلبالو ها آب میریزم و اجازه میدم جوش بیاد جوش که اومد زیرشو کم کردم سر نره بعد قشنگ که جوشید رنگشو خوب پس داد آلبالو ها رنگشو پس داد توی آبکش میریزم و آب رنگی رو مجدد روی گاز گذاشتم و شکر لازمه رو ریختم برای تهیه شربت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه ک جوشید خاموش میکنم چون شربت با شکر زیاد بجوشه رنگ خوشرنگ صورتیشو از دست میده تیره میشه البالو ها رو هم اجازه ندادم آبش خیلی تو ابکش کشیده بشه بخاطر رنگش بعد ریختم تو سینی و جلو افتاب گذاشتم خشک که شد تو بطری ریختم و تو کابینت گذاشتم هر وقت میخوام کمی تو قوری میریزم و دم میکنم خیلی خوشرنگ میشه مثه آلبالو تازه😍 تا میتونید خانوما مثل قدیمی ها برید به سمت نگهداری سالم مواد خشک کردن مواد غذایی از قدیم الایام بوده و راه خوبیه برای نگهداری مواد بدون اینکه خیلی ارزش غذاییشو از دست بده حالا دوباره میام میگم امسال البالو شربتمو چکار کردم امسال چون هنوز از پارسال البالو خشک داشتم یه مدل دیگه ترتیب البالو ها رو دادم😁 ادامه دارد.....🙈😂 ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
معمولا خانمهای خونه بعد از مهمانیها مقدار زیادی مرغ اضافه میارند که نمیدونن باید چکارش کنند این یک پیشنهاده درست کنید و لذت ببرید کتلت مرغ❣ موادلازم سينه مرغ بزرگ يكعدد كامل سيب زميني آبپز يكعدد متوسط تخم مرغ دوعدد پياز كوچك يكعدد فلفل دلمه نصف يكعدد كوچك نمك،فلفل،پودر سير و زردچوبه به ميزان لازم يا سير يك حبه درشت آرد سوخاري به ميزان لازم طرزتهيه سينه مرغ و با پياز و نمك و فلفل دلمه ای بپزيد.با غذاساز پودريش كنيد،سيب زميني و با پياز و سير با غذاساز خوب ميكس كنيد. سيب زمينيهارو به مرغا اضافه كنيد. ادويه ها و دو عدد تخم مرغ و بهش اضافه كنيد. تو دستتون اندازه نارنگي برداريد . بهش شكل بديد. با قلم مو بهش تخم مرغ بزنيد. سپس داخل آردسوخاري بزنيد و سرخ كنيد. ميتونيد داخلش پنير موتزارلا هم بذاريد هيچوقت شعله گاز و براي كتلت زياد نکنید و با شعله خيييلي كم سرخ كنید ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
سلام عروس خانومی که تقاضای غذای بدون گوشت کردن دلمه بدون گوشت ستایش خانومو بپزید خیلی لذید و خوش خوراکه الان هم فصل دلمه هست جون میده دلمه برگ انگور بدون گوشت اما با ارزش غذایی بالا بپزید دستورش هم این کانال هست هم کانال اشپزی و نکات اسلامی ستایش خانوم ممنونم از خانم ستایش ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
سلام خانومای کدبانو لطفا خانومای با تجربه به من کمک کنن دیروز شیر تو قابلمه استیل جوش اوردم گذاشتم یخچال رفتیم جایی امروز که برگشتیم حس میکنم یه مزه ای داره ؟ استیل شبرو خراب میکنه ؟ گذاشتم رو گاز ببینم شیر جوش بیاد چطوره دلمه میشه یا نه؟ ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
سلام درمورد اون خانمی که گفتن قارچ و چطور بپزیم ؟؟ در اول باید بگم که قارچ های روستا یا قارچ هایی که بغیر از گلخونه رشد میکنن خاصیت شونه که سفت میشن اما سعی کنید قارچ اماده بگیرید که بهتر بپزه و این کار اشتباهیه که هنگام پخت آبلیمو بریزید روش پخت خودم :ابتدا قارچ هارو نگینی یاخلالی یه هر خوردطور دلخواه خورد کنید و توی یک تابه که دربش محکمه بریزید و یک نصف استکان آب بریزید و دربشو ببندید بعد پنج دقیقه خیلی خوب میپزه و شما باید در اخر ادویه هایی مثل نمک و فلفل و آبلیمو رو بریزید چون باعث میشه دیر تر بپزه یا یک روش دیگه هستش اینکه روی یک توری یا من خودم درب سوهان و سوراخ سوراخ کردم و اونو روی اجاق گاز قرار میدم بعدش قارچ هارو میشورم و بصورت سالم روش قرار میدم و پس از ۱۰ دقیقه حتی از کباب هم خوش مزه میشه واقعا فوق العاده میشه آبدار میشه حتما امتحان کنید ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
