سلام خانما خوبین.
ممنون از تجربه های خوبتون
واسه خانمی که گفتن همش غذا با گوشت یا برنج درست میکنن،میخواستم بگم که غذا با حبوبات هم خیلی خوبه.هم مقویه هم خوشمزه
مثل خوراک نخود.خوراک لوبیا.عدسی.یا همه حبوباتا باهم دیگه بعلاوه گندم
خیلی خوب میشه.توشون هم پیاز داغ و فلفل و زردچوبه بریزین😋😋😋😋
#پاسخ
╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━
@menoslami آشپزی و نکات اسلامی
@T_ASHPAZE
سلام.اول از کانال خوبتون تشکر میکنم.
برای درست کردن ته چین مرغو میپزم وریش ریش میکنم،بعد یه پیاز تفت میدم ومرغا را هم یه تفت کوچک میدم وفلفل سیاه ،نمک ومقداری دارچین میزنم.
بعد برنجا ابکش میکنم وتخم مرغ وماست که بهتر ماست سفت باشه وزعفران مخلوط میکنم .کف ماهیتابه را روغن میریزم ویه لایه از برنج ولایه بعد مرغا رو میریزم ویا زرشک ویا کشمش میریزم وبقیه برنجها ودم میزارم.
راستی وقتی همه مواد را ریختید با قاشق فشار بدید که بهم چسبنده بشند.
امیدوارم درست کنید ودوست داشته باشید.سفره هاتون پر برکت
#پاسخ
╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━
@menoslami آشپزی و نکات اسلامی
@T_ASHPAZE
برای اون خانم ک نوشته بودند مصرف گوشت و برنجشون بالاست چند تا غذا پیشنهاد دارم. که نه سخت هستن و از قدیم تو غذای مامانها بودن:آش رشته،کوکو سبزی،کشک بادمجان،یتیمچه،میرزا قاسمی،انواع کوکوها با کدو سبز و لوبیا سبز و سیب زمینی،دوغ جوش،عدسی،سوپ جو، استنبلی،خوراک
لوبیا،شیربرنج و فرنی،👌
اینا هیچکدوم گوشت نداره. و منم خودم برای جلو گیری از اضافه وزن فقط هفته ای دوبار برنج درست میکنم.
#پاسخ
╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━
@menoslami آشپزی و نکات اسلامی
@T_ASHPAZE
سلام وقت به خیر
در مورد اون خانومی که دستور طبخ قرمه سبزی گذاشته بودن میخواستم بگم که درسته وقتی سبزی رو خیلی سرخ کنی تا سیاه بشه خورشت خوب میشه
ولی دیگه هیچ خاصیت غذایی نداره
من سبزی رو در حد 10 دقیقه یه تفت ملایم میدم ولی از صبح زود میزارم تا آروم جا بیفته.سیاه نمیشه ولی خیلی خوب و جا افتاده میشه👌
به همه عزیزان توصیه میکنم سالم بودن غذا رو فدای خوشمزگی نکنند .😊😊
#پاسخ
╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━
@menoslami آشپزی و نکات اسلامی
@T_ASHPAZE
سلام
ببخشید منم کلی دنبه تو فریزر دارم خواستم روغنشو بگیرم ولی چطور باشه که بو نده خیلی؟
چیزی لازمه اضافش کنیم؟
#سوال
╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━
@menoslami آشپزی و نکات اسلامی
@T_ASHPAZE
سلام خدا قوت میخواستم بپرسم چکار کنم کیکم پف کنه هم تخم مرغش رو خوب هم زدم هم پکینگ پودر زدم نمیدونم چرا خمیر میشه وسطش
#سوال
╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━
@menoslami آشپزی و نکات اسلامی
@T_ASHPAZE
طرز تهیه روغن دنبه بدون بو:
مواد لازم:
روغن دنبه 4 کیلو
ماست دو لیوان
سرکه یه لیوان
پیاز دو عدد
سیب 4 عدد
هل 14 عدد
دستور تهیه:
دنبه ها رو چرخ کنین و ماست ها و سرکه رو (به دلخواه) بهش اضافه کنین و با یه پیاز چهار قاچ و سیب های رنده شده و هل مخلوط کنین.
این مواد رو بجوشونین تا کامل ذوب بشه و موادِ محلولِ اون تبخیر بشه و کمی آبش بپزه . بعد بقیه رو صاف کنین و روغنِ سفید، شفاف، خوش عطر و بی بوی حیوانی به دست بیارین.
