هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#چیپس_رژیمی
3تا4عدد سیب زمینی(ترجیحاً یک اندازه)
پودر پاپریکا
نمک وفلفل
روغن زیتون
پودرسیر(دلخواه)
کمی سبزی معطر(نعنایااورگانو)
اگه میخواید تند باشه فلفل قرمز بزنیدسیب زمینیها راپوست کنده وبه ورق های نازک ویک اندازه برش بزنید.ادویه جات وروغن زیتون به سیب زمینی ها اضافه وخوب مخلوط کنید.اگه از سیخهای چوبی استفاده میکنید حتماً 20 دقیقه ای درآب بزارید چون رطوبت باعث میشه سیخها درفر نسوزند. بعد سیب زمینی ها را به سیخ بکشید وبزاریددرفر. فر رااز قبل گرم کنید با درجه 180 به مدت 20 تا40 دقیقه (بستگی به دمای فر شما دارد) تا زمانی که سیب زمینی ها برشته وطلایی شوند
صبحانه تو جوامع شهری خیلی پر رنگ نیست متاسفانه ،چون زندگیهامون تغییر کرده،خانواده ای که ساعت ۱ شب میخوابه چطور میتونه صبح زود بلند شه تا ساعت ۸ و ۹ صبحانه بخوره؟
کمی باید سبک زندگیها رو ما خانوما عوض کنیم
خانوما نقش پر رنگی دارند🤗
اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥
🍓 آموزش بادمجان قالبی🍓
#کلیپ_آموزش_بادمجان_قالبی😋
یه سوال ،خانومای قدیم با نبود امکانات غذا با عشق میپختن یا خانومای الان با کلی امکانات؟
خب معلومه خانومای قدیمی
خانومای الان میرن شام خونه مامانشون ،شب برگشتنی یه قابلمه غذا هم میاره دیگه شاد و شنگول فردا ناهار داره راااااااحته😊
اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نکات مهمش این پایینه💥
اول سیوش کن که گمش نکنی بعد نکاتو بخون😍
@danyal_cakee
@danyal_cakee
مواد لازم برای کاور خامه شکلاتی:
خامه فرم گرفته: 200 گرم
پودر کاکاعو: 1 قاشق غذاخوری سر پر
مرسی که قلب سفیدمو قرمز میکنی❤️
مواد لازم کاور مخملی
شکلات سکه ای سوربن یا کارات: 400 گرم
روغن 50 قنادی: 500 گرم
روغن 50 و شکلات سکه ای رو با هم مخلوط میکنیم و میزاریم داخل مایکروفر تو 2 الا 3 مرحله این کارو انجام میدیم تا هر دو مواد یکدست اب بشن و کاملا مایع صاف بشه
کمی بلندر میزنیم تا گوله ها اب بشن و مایع صاف بشه
رنگ پودری دلخواه رو اضافه میکنیم و مجدد بلندر میزنیم که رنگش باز بشه
از طوری ریز رد میکنیم و داخل پمپ مخمل پاش میریزیم سریعا پمپ رو وصل میکنیم و از فاصله 50 سانتی کیکمون رو کاور میکنیم
اگه کلی از این آموزشای رایگا.ن و رسپیهای جدید میخوام حتما فا.لوم کن که دیگه مجبور نشی بابتش هز.ینه کنی☘️
#دیزاین
#کیک
#هنرمند
@cakekhaneh🎂
@cakekhaneh🍰
@cakekhaneh🧁
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍦 دسر یخی اورئو 🍦
مواد لازم:
- ۶۰۰ گرم کوکیهای اورئو 🍪
- ۱۷۰ گرم کره ذوب شده 🧈
- ۵۰۰ گرم خامه سنگین 🥛
- ۱ قاشق غذاخوری عصاره وانیل 🍨
- ۱۵۰ گرم شیر عسلی 🍯
طرز تهیه:
1. خرد کردن کوکیها: ابتدا کوکیهای اورئو رو ریز خرد کنید.
2. مخلوط کردن با کره: کوکیهای خرد شده را با کره ذوب شده مخلوط کنید.
