👇🏻👇🏻👇🏻ده مدل کیک دسر شیک و مجلسی👇🏻👇🏻👇🏻
@amoozesh.ashpaziy
@amoozesh.ashpaziy
@mesi.bano منبع
✅️رولت موزی شکلاتی بدون فر و پخت وپز
کیک شکلاتی:۳۰۰گرم یا سه عدد
خامه صبحونه،یا خامه شکلاتی:۱۰۰گرم
خامه صبحانه یا قنادی برای وسط رولت:۱۰۰گرم
موز:یک عدد بزرگ
یکساعت بزارین فریزر،بعد با شکلات ذوب شده تزیین کنید.
✅️شکلات دستساز مغزدار
بیسکوییت ساقه طلایی:دوبسته
موز:دوتا کوچیک
پودرکاکاعو:دوقاشق غ
شیر:یه استکان
شکلات تخته ای:به مقدارلازم
شکلات رو روی بخار کتری ذوب کنین بعد دوسه قاشق روغن مایع بهش اضافه کنین که رقیق بشه.
با شکلات سفید ذوب شده یا مث من با پودرپسته تزیین کنید.
✅️کیک خیس شکلاتی
تخم مرغ:۳عدد
شیر:یه لیوان
شکر:یه لیوان
پودرکاکاعو:۳قاشق غ
بکینگ پودر:یک قاشق غ
وانیل:نوک قاشق چ
نسکافه:یک قاشق مرباخوری
روغن مایع:نصف لیوان
آرد قنادی:یک ونیم پیمانه
✅️دسر موزی شکلاتی
شیر:سه لیوان
نشاسته ذرت:۴قاشق غ
شکلات تخته ای:۱۵۰گرم
خامه صبحانه:۱۰۰گرم یا نصف پاکت
موز:یک عدد
بیسکوییت شکلاتی:نصف بسته
خامه صبحانه ازقبل بیرون بیارین که هم دمای محیط بشه.
برای تزیین میتونین از شکلات رنده شده یا پودر کاکاعو وانواع میوه استفاده کنین.
این دسر بافتش کرمیه که همینجوری خیلی خوشمزست اگه میخواین قالبی بشه دوقاشق ژلاتین با نصف لیوان ابجوش مخلوط کنین بهش اضافه کنین.
✅️دسر قهوه
بیسکوییت پتی بور شکلاتی:دوبسته
شیرسرد:یه لیوان
خامه صبحانه:یه پاکت
شیرعسلی:دوقاشق غ
نسکافه فوری:یک چهارم لیوان
شکر:یک چهارم لیوان
آب سرد:یک چهارم لیوان
✅️توپک شکلاتی
سه تا بسته بیسکوییت کرمدار شکلاتی
خامه صبحانه:پنجاه گرم یا سه قاشق غ
شکلات صبحانه:یک قاشق سر پر غذاخوری
پنیر خامه ای:یه قاشق غ
شکلات تخته ای:به مقدار لازم
✅️اسلایس شکلاتی
شیر:یک پیمانه
شکر:نصف پیمانه
پودرکاکاعو:سه قاشق غ
وانیل:نصف ق چ
کره:۱۰۰گرم
بیسکوییت :به مقدار لازم
برای لایه رویی:(سس گاناش):
خامه صبحانه:نصف پاکت:۱۰۰گرم
شکلات تخته ای:۱۰۰گرم
✅️دسراورئو
بیسکوییت اورئو یا مشابه ایرانی:یدونه
کره:ده گرم
خامه صبحانه:۱۰۰گرم
پنیر خامه ای :دوسه قاشق غ
وانیل:نوک قاشق چ
گاناش:(دوقاشق خامه صبحانه+۳۰گرم شکلات تخته ای)(خامه رو ذوب کنین بهش شکلات اضافه کنین تا شکلات هم ذوب بشه)
@amoozesh.ashpaziy
@amoozesh.ashpaziy
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ده مدل شام فوری با بادمجون
بخش اول
ده مدل غذای خوشمزه وفوری بابادمجان
#حلیم_بادمجان_بانوپز
بادمجان ۵عدد
کشک دوقاشق غذاخوری
نمک وادویه به میزان لازم
نعناخشک یک قاشق غذاخوری
