eitaa logo
ایده و ترفند آشپزی
9.6هزار دنبال‌کننده
2.6هزار عکس
3.4هزار ویدیو
8 فایل
در صورت رضایت فاتحه برای #مادر_بنده و همه اموات مومنین بفرستید لطفا @Yaasnabi   @BaSELEBRTY @zendegiitv4 @menoeslami @jazabbb @shiriniyeh @mazehaa @cakekhaneh @farzandbano @T_ASHPAZE @didanii @sotikodak تبلیغات @momenaneHhh
مشاهده در ایتا
دانلود
سلام من تقریباً با همین دستور حلوا عربی رو درست می کنم، ولی نشاسته نمی ریزم و شیر خشک رو هم بعد از اینکه آرد کاملا تفت داده شد، اضافه می کنم و فقط ۲-۳ دقیقه تفت میدم و بعد الک می کنم. اینطوری مزه ی شیرخشک بیشتر به چشم میاد و خوشمزه تر میشه. خانومی میگفت بچه بودم خیلی کتک خوردم ،تحقیر شدم امروز که مادری ۴۶ ساله هستم هنوز درگیر همان تحقیرها و کتک ها هستم ،ذره ای اعتماد به نفس ندارم مدام مضطربم😔 الان میفهمم که تحقیر در کودکی تا اخر عمر گریبان ادمو میگیره اول سرچ بعد سوال @T_ASHPAZE اینم لینک کانالی که خانوما همه باید بیان👇 http://eitaa.com/joinchat/192544789Ca024ccbaef
سلام من تقریباً با همین دستور حلوا عربی رو درست می کنم، ولی نشاسته نمی ریزم و شیر خشک رو هم بعد از اینکه آرد کاملا تفت داده شد، اضافه می کنم و فقط ۲-۳ دقیقه تفت میدم و بعد الک می کنم. اینطوری مزه ی شیرخشک بیشتر به چشم میاد و خوشمزه تر میشه. خانومی میگفت بچه بودم خیلی کتک خوردم ،تحقیر شدم امروز که مادری ۴۶ ساله هستم هنوز درگیر همان تحقیرها و کتک ها هستم ،ذره ای اعتماد به نفس ندارم مدام مضطربم😔 الان میفهمم که تحقیر در کودکی تا اخر عمر گریبان ادمو میگیره اول سرچ بعد سوال @T_ASHPAZE اینم لینک کانالی که خانوما همه باید بیان👇 http://eitaa.com/joinchat/192544789Ca024ccbaef
سلام حلوا عربی با شیرخشک نیدو یا گیگوز مخصوص بزرگسالان خیلی خوشمزه اش می کنه. من قبلا از سوپر مارکت هایی که مواد غذایی خارجی دارن، می گرفتم (البته الان خیلی گرون شده و اصلا به صرفه نیست) ولی میشه از پودر شیر قنادی و یا حتی پودر های مکمل قهوه هم استفاده کرد که باید یه کمی وانیل و هل بهش اضافه کرد تا خوشمزه تر بشه😉 خانومی میگفت بچه بودم خیلی کتک خوردم ،تحقیر شدم امروز که مادری ۴۶ ساله هستم هنوز درگیر همان تحقیرها و کتک ها هستم ،ذره ای اعتماد به نفس ندارم مدام مضطربم😔 الان میفهمم که تحقیر در کودکی تا اخر عمر گریبان ادمو میگیره اول سرچ بعد سوال @T_ASHPAZE اینم لینک کانالی که خانوما همه باید بیان👇 http://eitaa.com/joinchat/192544789Ca024ccbaef
بانو این قالب روحی خیلی خوبه من خودم دارم چندتا از اینا و استفاده میکنم برای خارج کردن کیک از قالب که راحت باشه ارده بگیرید یا روغن جدا کننده درست کنید، که راحت جدا میشه برای مدت پخت که کیک نسوزه هم حتما خودتون چک کنیدبعد 45دقیقه اگر پخت خارج کنید که نسوزه. 😊موفق باشید🌺 خانومی میگفت بچه بودم خیلی کتک خوردم ،تحقیر شدم امروز که مادری ۴۶ ساله هستم هنوز درگیر همان تحقیرها و کتک ها هستم ،ذره ای اعتماد به نفس ندارم مدام مضطربم😔 الان میفهمم که تحقیر در کودکی تا اخر عمر گریبان ادمو میگیره اول سرچ بعد سوال @T_ASHPAZE اینم لینک کانالی که خانوما همه باید بیان👇 http://eitaa.com/joinchat/192544789Ca024ccbaef