3. تهیه لایه اول: نصف مخلوط کوکی و کره را درون یک قالب ریخته و صاف کنید.
4. تهیه خامه: خامه سنگین را با همزن برقی هم بزنید تا سبک و حجیم شود.
5. اضافه کردن وانیل و شیر عسلی: عصاره وانیل و شیر عسلی را به خامه اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
6. افزودن اورئو خرد شده (اختیاری): اگر دوست دارید، تکههای خرد شده اورئو را به خامه اضافه کنید.
7. ریختن مواد در قالب: مخلوط خامه را روی لایه اول کوکیهای خرد شده درون قالب بریزید.
8. تهیه لایه دوم: نصف دیگر مخلوط کوکیهای خرد شده را روی مواد ریخته و صاف کنید.
9. قرار دادن در فریزر: قالب را به مدت چند ساعت در فریزر قرار دهید تا دسر کاملاً منجمد شود.
🍴 نوش جان! 😋
نکته: این دسر یخی اورئو، انتخابی عالی
برای روزهای گرم تابستان است. از هر لقمه آن لذت ببرید! 🌞🍰
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شیرعسلی بدون پخت و پز و دردسر 👇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شیر عسلی خانگی با 3 ماده در 2 دقیقه بدون پخت و پز 👏
@azammoosavi6
كاری از:
Gorsel sahibi 👇
@zeinab.s.alhashimi
👈ترجمه از :
@azammoosavi6 .
.
در صورت استفاده از دستور برای پدرم فاتحه بخونید🙏
.
شیر عسلی در دو دقیقه بدون پخت و پز
حتما سیو کنید که گمش نکنید عالیه
مواد لازم:
1 و نیم پیمانه شیر خشک قنادی شیرین
1 و نیم پیمانه پودر قند
40 گرم یا 3 قاشق غذاخوری کره
یک قاشق چایخوری وانیل
3/4 پیمانه آب جوش
تمام مواد رو در مخلوط کن بریزید و دو دقیقه هم بزنید تا یکدست شود داخل ظرف دردار در یخچال نگهداری کنید.
این فیلم ترجمه خارجیه سوتفاهم ایجاد نشه ما فیلم کشف حجاب گذاشتیم😁
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
بهتون قول میدم اگه طبق این رسپی پیش برید حتی از بازای هم بهتر میشه😍
@behh_food
@behh_food
چون این شیرینی خیلی حساسه اول نکات رو براتون میزارم:
حتما از ترازو استفاده کنید.
قبل از پخت دو عدد از شیرینی ها را در فر امتحان کنید اگر شیرینی کمی باز شده و ترک بخورد بقیه خمیر را هم پایپ کرده و در فر بگذارید .در صورت سفت بودن خمیر کمی سفیده (در حد یک قاشق) اضافه کنید هم بزنید و بعد با فاصله خمیر را پایپ کنید.اگر شیرینی زیادی در فر پهن شد کمی پودر گردو اضافه کنید.
داغ زدن مواد در شکل نهایی شیرینی تاثیر زیادی داره پس این مرحله رو خوب انجام دهید.از کیک اسفنجی یا شیفون استفاده کنید و بقیه کیکها یا تیتاب یا بیسکویت بتی بور جایگزین نکنید.
@shirin.design.art 💝
شیرینی گردویی بازاری
مواد لازم:
سفیده تخم مرغ ۹۰ گرم
پودر قند ۲۰۰ گرم
مغز گردو ۱۰۰ گرم
کیک اسفنجی ۱۰۰ گرم
پودر کاکائو ۱ ق م
روغن مایع ۱ق غ
سرکه سفید ۱ ق غ
طرز تهیه
همه مواد خشک (به سفیده و جز سرکه و روغن مایع ) رو با هم مخلوط و یا میکس کرده یا سه بار از چرخ گوشت رد کنید.
سپس سفیده رو اضافه کرده با قاشق هم زده تا یکدست بشه.
مخلوط بدست آمده رو در ماهیتابه ریخته و روی حرارت ملایم بزارین.مرتب با قاشق خمیر رو هم بزنید تا کم کم گرم بشه ، نباید به درجه جوش برسه.گرم بشه اما دست رو نسوزونه ..برای من حدود ۵ دقیقه طول کشید بسته به ضخامت ظرف و میزان حرارت ممکنه بیشتر هم طول بکشه.
