سلام طاعاتتون قبول
میخواستم دستور صحیح درست کردن برنجای محلی رو ازتون بگیرم،هم پلو،هم کته... من تازگیا آشپزی میکنم و تاحالا تجربه ی آنچنانی نداشتم، یعنی میخوام کل جزئیاتو برام بگین
چند دفعه درست کردم یا خشک درمیاد یا شفته😔
#سوال
╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━
@menoslami آشپزی و نکات اسلامی
@T_ASHPAZE
سلام.خانمی که گفتن قالب سیلیکونی داخل فر برقی گذاشتن لطفا مارک فرتونم بگید و اینکه دما رو بیست درجه کمتر میذارین اگه آره لطفا بگین برای غذا هم کمتر میذارین یا نه؟؟
#سوال
╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━
@menoslami آشپزی و نکات اسلامی
@T_ASHPAZE
با سفیده تخم مرغ کیک،کوکو سبزی،شیرینی میشه درست کرد
#ترفند
#پاسخ
╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━
@menoslami آشپزی و نکات اسلامی
@T_ASHPAZE
سلام برای خانومی که درباره شله زرد سوال داشتن
شکر ریختید زیاد هم نزنید که شل میشه
برای اینکه متوجه بشید غلظتش چقد هست ی مقدار بریزید تو ظرف تاخنک بشه اگه شل و آبکی نبود وخودش رو گرفت خوبه
البته هر پیمانه برنج نمیدانه اگه برای شمال باشه😉 6تا 7 برابر اب میخواد
#پاسخ
╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━
@menoslami آشپزی و نکات اسلامی
@T_ASHPAZE
نکته درباره ته چین ماهی❌
سلام ته چین ماهی به لحاظ بافت ته چین از نظر تغذیه ای مناسب نیست چون در بافت اصلی همه ته چین ها ماست و تخم مرغ هست و پختن ماهی با ماست و تخم مرغ ممنوعیت داره
در ته چین ماهی، هم ماست وجود داره هم تخم مرغ و به لحاظ تغذیه ای به شدت مضر هست
#ماهی
#پاسخ
╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━
@menoslami آشپزی و نکات اسلامی
@T_ASHPAZE
✅طرز تهیه خمیر مایه در خانه
در واقع تمام چیزی که نیاز دارید آب و آرد است. آرد سفید خوب عمل میکند اما آرد گندم کامل خیلی بهتر است؛ چون مواد مغذی بیشتری مثل روی و آهن برای تغذیهی باکتریها دارد. چیز دیگری که به آن نیاز دارید زمان است چون عمل آمدن مایه خمیر چندین روز طول میکشد.
🔸مرحلهی اول: به میزان مساوی از آرد و آب را در یک کاسه با هم مخلوط کنید. میتوانید با یکچهارم پیمانه از هر کدام شروع کنید. آنها را خوب هم بزنید. آب آنزیم آمیلاز را فعال میکند؛ این آنزیم نشاسته را به قند ساده تبدیل خواهد کرد تا باکتریها و مخمرها بتوانند آن را بخورند.
🔸مرحلهی دوم: روی کاسه را با یک حوله به صورت شل و آزاد یپوشانید و ظرف را روی پیشخان یا کابینت در دمای اتاق قرار دهید. نگه داشتن ترکیب در محیطی که اندکی گرم است باعث میشود فرآیند رشد و تکثیر قارچها و باکتریها در خمیر سریعتر شود؛ ولی دمای محیط نباید خیلی گرم باشد.
🔸مرحله سوم: دو بار در روز، یک بار صبح و یک بار عصر به ظرف سر بزنید و یک یا دو قاشق غذاخوری آرد و آب به طور مساوی به آن اضافه کنید. با این کار شما به مخمرهای خودتان غذا میدهید. بعد از ۳ الی ۵ روز، مایه خمیر شما شروع به حباب زدن میکند که نشانهی خوبی است. چیزی که باعث پف کردن نان میشود در واقع همین گازها هستند. بعد از روز پنجم مایه خمیر شما باید حدود ۲ برابر حجم اولیه بزرگ و آمادهی استفاده شده باشد. یکی از راههای مطمئن شدن از آمادگی خمیر مایه، انداختن کمی از آن داخل یک لیوان آب است. اگر خمیر روی سطح آب ایستاد یعنی آمادهی استفاده است.
