سلام برا اینکه یک قرمه سبزی خوش طعم و روغن انداخته و خوش رنگ داشته باشیم چه کنیم ...من قرمه هام سبزی و آبش جدا از هم میشه و جاافتاده نمیشه ؟ طعمش هم خوب نیست چرا؟؟
#سوال
╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━
@menoslami آشپزی و نکات اسلامی
@T_ASHPAZE
سلام خدمت همه خانمای گل کانال
برای دوستی که روش پخت قورمه سبزی خواستن من اینجوری میپزم 👇🏻
سبزی رو بدون روغن بزارین تو ماهیتابه و شعله زیرشو ملایم بزارین و خووووب تفت بدین تا ابش کاملا کشیده بشه ابش که کشیده شد زیرشو کم کنید و روغن اضافه کنید روغن رو در طول سرخ کردن کم کم اضافه کنید اگر میخواین قورمه سبزی سیاااه بشه روغن باید زیاد بزاری
طوری که سبزی بررراق براق باشه و ببینید ک پر روغنه نه اینکه غوطه ور باشه ها نه فقط روغنی باشه ظاهرش
واسه سرخ کردن حوصله کن نیم کیلو سبزی یساعتی طول میکشه سرخ کردنش باید سیاه بشه ولی نسوزه جوری که با پشت قاشق اگه روی سبزی بکشی دیگه رنگ سبز روشن نبینی و سیا باشه
پیاز و گوشت و روغن کم رو بریز تو قابلمه و خوووب تفت بده اخر سر ادویه هاتو اضافه کن فلفل قرمز و سیاه زرد چوبه کاری
خوب ک سرخ شدن لوبیا چیتی که حد اقل ۱۲ ساعت خیس خورده و لیمو عمانی و دو سه دونه فلفل تند رو به گوشت اضافه کنید و اب جوش بریزید و بزارید خوب بپزه ولی له نشه
وقتی پخت حالا سبزی سرخ شده و نمک رو به گوشت و لوبیای پخته رو اضافه کن و ادویش رو میزون کن
۵ دقیقه اول بزار با شعله ملایم رو ب بالا بجوشه
بعد زیرشو خیلیییییی کم کن و بزار دوساعت تا دو نیم ساعت جا بیفته ولی مدام هم بزن تا ته نگیره و ابشو کنترل کن
خیلییییی عالی میشه من همیشه اینجوری درست میکنم
اگه از اول همه موادو باهم بپزی اب و دونت از هم جدا میشه و خوب جا نمیفته 😋😋امیدوارم خوشتون بیاد
عکس سبزی سرخ کرده رو هم فرستادم ببینید چ مقدار باید سرخ بشه
#پاسخ
╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━
@menoslami آشپزی و نکات اسلامی
@T_ASHPAZE
سلام
در جواب عزیزی ک قرمه سبزیش جا نمیفته
عزیزممن ی بار سبزی فروشی همیشگیم بسته بود از ی جا دیگ خریدم قرمه سبزیم جا نیفتاد
کمتوجه شدم سبزی ب اندازه کافی ریز خرد نشده.اگر کامل ریز بشه در اب غوطه ور میشه و دیگ سنگین نیس ک بره ته قابلمه و قشنگجا میفته
میتونی برای غلظت و جا افتادنش از جو پرک اسیاب شده استفاده کنی ی قاشق
هیچ طعمی ب غذا نمیده ولی لعاب میده
دیگ عرضم ب حضورت ک عصاره گوشت هم لعاب میده
ارد ساده گندم رو یک قاشق در روغن تفت بده بریز تو خورشت لعاب میده
همرو تست کن ولی مهم ترینش سبزیه
لوبیا تم بذار کامل نرم شه ک مثلا تو هر ۱۰۰ تا دونه ده تا دونه ترک بخوره له بشه لعاب بده
#پاسخ
╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━
@menoslami آشپزی و نکات اسلامی
@T_ASHPAZE
سلام برای پخت کیک اگه قیمت بالا براشون مشکلی نیست قالبای کمربندی جنس خوبشون
و قالبای فلزی اونم جنساش درجه بندی داره جنس خوبشون خیلی خوبه
من خودم از اینا استفاده میکنم
#پاسخ
╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━
@menoslami آشپزی و نکات اسلامی
@T_ASHPAZE
سلام ستایش خانم
سوال در مورد خیارشور داشتم
چرا خیارشور درست میکنم چند تا خیار اول دبه رو برمیدارم نرم و پوک هستن چرا اینجوری میشه
اگر امکانش هست یه خیارشور خوب بشه مقدار نمک و اب و سرکه رو میگید و اگر فوت و فنی هست بگید ممنون میشم
ممنون بابت کانال خیلی عالیتون
#سوال
╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━
@menoslami آشپزی و نکات اسلامی
@T_ASHPAZE
ی سوال هم داشتم
اون پفک خونگی ک توی کانال گذاشتین رو دیشب خاستم درست کنم همش وا رفت چرا😥
کسی درست کرده؟تجربشو بگه لطفا
#سوال
╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━
@menoslami آشپزی و نکات اسلامی
@T_ASHPAZE
سلام ب همه عزیزان
کسی دستورته چین خوشمزه داره
تاحالادرست نکردم.
براطعم دارکردن جوجه کباب تابه ای ازچ چیزایی استفاده میکنین
#سوال
╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━
@menoslami آشپزی و نکات اسلامی
@T_ASHPAZE
ی راهکار برای خوشمزه شدن روغن دنبه دارم شاید بدرد کسی بخوره
من دنبه چرخ شده رو همون اول که میخام بذارم روی گاز ی لیوان شیر بهش اضافه میکنم خیلی طعم خوبی میگیره
امتحان کنین😍
#پاسخ
╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━
@menoslami آشپزی و نکات اسلامی
@T_ASHPAZE
سلام وقتتون بخیر
ممنون از کانال خوبتون.
یه راهنمایی میخواستم از دوستان.
من هر غذایی که میخوام درست کنم فقط غذاهایی به ذهنم میرسه که گوشت پایه ی اصلی غذاس به خاطر همین مصرف گوشتمون خیلی بالاس😔بعداز گوشت مصرف برنجمون بالاست
میخواستم اگه میشه غذاهایی که بدون گوشت و برنج هست را بهم معرفی کنید.
#سوال
╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━
@menoslami آشپزی و نکات اسلامی
@T_ASHPAZE
21.03M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
براخانومیکه کیک راحت براتولدمادرشون میخاستن
برای این کیک یک کاسه یک قاشق و یک چنگال لازمه
#کیک_قابلمه_ای
#پاسخ
╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━
@menoslami آشپزی و نکات اسلامی
@T_ASHPAZE