eitaa logo
ایده آشپزی ترفند
8.9هزار دنبال‌کننده
3هزار عکس
4.4هزار ویدیو
8 فایل
در صورت رضایت فاتحه برای #مادر_بنده و همه اموات مومنین بفرستید لطفا @Yaasnabi   @BaSELEBRTY @zendegiitv4 @menoeslami @jazabbb @shiriniyeh @mazehaa @cakekhaneh @farzandbano @T_ASHPAZE @didanii @sotikodak تبلیغات @momenaneHhh
مشاهده در ایتا
دانلود
نکات کلیدی غلیظ شدن خورشت کرفس به طور کلی برای جا افتادن بهتر خورشت کرفس چند مورد وجود دارد که معمولاً از این موارد استفاده می‌شود. در ادامه با هر یک از آنها و نحوه استفاده اطلاعاتی داده خواهد شد. زمان: اولین نکته در جا افتادن بهتر خورشت، زمان است. تمامی خورشت‌های ایرانی مانند کرفس در صورتی که مدت زمان بیشتری را برای پخت آنها اختصاص دهیم قطعا جا افتاده‌تر خواهد شد و طعم بهتری خواهند داشت. آرد: شاید اولین گزینه‌ای که برای جا افتادن بهتر خورشت به ذهن برسد استفاده از همین آرد است. معمولاً آرد به دلیل حالت پودری و دانه‌ای خود در جا افتادن خورشت تاثیرگذار است. بهترین آردی که می‌توان برای اینکار استفاده کرد آرد گندم است. فقط در نظر داشته باشید برای اضافه کردن آرد می‌توانید به شیوه‌های زیر عمل کنید: در روش اول بهتر است در انتهای زمان پخت خورشت یک قاشق آرد را در آب سرد حل کرده و به خورشت کرفس اضافه نمایید. در روش دیگر می‌توانید آرد را به همراه کره تفت دهید و به خورشت در حال پخت اضافه کنید. پیاز: پیاز هم در لعاب انداختن خورشت بی‌تاثیر نیست. در صورتی که زمان تفت دادن گوشت از پیاز رنده شده استفاده می‌کنید در نهایت خورشت جا افتاده‌تری خواهید داشت. سبزی خورشت: برای داشتن یک خورشت خوشمزه و جا افتاده انتخاب درست سبزی و میزان آن بسیار اهمیت دارد. معمولاً به ازای هر بوته کرفس لازم است از 250 گرم نعنا و 500 گرم جعفری استفاده کنید. علت تلخ شدن خورشت کرفس در برخی از مواقع استفاده بیشتر از نعنا در خورشت هست. شما می‌توانید مانند این نسبت عمل کرده و یا مقدار کمتری از نعنا را استفاده کنید. آنچه که باعث لعاب خورشت می‌شود نعنا و یا جعفری نیست بلکه کرفس است. همچنین استفاده از سبزی‌قرمه بدلیل داشتن اسفناج و تره باعث لعاب بیشتر خورشت خواهد شد. رب: در صورتی که مشکلی با اضافه کردن رب گوجه به داخل خورشت کرفس از لحاظ تغییر رنگ ندارید می‌توانید از رب گوجه فرنگی نیز برای لعاب بیشتر استفاده کنید. نیمه باز گذاشتن در: برخی مواقع که میزان آب خورشت زیاد است بهتر است در قابلمه را نیمه باز بگذارید تا آب اضافی آن بخار شود و خورشت جا افتاده‌تری تهیه گردد. آب قلم: آب قلم و یا آب عصاره استخوان در زمان پخت باعث لعاب‌دار شدن بیشتر خورشت می‌گردد. در صورتی که خورشت فاقد استخوان است می‌توانید از عصاره آب قلم استفاده کنید. گوشت: هرچه گوشت چربی بیشتری داشته باشد لعاب بیشتری به خورشت خواهد داد. در صورتی که از گوشت مرغ برای تهیه خورشت استفاده می‌کنید میتوانید از گوشت ران استفاده کرد که پر چرب و به نسبت نرم‌تر است دستورات عالی غذا و شیرینی👇 http://eitaa.com/joinchat/192544789Ca024ccbaef
سلام من مرضیه خانوم هستم که گفتم باغ داریم دستم مدام تو کار کمپوت و خشک کردن میوه‌های باغه😂 یادتونه؟ امشب گفتم از محصولات امسالم ک آماده کردم براتون بگم ما امشب زردآلو تخم مرغی زیاد داشتیم خداروشکر البته امسال زردآلو زیاد بود کلا ما هم زیاد داشتیم منم یه سری خشک کردم یه سری شوهرم که خودش خودکفا شده از من یادگرفته هر چی جمع می‌کرده کمپوت کرده 😁حالا عکسشو میذارم هنر همسر منو ببینید خلاصه یه مقدار مربا کردم بعد دیدم مربا نمی‌خوریم مقداری از مربا رو تو مخلوط کن ریختم خوب میکس و یکدست شد یک مواد خوبی برای شربت زردآلو شد من علاوه بر شربت از این مواد آب قاطیش میکنم میذارم فریزر یخ در بهشت درست میکنم خیلی خوب میشه جاتون خالی حالا عکسشو میزنم ببینید👇
این که ریختم پیاله همون مربا هست که کمی گذاشتم جوشیده زعفرون زدم قوام اومده شبه مارمالاد شده
غلظت مارمالاد زردآلو رو بببینید👆
اینم شربت کردم می‌ره فریزر یخ در بهشت بشه برای یخ در بهشت نباید سفت بشه حواستون باشه یادتون نره سفت بشه باید روان و یخی بشه
ایده استفاده از تکه های میوه برای خوش عطر و خوش طعم شدن نوشیدنی ها در روزهای گرم سال👍 آب جوشیده ی سرد در داخل قالب بریزید تا یخ ها شفاف باشن👌 برای دوغ هم میتونید نعناع یا گلپر داخل قالب بریزید👍😍 ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ کمی بالای سر غذاتون زیر لب روضه ابا عبدلله برای خود بخوانید تا دلتون بشکنه ... اگر اشک هم سرازیر بشه که غذا محشر میشه با اشک غم آباعبدالله متبرک شود😭 👆 ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ @menoslami *@T_ASHPAZE سوال و تجربه آشپز
مراحلو توی فیلم کامل توضیح دادم😇 شیر 2 لیوان بستنی وانیلی 1 لیوان نشاسته ذرت یا آرد برنج 6 قاشق غذاخوری شکر 4 تا 6 قاشق(به ذائقه شما بستگی داره) وانیل 1/4 قاشق چایخوری گلاب 1 قاشق عذاخوری(دلخواه) خامه صبحانه 1 قاشق غذاخوری سر پر(دلخواه) زعفران دمکرده به میزان لازم پودر کاکائو 1 قاشق عذاخوری(با کمی آب جوش مخلوط و حل کنید) همه نکاتو توی فیلم گفتم...هر لایه رو که داخل ظرف سرو میریزید یکم صبر کنید رویه ببنده بعد لایه بعدی رو آروم روش بریزید بین مراحل کار فرنی که داخل سه تا کاسه به صورت مساوی ریختید رو یکم هم بزنید تا رویه نبنده فرنی رو میتوتید سرد یا گرم سرو کنید من معمولا سرد سرو میکنم😇😋 ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ آداب سفره و غذا: بسم الله قبل از غذا و الحمدالله بعد از غذا یک نوع غذا انتخاب کنید و بخورید معده تان را گورستان حیوانات نکنید . ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ @menoeslami *@T_ASHPAZE سوال و تجربه آشپز