خیلی وقته دنبال یه چاپ سرا میگشتم بشه بهشون اعتماد کرد هم کادرشون خانم باشه هم با کیفیت چاپ کنم
تا این دوستم لینک این کانال فرستاد
روی هر چی که بخوای برات عکس تو چاپ میکنن
تازه عکس ها بی کیفیت تو رایگان برات طراحی وبا کیفیت میکنن👇
https://eitaa.com/joinchat/1479344493Ca40486ff7b
اکلیل خوراکی خونگی در رنگ های مختلف فقط با دو ماده😍 @azammoosavi6
كاری از :
Gorsel sahibi 👇
@dinacook22
👈ترجمه از :
@azammoosavi6 .
.
در صورت استفاده از دستور برای پدرم فاتحه بخونید🙏
دیگه از بیرون اکلیل خوراکی گرون نخر و خودت با کمترین مواد درست کن👏👏👏
.
راستی دیگه پستامو دوست ندارید؟؟؟ چون اصلا لایک نمیکنید 😢😢😢
مواد لازم
200 میلی لیتر آب(یک لیوان )
یک قاشق غذاخوری پودر نشاسته ذرت
رنگ خوراکی
برای مردم مظلوم فلسطین هم دعا کنیم هم کمک نقدی فراموش نشه🙏
ترفند و ایده ها و جوابهای سوالات اشپزی جالب رو اینجا میذارم👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اکلیل خوراکی
برای مردم مظلوم فلسطین هم دعا کنیم هم کمک نقدی فراموش نشه🙏
ترفند و ایده ها و جوابهای سوالات اشپزی جالب رو اینجا میذارم👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❌❌وای وای یادم رفت تو فیلم اینا رو بگم😱😱❌❌
@marjan_mazeh
@marjan_mazeh
🚩اول از همه قبل از نکات بگم که حتی با خیار معمولی و درختی
هم میتونید این روش انجام بدید و بعد از ۱۰ روز یه خیار شور
فوق العاده داشته باشید، سوراخ کردن خیار و ترکیب داغ سرکه
و آب و نمک و نخود همگی کمک میکنن که خیارشور زود عمل
بیاد💕😎
❌حالا بریم سراغ نکات:❌
🔻اول از همه اینکه حتما آخر سر قبل لز کیپ کردن درب ظرف
۵ عدد نخود خام بندازید باعث گاز دار شدن وبهتر عمل اومدن
خیار شور میشه..
🔻دوم اینکه؛ درب ظرف با یه نایلون محکم کیپ کنید تا پایان
۱۰ رور درب ظرف به هیچ عنوان باز نکنین
🔻سوم اینکه : اگر به مقدار زیاد درست میکنید و یخچال جا
نداره حتما محیط خنک باشه
🔻چهارم اینکه : مثل این خیار شور پیدا نمیکنید😎
پس درست کنید و لذت ببرید💕💕
#خیارشور #ترفند
از امشب تصمیم بگیر حتی آبی که میخوری ازش استفاده کنی ،بعد آب خوردن بگو سلام بر حسین علیه السلام لعنت بر یزید
@menoeslami
╰اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
هدایت شده از ایده و ترفند آشپزی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🍳#بلانچ_کردن_قارچ👩🍳
Digchehپیج
ترفندآشپزی💯
┄┅✿😋😍😋👇✿┅┄
https://eitaa.com/joinchat/1545797796C3b82ad42dc
هدایت شده از ایده و ترفند آشپزی
سلام خانم های آشپز
یکی از معمول ترین روش هایی که برای مرینت کردن ماهی های جنوب به کار میره... خوابوندن اون تو یک محلول پودری درست شده از پودر زردچوبه، پودر سیر، نمک و فلفل سیاه و به همراه آرد سفیده..