ماهیتابه رو از روی حرارت برداشته و روغن مایع و سرکه را اضافه کرده، مخلوط کنید تا یکدست بشه .اجازه بدین خمیر کاملا خنک بشه.(یکساعت در دمای محیط)
۱۵ دقیقه قبل از پخت فر را با دمای ۲۰۰ درجه روشن کنید .
خمیر رو در قیف با ماسوره ساده یک ونیم سانتی ریخته و با فاصله به طور عمود پایپ کنید.سینی را در فر قرار داده و دما را به ۱۷۵ درجه کاهش دهید بسته به سایز شیرینی پخت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه طول میکشه.
@behh_food
@behh_food
.
.
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک موس
سلام به روی ماهتون ✋💞
اینجا بمونی سرآشپز خونه خودت میشی. نگران چیزی نباش.
آشپزی های بین المللی رو با زبان ساده اینجا برات به اشتراک میذارم
فقط کافیه چندتا از پست هامو ببینی موندگار میشی. کلی خوشمزه های شیک اینجا پست میشه😍😉
@maryamgolifood
دسر لیمو🍋🍋
مواد لازم برای این خوشمزه جذاب :
مواد پنیری 👇👇👇
💥پنیر خامه ای 200گرم
💥پنیر ماسکارپونه 125گرم
💥پودر قند 45گرم
💥وانیل 8گرم
💥خامه فرم گرفته 500میلی لیتر
مواد دسر 👇👇👇
💥بیسکویت به میزان لازم
💥شیر 175میلی لیتر
برای کاور کردن دسر👇👇
💥خامه صبحانه 50میلی لیتر
💥شکلات سفید 80گرم
💥کشک لیمو90گرم
نکته ها 👇👇👇
🍁🍁وانیل رو میتونید با عصاره وانیل جایگزین کنید.
🍁🍁قبل از شروع پنیر خامه ای و ماسکارپونه در دمای اتاق باشند.
🍁🍁بیسکویت نباید زیاد توی شیر بمونه.
🍁🍁دسر باید یه شب در یخچال بمونه.
🍁🍁برای روی دسر اول خامه رو بذارید روی حرارت ملایم ذوب که شد بعد شکلات رو اضافه کنید بذارید از دما بیوفته بعد روی دسر استفاده کنید.
🍁🍁برای کشک لیمو👇👇
💥زرده تخم مرغ 2عدد و یک عدد تخم مرغ کامل.
💥شکر دانه ریز 5قاشق غذاخوری
💥آب لیموی تازه یک سوم پیمانه
💥رنده پوست لیمو یک قاشق چایخوری
💥کره بدون نمک 5قاشق غذاخوری
(تخممرغ. شکر. اب لیمو. رنده پوست لیمو رو با همزن مخلوط کنید بذارید روی حرارت. وقتی غلیظ شد کره رو بهش اضافه کنید بذارید خنک بشه و توی دسر ازش استفاده کنید)
🍁🍁پنیر خامه ای و ماسکارپونه رو به همراه پودر قند و وانیل و سه قاشق کشک لیمو توی ظرفی خوب با هم مخلوط کنید. کم کم خامه قنادی رو اضافه کنید و هم بزنید تا کامل فرم بگیره و سفت بشه
@cakekhaneh🎂
هدایت شده از تبلیغات غذای خیابانی
سلام؛ طاعات قبول باشه؛ به نیت فرج امام زمان(عج)، آمرزش اموات و رفع گرفتاریها کمک حال این خانواده باشیم.
همیشه فرصت کافی نداریم و هیچکدوممون از فردای خودمون خبر نداریم! پس همین الان اقدام کن و بخشی از این کار خیر ...💔
گزارش خیریه رو در کانال
زیر ببینید. 👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/2846883849Cbf3af7a7e9
هدایت شده از تبلیغات شادی و نکات مومنانه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فرزند شماهم میوه خور نیست ویا بعضی میوه ها رو دوست نداره😔
پس حتماً بیا اینجا تا بهت یاد بدم که چجوری باهاش یک کیک عالی درست کنی 😳😳😳😳
اینجا کلی کیک با طعم های مختلف رو جوری بهت یاد می دم تا دیگه اصلا سراغ کیک های بیرون نری که هم هزینه بره 💸💸وهم پر ضرر😵💫😵💫
کلی آموزش های عالی دیگه هم داره همه هم آسون وکاربردی 🤩🤩
حتی برای شما که فر نداری 😢
ویا هیچ کیکی تا حالا نپختی😉
آموزشهاش هم همه رایگانه 😍😍
اگه باور نداری بیا خودت ببین👇
https://eitaa.com/joinchat/2377843241C374e68d5ac
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کلیپ آموزشی کوکی شکلاتی داغ
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
اینم یه کوکی ساندویچی فول شکلاتی فوق العاده خوشمزه خدمت شما😍 با پیمانه هم نوشتم که همتون بتونید درستش کنید 🥰
@behh_food
@behh_food
✅لاایک و سییوش کنید و برای اونایی که عاشق کوکی هستن یا میخوان تو خونه راحت کسب درآمد کنن هم بفرستین و چرخه ی مهربونی رو ادامه بدین✅
💚کپی مجازه، روزی دهنده خداست. مرسی که منبع رو ذکر می کنید💚
دوست عزیز حماایت شما از پ. ست ها منو برای گذاشتن آموزش های بعدی دلگرم میکنه🫶
کوکی ساندویچی شکلاتی🍔🍫
مواد لازم:
1 عدد تخم مرغ متوسط
115گرم کره بی نمک همدمای محیط
1 پ شکر سفید دانه ریز
1 و 3/4 پ آرد سفید قنادی الک شده
3/4 پ پودرکاکائو الک شده
1 پ شیر +1 ق چ آب لیمو ترش یا سرکه
1 بسته بکینگ پودر
1 بسته وانیل یا 1 ق چ عصاره وانیل
یک پینچ نمک(1/8 ق چ)
برای گاناش:
150 گرم شکلات تلخ
150 گرم خامه صبحانه
رنده ی پوست 1 عدد پرتقال یا چند قطره عصاره ی دلخواه
👈داخل کاسه ای آرد و پودرکاکائو و بکینگ پودر و نمک رو با هم مخلوط و الک می کنیم.
کره و شکر رو با همزن دستی یا با دور تند همزن برقی می زنیم تا پفکی و خامه ای مانند بشه. دور گیری کاسه رو هیچ وقت فراموش نشه. تخم مرغ و عصاره وانیل و شیر عمل اومده رو بهش اضافه کرده و مخلوط می کنیم. مخلوط مواد خشک رو هم بهش اضافه کرده، اینجا دیگه از همزن برقی به هیچ عنوان استفاده نمی کنیم و مواد رو با لیسک مخلوط می کنیم.مواد رو یا داخل قیف بدون ماسوره ریخته و روی کاغذ روغنی به صورت عمود نگه داشتن دست پایپ مي کنيم یا با اسکوپ بستنی ازش برداشته و داخل سینی فر که کفش کاغذ روغنی انداختیم با فاصله می چینیم. سینی رو داخل فر از قبل گرم شده با درجه حرارت 180 به مدت تقریبی 12 دقیقه میزاریم. بعد از پخت و خنک شدن وسط هر دوتا کوکی از گاناش مون پایپ می کنیم.
برای تهیه گاناش کافیه شکلات و خامه رو داخل کاسه ای ریخته و به روش بن ماری ذوب کنید و هم بزنید تا یکدست بشه وقتی خنک شد رنده پوست پرتقال و یا عصاره دلخواه رو بهش اضافه کرده و داخل قیف ماسوره دار ریخته و روی یه کوکی مقداری پایپ کرده و کوکی دوم رو با کمی فشار بچسبونید. نوش جان 🥰
✅حتما نکات گفته شده برای کوکی ها که اول دوره گذاشتم رو بخونید.
@behh_food
@behh_food
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کلیپ آموزشی کوکی شکلاتی داغ
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