گوشت گوسفندی ۳۰۰گرم
پیاز دوعددبزرگ
سیررنده شده سه حبه
گردوی نیم کوب ۴عدد
عدس پخته یک لیوان
زعفران به میزان لازم
#بادمجان_سوخاری_بانوپز
بادمجان ۲عدد
آرد ۳قاشق غذاخوری
تخم مرغ یک عدد
ماست ۲قاشق غذاخوری
نمک وادویه به میزان لازم
#میرزا_قاسمی_بانوپز
بادمجان ۵ عدد
گوجه فرنگی ۲تا۳ عدد
سیر۸ حبه
نمک وفلفل به میزان لازم
تخم مرغ ۲ عدد
#کشک_بادمجون_بانوپز
بادمجان ۲عدد
گوجه فرنگی ۴عدد
پیاز یک عدد
نمک وادویه به میزان لازم
سیررنده شده دوحبه
کشک ۲ق غ
نعناداغ ۲ق غ
#کوفته_مرغ_با_سس_بادمجون
ران یا سینه مرغ:۳۰۰گرم
نمک وادویه به میزان لازم
سیریک حبه
پیازیک عدد
گوجه۴عدد
بادمجان ۳عدد
رب گوجه فرنگی ورب فلفل دلمه دلمه یه ق غ
زعفران به میزان لازم
#یتیمچه_بانوپز
🍆بادمجان ۳تا۴عدد
🧅پیازیک عددبزرگ
🧄سیر ۴حبه
🍅گوجه فرنگی ۳عدد
🥫رب گوجه یک قاشق غذاخوری
🧂نمک وادویه به میزان لازم
🫑فلفل دلمه یک قاشق غذاخوری
🥔سیب زمینی دوعددمتوسط
آب دوسوم لیوان
.
#خورشت_بدون_گوشت_بانوپز
گردو ۱۵عدد
بادمجون ۲عدد
رب انار یک تادوقاشق غذاخوری سرپر
پیازرنده شده یک عدد
نمک وادویه به میزان لازم
#خوراک_بادمجان_بانوپز
بادمجان ۲عدد+یک ق آرد+یک ق نشاسته ذرت+نمک
سیب زمینی ۲عدد +یک ق آرد+یک ق نشاسته +نمک
گوجه ۵ تا۶عدد
فلفل دلمه ۲ق غ
سیررنده شده ۴حبه
نمک وادویه به میزان لازم
سس کچاب یک ق غ
#بقچه_پیچ_بادمجون_بانوپز
بادمجان ۳تا۴عدد
گوشت ۲۵۰گرم
پیازیک عدد
آردنخودچی دوقاشق غذاخوری
نمک وادویه به میزان لازم
رب فلفل دلمه نصف قاشق مرباخوری گوجه فرنگی ۵عدد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍦 دسر یخی اورئو 🍦
مواد لازم:
- ۶۰۰ گرم کوکیهای اورئو 🍪
- ۱۷۰ گرم کره ذوب شده 🧈
- ۵۰۰ گرم خامه سنگین 🥛
- ۱ قاشق غذاخوری عصاره وانیل 🍨
- ۱۵۰ گرم شیر عسلی 🍯
طرز تهیه:
1. خرد کردن کوکیها: ابتدا کوکیهای اورئو رو ریز خرد کنید.
2. مخلوط کردن با کره: کوکیهای خرد شده را با کره ذوب شده مخلوط کنید.
3. تهیه لایه اول: نصف مخلوط کوکی و کره را درون یک قالب ریخته و صاف کنید.
4. تهیه خامه: خامه سنگین را با همزن برقی هم بزنید تا سبک و حجیم شود.
5. اضافه کردن وانیل و شیر عسلی: عصاره وانیل و شیر عسلی را به خامه اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
6. افزودن اورئو خرد شده (اختیاری): اگر دوست دارید، تکههای خرد شده اورئو را به خامه اضافه کنید.
7. ریختن مواد در قالب: مخلوط خامه را روی لایه اول کوکیهای خرد شده درون قالب بریزید.
8. تهیه لایه دوم: نصف دیگر مخلوط کوکیهای خرد شده را روی مواد ریخته و صاف کنید.