✅نکته: به یاد داشته باشید که این مقدار از خمیر ترش با همین مقدار مخمر آمادهای که از مغازه تهیه میکنید، برابر نیست. برای پختن نان با استفاده از خمیر ترشی که خودتان تهیه کردید، باید از دستورالعملهایی که که از خمیر ترش خانگی استفاده میکنند، پیروی کنید. اگر از تمام خمیر ترش استفاده نمیکنید، میتوانید طبق روال قبل مابقی آن را روزانه با آب و آرد تغذیه کنید، یا آن را در یخچال قرار دهید و هفتهای یک بار به آن آب و آرد اضافه کنید.
✅اگر تهیه کردن نان با این روش برای شما نگران کننده به نظر میرسد، باید بدانید که اجداد ما با استفاده از این روش هزاران سال نان تهیه میکردند؛ پس خیالتان راحت باشد. احتمال خیلی کمی وجود دارد که مایه خمیر برای شما مشکلی ایجاد کند. ممکن است در روز سوم یا چهارم بویی شبیه به بوی پنیر احساس کنید، اما تا زمانی که لزج نباشد یا بوی بسیار بدی ندهد (که اتفاق بسیار نادری است) مایه خمیر شما هیچ مشکلی ندارد
@ashpaziIslami
#خمیر_مایه
#خمیر_مایه_خانگی
#خمیر_ترش
#پاسخ
╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━
@menoslami آشپزی و نکات اسلامی
@T_ASHPAZE
سس همه کار برای مزه دار کردن✅
میتونی باچند قاشق سرکه و چند قاشق روغن زیتون و پودر سیر ونمک و هر ادویه ای که دوست داری سس درست کنی و به همه ماهی بزنی بعد یک ساعت که جذب ماهی شد در آرد زده بعد سرخ کنی که خوشمزه تر شود...هضم ماهی هم راحت ترهست برای معده
#ماهی
#سس
#پاسخ
╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━
@menoslami آشپزی و نکات اسلامی
@T_ASHPAZE
سلام خانوما
طرز تهیه روغن دنبه رو برای من میگین
ترجیحا بو گیری بشه
#سوال
╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━
@menoslami آشپزی و نکات اسلامی
@T_ASHPAZE
سلام من شنیدم رب گوجه فرنگی مضر هست و توطئه دشمن هست که ما رب های قدیمی رو فراموش کنیم فقط از رب گوجه که مضره استفاده کنیم
کسی جایگزین رب گوجه فرنگی چیزی میتونه معرفی کنه ممنون😘
#سوال
╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━
@menoslami آشپزی و نکات اسلامی
@T_ASHPAZE
سلام
من جدیدا برنج ایرانی و خارجی میخوام بپزم تو آبجوش خیس میکنم بعد آبکش میکنم خیلی خوبتر میشه از آب سرد
برای خانومی که از پخت برنج سوال داشتن
عزیزم برای آبکش تو آب جوش خیس کن چند ساعت بعد آبکش کن بهتر عمل میاد
اخیرا همه برنج های بازار خیلی بد در میاد نمیدونم دلیلش چیه
حتی دانه بلند ها هم قد نمیکشه مثه قبل
تو آبجوش که خیس میشه عالی میشه
چند نفر این تجربه منو انجام دادن خیلی راضی بودن
برای دمی و کته چ برنج خارجی چ ایرانی همیشه آب بریز تو قابلمه رو برنجت اندازه یه بند انگشتت بیشتر آب بریز
کم باشه بعد اینکه ابش کشیده شد دیدی برنج زنده هست بعد دم هم نرم نمیشه آبجوش کمی اضافه کن
اگر هم اندازه بود که هیچ راحتی دیگه
موفق باشی❤️
#برنج_آبکش
#کته
#پاسخ
╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━
@menoslami آشپزی و نکات اسلامی
@T_ASHPAZE
سلام.