33.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💠 باب الحوائج شفاعت جوان به کما رفته توسط حضرت عباس علیه السلام قسمت بیست و پنجم؛ اعجاز ایمان (قسمت سوم) تجربه‌گر: آقای ایمان عبدالمالکی کانال پرطرفدار زندگی پس از زندگی http://eitaa.com/joinchat/2599157794Cd132efc1d5
هدایت شده از شادی و نکات مومنانه
تحدیر(تندخوانی)جزء۲۵ قرآن‌کریم - <unknown>.mp3
4.01M
💠 تلاوت تحدیر (تندخوانی) 💠 ⚜ ⚜ 📥توسط استاد معتز آقایی ⏲ «در ۳۰ دقیقه یک جزء تلاوت کنید» 📩 به دوستان خود هدیه دهید. .┄┅┅❅🌸🍂🍃🌹🍃🍂🌸❅┅┅┄ @khandehpak
هدایت شده از شادی و نکات مومنانه
25.mp3
3.7M
﷽ 🌹شرح دعاهای هر روز ماه رمضان 🌷مرحوم آیت الله مجتهدی تهرانی روز. 5⃣2⃣ 🌴اللّٰهُمَّ اجْعَلْنِى فِيهِ مُحِبّاً لِأَوْلِيائِكَ ، وَمُعادِياً لِأَعْدائِكَ ، مُسْتَنّاً بِسُنَّةِ خاتَمِ أَنْبِيائِكَ ، يَا عاصِمَ قُلُوبِ النَّبِيِّينَ. 🍃خدایا، مرا در این ماه دلبسته اولیائت و دشمن دشمنانت قرار ده و آراسته به راه و روش خاتم پیامبرانت گردان، ای نگهدارنده‌ی دل‌های پیامبران. 🌳روایته: اگر خواستی بدانی که اهل بهشت هستی یا جهنم به قلبتمان مراجعه کنید ببین اگر اهل خیر را دوست داری؛در تو خیر هست 🌱حکایات: در زمان آقا شیخ مرتضی زاهد شخص لاتی بود که به ایشان علاقه داشت، در یک مجلسی این شخص نعره ای می زند و با صدای بلند می گوید: هر کی بدخواه علماء ست فلان و فلان شود. 🍃شیخ مرتضی زاهد گفته بودند: این شخص رستگار خواهد شد، بعد ها مرحوم آقا فخر تهرانی گفتند: من رستگار شدن این شخص را دیدم (لذا محبت داشتن به خوبان باعث نجات آدمی است) 🌳در روایت آمده است اگر کسی را دوست داشته باشی با او محشور می شوی حتی اگر کسی به یک سنگ علاقه داشته باشد با آن محشور می شود .┄┅┅❅🌸🍂🍃🌹🍃🍂🌸❅┅┅┄ @khandehpak
هدایت شده از شادی و نکات مومنانه
کامل مژده برای افرادی که دنبال فیلم کامل برنامه زندگی پس از زندگی بودن😍 تنها کانالی که تو ایتا آرشیو کامل این برنامه رو داره میزاره😳😍 http://eitaa.com/joinchat/2599157794Cd132efc1d5 فایل کامل +گلچین جذاب برنامه☝️
سلام در جواب خانومی که دستور بستنی سنتی میخوان من از این دستور توی برنامه سرآشپز پاپیون استفاده کردم و راضی بودم بستنی سنتی وانیلی در سرآشپز پاپیون https://sarashpazpapion.com/recipe/4abf33242c44172b7f3dcc373db2e46b مواد لازم برای۷ نفر شیر (پرچرب) ۵ لیوان شکر ۲ لیوان ثعلب ۱ قاشق چای خوری سرخالی گلاب ۱/۲ فنجان وانیل‏ ۱/۲ قاشق چای خوری پودر هل ۱/۲ قاشق چای خوری طرز تهیه ۱- شیر را درقابلمه بریزد و روی حرارت بگذارید تا بجوشد ۲- بعد ازاینکه شیر جوشید، زیر شعله را کم کنید و وانیل و هل و گلاب را اضافه کنید ۳- ثعلب را باشکر مخلوط کنید ۴- همزمان وقتی شیر را بهم میزنید قاشق به قاشق مخلوط شکرو ثعلب را اضافه میکنیم ، چون اگه یک دفه بریزید بستنی یکدست نمیشود دقت کنیدکه بایک دست بهم بزنید وبایک دست شکرواضافه کنید ۵- وقتی شکر وثعلب ودر شیر مخلوط کردیم زیر شعله را خاموش میکنیم ۶- مایه ی بستنی را در یک ظرف استیل میریزیم ۷- دریک قابلمه یخ میریزیم ۸- ظرف استیل حاوی بستنی رو داخل قابلمه ی یخ میگذاریم ۹- باقاشق پانزده دقیقه بستنی را بهم میزنیم تابستنی کشدارشود اگر ازهمزن برقی استفاده کردید ده دقیقه بزنید ۱۰- حالا بستنی رادر فریزر میگذاریم وهر نیم ساعت یکبار از فریزر خارجش میکنیم وازکنارهای ظرف به ارامی بستنی رو به وسط ظرف میکشیم چون بستنی از کناره ها سفت میشه این کار رو شیش بار یا بیشتر یعنی تاوقتی که بستنی سفت شد هرنیم ساعت یک بار انجام میدیم ،بعد پنج ساعت دست نمیزنیم میزاریم بمونه تا بستنی اماده شه .