و اینکه یکی از ادویه های رایج که در اکثر غذاهای جنوبی برای طعم دار کردن غذا از اون استفاده می شه، ادویه کاریه. این ادویه موقع مزه دار کردن ماهی طعمی بینظیر برای اون خلق میکنه.. 😋
دقت کنید خانوما به مقدار کم از پودر کاری استفاده کنید چون مقدار زیاد پودر کاری به طعم های دیگه قالب میشه ..
یکی دیگر از روش های مزه دار کردن ماهی جنوب که خیلی ساده اما نتیجه اون یک ماهی لذیذ و خوشمزه رو به همراه داره اینه که...
اول ماهی رو با آبلیمو نمک آغشته کنید 20 دقیقه استراحت بدید و در مرحله آب یک عدد پیاز متوسط همراه با سیر رنده شده با ادویه های زردچوبه و فلفل سیاه مخلوط کنید بر روی ماهی بریزید. در مرحله پایانی کار هم دو طرف ماهی را باید به زعفران غلیظ دم کرده آغشته کنید...
این هم روش های جنوبی 😌😍:)
تشکیل پرونده برای بازیگران معروف👇
http://eitaa.com/joinchat/10289168Cbe4b57f340
هدایت شده از ایده و ترفند آشپزی
#میدونستی که موقع طمع دار کردن ماهی حتما باید ی مقدار از پوستش رو بکنی؟ چونکه باید مواد به گوشت ماهی و درونش هم برسه ☺️
تشکیل پرونده برای بازیگران معروف👇
http://eitaa.com/joinchat/10289168Cbe4b57f340
سلام ستایش خانم ممنون میشم سوال بنده رو تو گروه بگذارید
من یک کیسه برنج دارم ک متاسفانه سوسک های ریزی بهش زده و برنج بوی این سوسک ها رو به خودش گرفته
چکار کنم ک برنج رو بتونیم استفاده کنیم و حروم نشه؟
دستورات عالی غذا و شیرینی👇
http://eitaa.com/joinchat/192544789Ca024ccbaef
من چندکیلو گردو امسالی گرفتم مزش خوبه فقط رنگش خال خال داره روش حالت کپک ولی کپک نیست
میخاستم بپرسم شما میدونید خراب شده یعنی گردوها یا مدلشه
یا اگه ممکنه بزارید تو کانال اگه کسی اطلاعی داره بهم بگه
دستورات عالی غذا و شیرینی👇
http://eitaa.com/joinchat/192544789Ca024ccbaef
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
از خوشمـــزگیــــش هرچی بگم کمـــــه، بمــب انرژی هم که هست😜یدونه موز میخوایم با ۲ تا بستنی لیوانی و نصف بسته بیسکوییت مادر، نصف لیوان شیر. همه رو باهم میکس کردم. یه کمی ازش نگه داشتم توش ۲ ق پودر قهوه فوری و ۱ ق پودر کاکائو ریختم و دوباره میکس کردم ریختم روی قبلی. ترکیبش بی نظیره. حتما امتحان کنید😋👌غلیظ و خنک و خوش طعم...
.
@fatemeh_faghanian
@fatemeh_faghanian
@fatemeh_faghanian
.
.
.
.
ترفند و ایده ها و جوابهای سوالات اشپزی جالب رو اینجا میذارم👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نان خرمایی
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
#نان_خرمایی
دستور تهیه :
250گرم خرما رو پوست و هسته بگیرید(حتی الامکان ازخرمای نرم استفاده کنید،اگه خرما سفت بود یکی دو قاشق آب اضافه و روی حرارت ملایم قرار بدید تا نرم بشه)حدود 3/4لیوان گردوی نگینی+1قاشق چایخوری دارچین+نصف قاشق چایخوری زنجبیل را به خرما افزوده و مخلوط کنید.
نصف قاشق غذاخوری خمیر مایه فوری+1قاشق چایخوری شکر رو در ظرفی بریزید و 1لیوان شیر ولرم به اون اضافه کنید؛روی ظرف را بپوشانید 5 تا 7 دقیقه صبر کنید تا خمیر مایه عمل آمده و کف کند.
در کاسه ای 2 قاشق عذاخوری شکر+نصف لیوان روغن مایع+1/3قاشق چایخوری وانیل ریخته و خمیرمایه عمل آمده را افزوده و حدود 450 گرم آرد الک شده را به تدریج اضافه کنید...روی سطح کار به صورت مویی آرد بریزید و خمیر که کمی جمع شد روی سطح کار قرار بدید و به صورت مویی آرد اضافه و ورز بدید تا جایی که خمیر لطیفی به دست بیاد که به دست نمیچسبه.
حدود 10 دقیقه ورز بدید یا 100 مرتبه به سطح کار بکوبید.
مقدار آرد در تهیه نانها تقریبی ست و باید کم کم آرد را اضافه کنید...اگه یکباره بریزید خمیر سفت و خشک و ترک میخوره و نان پوک نمیشه.
خمیر آماده را در کاسه چرب قرار دهید و +روی آن ایجاد کنید و روی کاسه را با سلفون بپوشانید و در جای گرمی برای حدود 2 ساعت استراحت دهید تا حجم خمیر دو برابر شود.
سپس با مشت پف خمیر را بخوابانید و از خمیر چانه هایی به اندازه نارنگی بگیرید.برای اندازه گیری دقیق تر میتونید از ترازو کمک و چانه های 50 گرمی از خمیر بگیرید.
حدود 15 تا 16 عدد چانه 50 گرمی به دست میاد.
کف سینی فر را کاغذ روغنی بیندازید و چرب کنید و چانه ها را در سینی بچینید.
داخل هر چانه مقداری از مواد خرمایی قرار داده و گوله کنید.
سپس با کف دست یا توسط مهر آغشته به آرد مقداری سطح گوله ها را صاف و مسطح کنید.
سپس با مخلوط زرده تخم مرغ+کمی زعفران+1قاشق غذاخوری شیر+1قاشق غذاخوری شکر روی نانها را رومال کنید.
این نان نیازی به استراحت دوم نداره
از ربع ساعت قبل فر را با دمای 180 درجه سانتی گراد رو شن و کف فر ظرف آب قرار دهید.
اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
درمورد سوال خانمی که گفتن گردو دارن رنگش قهوه ای است وخال داره
میخوام بگم گردوش مشکلی نداره ماخودمون گردو داریم وگردو میفروشیم اکثر گردوها همين طورهست نگران نباش و نوشجان کنید
دستورات عالی غذا و شیرینی👇
http://eitaa.com/joinchat/192544789Ca024ccbaef
سلام وقت بخیر
درموردسوال خانمی که فرستادنددرمورد
گردو......خاستم بگم گردوهاش کپک زده
به هیج عنوان مصرف نکنندخطرناکه...
واین که مطمئن هستم یانه ماخودمون باغ گردودرتویسرکان که گردوهاش معروفه درسراسرایران داریم ....
سلام و خدا قوت
ممنون از مطالب مفیدتان
آیا به را می توان در فر خشک کرد؟اگر می شود در چه مدت و چه دمایی؟
دستورات عالی غذا و شیرینی👇
http://eitaa.com/joinchat/192544789Ca024ccbaef
میشه اگه کسی میدونه بگه چطور میشه پفیلا رو مثل بیرونیا قرمز(کچاپی ) درست کنیم
دستورات عالی غذا و شیرینی👇
http://eitaa.com/joinchat/192544789Ca024ccbaef
وزن کیک با خامه کشی
دستورات عالی غذا و شیرینی👇
http://eitaa.com/joinchat/192544789Ca024ccbaef
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
استفاده کاربردی از قوطی کنسرو
دستورات عالی غذا و شیرینی👇
http://eitaa.com/joinchat/192544789Ca024ccbaef