نکته: بهتره واسه جلوگیری از سوختن، روغن رو همون طور که داره ذوب میشه، هر از چند گاهی روغن آب شده رو از ظرف خالی کنین تا روغن سالم تری از دنبه به دست بیارین.
#پاسخ
╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━
@menoslami آشپزی و نکات اسلامی
@T_ASHPAZE
سلام ستایش خانم
ممکنه از اعضا بپرسید کسی تجربه پخت و پز در قابلمه های سنگی رو داره ؟؟
چه نکاتی رو باید رعایت کرد؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
#سوال
╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━
@menoslami آشپزی و نکات اسلامی
@T_ASHPAZE
سلامبرایاینکهروغندنبهبوندهتوشماستوگلابوپیازمیریزناندازشوچشمیبریزین
#پاسخ
╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━
@menoslami آشپزی و نکات اسلامی
@T_ASHPAZE
سلام و خدا قوت به کانال خوشمزتون.
خواستم تجربه کله پاچه پختنم رو بگم🤭
من بعد از اینکه کله پاچه رو تمیز کردم حالا یا پوستشو کامل میکنم یا اینکه با شعله بالا موهاشو میسوزونم . بعد میزارم چند ساعت تو اب سرد بمونه تا خوناش و سیاهی پوستش بیاد بیرون بعد حسابی میشورمش. میزارم تو قابلمه و روشو کامل اب میریزم طوری که اب بالای کله پاچه وایسته. میزارم میجوشه وقتی که جوش میاد کف های سیاهی رو اب جمع میشه. بعد ۶_۷دیقه جوشیدن اب رو خالی میکنم میره و کله رو دوباره مثل قبل تو قابلمه میجوشونم این کار باید حداقل ۲بار انجام بشه تا این کف ها خارج بشه.
دفعه اخر کله پاچه رو از اب جوش خارج کردم میشورم و دوباره میزارم تو قابلمه و اب میریزم که بجوشه. وقتی جوش اومد زیرشو کم میکنم ی پیاز گنده رو پوست میگیرم میشورم و کامل میندازم توی قابلمه و خوردش نمیکنم.
صب موقع نماز، نمک ، زرد چوبه ، فلفل سیاه و دارچین بهش اضافه میکنم تا وقت صبحونه خوردن بازم با شعله کم میزارم قُل بزنه.
نکته خیلی مهم اینکه نزارین ابش زیاد باشه یعنی قبل از اینکه بخوایم چاشنیاشو اضافه کنیم باید ببینیم ابش مناسبه یا نه اگه زیاد از مقدار دلخواهمون بود شعله رو بالا کنیم تا ابش جمع شه بعد چاشنی بریزیم و با شعله کم بزاریم تا مواد به خوردش بره و ابش لذیذ بشه.
کلا برای مصرف گوشت و مرغ مرحله کف زدایی رو داشته باشین و ی مرحله براشون کافیه که ی بار بجوشونید و کف که جمع شد خالیشون کنید وابکشی کنید هم بوی زهمش میره هم خوشمزه تر میشه
#پاسخ
╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━
@menoslami آشپزی و نکات اسلامی
@T_ASHPAZE
سلام برای خانمی ک درمورد دنبه پرسیده بودن
چجوری روغنشو بگیرن
با یه لیوان شیر،چنتا تیکه سیب و به و چنتا دونه هل بندازن
بوش خیلی کم میشه
و هنگام استفاده تو غذاها هم با روغن زیتون یا ارده کنجد استفاده کنن که ماسیده نشه🌹
#پاسخ
╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━
@menoslami آشپزی و نکات اسلامی
@T_ASHPAZE
🔴 اگه امکان داره نحوهی از بین بردن #بوی_دنبه و افزایش لطافت آن را در کانال بزارید.
🔹 دو کیلو #دنبه را با یک کیلو #کوهان_شتر چرخ کرده، سپس یک لیوان #ماست، یک لیوان #سرکه، یک لیوان #گلاب، یک عدد #پیاز بزرگ، ۲۰ عدد #هل ساییده شده، یک لیوان آب #هویج به آن اضافه کرده و روی حرارت قرار میدهیم تا ذوب شده و همهی مایعاتی که به آن اضافه کردیم تبخیر شود، سپس آن را صاف کرده، درون ظرفی دیگر ریخته و از آن استفاده میکنیم.
@www_irismed_ir
#پاسخ
╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━
@menoslami آشپزی و نکات اسلامی
@T_ASHPAZE