سلام خانوما
طرز تهیه روغن دنبه رو برای من میگین
ترجیحا بو گیری بشه
#سوال
╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━
@menoslami آشپزی و نکات اسلامی
@T_ASHPAZE
سلام من شنیدم رب گوجه فرنگی مضر هست و توطئه دشمن هست که ما رب های قدیمی رو فراموش کنیم فقط از رب گوجه که مضره استفاده کنیم
کسی جایگزین رب گوجه فرنگی چیزی میتونه معرفی کنه ممنون😘
#سوال
╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━
@menoslami آشپزی و نکات اسلامی
@T_ASHPAZE
سلام
من جدیدا برنج ایرانی و خارجی میخوام بپزم تو آبجوش خیس میکنم بعد آبکش میکنم خیلی خوبتر میشه از آب سرد
برای خانومی که از پخت برنج سوال داشتن
عزیزم برای آبکش تو آب جوش خیس کن چند ساعت بعد آبکش کن بهتر عمل میاد
اخیرا همه برنج های بازار خیلی بد در میاد نمیدونم دلیلش چیه
حتی دانه بلند ها هم قد نمیکشه مثه قبل
تو آبجوش که خیس میشه عالی میشه
چند نفر این تجربه منو انجام دادن خیلی راضی بودن
برای دمی و کته چ برنج خارجی چ ایرانی همیشه آب بریز تو قابلمه رو برنجت اندازه یه بند انگشتت بیشتر آب بریز
کم باشه بعد اینکه ابش کشیده شد دیدی برنج زنده هست بعد دم هم نرم نمیشه آبجوش کمی اضافه کن
اگر هم اندازه بود که هیچ راحتی دیگه
موفق باشی❤️
#برنج_آبکش
#کته
#پاسخ
╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━
@menoslami آشپزی و نکات اسلامی
@T_ASHPAZE
سلام.
برای خانومی که درباره روغن دنبه پرسیدن
من اینطوری درست کردم.
دنبه شسته
ریز خورد شود
یه شب تو آب نمک
فردا تو صافی تا آبش بده
بعد چرخ شود
تو قابلمه 👇👇👇
یدونه سیب دونه ها گرفته شود-یدونه به-دوتا چوب دارچین-دوتا دونه هل-یه قاشق چایی خوری پودر هل-چندتا دونه میخک
سوزن جوش تاااااااااا ۴ساعت
آخرش زعفرون
دوباره تو صافی
به به چه شود😋
#روغن_دنبه
#پاسخ
╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━
@menoslami آشپزی و نکات اسلامی
@T_ASHPAZE
سلام روش گرفتن روغن دنبه
دنبه ها رو خرد کنید ریز و یا چرخ کنید توی قابلمه بریزید و روش شیر طبیعی بریزید برای یک کیلو دنبه دو لیوان شیر کافیه و دو سه تکه دارچین بندازید توش
بعد اینکه جوشید زیرش رو خیلی کم کنید بزارید بجوشه بعد سه ساعت آماده ی رد کردن از صافی هست
البته یک ساعت آخر رو باید زود زود هم بزنید ته نگیره
#روغن_دنبه
#پاسخ
╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━
@menoslami آشپزی و نکات اسلامی
@T_ASHPAZE
#مضرات_رب_گوجه_فرنگی_وجایگزین_های_آن
🍅گوجه فرنگی🍅 یک گیاه سمی است به نام "گیاه لعنتی" که یهودیها در آمریکای جنوبی آن را کشف کرده و با تغییرات ژنتیکی و پیوند، مقدار سم آن را کاهش داده اند تا کشنده نباشد و چون آن را در توسعه بیماری ها کارساز دیدند آن را بین امت اسلام و مسیحیت ترویج کرده و آن را به مصرف عمومی تبدیل کردند به گونه ای که الان خانه ای نیست که از آن استفاده نکند و این همان برنامه ریزی دقیق برای جهانی سازی است که خیلی قابل تأمل است.
