ایده آشپزی ترفند
سلام صبح بخیر .خانوما کسی میدونه عکس این نونی که فرستادم شبیه فتیر .برا صبحونه .ولی مثل فتیر سفت نیس
فطیر خونگی
از کیفیتش هرچی بگمکم گفتم
سریع بریم برای آموزشش
۱ ق. غ خمیر مایه با
نصف لیوان شیر ولرم
ک ۳ ق. غ شکر مخلوط کن
بزار عمل بیاد ی جای گرم و تاریک
یعنی کف کنه
اگر نکرد یعنی خرابه
و بعد توی ظرف دیگه
۱ تخم مرغ
و با ۳/۴ لیوان روغن
و ۱ ق. غ زرچوبه
و ۱ ق.چ نمک
۱ ق. م سر پر زنجبیل
مخلوط کن
بهش ۲ پ سر خالی (کم کم اضافه کن تا خمیر یکم که جمع شد دیگه اضافه نکن)
حسابی ورز بده
۱ ساعت استراحت بده
و بعد چونه بگیر
فرو از قبل گرم کن
تو همون سینی فر مثل من بازش کن
یک ربع دوباره روشو بپوشون استراحت بده
و بعدمخلوط رومال تخم مرغ و زعفرون
بزن
و روش کنجد بپاش
بزار تو فر طبقه ی وسط
۱۸۰ حدود ۲۰ دقیقه
۲ دقیقه آخر گریلو روشن کن تا طلایی بشه
.
.
من همون خانومم که گفتم در بارداری عصبی بودم بچم با پدرش بد بود،سر بچه دوم اوضاع زندگیمون خوب بود و من ارامش داشتم نسبت به همسرم ، بچه و پدرش بی نهایت رابطه شون خوبه ....خواهش میکنم رعایت کنید خانوما ارامش داشته باشید.
اینم لینک کانالی که خانوما همه باید بیان👇
http://eitaa.com/joinchat/192544789Ca024ccbaef
سلام
درمورد کسی که گفته بودن برای پررنگ شدن مربا به چکار کنیم؟
شکرش رو زیاد کنید، هرچقدر شکر بیشتر باشه مربا قرمز تر میشه✓
من همون خانومم که گفتم در بارداری عصبی بودم بچم با پدرش بد بود،سر بچه دوم اوضاع زندگیمون خوب بود و من ارامش داشتم نسبت به همسرم ، بچه و پدرش بی نهایت رابطه شون خوبه ....خواهش میکنم رعایت کنید خانوما ارامش داشته باشید.
اینم لینک کانالی که خانوما همه باید بیان👇
http://eitaa.com/joinchat/192544789Ca024ccbaef
سلام
برای تفاله سیب:فالوده سیب، سرکه، مارمالاد
من همون خانومم که گفتم در بارداری عصبی بودم بچم با پدرش بد بود،سر بچه دوم اوضاع زندگیمون خوب بود و من ارامش داشتم نسبت به همسرم ، بچه و پدرش بی نهایت رابطه شون خوبه ....خواهش میکنم رعایت کنید خانوما ارامش داشته باشید.
اینم لینک کانالی که خانوما همه باید بیان👇
http://eitaa.com/joinchat/192544789Ca024ccbaef
سلام خدمت عزیزی که گفتن وانیل ندارن....من خودم هیچ وقت وانیل نمیزنم...بجاش پودر هل اسیاب شده.یا پودر گل سرخ یا همون گل محمدی. یا اگه اسانسهای خوراکی هم استفاده کنید خوبه....یا مثلا اگه یک لیوان شیر میریزین.بجاش نصف لیوان گلاب و نصف شیر بریزین.یا کلا گلاب
من همون خانومم که گفتم در بارداری عصبی بودم بچم با پدرش بد بود،سر بچه دوم اوضاع زندگیمون خوب بود و من ارامش داشتم نسبت به همسرم ، بچه و پدرش بی نهایت رابطه شون خوبه ....خواهش میکنم رعایت کنید خانوما ارامش داشته باشید.
اینم لینک کانالی که خانوما همه باید بیان👇
http://eitaa.com/joinchat/192544789Ca024ccbaef
سلام
عزیزم پلوپز تون حتما خش ریز داره
اگر نو هست ممکنه از کارخونه همینطور بوده
بنابراین علت چسبندگی خش هست
بهتره جای مطمئنی بدید تلفونشو عوض کنن
من همون خانومم که گفتم در بارداری عصبی بودم بچم با پدرش بد بود،سر بچه دوم اوضاع زندگیمون خوب بود و من ارامش داشتم نسبت به همسرم ، بچه و پدرش بی نهایت رابطه شون خوبه ....خواهش میکنم رعایت کنید خانوما ارامش داشته باشید.
اینم لینک کانالی که خانوما همه باید بیان👇
http://eitaa.com/joinchat/192544789Ca024ccbaef
برای خانومی که وانیل ندارن میشه خانوما پوست پرتغالو خشک کنن پودر کنن تو کیک ها استفاده کنن
کدبانوهای عزیز این دستور رو از اینترنت گرفتم👇
پودر_پوست_پرتقال مورد استفاده در کیکها و شیرینی ها به عنوان یه طعم دهنده معطر
#پودر_پوست_پرتقال
طرز تهیه پودر پوست پرتقال
۱
ابتدا تا جایی که راه داره قسمت سفید پوست پرتقال را جداکنید.بعد پوستها رو خرد کنید و بگذارید تو سینی.زیر نور مستقیم آفتاب نگذارید،چون تغییر رنگ میده ولی توی مثلا حیاط یا بالکن که نور مستقیم بهشون نخوره میشه گذاشت تا کاملا خشک بشن
۲
برای من حدود یک هفته طول کشید تا خشک شدن.بعد توی هاون ریختم و کمی کوبیدمشون تا ریز بشن و در آخر توی آسیاب کامل پودرشون کردم.توی شیشه تمیز دربسته در یخچال نگهداری کنید.از این پودر در مقدار کم برای بعضی کیک ها،شیرینی ها و پلو استفاده میشه.
سایر نکات پودر پوست پرتقال
نکته:پوست پرتقال خشک شده رو مستقیم توی آسیاب نریزید ممکنه به آسیاب آسیب برسه. اول با هاون کمی بکوبید بعد آسیاب کنید
قسمت سفید پوست پرتقال رو حتمااااا تا جایی که میشه جدا کنید چون اگر بمونه پودر رو تلخ میکنه
من همون خانومم که گفتم در بارداری عصبی بودم بچم با پدرش بد بود،سر بچه دوم اوضاع زندگیمون خوب بود و من ارامش داشتم نسبت به همسرم ، بچه و پدرش بی نهایت رابطه شون خوبه ....خواهش میکنم رعایت کنید خانوما ارامش داشته باشید.
اینم لینک کانالی که خانوما همه باید بیان👇
http://eitaa.com/joinchat/192544789Ca024ccbaef
سوال دارم اینکه برنج ایرانی چرا بو میده حالم بده میشه نمیتونم بخورم نمیدانم چه برنجی بگیرم از کجا بفهمیم مرغوبه برنج خارجی ام به درد نمیخوره از جای مطمئن گرفتیم ولی اینجور شد ترجیح میدم غذای نونی بخورم و طریقه برنجی ابکش دیگه دمی نمیتونم درست کنم
من همون خانومم که گفتم در بارداری عصبی بودم بچم با پدرش بد بود،سر بچه دوم اوضاع زندگیمون خوب بود و من ارامش داشتم نسبت به همسرم ، بچه و پدرش بی نهایت رابطه شون خوبه ....خواهش میکنم رعایت کنید خانوما ارامش داشته باشید.
اینم لینک کانالی که خانوما همه باید بیان👇
http://eitaa.com/joinchat/192544789Ca024ccbaef
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
روش کنسرو کردن ذرت :
اول دون کرده بریزید داخل اب جوش به مدت ربع ساعت .
دونه های ذرت رو داخل شیشه با در فلزی بریزین و از همون ابی که ذرت رو داخلش پختین شیشه رو پر کنین به همراه یک ق چ نمک و یک ق غ شکر.
حتما سعی کنین در شیشه ها رو محکم ببندین وگرنه هوا میره داخلش و خراب میشه.
قابلمه ای بزرگ رو آب کنین و شیشه ها رو داخل قابلمه قرار بدین به صورتی که حداقل تا نصف شیشه داخل آب باشه.
بعد از اینکه آب به جوش اومد 20-30 دقیقه زمان میدیم با حرارت کم بجوشه و بعد خاموشش میکنیم و میذاریم تا کاملا سرد بشه.
و به این صورت کنسرو ما آماده ست.
دانه کردن ذرت, تهیه کنسرو ذرت
حرارتی که بعد از جوش اومدن اب قابلمه برا کنسرو کردن مواد مختلف میدیم بسته به نرمی و سفتی اون ماده غذایی داره.
مثلا برای برگ مو در حد 15 دقیقه کافیه.
برای گیلاس نیم ساعت کافیه.
برای ذرت هم چون ما پختیمش زمان زیادی نیاز نداره و من در حد نیم ساعت حرارتش میدم.
نذری پزی و ادعیه به غذا خوندن به مرور نوری وارد قلبهایتان میکند که باعث روابط خانواده و سلامت روح و جسم است.#جدی_بگیرید_لطفا
#ادعیه_سر_قابلمه_غذا_فراموش_نشه😍
اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
راز و رمز قيمه ي خوش عطر و طعمو ميگم بهتون 😍
.
اول اينكه پياز داغ مفصل و حسابي سرخ شده ميريزم! يعني هم اندازه ش زياد باشه كه به خورشتم لعاب بده و هم حسابي سرخ شده باشه كه عطرش بپيچه تو خورش!
.
٢-ادويه هم من دارچين و زعفرون ميزنم بعلاوه ي نمك و فلفل و زردچوبه ي تفت داده شده تو روغن!
.
٣-رب هم زياد ميزنم و حتما حتما تو روغن سرخش ميكنم كه خوشرنگ بشه!
.
٤-براي ترشيش هم پرك ليمو عماني ميريزم هميشه با دوتا ليموي درسته ي سوراخ شده كه فقط عطر پوستش بپيچه تو خورش!
.
٥-يك ساعت آخر پخت هم يه قاشق گلاب بهش ميزنم
نذری پزی و ادعیه به غذا خوندن به مرور نوری وارد قلبهایتان میکند که باعث روابط خانواده و سلامت روح و جسم است.#جدی_بگیرید_لطفا
#ادعیه_سر_قابلمه_غذا_فراموش_نشه😍
اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
سلام
برای استفاده از تفاله سیب این ایده هم خوبه👇
#مارمالاد_سیب_وپرتقال❤️
مواد لازم:
۶۰۰گرم سیب
۴۰۰گرم پرتقال
۷۰۰گرم شکر
جوهر لیمو ۱،۴ق چ
پودر آگار ۱،۲ق چ
پودر ژلاتین ۱ق غ
طرز تهیه:
سیب رو چهار قاچ میکنیم.
همه پوست پرتقالها رو فقط فقط قسمت زردرنگ رو رنده میکشیم فقط در یه سمت و جهت نه رفت و برگشت که قسمت سفیدی نباید گرفته شه چون تلخش میکنه.بعد گوشت درونی پرتقال رو هم خورد و ریز میکنیم
دوتا دونه از پرتقالها رو ابش رو میگیریم داخل مواد سیب و شکر و پرتقال میریزیم بجای اب تا شکر ته نگیره.
پس کل پوستهای سفید و گوشتی پرتقال دور انداخته میشه
مربا رو روی حرارت کم میزاریم وقتی قشنگ جوش اومد حدود ۱ساعت بعد که سیب و پرتقالها له شدن با کمک گوشت کوب برقی قشنگ پوره میکنیم.
دوباره میزاریم روی حرارت و بهش جوهر لیمو و پودر اگار اضافه میکنیم.
اینجا میتونیم از پودر ژلاتین هم واسه غلظت کمک بگیریم .
اندازه ۱ق غ پودر زلاتین داخل اب سرد مخلوط وقتی اسفنجی شد رو بخار گداشته وقتی رقیق شد به مارمالاد اضافه میکنیم.
بعد جا افتادن حرارت رو خاموش میکنیم.میتونیم واسه عطر بیشتر از هل هم کمک بگیریم.
من آگار نزدم یک نیم قاشق غ خوری پر گلوکز زدم موادم یک و نیم برابر کردم پوست پرتقال کم زدم در حد یک قاشق چ خوری
خانومی گفت هر اخلاق بدی که مادر شوهرم داشت شوهرمم داشت ،اینجاست که ادم میفهمه چرا گفتن قبل بستن نطفه مدتی گناه نکنید ،اینجاست که میفهمیم چرا چله ترک گناه میگیرن بعد باردار میشن
اینم لینک کانالی که خانوما همه باید بیان👇
http://eitaa.com/joinchat/192544789Ca024ccbaef
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#مارمالاد_سیب 🍎🍏
مارمالاد سیب خونگی
@khosh_paz
سلام
با تفاله سیب مامالاد درست کنید👆
خانومی گفت هر اخلاق بدی که مادر شوهرم داشت شوهرمم داشت ،اینجاست که ادم میفهمه چرا گفتن قبل بستن نطفه مدتی گناه نکنید ،اینجاست که میفهمیم چرا چله ترک گناه میگیرن بعد باردار میشن
اینم لینک کانالی که خانوما همه باید بیان👇
http://eitaa.com/joinchat/192544789Ca024ccbaef