سلام وقت بخیر کسی میدونه چطوری تو خونه میوه خشک کنیم ردون دستگاه؟مثل حاضری ها؟ هم نرم بشه هم زیاد چروک و بدقیافه نشه. ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
سلام اول از همه از محتوای خلاقانه کانال شما تشکر میکنم واقعا دیدگاه شخص بنده نسبت به اشپزی کردن عوض شده قبلا اشپزی کردن برام خیلی سنگین بود اما الان به لطف کانال خوب شما نظرم درباره اشپزی عوض شده فهمیدم چقدر اشپزی در موارد معنوی وجسمی و اینده بچه هام موثره حتی در روابط بین منو شوهرم چقد موثره خیلی چیزها از اموزشهای شما یاد گرفتم خدا خیرتون بده مدام به غذاهام دعا و اذکار میخونم حتی به مواد داخل یخچال هم سوره میخونم فوت میکنم در ماندگاری بهتر مواد غذایی تاثیر داره بفکر افتادم برای موادی که زودتر فاسد میشن کلمات قرانی و کلمات مثبت بنویسم بزنم روشون تا ماندگاریشون بره بالاتر خلاصه که فکر من خیلی باز شده در زمینه اشپزخونه جدیدا هم به یک نتیجه جالب رسیدم برای اینکه مطلب طولانی نشه در متن مجزا میفرستم خدمتتون ادامه دارد.... مگر میشود در غذایتان نام اهل بیت و کلام پروردگار باشد و دعا مستجاب و قلبها نورانی و روابط حسنه نشود. 🍉🍉🍉🍉🍉 @menoeslami
سلام من مرضیه خانوم هستم داشتم کنسرو کردن رو براتون توضیح میدادم من کلا از سبزیجات و غذاهای فریزری چون بدم میاد شخصا تا بتونم بجز گوشت که چاره ای جز منجمدکردن نداریم بقییه محصولات رو به روش های خشک کردن یا کمپوت کردن و کنسرو کردن نگهداری میکنم که عطر مواد غذایی باقی میمونه و همینطور ارزش غذایی مواد بهتر میمونه یکی از چیزهایی که کنسروی اون خیلی خوبه مواد استامبولی پلو هست که من اماده میکنم و بصورت کنسروی بیرون یخچال نگه داری میکنم اول لوبیا رو خورد کرده بعد شستن میتونید کامل بذارید با هویچ خورد شد در صورتی که دوست داشتید بجوشه زنده نباشه از اخر رب بزنید و داخل شیشه های کوچیک مربایی بریزید و به روشی که قبلا گفتم کنسروی میکنید اینقدر این روش خوبه که من هر بار که در یکی از شیشه ها رو باز میکنم حتی چله زمستون بوی لوبیا سبز به مشامم میخوره و کیف میکنم😁 یکبار هم بجای رب از آب گوجه فرنگی استفاده کردم ،بعد زمانی که میخواستم غذا درست کنم رب و ادویه جات و گوشت چرخ کرده بهش اضافه میکردم و داخل برنج میزدم شما هم امتحان کنید خیلی عالیه😋 ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
ایده و ترفند آشپزی
سلام اول از همه از محتوای خلاقانه کانال شما تشکر میکنم واقعا دیدگاه شخص بنده نسبت به اشپزی کردن عوض
سلام به شما و همه خامومای گل کانال من جدیدا از اشپزی کردن به سبک اسلامی و نذری به این نتیجه رسیدم که وقتی شوهرم اشپزی میکنن بااینکه مثل من مقیید نیست دعا سر غذا بخونه اما هر چی میپزه حتی یه عدسی ساده بار میذاره چنااااان غذاش خوشبو میشه خونه پر میشه از بوی خوش غذای ایشون من از بوی خوش غذاهاش دیوونه میشم خیلی برام جالب بود که چطور میشه غذای یه نفر اینقدر بوی خوشی داشته باشه خیلی فکر کردم ،فرق من با همسرم اینه که همسر من خیلی از لحاظ اعتقادی بالاتره خیلی ایشون زمانی چشم برزخیشون باز شده بود و چیزهایی دیده بودن هدفم از این حرفها اینه که بگم رابطه مستقیمی هست بین اعمال معنوی ادم با اینکه دستپخت ادما خوش عطر و طعم بشه هست پس اگر دوست داریم طعم و عطر غذاهامون خوب بشه اول از همه روی خودمون کار کنیم خودمون صاف و بی الایش و بیگناه باشیم نماز اول وقتو در هیچ صورت ترک نکنیم بدون اینکه به غذا ذکری بخونیم وجود و حضور پاک خود ادم تاثیر خوبی روی غذا میذاره پس روح خودمونو پاک نگه داریم امیدوارم از این تجربه من دوستان استفاده کنن ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
ایده و ترفند آشپزی