❌❌ در رب های کارخانه ای و صنعتی و به قولی صد درصد بهداشتی، مواد نگهدارنده و متوقف کننده ای چون بنزوات سدیم یا ایتلردیامین تترا استیک اسید اضافه می کنند که این ها خون را به شدت فاسد کرده و انواع سرطان تولید می کند.امروزه در سرتاسر اروپا در بیش از ۹۰٪ تغذیه ها از سس و رب استفاده می شود.دستهای پنهان پشت پرده می خواهند با ترویج مصرف زیاد سس و رب انسانهای منگول و عقب مانده تربیت کرده تا از آنها برای مقاصد شوم سیاسی خود از جمله مقابله با اسلام استفاده کنند.
اگر از گوجه های رسمی و بومی استفاده کرده و تهیه کنیم عوارض منفی کمتری دارد ولی کار اصولی آن است که از جایگزین ها استفاده کنیم.
رب انار
رب آلبالو
رب زردآلو
رب میوه به
رب آلو سیاه
رب نارنج
رب زرشک
جایگزین های مناسبی برای گوجه فرنگی هستند.
@ashpaziIslami
#رب
#پاسخ
╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━
@menoslami آشپزی و نکات اسلامی
@T_ASHPAZE
ایده آشپزی ترفند
#مضرات_رب_گوجه_فرنگی_وجایگزین_های_آن 🍅گوجه فرنگی🍅 یک گیاه سمی است به نام "گیاه لعنتی" که یهودیها د
🍅گوجه فرنگی🍅
سرانه مصرف گوجه و رب و سس گوجه برای هر نفر در طول یکسال:
مصرف سرانه دنیا برابر 5کیلوگرم
سرانه اروپا برابر 5:2 کیلوگرم.
سرانه ایران سال88 برابر25 کیلو
سرانه ایران سال92 برابر50 کیلو
😳🍅😳🍅😳
فکر می کنید ما ایرانیان، چقدر مصرف کنیم که مراکز تحقیقاتی دنیا و امریکا راضی شوند و دیگر این خاصیت های دروغ و جلف ضدسرطانی ، ضد تورم پروستات و تقویت قلب کننده را راضی کند!!؟
.
پس چرا با وجود این همه مصرف این میوه سمی در ایران سونامی سرطان وجود دارد!!؟
چرا نصف جمعیت بالای 50 سال ایرانی پروستات دارد!؟
چرا اکثر افراد بالای 45 سال ایرانی مشکلات قلبی دارند ؟
آیا در بین سرطانی ها نمی بینید ، گوجه و رب را چگونه به افراط مصرف کرده اند !!!؟
.
.
اگر ما به افراط گوجه بخوریم و میزان مصرف فرآورده های گوجه را به 100 کیلو برسانیم دیگر در ایران پروستات و سرطان وجود نخواهد داشت!؟
آنگاه دوباره مراکز تحقیقاتی غربی چه چیزی را خاصیت تراشی خواهند کرد.
آیا میدانید در تمام دنیا حدود 100سال پیش کسی گوجه نمی خورد و در خود آمریکای جنوبی بعنوان میوه یا گیاه سمی شناخته می شد، و 80سال قبل در اروپا با تبلیغ و نمایش و حیله گری مردم را به گوجه خوری آشنا کردند.
و 60 سال پبش با نام توماتو وارد ایران شد.
.
.
چند روز قبل خانواده(دو نفر و نصفی) مراجعه کرد که با انواع حساسیت های جدید و کهنه درگیر بودند، پرسیدم چقدر گوجه می خورید؟ گفته خیلی!! گفتم چقدر!؟ گفتند: روزانه تا 3 کیلوگرم !😳😳😭
وجه مشترک هر نوع تست آلرژی در ایران گوجه می باشد. یعنی مواد تشکیل دهنده گوجه برای سلول های بدن انسان ناشناخته می باشد.
گوجه سبب ایجاد ترس می شود، ملتی که زیاد گوجه مصرف می کند، به سبب ترس، همیشه یا استثمار است و یا مستعمره کشورهای سلطه گر. تبلیغات زیاد مصرف گوجه ، یک حیله سیاسی غربی است، نه واقعیت.
