فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ماش پلو
.
مواد اولیه: ⬇️
برنج ۳ پیمانه
ماش ۱ پیمانه
پیاز ۱ عدد بزرگ
کشمش ۱ پیمانه
زردچوبه
نمک
لواش برای تهدیگ
.
طرز تهیه: ⬇️
۱.ماش رو همراه نمک و زردچوبه ۱ دقیقه تفت میدیم و بعد آب اضافه می کنیم و میذاریم نیم ساعت بپزه
۲.برنج آبکش می کنیم، با ماش مخلوط می کنیم، تهدیگ میندازیم و دم میذاریم
۳.پیاز خلالی رو تفت میدیم اواخر تفت خوردن زردچوبه و کشمش رو اضافه می کنیم و ۱ دقیقه بعد از روی حرارت برمیداریم
.
✅نکات تکمیلی:
۱.این مقدار مواد برای ۳ نفر کافیه
۲.من ساده درست کردم شما میتونید با گوشت و مرغ هم درست کنید
۳.نسبت ماش و برنج رو نسبت به ذائقه خودتون میتونید تغییر بدید
۴.طعم این پلومخلوط خیلی نزدیک به عدسپلو هستش
۵.ماش خیلی زود میپزه مراقب باشید له نشه
.
.
┄┅┅❈••🍕🍟🍕••❈┅┅┄
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کوکوی گردو
.
مواد لازم: ⬇️
گردو ۱ پیمانه
پیاز ۱ عدد
سبزی خرد شده ۱ پیمانه
(جعفری، گشنیز و شوید, اگر نعناع خشک نداشتید نعناع تازه)
تخم مرغ ۳ عدد
نعناع خشک ۲ ق.غ
نمک
فلفل سیاه
زردچوبه
پودرسیر
دارچین
.
طرز تهیه: ⬇️
۱.پیاز رو رنده می کنیم، سبزی هارو خرد می کنیم، گردو رو آسیاب می کنیم و همراه بقیه مواد مخلوط می کنیم
۲.داخل تابه روغن رو کمی داغ می کنیم و مواد رو داخل تابه میریزیم
۳.طرف اول رو با در بسته و طرف دوم رو با در باز سرخ می کنیم
.
.
┄┅┅❈••🍕🍟🍕••❈┅┅┄
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سس پستو
.
سس پستو یکی از اصیلترین سسهای جهانه که خاستگاه اون به شهر جنوا از کشور ایتالیا بر میگرده
.
مواد اولیه: ⬇️
ریحون
سیر
گردو
پنیر پارمزان
روغن زیتون
فلفل سیاه
نمک
.
طرز تهیه: ⬇️
تمام مواد رو با غذا ساز یا گوشتکوب برقی کامل میکس میکنیم و غلظتش رو با روغن زیتون تنظیم میکنیم
.
✅نکات تکمیلی:
۱.در رسپی اصلی این سس جای گردو باید دانهی کاج اضافه کرد ولی چون دانه کاج کم پیدا میشه ما میتونیم از گردو، بادام زمینی یا پسته استفاده کنیم
۲.در رسپی اصلی ریحون ایتالیایی استفاده میشه که جایگزینش میتونه ریحون خودمون باشه
۳.سس پستو در ظرف در بسته در یخچال تا یک هفته قابل نگهداریه
۴.از این سس در پاستا، پنینی مرغ، پیتزا، نان تست و بسته به ذائقه در خیلی از غذاها و ساندویچها میشه استفاده کرد
۵.این سس به خاطر مواد اولیه مفیدی که داره برخلاف خیلی از سسها نه تنها مضر نیست بلکه فواید زیادی هم داره
.
.
┄┅┅❈••🍕🍟🍕••❈┅┅┄
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
گراتن سیبزمینی
.
مواد اولیه: ⬇️
سیب زمینی ۵ عدد کوچک
سس بشامل ۵ پیمانه
پنیر مخلوط ۲ پیمانه
.
طرز تهیه: ⬇️
۱.سیب زمینی رو ورقهای نازک برش میدیم
۲.کف ظرف سس بشامل میریزیم و روی سس ورقههای سیبزمینی و همینطور لایههارو ادامه میدیم تا سیب زمینی تموم بشه
۳.ظرف رو ۱ ساعت میذاریم داخل فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد
۴.بعد از ۱ ساعت ظرف رو از فر خارج می کنیم پنیر اضافه می کنیم و برای ۱۰ دقیقه دیگه میذاریم داخل فر تا پنیر آب و طلایی رنگ بشه
.
✅نکات تکمیلی:
۱.در گراتن از هر نوع پنیری میتونید استفاده کنید مثل موزارلا، چدار، پارمزان و... فقط نکته مهم اینکه طعم پنیر کاملا باید احساس بشه تو این غذا
۲.طرز تهیه سس بشامل در صفحه هایلایت شده فقط برای استفاده از سس بشامل در گراتن آخر درست کردن سس یک فنجان آب اضافه کنید تا رقیقتر بشه تا به پخت سیبزمینی در فر کمک کنه
۳.در لایههای گراتن میتونید از بیکن یا پیاز کاراملی هم استفاده کنید
.
.
┄┅┅❈••🍕🍟🍕••❈┅┅┄
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
هدایت شده از تبلیغات شادی و نکات مومنانه
🔴آجیل و پسته رو گرون نخر!😳
+دلت آجیل میخواد اما پولت به
آجیل های گرون بازار نمیرسه؟😞
+هر جا خشکبار میخری کهنه
و بی کیفیت در میاد؟😒
اینجا تازه ترین آجیل و خشکبار رو
با ضمانت مرجوعی پیدا میکنی 😍👇🏻
https://eitaa.com/joinchat/1842348185Caaac8563e0
همین الان بیا تا از تخفیف و
جشنواره ویژه آجیل ۱۴۰۳ جا نمونی😱🏃🏻♀️👆🏻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
۳ نکتهی بادمجونی
.
راهنمای عاشقان بادمجون😉
┄┅┅❈••🍕🍟🍕••❈┅┅┄
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فرنی
.
مواد اولیه: ⬇️
شکر ۴ ق.غ
آرد برنج ۲ ق.غ
شیر ۲ لیوان
گلاب ۱ ق.غ
زعفران دم کرده ۱ ق.غ
.
طرز تهیه: ⬇️
۱.شکر و آرد برنج رو با نصف شیر روی حرارت کم مخلوط میکنیم یکدست که شد نصف دیگهی شیر رو اضافه میکنیم و مدام هم میزنیم
۲.کمی که غلیظ شد گلاب اضافه میکنیم
۳.حباب که زد فرنی حاضره
۴.نصفش رو داخل ظرف سرو میکشیم
۵.به نصفهی دیگه زعفران اضافه میکنیم و در ظرف دیگهای میکشیم
.
✅نکات تکمیلی:
۱.اگر خواستید طعم شکلاتی هم داشته باشید تقسیم بر ۳ کنید مواد رو و به قسمت سوم یک ق.چ پودر کاکائو اضافه کنید
۲.این میزان مواد ۳ پیاله کوچک فرنی میده
۳.حرارت خیلی کم باشه و تا مدتی که فرنی به غلظت مناسب برسه مدام هم میزنیم
۴.برای تزئین از پودر پسته، خلال پسته، گل محمدی، دارچین و خلال بادوم میتونید استفاده کنید
.┄┅┅❈••🍕🍟🍕••❈┅┅┄
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
هدایت شده از آژانس تبلیغاتی فراتبلیغ
12.21M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔹اونجا اصلا عرضه نداری نیشتو باز کنی و بخندی...
▶️ پخش اختصاصی مستند «پلاک قرمز» برای اولین بار به صورت #رایگان از شبکه اینترنتی عصر
🎬 مستند «پلاک قرمز» به کارگردانی علی ثقفی؛ روایتی است چند ساله، از دو کودک کار که در محلههای پایین شهر تهران در میان خانههای پلاک قرمز و در میانه آسیبهای اجتماعی زندگی میکنند و هر کدام مسیر متفاوتی را طی میکنند
▶️این مستند را به صورت اختصاصی و رایگان از لینک زیر مشاهده کنید.
📌 https://B2n.ir/t93888
🎁 همچنین هدایایی برای برترین نقدهای اثر که به اکانت @asrtv_support ارسال شود و برای کسانی که نظرشون رو درباره مستند در سایت با ما به اشتراک بگذارند در نظر گرفته شده است
🔰عصر تیوی| عصر دیگری در راه است
▫️ @asrtv_com