برای خانومی که درباره روغن دنبه پرسیدن
من اینطوری درست کردم.
دنبه شسته
ریز خورد شود
یه شب تو آب نمک
فردا تو صافی تا آبش بده
بعد چرخ شود
تو قابلمه 👇👇👇
یدونه سیب دونه ها گرفته شود-یدونه به-دوتا چوب دارچین-دوتا دونه هل-یه قاشق چایی خوری پودر هل-چندتا دونه میخک
سوزن جوش تاااااااااا ۴ساعت
آخرش زعفرون
دوباره تو صافی
به به چه شود😋
#روغن_دنبه
#پاسخ
╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━
@menoslami آشپزی و نکات اسلامی
@T_ASHPAZE
سلام روش گرفتن روغن دنبه
دنبه ها رو خرد کنید ریز و یا چرخ کنید توی قابلمه بریزید و روش شیر طبیعی بریزید برای یک کیلو دنبه دو لیوان شیر کافیه و دو سه تکه دارچین بندازید توش
بعد اینکه جوشید زیرش رو خیلی کم کنید بزارید بجوشه بعد سه ساعت آماده ی رد کردن از صافی هست
البته یک ساعت آخر رو باید زود زود هم بزنید ته نگیره
#روغن_دنبه
#پاسخ
╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━
@menoslami آشپزی و نکات اسلامی
@T_ASHPAZE
#مضرات_رب_گوجه_فرنگی_وجایگزین_های_آن
🍅گوجه فرنگی🍅 یک گیاه سمی است به نام "گیاه لعنتی" که یهودیها در آمریکای جنوبی آن را کشف کرده و با تغییرات ژنتیکی و پیوند، مقدار سم آن را کاهش داده اند تا کشنده نباشد و چون آن را در توسعه بیماری ها کارساز دیدند آن را بین امت اسلام و مسیحیت ترویج کرده و آن را به مصرف عمومی تبدیل کردند به گونه ای که الان خانه ای نیست که از آن استفاده نکند و این همان برنامه ریزی دقیق برای جهانی سازی است که خیلی قابل تأمل است.
❌❌ در رب های کارخانه ای و صنعتی و به قولی صد درصد بهداشتی، مواد نگهدارنده و متوقف کننده ای چون بنزوات سدیم یا ایتلردیامین تترا استیک اسید اضافه می کنند که این ها خون را به شدت فاسد کرده و انواع سرطان تولید می کند.امروزه در سرتاسر اروپا در بیش از ۹۰٪ تغذیه ها از سس و رب استفاده می شود.دستهای پنهان پشت پرده می خواهند با ترویج مصرف زیاد سس و رب انسانهای منگول و عقب مانده تربیت کرده تا از آنها برای مقاصد شوم سیاسی خود از جمله مقابله با اسلام استفاده کنند.
اگر از گوجه های رسمی و بومی استفاده کرده و تهیه کنیم عوارض منفی کمتری دارد ولی کار اصولی آن است که از جایگزین ها استفاده کنیم.
رب انار
رب آلبالو
رب زردآلو
رب میوه به
رب آلو سیاه
رب نارنج
رب زرشک
جایگزین های مناسبی برای گوجه فرنگی هستند.
@ashpaziIslami
#رب
#پاسخ
╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━
@menoslami آشپزی و نکات اسلامی
@T_ASHPAZE
ایده و ترفند آشپزی
#مضرات_رب_گوجه_فرنگی_وجایگزین_های_آن 🍅گوجه فرنگی🍅 یک گیاه سمی است به نام "گیاه لعنتی" که یهودیها د
🍅گوجه فرنگی🍅
سرانه مصرف گوجه و رب و سس گوجه برای هر نفر در طول یکسال:
مصرف سرانه دنیا برابر 5کیلوگرم
سرانه اروپا برابر 5:2 کیلوگرم.
سرانه ایران سال88 برابر25 کیلو
سرانه ایران سال92 برابر50 کیلو
😳🍅😳🍅😳
فکر می کنید ما ایرانیان، چقدر مصرف کنیم که مراکز تحقیقاتی دنیا و امریکا راضی شوند و دیگر این خاصیت های دروغ و جلف ضدسرطانی ، ضد تورم پروستات و تقویت قلب کننده را راضی کند!!؟
.
