فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تمرین با ماسوره
تمرین ماسوره کاری 🎂
ماسوره صدفی کوچک و بزرگ
ماسوره m1
ماسوره d2
ماسوره رزت
ماسوره برگ بزرگ و متوسط
@videocake.new
@videocake.new
اگه از اکسپلور میبینی حتما پیجمون رو فالو کن تا پست های قبلی و بعدی رو از دست ندی ❤🎂
#ماسوره #ماسوره_خامه_کشی
@cakekhaneh🎂
@cakekhaneh🍰
@cakekhaneh🧁
35.97M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دیگچه مشهدی
این ترکیب واقعا برنده س 😋
🔺مواد لازم:
برنج ۱پیمانه
شیر ۵ لیوان 🥛
شکر یک لیوان🍚
گلاب یک سوم لیوان
عرق هل یک سوم لیوان
کره ۴۵ گرم 🧈
زعفران غلیظ کمی
🔺نکات مهم:
۱. اگر از برنج نیمه استفاده کنین بهتره البته میزان شیر کمتر میشه
۲. برای درست کردن عرق هل نصف نصف قاشق غذاخوری پودر هل رو با اب جوش مخلوط کنید و بذارید دم بکشه و بعد از صافی رد کنید.
در زمان پخت برنج با شیر هر ۳ تا ۵ دقیقه برنج رو هم بزنید که ته نگیره.
امیدوارم درست کنید و لذتش رو ببرید
نوش جونتون باشه
#دیگچه
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🧀 تکنــیک بــرای نگهـداری پـنیــر 👌
🔻 آب جوشیده گرم و بی نمک
پنیر سفت را نرم می کند...
🔻 آب جوشیده سرد بی نمک
پنیر نرم را سفت میکند...
🧂اگه پنیر طعم نداره فقط ذرهای نمک توی
آب حل کنید و پنیر رو داخلش قرار بدید...
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رسپی تو کپشن 👇
🎂🥮🥞🍰
شکلات : ۱ کیلوگرم
گلوکز : ۵۴۰ گرم
رنگ پودری سفید
منبع
cake.baman
توضیحات : شکلات رو بن ماری کنید و به دمای ۳۲ برسونید و رنگش رو اضافه کنید (تقریبا به ازای هر یک کیلو یک قاشق ) و با استفاده از بلندر رنگ رو با شکلات کامل ترکیب کنید . گلوکز در دمای محیط رو بهش اضافه کنید و به آرامی هم بزنید .
هر سوالی داشتید تو کامنت یا دایرکت بپرسید
#آموزش_خمیرشکلات
@cakekhaneh🎂
@cakekhaneh🍰
@cakekhaneh🧁
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش درست کردن گل شیپوری 🌹
@cake baman
نکته : برای اینکه گل ها حالتشون حفظ بشه من از خمیر شکلات درست کردم.
🎂🥮🍰🧁
@cakekhaneh🎂
@cakekhaneh🍰
@cakekhaneh🧁
حلقه پیاز و گوشت چگونه تهیه میشود؟😋😍
🥓مواد لازم:
🔻پیاز
🔻سس تند
🔻برش های نازک گوشت چربی دار
🔻خلال دندان
🔻فلفل سیاه
🥓 روش درست کردن حلقه پیاز و گوشت :
پیازها پوست کنده و بشویید. سپس به صورت حلقه های ضخیم برش دهید.دور حلقه ها را با برس ، سس تند بزنید تا تمام سطح آن پوشیده بشه.برش های گوشت چربی دار رو دور تا دور حلقه پیاز بپیچانید و با خلال محکم کنید.فلفل سیاه بزنید.بعد روی باربیکیو گریل کنید.چربی گوشت باعث نرم و لذیذ شدن گوشت می شود.
اعضای کانال:خانم مدیر من یک کانال اختصاصی دارم دستورات کم خرج و مفید رو توش جمع میکنم از سر صبر هر روز میپزم.به خانوما توصیه میکنم حتما یک کانال خصوصی بزنن دستورات خوبو جمع کنن استفاده کنن.حیفه اینقدر وقت و حجم نت میذاریم استفاده نشه
اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
#ترکیب_ادویه_ها
1_پلویی:گل سرخ یاگل محمدی،زیره،دارچین،میخک،هل
2_آبگوشت:زردچوبه،دارچین،فلفل سیاه،جوزهندی،بادیان،میخک
3_ترشی:نعناخشک،گلپر،تخم گشنیز،سیاهدانه،زیره سیاه وزیره سبز،کاری،زردچوبه
4_ترشی بادمجان:فلفل سیاه ،گلپر،زردچوبه
5_ماست وخیار:فلفل سیاه ،نعنا،ترخون،ریحان،مرزه،پودرگل سرخ
6_فلافل:زیره سبز،کاری،زنجبیل،فلفل قرمز،گشنیز،شنبلیله
7_کوکوسبزی_پودرگل محمدی،کاری،دارچین،فلفل سیاه
8_لوبیاپلو/کلم پلو/هویج پلو:ادویه پلویی ومقداری دارچین
9_مرغ وماهی:بهترین ادویه زعفران،زنجبیل،برگ بو،پودرسیر
10_کباب تابه ای:فلفل سیاه،پودرلیموعمانی،زردچوبه،سماق
11_گوشت:پودرپیاز،دانه کرفس،فلفل قرمز،فلفل سیاه ،فلفل سفید،نمک(جعفری،رزماری،ریحان،پونه)خشک
12_سوپ:پودرآویشن،یکیادوعددبرگ بو
13_قیمه پلو:هل،دارچین،پودرگل محمدی
-------------------
ترفندآشپزی💯
┄┅✿😋😍😋👇✿┅┄
https://eitaa.com/joinchat/1545797796C3b82ad42dc
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
از نتیجش شوکه میشید 🫣یک دسر عالی و سالم برای بچه ها 😋
@recepi_khas
@recepi_khas
من انتظار نداشتم که شیر را بشه جوید و خورد بچه ها عاشقش میشن
مواد لازم
250 میلی لیتر شیر را با 60 گرم نشاسته مخلوط کنید و از یک صافی رد کنید ودر قابلمه بریزید.
روی حرارت ملایم بجوشانید، بجوشانید تا غلیظ و پف کند، بگذارید خنک شود و به شکل یک توپ در بیاید، یک تکه کوچک بردارید و به شکل یک توپ کوچک در بیاورید، آن را در بشقاب قرار دهید و با پودر توت فرنگی یا پودر میوه مورد علاقه خود تزیین کنید پودر توت فرنگی
صورتی و لطیف همچنین طعم قوی توت فرنگی خوشمزگی رو چندین برابر میکنه 😋
اگه دوست داشتین کمی شیرین باشه میتونید به دلخواه بهش شکر اضافه کنید
#دیزاین
#کیک
#هنرمند
@cakekhaneh🎂
@cakekhaneh🍰
@cakekhaneh🧁
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بریم باهم این خرس های کوچولو رو با یکم شیر گرم بخوریم 😍
@recepi_khas
@recepi_khas
سیو کن بعدا درستش کنی✅️
مواد لازم برای استارتر
15 گرم خمیر مایه (فعال و قوی)
45 گرم آرد نان
20 گرم آب
شکر 8 گرم
مواد لازم برای 👇
*خمیر*
آرد 115 گرم
شکر 10 گرم
نمک 2 گرم
شیر 80 گرم
10 گرم کره بدون نمک
کل مقدار استارتر آماده شده
طرز تهیه
➡️ اول استارتر را آماده کنید و وقتی سه برابر شد، حدود ۷ تا ۸ ساعت در دمای ۲۷ تا ۲۸ درجه سانتیگراد زمان لازم دارد
➡️ همه چیز را به جز کره مخلوط کنید تا خمیر جمع شود و قوام بیاید.
➡️ کره را اضافه کنید و ورز دهید تا کره کاملا مخلوط شود و خمیر به تست پنجره برسد.
➡️ خمیر را به مدت 2 ساعت در دمای 28 درجه سانتیگراد استراحت دهید
➡️ خمیر را به قطعات کوچک تقسیم کنید وزن هر کدام را بین 7 تا 8 گرم بگیرید
➡️ به شکل یک توپ صاف بغلتانید، ۲ توپ کوچک را به عنوان گوش روی آن بچسبانید
➡️ استراحت آخر در دمای 28 درجه سانتیگراد به مدت 2 تا 3ساعت یا تا زمانی که حجم خمیر 1.5 برابر شود.
➡️ در دمای 165 درجه سانتیگراد به مدت 13 تا 15 دقیقه بپزید
➡️ با شکلات آب شده تزینن کنید. و ازآن لذت ببرید!
نوش جان❤️
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رب آلبالو
اینم لینک کانالی که خانوما همه باید بیان👇
http://eitaa.com/joinchat/192544789Ca024ccbaef
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ایده ساده دیزاین
اینم لینک کانالی که خانوما همه باید بیان👇
http://eitaa.com/joinchat/192544789Ca024ccbaef
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ترفند
اینم لینک کانالی که خانوما همه باید بیان👇
http://eitaa.com/joinchat/192544789Ca024ccbaef
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ایده دیزاین
اینم لینک کانالی که خانوما همه باید بیان👇
http://eitaa.com/joinchat/192544789Ca024ccbaef
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این نونو میتونی بدون فر درست کنی و وسطشو با مواد گوشتی یا پنیرو گوجه و هر چیزی که دوست داری پر کنی😍
@saberparsian
@saberparsian
آرد نول قنادی ۳۱۲ گرم
شیر ۲۱۰ گرم
مخمر ۴ گرم
شکر ۴ گرم
نمک ۴ گرم
طرز تهیه: آرد +شکر+نمک+مخمرو ترکیب کنید و شیر اضافه کنید هم بزنید و شروع کنید به ورز دادن خمیر با دست یا خمیر زن فرقی نمیکنه یکم که صاف شد خمیرو داخل یک ظرف زیرو روشو چرب کنید یک ساعت تو محیط استراحت بدید
بعد از استراحت به ۴ تا چونه تقسیم کنید
هر چونه رو اب اسپری کنیدیا داخل شیر بزنید و داخل کنجد بغلتونید (کاملا تخیتاریه میتونید از کنجد استفاده نکنید) و با وردنه پهن کنید
بعد از پهن کردن با کاتر به ۴ تا مثلث برش بدید(دایره رو از وسط نصف کنید و هر نصفو دوباره برش بدید از وسط) و ده دقیقه دیگه روشو بپوشونید استراحت کنه
حالا داخل روغن که گرم شده کمی رو به داغی سرخ کنید
با استفاده از یک قاشق روی نون روغن بریزید
داخل ظرفی سرخ کنید که بجای پهن بودن عمق داشته باشه تا روغن کمتری مصرف بشه
نکته: فقط برای این نونا صورتتونو نزدیک ظرف روغن نبرید چون وسطش حجم میگیره یوقتی نترکه روغن بپاشه
نکته : خمیرو خیلی نازک نباید پهن کنید یکم ارتفاع داشته باشه نازک بشه تو خالی نمیشه
این اتفاق نمیوفته ولی خب باید بدونید 😁
نکته بعدی اینکه مخمری که خیلی مونده استفاده نکنید چون قدرتش کم شده
بعد از پخت میتونید با هر چیزی دوست دارید ساندویچ درست کنید
@saberparsian
ممنونم از نگاهت😍
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