چرا ایرانیان از خاصیت های بیشمار ضد سرطانی و تقویتی زعفران ، زردچوبه، دارچین، آویشن، زنیان، زیره و ... غافل شده اند!؟
چرا وقتی به برخی خانم ها گفته می شود ، برای مشکلات معده و ورم معده و ترش کردن معده خود و خانواده ، به غذایتان مثل قدیم ادویه بزنید ، در جواب می گویند ادویه چیه !!!؟
•°•°•°
😁😁😁😁😁
بنده 6سال است برای منزل گوجه و رب نخریده ام، و فقط به همان میزان در میهمانی ها اکتفا کرده ام، که آنهم کمتر از سرانه 5 کیلوگرمی جهانی می شود.
شما چطور ؟؟
آیا نمی خواهید سبک زندگی خود را ایرانی کنید؟
آیا از این همه قرص و دارو خسته نشده اید !؟
✨🌟✨🌟✨🌟✨🌟
#پاسخ
╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━
@menoslami آشپزی و نکات اسلامی
@T_ASHPAZE
#ادویه_های_تابستانه
✅ استفاده از آبغوره(بی نمک)، آبلیمو، سرکه، آلوبخارا، لیموعمانی، زرشک، گردغوره، سماق، پودر تخم گشنیز، کدو و ... در طبخ یا هنگام مصرف غذاها.
#تدابیر_تابستانه
@ashpaziIslami
#پاسخ
╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━
@menoslami آشپزی و نکات اسلامی
@T_ASHPAZE
سلام من یه سوالی داشتم اینکه سبزی خوردن رو با چی ضد عفونی کنم .ازنمک استفاده کردم پلاسیده شد .
#سوال
╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━
@menoslami آشپزی و نکات اسلامی
@T_ASHPAZE
🐓 مرغ ؛ خوکِ پرندگان
💎 إنَّهُ ذُكِرَتِ اللُّحْمَانُ بَيْنَ يَدَيْ عُمَرَ فَقَالَ عُمَرُ إِنَّ أَطْيَبَ اللُّحْمَانِ لَحْمُ الدَّجَاجِ فَقَالَ أَمِيرُ الْمُؤْمِنِينَ ع كَلَّا إِنَّ ذَلِكَ خَنَازِيرُ الطَّيْرِ وَ إِنَّ أَطْيَبَ اللُّحْمَانِ لَحْمُ فَرْخٍ قَدْ نَهَضَ أَوْ كَادَ أَنْ يَنْهَضَ [الکافی،ج6،ص312]
👈یعنی نزد عمر از گوشت یاد شد گفت بهترین گوشت، گوشت مرغ است حضرت علی (ع) فرمود: هرگز! بلکه خوکِ پرندگان است و بهترین گوشت، گوشت جوجه کبوتری است که پرواز کرده است یا نزدیک است که بپرد.
♦️ملاک خوردن یا نخوردن نجاست نیست، بلکه ملاک باقی بودن خود نجاست یا اثر نجاست در بدن است. اگر ملاک نفس خوردن باشد، از روزی که نجاست خورده نمیشود، مصرف گوشت بلامانع است ولی باید چهل یا سی روز به حیوان غذای پاک بدهند تا بشود گوشت آن را مصرف کرد.
🔻بنابراین دلیل منع مصرف گوشت در حیوانات نجاست خوار، نجاست و کثیفی غذای آن ها است. اگر غذای حیوانی بالعرض هم کثیف باشد، نمیتوان از آن حیوان تغذیه کرد. در روایات آمده است که مرغ، «خوک پرندگان» است. خوک همه چیز حتی عذرهی خود و حیوانات دیگر را میخورد و مرغ هم چنین خصوصیتی دارد و همه چیز مانند سوسک و حشرات و هر آنچه باشد را میخورد. به همین جهت خوردن گوشت مرغ مکروه است.