سلام من مرضیه خانوم هستم داشتم کنسرو کردن رو براتون توضیح میدادم من کلا از سبزیجات و غذاهای فریزری
سلام من مرضیه خانومم امروز میگم که امسال با البالوهام چکار کردم پارسال البالو ها رو خشک کردم برای چایی استفاده کنم امسال کمپوتش کردم😋😋😋 اول رنگ و ترشی البالو ها رو گرفتم برای شربت بعد صاف کردم ابشو جدا کردم روی البالو ها دوباره آب ریختم روی گاز گذاشتم قشنگ دوباره رنگ گرفت😁 بعد ک یه کم دیگه پختم نرم تر بشه بعد شکر اضافه کردم و کنسروی کردم و گذاشتم کنار برای زمستون خیلی حال میده وسط زمستون کمپوت البالو دستپخت خودتو بیاری نوش جان کنی😁 شما هم دوست دارید میتونید کمپوت درست کنید برای زمستون ادامه دارد..... ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
برای پف کردن کیک چیکار کنیم؟؟ برای اینکه یک کیک اسفنجی و پوک داسته باشید نیاز به مواد خاصی ندارید فقط باید روش ترکیب کردن مواد را به دقت طبق دستورالعمل های زیر انجام دهید. 1. برای اینکه کیک اسفنجی شود و خوب پف کند باید آردی که استفاده می کنید را چند بار الک کنید و بهتر است بکینگ پودر را ابتدا به آرد افزوده و سپس با هم از صافی عبور دهید تا آرد کامل باز شود. 2. از قالب مناسب انتخاب کنید چون اگر مواد اولیه کیک نسبت به قالب کیک کم باشد کیک خوب پف نمی کند. 3. سفیده و زرده تخم مرغ را به دقت از هم جدا کنید و مقداریشکر به سفیده تخم مرغ اضافه کرده و با هم زن می زنیم باید توجه داشته باشید که جهت هم زدن نباید تغیر کند و تا اخر در یک مسیر هم زده شود. 4. دقت کنید میزان روغن زیاد نشود که پف کیک را می گیرد. 5. فر را 20 دقیقه قبل از استفاده در دمای 170 درجه روشن کنید تا فر به خوبی داغ شود. 6. در زمان پخت کیک به هیچ عنوان درب فر را باز نکنید چون جلوی پف کردن کیک را می گیرد . 7. باید تمام مواد را هنگام هم زدن به یک جهت هم بزنید که یکی از مهمترین دلایل پف نکردن کیک هم زدن آن در جهت های مختلف است. 8. قبل از پخت کیک تمام مواد را نیم ساعت در دمای محیط نگهداری کنید. 9. از بکینگ پودر سالم و تازه استفاده کنید. 10. هنگام هم زدن شکر و زرده تخم مرغ به رنگ آن توجه کنید و وقتی رنگ آن بین سفید و کرمی شد دیگر هم نزنید. ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
ببخشید اول این دستور وما متوجه نشدیم که چجوری اول رنگ وترشی آلبالوها رو گرفته ،میشه از ایشون بپرسید❤️❤️ ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
سلام خانم ستایش میشه ازدوستان بپرسید پودرهای ژله و ژلاتین بلاخره حلالن یا نه؟ من بشخصه سر دو راهی موندم بچه هامم دوست دارن اما مردد هستم درست کنم براشون یا نه؟ ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سرشیر یک صبحانه مفید ومقوی😉اونم از نوع خونگی باشه که هیچی 😍 سر شیر نوعی خامه است که از سطح شیر گرفته میشود. سرشیر که از شیر گوسفند وگاومیش بدست بیاد که خیلی عااالیه من از مخلوط شیر گاو وگوسفند استفاده کردم با شیر گاو هم درست میکنم عالی میشه شیر پاستوریزه استفاده نکنید. چون اصلا سرشیر نداره قبل از اینکه بریزن تو قوطی سرشیرشو گرفتن. شیر رو بزارید رو گاز با حرارت متوسط تا بجوش بیاد مواظب باشید سر نره. با حرارت متوسط رو به بالا ،حدود پانزده تا بیست دقیقه جوش بزنه سپس گاز رو خاموش کنید. به همون حالت بزارید تا سرد بشه وقتی که سرد شد بزارید یخچال به مدت بیست وچهار ساعت تا سرشیر کاملا منسجم بشه تو این مدت شیر رو تکون ویا هم نزنید. سپس بوسیله خلال دندان ویا کارد لبه های سرشیر رو از کنار قابلمه جدا کنید . سرشیر رو به آرومی در بیارید وبریزد تو کاسه سرشیر رو که جدا کردید.شیر میشه شیر کم چرب .با این شیر هم انواع دسر وکیک میتونید درست کنید .من باهاش ماست کم چرب درست کردم نمیدونم خوب درمیاد یا نه فعلا بهش مایه زدم سرشیر با عسل ونون تنوری داغ چه شود😉 ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━** 💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥 آداب سفره و غذا: بسم الله قبل از غذا و الحمدالله بعد از غذا یک نوع غذا انتخاب کنید و بخورید معده تان را گورستان حیوانات نکنید. ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ @menoeslami @T_ASHPAZE سوال آشپزی