پس چرا با وجود این همه مصرف این میوه سمی در ایران سونامی سرطان وجود دارد!!؟
چرا نصف جمعیت بالای 50 سال ایرانی پروستات دارد!؟
چرا اکثر افراد بالای 45 سال ایرانی مشکلات قلبی دارند ؟
آیا در بین سرطانی ها نمی بینید ، گوجه و رب را چگونه به افراط مصرف کرده اند !!!؟
.
.
اگر ما به افراط گوجه بخوریم و میزان مصرف فرآورده های گوجه را به 100 کیلو برسانیم دیگر در ایران پروستات و سرطان وجود نخواهد داشت!؟
آنگاه دوباره مراکز تحقیقاتی غربی چه چیزی را خاصیت تراشی خواهند کرد.
آیا میدانید در تمام دنیا حدود 100سال پیش کسی گوجه نمی خورد و در خود آمریکای جنوبی بعنوان میوه یا گیاه سمی شناخته می شد، و 80سال قبل در اروپا با تبلیغ و نمایش و حیله گری مردم را به گوجه خوری آشنا کردند.
و 60 سال پبش با نام توماتو وارد ایران شد.
.
.
چند روز قبل خانواده(دو نفر و نصفی) مراجعه کرد که با انواع حساسیت های جدید و کهنه درگیر بودند، پرسیدم چقدر گوجه می خورید؟ گفته خیلی!! گفتم چقدر!؟ گفتند: روزانه تا 3 کیلوگرم !😳😳😭
وجه مشترک هر نوع تست آلرژی در ایران گوجه می باشد. یعنی مواد تشکیل دهنده گوجه برای سلول های بدن انسان ناشناخته می باشد.
گوجه سبب ایجاد ترس می شود، ملتی که زیاد گوجه مصرف می کند، به سبب ترس، همیشه یا استثمار است و یا مستعمره کشورهای سلطه گر. تبلیغات زیاد مصرف گوجه ، یک حیله سیاسی غربی است، نه واقعیت.
چرا ایرانیان از خاصیت های بیشمار ضد سرطانی و تقویتی زعفران ، زردچوبه، دارچین، آویشن، زنیان، زیره و ... غافل شده اند!؟
چرا وقتی به برخی خانم ها گفته می شود ، برای مشکلات معده و ورم معده و ترش کردن معده خود و خانواده ، به غذایتان مثل قدیم ادویه بزنید ، در جواب می گویند ادویه چیه !!!؟
•°•°•°
😁😁😁😁😁
بنده 6سال است برای منزل گوجه و رب نخریده ام، و فقط به همان میزان در میهمانی ها اکتفا کرده ام، که آنهم کمتر از سرانه 5 کیلوگرمی جهانی می شود.
شما چطور ؟؟
آیا نمی خواهید سبک زندگی خود را ایرانی کنید؟
آیا از این همه قرص و دارو خسته نشده اید !؟
✨🌟✨🌟✨🌟✨🌟
#پاسخ
╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━
@menoslami آشپزی و نکات اسلامی
@T_ASHPAZE
#ادویه_های_تابستانه
✅ استفاده از آبغوره(بی نمک)، آبلیمو، سرکه، آلوبخارا، لیموعمانی، زرشک، گردغوره، سماق، پودر تخم گشنیز، کدو و ... در طبخ یا هنگام مصرف غذاها.
#تدابیر_تابستانه
@ashpaziIslami
#پاسخ
╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━
@menoslami آشپزی و نکات اسلامی
@T_ASHPAZE
سلام من یه سوالی داشتم اینکه سبزی خوردن رو با چی ضد عفونی کنم .ازنمک استفاده کردم پلاسیده شد .
#سوال
╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━
@menoslami آشپزی و نکات اسلامی
@T_ASHPAZE
🐓 مرغ ؛ خوکِ پرندگان
💎 إنَّهُ ذُكِرَتِ اللُّحْمَانُ بَيْنَ يَدَيْ عُمَرَ فَقَالَ عُمَرُ إِنَّ أَطْيَبَ اللُّحْمَانِ لَحْمُ الدَّجَاجِ فَقَالَ أَمِيرُ الْمُؤْمِنِينَ ع كَلَّا إِنَّ ذَلِكَ خَنَازِيرُ الطَّيْرِ وَ إِنَّ أَطْيَبَ اللُّحْمَانِ لَحْمُ فَرْخٍ قَدْ نَهَضَ أَوْ كَادَ أَنْ يَنْهَضَ [الکافی،ج6،ص312]
👈یعنی نزد عمر از گوشت یاد شد گفت بهترین گوشت، گوشت مرغ است حضرت علی (ع) فرمود: هرگز! بلکه خوکِ پرندگان است و بهترین گوشت، گوشت جوجه کبوتری است که پرواز کرده است یا نزدیک است که بپرد.
♦️ملاک خوردن یا نخوردن نجاست نیست، بلکه ملاک باقی بودن خود نجاست یا اثر نجاست در بدن است. اگر ملاک نفس خوردن باشد، از روزی که نجاست خورده نمیشود، مصرف گوشت بلامانع است ولی باید چهل یا سی روز به حیوان غذای پاک بدهند تا بشود گوشت آن را مصرف کرد.
🔻بنابراین دلیل منع مصرف گوشت در حیوانات نجاست خوار، نجاست و کثیفی غذای آن ها است. اگر غذای حیوانی بالعرض هم کثیف باشد، نمیتوان از آن حیوان تغذیه کرد. در روایات آمده است که مرغ، «خوک پرندگان» است. خوک همه چیز حتی عذرهی خود و حیوانات دیگر را میخورد و مرغ هم چنین خصوصیتی دارد و همه چیز مانند سوسک و حشرات و هر آنچه باشد را میخورد. به همین جهت خوردن گوشت مرغ مکروه است.
🔸اگر چه بیشتر غذای مرغ یا خروس سالم باشد و به ندرت چیزهای کثیف میخورد، در عین حال خوردن گوشت مرغ کراهت دارد. اگر چه از نظر شرعی خوردن گوشت مرغ حلال است ولی از نظر طبی خوردن گوشت مرغ اشکال دارد.
مرغابی با مرغ خانگی متفاوت است.
✅در مقابل، گفته میشود کبوتر بهترین گوشت را دارد زیرا کبوتر هر غذایی را نمیخورد بلکه غذای کبوتر فقط گندم، آن هم گندم های سالم است. کبوتر گندم را با وسواس میخورد. کبوتر گندم را با نوک بر میدارد و آن را زیر و رو میکند و بعد آن را میخورد. کبوتر بیست دانه را بر میدارد و فقط یکی را میخورد.
♦️ولی مرغ، خوک پرندگان است یعنی مانند خوک از خوردن هیچ چیزی ابائی ندارد.
در روایت آمده است:
💎و لِأَنَّ غِذَاءَهُ أَقْذَرُ الْأَقْذَار [عیون اخبار الرضا،ج2،ص94]
👈یعنی غذای خوک کثیف ترین کثیف ها است.
🔺گفته میشود غیورترین حیوان خروس است و تنها حیوانی است که تا پای جان از مرغ خود دفاع میکند. مرغ و خروس فقط در نوع غذا به خوک شباهت دارند. خروس و مرغ از جهت غذا فرقی نمیکنند ولی خروس کمتر آشغال میخورد.
🔺وقتی طبع سلیم انسان غذای مرغ مانند سوسک یا گوشت خودش یا گوشت انسان را میبیند، نمیتواند مرغ را بخورد. مثالی در اعراب هست که میگویند وقتی بهترین غذا را جلوی مرغ میگذاری، چشمش همچنان به آشغال دان است.
✅ الان کبک پرورش داده میشود، اگر کبک به طور اصولی و نه با آنتی بیوتیک و هورمون، پرورش داده شود بهترین گوشت است که به جای مرغ مصرف بشود.
✅گوشت کبوتر و گوشت کبک باید به جای گوشت مرغ مصرف شود.
البته چون پیامبر(ص) گوشت مرغ خورده است و به ندرت هم ائمه(ع) گوشت مرغ میخورده اند، میتوان مرغ خورد، اینطور نیست که اصلا گوشت مرغ مصرف نکنیم.اما گوشت مرغ اثراتی در بدن دارد که خوردن آن صلاح نیست.
❌ مرغ های امروزی از جوجه های وارداتی هست که تراریخته هستند و عموما ژن خوک دارند و در شرایط بدی در مرغ داری که اجازه خواب هم به آنها نمی دهند و در زمان بسیار کم و با غذای غیر طبیعی و تراریخته و با تزریق انواع هورمون ها و آنتی بیوتیک ها پرورش داده می شوند.مصرف این مرغ ها قطعا اشکال دارد.
#مضرات_مرغ
#پاسخ
╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━
@menoslami آشپزی و نکات اسلامی
@T_ASHPAZE
سلام
خانوما سس پاکستانی کسی بلده دستورشو بفرسته؟
#سوال
╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━
@menoslami آشپزی و نکات اسلامی
@T_ASHPAZE
راهکاری برای حفظ بهتر ماست
داخل ظرف سفال ماست نگه دارید هم سالم تره پلاستیک وکاغذ نیست وحتی اگه ماست رو برداری براخوردن وباز اب بندازه دوباره ظرف سفالی اب رو میکشه خیلی جالبه
ونکته اینکه خوداب ماست منشاپروتیئن هستن .
یه چیز دیگه اگه مایع ماست شیرین باشه
ماست شیرین میشه واگه ماست ترش دوست دارین
مایع ترش بزنید ماست ترش میشه 😊
#ماست_خونگی
#پاسخ
╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━
@menoslami آشپزی و نکات اسلامی
@T_ASHPAZE
سلام خداقوت
بیزحمت چند مدل غذا برای دیابتی ها آموزش بدید ممنونم وافعا دیگه نمیدونم چی درست کنم
#سوال
╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━
@menoslami آشپزی و نکات اسلامی
@T_ASHPAZE
سلام رب انار رب به و سایر رب های خوب که جایگزین رب گوجه هست برا آشپزی مناسب هست مثلاً برا آبگوشت رب به داشته باشیم میشه ریخت
#جایگزین_رب_گوجه
#پاسخ
╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━
@menoslami آشپزی و نکات اسلامی
@T_ASHPAZE
سلام وعرض ادب خدمت شما بزرگوار
قبول باشه ان شاءالله طاعات و عباداتتون در درگاه خداوند
ببخشید دیشب یکم قارچ گرفتم
با پیاز ادویه میخام درست کنم و طوری باید درست کنم
لطفاً کمکم کنید
البته آبلیمو وسیله زمینی هم دارن
چون ی بار دیگ درست کردم اصلا پخته نمیشد
وابروم رفت
ممنون میشم اگه محبت بفرمایید و راهنمایی کنید 🙏
#سوال
╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━
@menoslami آشپزی و نکات اسلامی
@T_ASHPAZE
سلام ستایش خانم خیلی ممنون از کانال خوبتون
میخواستم ببینم آیا روشی برای نگهداری برگ درخت انگور برای فصلی که برگ نیست وجود دارد ؟ که بتونیم اون فصلها هم دلمه درست کنیم ممنونم
#سوال
╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━
@menoslami آشپزی و نکات اسلامی
@T_ASHPAZE
دوستان واسه تبدیل کیک 3 تخم مرغی به 4 تخم مرغی چه چیزهایی تو مواد کیک اضافه میشه؟ همه و باید به همون نسبت اضافه کنم؟
#سوال
╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━
@menoslami آشپزی و نکات اسلامی
@T_ASHPAZE
سلام ،کیک شکلاتی درست کردم داخل تستر دما رو روی 160گذاشتم و فقط پایین رو روشن کردم ته کیک کاملا سوخته کسی هست با تستر کار کنه؟راهنمایی کنه چرا اینطور شد
#سوال
╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━
@menoslami آشپزی و نکات اسلامی
@T_ASHPAZE