🔸اگر چه بیشتر غذای مرغ یا خروس سالم باشد و به ندرت چیزهای کثیف میخورد، در عین حال خوردن گوشت مرغ کراهت دارد. اگر چه از نظر شرعی خوردن گوشت مرغ حلال است ولی از نظر طبی خوردن گوشت مرغ اشکال دارد.
مرغابی با مرغ خانگی متفاوت است.
✅در مقابل، گفته میشود کبوتر بهترین گوشت را دارد زیرا کبوتر هر غذایی را نمیخورد بلکه غذای کبوتر فقط گندم، آن هم گندم های سالم است. کبوتر گندم را با وسواس میخورد. کبوتر گندم را با نوک بر میدارد و آن را زیر و رو میکند و بعد آن را میخورد. کبوتر بیست دانه را بر میدارد و فقط یکی را میخورد.
♦️ولی مرغ، خوک پرندگان است یعنی مانند خوک از خوردن هیچ چیزی ابائی ندارد.
در روایت آمده است:
💎و لِأَنَّ غِذَاءَهُ أَقْذَرُ الْأَقْذَار [عیون اخبار الرضا،ج2،ص94]
👈یعنی غذای خوک کثیف ترین کثیف ها است.
🔺گفته میشود غیورترین حیوان خروس است و تنها حیوانی است که تا پای جان از مرغ خود دفاع میکند. مرغ و خروس فقط در نوع غذا به خوک شباهت دارند. خروس و مرغ از جهت غذا فرقی نمیکنند ولی خروس کمتر آشغال میخورد.
🔺وقتی طبع سلیم انسان غذای مرغ مانند سوسک یا گوشت خودش یا گوشت انسان را میبیند، نمیتواند مرغ را بخورد. مثالی در اعراب هست که میگویند وقتی بهترین غذا را جلوی مرغ میگذاری، چشمش همچنان به آشغال دان است.
✅ الان کبک پرورش داده میشود، اگر کبک به طور اصولی و نه با آنتی بیوتیک و هورمون، پرورش داده شود بهترین گوشت است که به جای مرغ مصرف بشود.
✅گوشت کبوتر و گوشت کبک باید به جای گوشت مرغ مصرف شود.
البته چون پیامبر(ص) گوشت مرغ خورده است و به ندرت هم ائمه(ع) گوشت مرغ میخورده اند، میتوان مرغ خورد، اینطور نیست که اصلا گوشت مرغ مصرف نکنیم.اما گوشت مرغ اثراتی در بدن دارد که خوردن آن صلاح نیست.
❌ مرغ های امروزی از جوجه های وارداتی هست که تراریخته هستند و عموما ژن خوک دارند و در شرایط بدی در مرغ داری که اجازه خواب هم به آنها نمی دهند و در زمان بسیار کم و با غذای غیر طبیعی و تراریخته و با تزریق انواع هورمون ها و آنتی بیوتیک ها پرورش داده می شوند.مصرف این مرغ ها قطعا اشکال دارد.
#مضرات_مرغ
#پاسخ
╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━
@menoslami آشپزی و نکات اسلامی
@T_ASHPAZE
سلام
خانوما سس پاکستانی کسی بلده دستورشو بفرسته؟
#سوال
╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━
@menoslami آشپزی و نکات اسلامی
@T_ASHPAZE
راهکاری برای حفظ بهتر ماست
داخل ظرف سفال ماست نگه دارید هم سالم تره پلاستیک وکاغذ نیست وحتی اگه ماست رو برداری براخوردن وباز اب بندازه دوباره ظرف سفالی اب رو میکشه خیلی جالبه
ونکته اینکه خوداب ماست منشاپروتیئن هستن .
یه چیز دیگه اگه مایع ماست شیرین باشه
ماست شیرین میشه واگه ماست ترش دوست دارین
مایع ترش بزنید ماست ترش میشه 😊
#ماست_خونگی
#پاسخ
╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━
@menoslami آشپزی و نکات اسلامی
@T_ASHPAZE