نهممین غذا آبگوشت قوری ایران🇮🇷
.
.
این غذا به شدت ساده و راحته خیلی خوشمزه است حتما امتحانش کنید توی قوری که درست میکنین سرو کردنشم خیلی راحته 😋
من که خیلی دوستش داشتم بدون رب و گوجه فرنگی حرف نداشت خیلی دلچسب بود
.@sadeghrostam.i
مواد لازم برای هر یک نفر
گوشت ۱۵۰گرم گوسفندی
دنبه ۳۰گرم
نخود ۳۰گرم
پیاز و سیب زمینی کوچک ۱عدد
ادویه ها فقط زردچوبه و فلفل و نمک
آب جوشیده
زمان پخت این غذا بستگی به نوع گوشت هم داره معمولا بین ۳الی ۴ساعت آماده است 👨🏻🍳
.#repost:@ashpazi.jonoob
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش برگ پاییزی برای دیزاین کیک
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@Yaasnabi
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@Yaasnabi
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این پست رو سیو کنید تا همیشه داشته باشید
👇
@hamid_chef_shirini
@hamid_chef_shirini
آموزش شیرینی نخود چی
رسپی خانگی :
_______
روغن صاف 140گرم
خاک قند 150 گرم
آرد نخودچی 250گرم
آرد معمولی 50 گرم
وانیل 1/4قاشق چایخوری
زعفغو پودر هل به میزان لازم
درجه فر 150
مدت پخت 30 دقیقه
رسپی کارگاهی :
_________
روغن صاف 1.400 کیلو گرم
خاک قند 1.500 کیلو گرم
آرد نخودچی 2.500 کیلو گرم
آرد معمولی 500گرم
وانیل 1ق غ خ
زعفران و پودر هل دلخواه
درجه فر 150
مدت پخت 40دقیقه
طرز تهیه :
ابتدا خاک قند و روغن صاف رو به خوبی با هم میکس کنید تا شود سپس پودر هل ، وانیل و زعفران رو اضافه میکنیم و در آخر آرد ها رو اضافه میکنیم تا خمیرمون آماده شود
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آلوبالو یخی ؛ مزه های گمشده
" ایران را باید چشید "
با آلوبالو چه کار میکنین ؟ !
آلبالو پلو ، مربای آلبالو ، دیگه چی ؟
یه وقتهایی هم هیچ کار پیچیده ای باهاش نکنین
آلبالو یخی درست کنین ؛ تفننی ، هوسانه و ...
اونم روش های مختلف داره یک از یک خوشگل و خوشمزه تر
بعضی جاها میشورن و نمک میپاشن و میذارن توی فریزر یخ بزنه و میل میکنن
.
اما قدیم تر ها تابستون که میشد اینطوری هم آلبالو یخی درست میکردن :
دُم آلبالو های شسته رو میچیدند و میریختند توی یک کاسه و آب نمک اضافه میکردند و چند تا تیکه یخ هم میشکوندند و میذاشتن یه جای خنک تو سایه یا بعدها که یخچال توی خونه ها اومد توی یخچال .
شما هم این مدل آلبالو یخی رو درست کنین ببینید چه کیفی داره .
.
چکوندن لیمو ترش آخر سر هم که دیگه همون تکیه و "اشاره" نواختن این ساز روح پرور تابستونه.
.
د.ض : چرا بعضی جاها نوشتم آلوبالو ، چون توی همه ی کتابها و منابع مکتوب از خیلی قدیم ، آلوبالو نوشته شده و میخواستم این مدل نوشتنش هم یادمون بمونه .
.
با احترام
#امیدشریف @omiid_sharif
.
.
ارائه ای از امید شریف و سعید شیوائی
.
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام به روی ماهتون
به آشپزی بدون فر خوش اومدید
@maryamgolifood
@maryamgolifood
بعد از 40 روز این پست رو میخوام بذارم. البته هنوز تابستون بود من این خوشمزه رو درست کردم.
به امید روز های روشن آینده.
مواد لازم :
پیاز دوعدد متوسط
سیر یا حریره سیر
سیب زمینی 1عدد
رب گوجه فرنگی اختیاری
نمک. زردچوبه. پاپریکا. ادویه مرغ
هویج رنده شده 1عدد
جو پرک 2قاشق غذاخوری
عصاره مرغ. آب مرغ. آب
جو پوست کنده 2قاشق
رشته سوپ 1فنجان
تره. پیازچه. یا سبزی سوپ
زرشک 2قاشق
یه سوپ مقوی و خوشمزه بدون گوشت. حتما درست کنید و لذت خوردنش رو ببرید.
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
@maryamgolifood
به آشپزی بدون فر خوش اومدید
سلام به روی ماهتون
امروز بایه پیتزا بدون خمیر اومدم پیشتون که سه سوته آماده میشه ویه گزینه مناسب برای شام هست
@maryamgolifood
مواد لازم :
پیاز یک عدد
قارچ و فلفل دلمه ای
ادويه ها :نمک. زردچوبه. پاپریکا. ادویه مرغ. آویشن
مرغ پخته و ریش ریش شده
نان تست
پنیر پیتزا
سس مورد علاقه
@maryamgolifood
تمام مراحل توی کلیپ توضیح دادم هرجا مشکلی بود برام کامنت کنید
مرسی که همیشه هستید 😍❤️😘😘😘
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چورچخلا(Churchkhela)🍡
Follow for more videos:
@rural_family
مواد لازم:👇
✅️۲۵۰ گرم مغز گردو
✅️دو و نیم لیوان آب
✅️دو و نیم لیوان شیره انگور
✅️نصف لیوان آرد
✅️نصف لیوان نشاسته
✅️دو قاشق غذاخوری شکر
☑️ابتدا گردو را حدود یک ساعت در آب می گذاریم،سپس گردو را به نخ می کشیم و از ترکیبی که از شیره انگور،آب،آرد،نشاسته و شکر به دست آورده ایم به همه طرف گردو می زنیم و پس از پنج الی شش روز آماده مصرف می باشد.در صورتی که نمی خواهید زیاد خشک شود از روز دوم به بعد آماده مصرف می باشد.
باسلوق_گردویی
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