نوش جان سایر نکات 1.دوستان ثعلب با کیفیت بخریدوحتما بگید ثعلب برای بستنی میخوایم چون چند نوع داره. 2.این باور هم که ثعلب زیاد بستنی وخوب میکنه اشتباه س از مقدار ذکرشده بیشتر بریزید بستنی عین پلاستیک میشه وبدرد نمیخوره. 3.اگه بستنی ساز دارید بعدازمرحله ی 5 مایع حاضرشده ی بستنی و بریزید توبستنی ساز وقتی حاضرشد یکی دوساعت بزارید فریزر. 4.اگه دوست داشتید گردو موز پسته ، یا اسانس های دلخواهتون رو بجای هل وگلاب اضافه کنید. 5.مقدار هل وگلاب و شکر و میتونید براساس مزاجتون کم یازیاد کنید. 6.اگه شیرمحلی ریختید حتما سَرشیرشو بگیرید. سعی کردم رسپی کامل و جامعی در اختیارتون بزارم سوالی بود درخدمتم. منبع :‌سرآشپز پاپیون وبسایت :‌ https://sarashpazpapion.com
سلام شیر خشک قنادی دو جور هست یکی برای حلواوبعضی شیزینیها که شیرین هست ویکی هم برای تهیه سوسیس کالباس استفاده میشه باید بگید برای چه منظوری میخواید تا اشتباه بهتون ندن.شیر غلیظ شده همون شیر عسلی هست البته قیمت بازاریش گرونه اگه بتونید خودتون درست کنید خیلی بهتره ولی حوضله زیاد میخواد. شیر خشک قنادی با شیرخشک بچه متفاوته و کمی نمک داره میتونن از لوازم قنادی تهیه کنن شیر غلیظ شده هم احتمالا همون شیر عسلی هست که آماده میفروشن خانومی میگفت بچه بودم خیلی کتک خوردم ،تحقیر شدم امروز که مادری ۴۶ ساله هستم هنوز درگیر همان تحقیرها و کتک ها هستم ،ذره ای اعتماد به نفس ندارم مدام مضطربم😔 الان میفهمم که تحقیر در کودکی تا اخر عمر گریبان ادمو میگیره اول سرچ بعد سوال @T_ASHPAZE اینم لینک کانالی که خانوما همه باید بیان👇 http://eitaa.com/joinchat/192544789Ca024ccbaef
برای پخت گیس بافت می توانید از مرغ یا فیله بوقلمون و یا گوشت راسته استفاده کنید طرز تهیه گیس باف فیله مرغ : فیله مرغ را از وسط به دو نیم کرده اما از یک سمت جدا نمی کنیم تا رشته های بلندی داشته باشیم و بعد آنها را در مخلوط روغن زیتون زعفران آبلیمو، نمک و فلفل مزه دار می کنیم و هر سه رشته را از یک سمت با خلال چوبی به هم وصل می کنیم. فیله های مرغ را به صورت رشته هایی باریک برش زده و در سس جوجه بخوابانید و مانند گیس می بافیم. و در سینی فر گذاشته در فر ۲۰۰ درجه گرم شده تا وقتی روی آن طلایی شود می پزیم و گاهی روی آن را با فرچه از سس زعفران و روغن می مالیم و یا در ماهیتابه با روغن کم و حرارت بالا سرخ کرده تا آب میان بافتی آن از بین نرود و بعد حرارت را کم کرده می گذاریم تا مغز پخت شود و یا روی توری گذاشته و در کباب پز می پزیم در هر صورت روی آن از سس می مالیم تا خشک نشود این کار را با فیله بوقلمون و یا گوشت راسته هم می توانید انجام دهید. بهترین نحوه تغذیه برای سلامت انسان که مورد سفارش قران است خوردن صبحانه و شام است. یعنی غذای روزانع در دووعده اول روز و اخر روز صرف گردد.این شیوه غذا خوردن بهشتیان است که در سوره مریم ایه ۶۲ آمده است. @T_ASHPAZE اینم لینک کانالی که خانوما همه باید بیان👇 http://eitaa.com/joinchat/192544789Ca024ccbaef
سلام خدمت دوستان وادمین محترم.یه سوال داشتم خواستم دوستان راهنماییم کنن.من فردا شب افطار مهمون دارم.میتونم امشب شله زردم رو درست کنم بزارم یخچال تا فردا؟میخواستم ببینم بد نمیشه؟لطفا اگه زودتر سوالمو جواب بدید ممنون میشم بهترین نحوه تغذیه برای سلامت انسان که مورد سفارش قران است خوردن صبحانه و شام است. یعنی غذای روزانع در دووعده اول روز و اخر روز صرف گردد.این شیوه غذا خوردن بهشتیان است که در سوره مریم ایه ۶۲ آمده است.   @T_ASHPAZE اینم لینک کانالی  که خانوما همه باید بیان👇 http://eitaa.com/joinchat/192544789Ca024ccbaef
اشتباهات در پخت جوجه کباب
هدایت شده از سوال جواب اشپزی
لیست غذاهای نونی
هدایت شده از سوال جواب اشپزی
هدایت شده از سوال جواب اشپزی
هدایت شده از ایده و ترفند آشپزی
سلام برای غدای سرعتی میشه مایع کتلت هم فریز کرد فقط دراورد بیرون و سرخ کرد حتی میشه مثل ناگت فرم داد و فریز کرد فقط بذارید بیرون یخش باز شه سرخ بشه میشه ماهی های فیله شده و مزه دار شده فریز کرد دراورد سرخ کرد ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
سلام علیکم سال نو مبارک میخواستم نکته‌ای در مورد خورش کرفس بگم دوستی گفته بودند برای لعابدار شدن خورش کرفس باید حسابی پخته بشه در اینصورت که کرفس له میشه و صورت زیبایی نداره برای یک خورش کرفس جاافتاده ابتدا انتخاب کرفس مهمه .باید کرفس چوب نباشه و آبدار باشه مرحله ی بعد سبزی که شامل نعنا و جعفری و برگهای کرفس میشه .به نسبت یک نعنا سه جعفری و سه برگ کرفس .برای لعابدار شدن باید سبزی خورش حسابی ریز خورد بشه حتی از سبزی قورمه هم ریزتر وتفت داده بشه ترشی خورش کرفس اصیل آبغوره هست(بعضیا از لیمو عمانی استفاده میکنند که خورش مزه ی قورمه‌سبزی میگیره) از اول آبغوره را اضافه نمی‌کنیم چون باعث سفت شدن کرفس میشه و در اواسط پخت اضافه میکنیم بعد از اضافه کردن ترشی خورش کمی نعناوکمی زردچوبه را در روغن داغ میکنیم و به خورش اضافه میکنیم و میگذاریم نیم ساعت تا چهل و پنج دقیقه بجوشد و جابیفتد. نکته : اگر هنوز هم به نظر شما خورش کرفس به اندازه ی کافی جا افتاده نبود یک قاشق غذاخوری نشاسته ی ذرت در آب سرد حل کنید و به خورش اضافه کنید و بگذارید بیست دقیقه بجوشد خوبی نشاسته ی ذرت اینه که وقتی میجوشه بیرنگ میشه درصورتیکه اگر از آرد گندم برای لعاب دادن استفاده کنیم رنگ خورش کدر میشه. بهترین نحوه تغذیه برای سلامت انسان که مورد سفارش قران است خوردن صبحانه و شام است. یعنی غذای روزانع در دووعده اول روز و اخر روز صرف گردد.این شیوه غذا خوردن بهشتیان است که در سوره مریم ایه ۶۲ آمده است. @T_ASHPAZE اینم لینک کانالی که خانوما همه باید بیان👇 http://eitaa.com/joinchat/192544789Ca024ccbaef
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یک ترفند کاربردی روز تفریح و مسافرت وقت تربیت کردن نیست ،تربیت رو محول کنید به بعد سفر ،چون بچه ازگذروندن وقتش با شما لذت نمیبره و فاصله میگیره @menoeslami ╰اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇 ‍‌‌https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠 هم بال روایتی شنیدنی از ملاقات رزمنده دفاع مقدس با دوستان شهیدش کانال پرطرفدار زندگی پس از زندگی http://eitaa.com/joinchat/2599157794Cd132efc1d5