9. قرار دادن در فریزر: قالب را به مدت چند ساعت در فریزر قرار دهید تا دسر کاملاً منجمد شود.
🍴 نوش جان! 😋
نکته: این دسر یخی اورئو، انتخابی عالی
برای روزهای گرم تابستان است. از هر لقمه آن لذت ببرید! 🌞🍰
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اینم روز تعطیل پرماجرای من😍
یه کیک خفن برای مراسم مهمت میخوای؟ این آموزش رو از دست نده😍 بهت قول میدم با این کیک چشم همهی مهمونات خیره میشه😍
این کیک رو دوست داری برای کی درست کنی؟ بفرست براش☘️
#دیزاین
#کیک
#هنرمند
@cakekhaneh🎂
@cakekhaneh🍰
@cakekhaneh🧁
پشیمونم چرا تا بحال این کاچی خوشمزه و پر خاصیت و درستش نکرده بودم🥺
@hanieh__haghshenas
@add.hanieh_hagshenas
بزرک سیاه از خانواده کتان بوده و معروفترین و پراستفاده ترین عضو خانواده کتان می باشد
طبیعت گرم دارد و از لحاظ رطوبت و خشکی معتدل است.
این تخم تقویت کننده قوای مغزی و اعصاب می باشد.
بذرک منبعی سرشار از مواد مغذی همچون فیبر، منگنز، ویتامین B1، اسید چرب آلفا لینولنیک، و امگا ۳ است. این تخم می تواند در کاهش خطر ابتلا به دیابت، سرطان و بیماری های قلبی نیز کمک کند
مدر عرق و افزایش دهنده شیر می باشد.
• تقویت عمومی بدن
• درمان پوکی استخوان
• درمان شب ادراری کودکان
• پیشگیری از آرتروز
• رفع عطش
ماده غذایی مفیدی برای افراد مسن، کودکان ضعیف و افرادی که در معرض عمل جراحی قرار گرفته اند می باشد
حالا ببینم میتونین این بذر با ارزش و نادیده بگیرین😊
من بذرک سیاه پاک شده از عطاری خریدم ولی بازم خودم پاکش کردم و خس و خاشاک و جدا کردم بعد هم آسیاب کردم و از الک رد کردم بهتره بذرک سیاه و خودتون آسیاب کنید چون بمونه زود فاسد میشه
سه ق غ آرد (فرق نمیکنه فقط آرد گندم باشه)
یک ق چ زردچوبه
سه ق غ پودر بذرک سیاه میتونید بیشتر هم بریزید مثلاً پنج ق غ
چهار ق غ کره یا ساری یاغ(روغن حیوانی) در حدی باشه که روون باشه
سه لیوان آب سرد
یه ق غ زعفران دمکرده
چند تکه نبات که من از نبات سنتی دو آتیشه استفاده کردم که پر خاصیت و مفیده
میتونید بدون نبات درست کنید موقع سرو با شیره یا عسل میل کنید
خیلی راحته آماده کردنش من پنج دقیقه آرد و زردچوبه رو تفت دادم پنج دقیقه با بذرک و پنج دقیقه هم با روغن تفت دادم
بعد اضافه کردن آب و نبات هم یه ربع در ظرف و گذاشتم تا غلیظ بشه و به روغن بیفته و تمام🤌😍
این کاچی خوشمزه رو بدون آرد و خالص با پودر بذرک هم میتونید درست کنید ولی به نظرم این مدلی که من درست کردم همه پسنده😍
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ترافل خرمایی
مطمعنم اگه بدونین این ترافل های جذاب وخوشمزه چقدر راحت درست میشه هرروز درست میکنین وازخوردنش لذت میبرین🥰😋
🌸منبع
@mesi.bano
@mesi.bano
@mesi.bano
مواد لازم ترافل:
بیسکوییت پتی بور:یه بسته
خرما:۱۰۰گرم
گردو:پنج عدد
آبجوش:خیلی کم
❌درصورتیکه موادتون سفت بود،کمی ابجوش اضافه کنین.