آموزش خشک کردن میوه. برای اون خانمی که پرسیده بود ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش خشک کردن میوه روی بخاری 😍😍 ...بفرست برا دوستات تا اوناهم رست کنن🥰 . . ..بچها شربتی درست کردیم برا میوه خشک باعث میشه هم تلخی یه سری میوها گرفته بشه مثل پرتقال و هم اینکه میوها شکننده نشن مث میوه خشکای بیرون🥰🤩 https://eitaa.com/joinchat/2846228539C33c00bfeeb ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ترفند فریز کردن و بسته بندی مواد غذایی ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
سلام سلام کدبانوهای باتجربه خانوما چکار کنیم سبزی خوردن بشه طولانی تر نگه داشت من دوست دارم همیشه سبزی تو یخچال داشته باشم اما چون زود فاسد میشه به ارزوم نمیرسم که همیشه تو یخچال سبزی خوردن داشته باشم؟😁 ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
سلام وفتتون بخیر امیدوارم که پاداش زحماتتون در این چند کانال بشه سلامتی وعاقبت بخیر برای شما وعزیزانتون ان شالله میشه سوال منو تو گروه آشپزی بگذارید خواستم خانمها که با دستگاه میوه خشک کن میوه خشک میکنند راهنماییم کنن توصیح بدن نحوه ی استفاده از دستگاه رو. ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
سلام مرضیه خانوم هستم😊😂 خانومی که پرسیدن چطور ترشی البالو رو گرفتم ؟ خوب عزیزم اول البالو رو با اب جوشوندم اب رنگیشو که پس بده ترشی البالو کم میشه هر چی بیشتر رنگ پس بده اون ترشی کمتر میشه بعد صاف میکنی البالو رو همونطور درسته ابشو میذاری رو گاز شکر میزنی که شربت کنی خود البالو ها رو هم میریزی جلو افتاب خشک بشه برای چای البالو وقتی البالو ها بجوشه هنوزم عصاره خوشمزه داره که به شما یه چای خوشمزه بده تو زمستون😋😋😋😋 موفق باشید ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 کلیپی کوتاه درباره ژلاتین های بازار ایران!! ‼️بخشی از ژلاتین های موجود در ژله، بستنی،ماست،لبنیات،شکلات، خامه و شیرینیها استفاده میشه دارای ژلاتین های وارداتی خوکی می باشد. ‼️همچین ژلاتین خوکی در پوکه کپسول های ژلاتینی،ژولوفن،و بسیاری از داروها استفاده میشه! ‼️ژلاتین خوکی به دلیل ارزان بودن و تولید بیشتر،در دسترس هست ‼️دو نمونه از ژلاتین های موجود در بازار ایران آزمایش شد که در ای منشأ خوکی بودن ⛔️نجس خواری مانند حرام خواری سعادت انسان را دشوار می کند، ✍ یکی از علت هایی که مردم نمی توانند درست را از غلط و حق را از باطل تشخهیص دهند تغذیه حرام است... ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ترفند نگهداری سبزی خوردن ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
سلام دوستان خانمی ک درموردسبزی خوردن سوال داشتن . اول اینکه سبزی ک خریدی پاک کن نشسته بزارتوی یخچال هروقت خواستی بشور. ی راه دیگم اینه ک سبزی روپاک کن بشوربزارابش بره توی دستمال نخی بریزبعدشم توپلاستیک یاحاضریشوازبازاربگیری .من خودم توقابلمه میریزم میزارم تویخچال تای هفته میمونه فقط سبزی اب نداشته باشه وسبزیای باکیفیت بگیری وبهتره قابلمت روحی باشه. بااین ترفندمیتونی کاهووکلم روهم نگه داری کنی براوقتایی ک مهمون داری ازشب قبل همه چیزواماده کنی روزش همه چی شسته وتمیزه فقط ریزکردن وتزیین میخاد.آشغال وتمیزکاریتم همون روزکمترمیشه ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE