فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام 🙋♀️تاحالا این مدلی خوراک دل درست کردی🤔 اگه نه بهت پیشنهاد میدم حتما امتحان کنی که خیلی خوشمزه میشه 👌👌👌
مرسی که لایک میکنی ❤️ ذخیره کن تا هروقت تونستی خواستی درست کنی ❤️
خوراک دل👌👇👇👇
مواد لازم برای 5 نفر🙏❤️
دل مرغ... دو بسته
سیب زمینی .... 4 عدد
پیاز... دوعدد
نمک وفلفل زردچوبه وزعفرون به میزان لازم
ابتدا👈 پیاز رو داخل تابه خورد میکنیم وروغن میریزیم وتفت میدیم یکم که سبک شد💛
جگر رو که از قبل تمیز کردیم وازوسط نصف کردیم وشستم اضافه میکنیم وبا هم تفت میدیم👍
بعد ⬅️ کمی زعفرون میزنیم نمک وفلفل هم اضافه کرده
وسیب زمینی ها رو خلالی خورد میکنیم ومیشوریم به دل ها اضافه کرده ی استکان آب اضافه کرده ومیزاریم با هم جابیفته وقتی که سیب زمینی پخت غذا آمادس نباید آب دار هم باشه زیاد آب اضافه نکنید🌸🌸🌸
#خوراک#خوراک_دل#خوراکها#شام_فوری #شام #خانومخونه #غذای_نونی
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک شکلاتی روسی
تاحالا هرچی کیک شکلاتی خوردی بزار کنار،یبار به این روش درستش کن ،بهت قول میدم میشه خوشمزه ترین وخوشبافت ترین کیکی که تاحالا خوردی🥰
😍دوست خوبم برای دیدن اموزش انواع کیک،بستنی ودسرهای راحت وخوشمزه پیجمو دنبال کن🥰🙏🏻
@mesi.bano
@mesi.bano
@mesi.bano
مواد لازم کیک روسی:
آردسفید:یک وسه چهارم پیمانه
شکر:یک ونیم پیمانه
تخم مرغ:سه عدد
پودرکاکاعو:نصف پیمانه یا پنج قاشق غ
جوش شیرین:یک قاشق مرباخوری
نمک:یک پنس
بکینگ پودر:یک قاشق مرباخوری
وانیل:نوک قاشق چ
شیر:سه چهارم پیمانه
روغن مایع:نصف پیمانه
آبجوش:نصف پیمانه
🌸طرز تهیه:
تخم مرغ ووانیل یکم هم بزن تااز لختگی دربیاد،شکر اضافه وبادور تند هم بزن تا کرمرنگ وکشدار بشه.
شیر وروغن اضافه وکمی با دور کند هم بزن،حالا مواد خشک که از قبل هم الک کردیم دوباره طی دومرحله روی مواد الک میکنیم وهربار بادور کند هم میزنیم تا مواد یکدست بشه،دراخر هم ابجوش اضافه بادور کند هم میزنیم،میریزیم داخل قالبی که ازقبل با کره یا ارده چرب کردیم وکاغذ روغنی گذاشتیم.
چندضربه میزنیم به زمین ومیزاریم داخل فر از قبل گرم شده،بعد از یکساعت کیکمون امادست.
بعد از خنک شدن با سس گاناش روکش میکنیم.
من با کرم لوتوس هم روش طرح انداختم.
❌فر رو از یه ربع قبل حتما داغ کنید.
❌بستگی به دمای فر مدت پخت فرق میکنه،با دمای ۱۸۰درجه بعد از ۴۰دقیقه چک کنین ببینین کیک پخته یانه.
❌مواد کیک رو نیم ساعت قبل از اماده سازی از یخچال بیارین بیرون که هم دمای محیط بشه.
🌸سس گاناش:
نصف پاکت خامه صبحانه ویه پیمانه شکلات تخته ای رو با هم بزارین روی بخار کتری تا ذوب بشن ،بعد روی کیکتون بریزین.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فطیر آجری
🥰🙏🏾
.
@roghaye.hossinvand
@roghaye.hossinvand
@roghaye.hossinvand
.
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کپشن نکات مهم داره😌
.
.
@roghaye.hossinvand
@roghaye.hossinvand
@roghaye.hossinvand
.
.
❌حتماازآجرهای پخته استفاده کنیدحایگزین نداره آجر
❌استراحت دادن به چونه،وخمیربازشده مهمه یادت نره
❌آجربایدکامل بره داخل قابلمه تاحرارت نوناروخوب بپزه
❌اگه ازشعله بزرگ استفاده میکنیدکم باشه حرارت
❌اگه شعله کوچیکه متوسط به بالاباشه
❌حتماهرده دقیقه چک کنیدتانونتون نسوزه
.
.
آموزش خمیراین فطیرداخل پی.جم هست حتماببنیدهم لایوکلی گذاشتم،هم اموزش خمیروطبق رسپی دقیق داخل لایوگفتم حتماحتمااون لایوببنیدکلی نکات طلایی گفتم☺️
.
پس.ت دوم پیجمم بیین باتنوراموزش گذاشتم،اسلایداخرش خمیرهست میتونی پیداکنی☺️
باهواپزقدیمی وجدیدم اموزش این نون خوشمزه روگذاشتم حتماببین بدردت میخوره☺️
.
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
یکی از خوشمزه ترین و خاص ترین چیزکیک های دنیاست که هر کافه ای بردی محاله بهت سفارش نده 😍
@behh_food
@behh_food
چیزکیک پسته 💚
برای کراست:
200 گرم بيسکوئيت پودرشده
100 گرم کره ذوب شده
👈 با هم مخلوط کرده و کف یه قالب 26 سانتی که کاغذ روغنی انداختیم ریخته و کاملا فشرده می کنیم.
180 گرم پسته خرد شده
40 گرم کره ذوب شده
3 ق غ پودرقند
👈 مواد رو با هم مخلوط کرده و روی لایه بيسکوئيتی پهن کرده و فشار میدیم و قالب رو 20 دقیقه داخل یخچال میزاریم.
برای لایه پنیری:
3 عدد تخم مرغ
190 گرم شکر دانه ریز
45 گرم نشاسته ذرت
200 م ل خامه
700 گرم پنیر خامه ای
زست 1 عدد لیمو ترش
1 بسته وانیل شکری
👈 پنیر و شکر و وانیل رو با هم مخلوط می کنیم. خامه و نشاسته ذرت رو هم بهش اضافه می کنیم. تخم مرغ ها رو دونه دونه بهش اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم. داخل قالب ریخته و دیواره بیرونی قالب رو دو لایه فویل می پیچیم. قالب رو داخل فر از قبل گرم شده با درجه حرارت 160، حرارت از بالا و پایین، بهمدت 1 ساعت میزاریم. یک کاسه آب داخل فر گذاشته و بعد از زمان پخت فر رو خاموش کرده و در فر رو نیمه باز میزاریم. 20 دقیقه بعد از فر خارج کرده و صبر می کنیم چیزکیک داخل دمای محیط خنک بشه، کمی کرم پسته رو بن ماری کرده تا روان بشه و روی چیزکیک ریخته و 6 تا 8 ساعت داخل یخچال استراحت میدیم، سپس به دلخواه تزئین می کنیم. نوش جان😋
@ayseguls.bakery💝
Tr:@behh_food @behh_food
.
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