🌺طرز تهیه:
همه مواد رو باهم ترکیب خوب چنگ میزنیم تا خمیر یکدستی بشه،داخل کف دست گرد میکنیم بعد داخل گردو خردشده،پودرپسته،انواع ترافل رنگی بغلطونین.
🥰کنار چایی بینظیره👌🏻😋
🌸اگه اموزش رو دوست داشتی سیوش کن بفرستش واسه دوستات🥰
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تیرامیسو پرطرفدارین دسر کافه ای🥰👌🏻
😍دوست عزیزم اگه کیک ،بستنی،انواع دسرهای سه سوته وخوشمزه دوست داری ،پیجمو دنبال کن🥰
@mesi.bano
@mesi.bano
@mesi.bano
مواد لازم تیرامیسو:
کیک شکلاتی:به مقدار لازم
نسکافه فوری:یک قاشق مرباخوری
آبجوش:یه استکان
پنیر خامه ای:۱۰۰گرم
خامه قنادی یا صبحونه:۱۰۰گرم
پودر قند یا شکر:دوسه قاشق غ
وانیل:نوک قاشق چ
🌸طرز تهیه:
۱-ابتدا نسکافه وابجوش مخلوط کنین بزارین کنار خنک بشه.
۲-کیکها رو پودر کنید،یه لایه بریزین داخل لیوان سروتون،روش یکم نسکافه خنک شده بریزین.
۳-حالا خامه،پنیر،پودرقند،وانیل و دوسه قاشق از نسکافه که خنک شده رو باهمزن دستی خوب ترکیب کنید بریزید داخل قیف.
۴-حالا یه لایه از مواد خامه ای طبق فیلم بریز روی کیک،روشو یکم پودر کاکائو بپاش ،دوباره لایه ها رو تکرار کن تا لیوانت پر بشه.
۵-با پودر کاکائو وشکلات رنده شده تزیین کن.
❌این دسر هرچی بیشتر تو یخچال بمونه خوشمزه تر میشه👌🏻😋
🌸
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام به روی ماهتون ✋💞
اینجا بمونی سرآشپز خونه خودت میشی. نگران چیزی نباش.
آشپزی های بین المللی رو با زبان ساده اینجا برات به اشتراک میذارم
فقط کافیه چندتا از پست هامو ببینی موندگار میشی. کلی خوشمزه های شیک اینجا پست میشه😍😉
@maryamgolifood
ترافل کادایف و پسته 😋
مواد لازم برای این خوشمزه جذاب :
🌹کره35گرم
🌹کادایف 75گرم
🌹شکر گرانول 15گرم
🌹پسته 100گرم
🌹کرم کنجد 35گرم
🌹پودر قند 30گرم
🌹خامه فرم گرفته (صبحانه) 50میلی لیتر
🌹شکلات سفید 130گرم
🌹شکلات شیری 130گرم
نکته ها 👇👇👇👇
❤️پودر قند رو میتونید با شکر گرانول جایگزین کنید.
❤️از کادایف خوب و باکیفیت استفاده کنید. تا ترافل خوب و ترد بمونه.
❤️کادایف رو به آرامی روی حرارت ملایم بذارید تا نسوزه.
❤️برای درست کردن توپک ها دست رو خیس کنید. و توپک های سفت درست کنید.
❤️از چنگال برای فرو بردن توپک ها توی شکلات استفاده کنید.
❤️کره رو بذارید روی حرارت ملایم بعد کادایف و شکر رو اضافه کنید روی حرارت ملایم به آرامی تفت بدید.
❤️پسته... کرم کنجد و پودر قند رو توی دستگاه میکس کنید.
❤️مواد سس رو با کادایف ترکیب کنید خوب مخلوط کنید.
❤️توپک های 15گرمی ار ترافل رو توی دستتون فرم بدید. بعد بذارید داخل یخچال یک ساعت بمونه.
❤️شکلات ها رو با خامه بنماری کنید بذارید کمی از دما بیوفته. حالا توپک ها رو از یخچال دربیارید توی شکلات بزنید. بذارید روی کاغذ روغنی. کمی که خودشو گرفت با شکلات رنگ مخالف طراحی کنید. و پسته خورد شده یا میوه ها دیزاین کنید.
نوش جان 😍😍