eitaa logo
ایده آشپزی ترفند
8.8هزار دنبال‌کننده
3هزار عکس
4.6هزار ویدیو
8 فایل
در صورت رضایت فاتحه برای #مادر_بنده و همه اموات مومنین بفرستید لطفا @Yaasnabi   @BaSELEBRTY @zendegiitv4 @menoeslami @jazabbb @shiriniyeh @mazehaa @cakekhaneh @farzandbano @T_ASHPAZE @didanii @sotikodak تبلیغات @momenaneHhh
مشاهده در ایتا
دانلود
سلام ستایش خانم ممکنه از اعضا بپرسید کسی تجربه پخت و پز در قابلمه های سنگی رو داره ؟؟ چه نکاتی رو باید رعایت کرد؟ ممنون میشم راهنمایی کنید ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
سلام‌برای‌اینکه‌روغن‌دنبه‌بونده‌توش‌ماست‌وگلاب‌وپیاز‌میریزن‌اندازشوچشمی‌‌بریزین ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
سلام و خدا قوت به کانال خوشمزتون. خواستم تجربه کله پاچه پختنم رو بگم🤭 من بعد از اینکه کله پاچه رو تمیز کردم حالا یا پوستشو کامل میکنم یا اینکه با شعله بالا موهاشو میسوزونم . بعد میزارم چند ساعت تو اب سرد بمونه تا خوناش و سیاهی پوستش بیاد بیرون بعد حسابی میشورمش. میزارم تو قابلمه و روشو کامل اب میریزم طوری که اب بالای کله پاچه وایسته. میزارم میجوشه وقتی که جوش میاد کف های سیاهی رو اب جمع میشه. بعد ۶_۷دیقه جوشیدن اب رو خالی میکنم میره و کله رو دوباره مثل قبل تو قابلمه میجوشونم این کار باید حداقل ۲بار انجام بشه تا این کف ها خارج بشه. دفعه اخر کله پاچه رو از اب جوش خارج کردم میشورم و دوباره میزارم تو قابلمه و اب میریزم که بجوشه. وقتی جوش اومد زیرشو کم میکنم ی پیاز گنده رو پوست میگیرم میشورم و کامل میندازم توی قابلمه و خوردش نمیکنم. صب موقع نماز، نمک ، زرد چوبه ، فلفل سیاه و دارچین بهش اضافه میکنم تا وقت صبحونه خوردن بازم با شعله کم میزارم قُل بزنه. نکته خیلی مهم اینکه نزارین ابش زیاد باشه یعنی قبل از اینکه بخوایم چاشنیاشو اضافه کنیم باید ببینیم ابش مناسبه یا نه اگه زیاد از مقدار دلخواهمون بود شعله رو بالا کنیم تا ابش جمع شه بعد چاشنی بریزیم و با شعله کم بزاریم تا مواد به خوردش بره و ابش لذیذ بشه. کلا برای مصرف گوشت و مرغ مرحله کف زدایی رو داشته باشین و ی مرحله براشون کافیه که ی بار بجوشونید و کف که جمع شد خالیشون کنید وابکشی کنید هم بوی زهمش میره هم خوشمزه تر میشه ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
سلام برای خانمی ک درمورد دنبه پرسیده بودن چجوری روغنشو بگیرن با یه لیوان شیر،چنتا تیکه سیب و به و چنتا دونه هل بندازن بوش خیلی کم میشه و هنگام استفاده تو غذاها هم با روغن زیتون یا ارده کنجد استفاده کنن که ماسیده نشه🌹 ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
🔴 اگه امکان داره نحوه‌ی از بین بردن و افزایش لطافت آن را در کانال بزارید. 🔹 دو کیلو را با یک کیلو چرخ کرده، سپس یک لیوان ، یک لیوان ، یک لیوان ، یک عدد بزرگ، ۲۰ عدد ساییده شده، یک لیوان آب به آن اضافه کرده و روی حرارت قرار میدهیم تا ذوب شده و همه‌ی مایعاتی که به آن اضافه کردیم تبخیر شود، سپس آن را صاف کرده، درون ظرفی دیگر ریخته و از آن استفاده می‌کنیم. @www_irismed_ir ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
سلام.در جواب خانمی که گفته بودند دنبه زیاد دارند،ما هر موقع کباب یا جوجه درست میکنیم دمبه به سیخ میزنیم وروی کبابها وگوجه ها میزاریم وطمع خیلی خوبی میده. برای اب کردن هم من وقتی دمبه را چرخ میکنم به،چوب دارچین وهل میریزم ووقتی اب شد صافش میکنم ،به اندازه چند روز یه مقدار توی یخچال میزارم وبقیه را توی فریزر. ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
میشه طرز تهیه شیرینی زبان در توستر بزارید❤️🙏🏻 ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
سلام ممنون بابت کانال خوبتون در جواب خانومی که گفتن کیکشون خمیر میشه باید بگم تخم مرغ هایی که تو کیکتون استفاده میکنید باید به دمای محیط رسیده باشه و بعد از در اوردن از یخچال نباید ازشون استفاده کنی و یه نکته دیگه اینکه آردتو حتما سه بار با بکینگ پودر الک کن بعد با مواد مخلوط کن و زمانی که با همزن (برقی_دستی)مخلوط میکنی به یک سمت هم بزنی و اینکه ببین بکینگ پودرت خراب یا کهنه نباشه و همچنین در حین پخت کیک نباید در فر رو باز کرد(حداقل تا نیم ساعت ۴۵دقیقه) و وقتی پخت هم بزار تو فر خاموش ۵دقیقه بمونه بعد از قالب در بیارید☺ ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
سلام و وقت بخیر اون خانمی که گفتن اگه سبزی رو زیاد تفت بدیم خاصیتش از بین میره منم شنیده بودم ولی چند روز قبل تو یه گروه آشپزی نوشته بود دروغه و نوشته بود برای سیاه شدن قرمه سبزی نصف قاشق رب انار بهش اضافه کنید ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
سلام کمککککک 🙁 خانوما من امشب میخوام ته چین درست کنم و اینکع میخوام بال و بازو بچینم تهش....کسی فوت فن مهمی دارع کع ته چیناش خیلی خوشمزه بشع؟ خیلی برام مهمه خوشمزه بشهههه 😢😢 ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
سلآم برای ته چبن سینه مرغ ریش ریش کن با موادش قاطی کن خیلی خوبه  گوشت همه جاش میره ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
سلام من به عنوان ادویه ته چین از هل چوب دارچین و گل رو آسیاب میکنم میزنم بهش...بینش هم پیاز حسابی سرخ شده با کشمش و مرغ میزنم ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE