eitaa logo
ایده و ترفند آشپزی
9هزار دنبال‌کننده
2.9هزار عکس
4.3هزار ویدیو
8 فایل
در صورت رضایت فاتحه برای #مادر_بنده و همه اموات مومنین بفرستید لطفا @Yaasnabi   @BaSELEBRTY @zendegiitv4 @menoeslami @jazabbb @shiriniyeh @mazehaa @cakekhaneh @farzandbano @T_ASHPAZE @didanii @sotikodak تبلیغات @momenaneHhh
مشاهده در ایتا
دانلود
ایده و ترفند آشپزی
سلام، طرز تهیه ی این نون رو لطف میکنید بفرستید فک کنم بهش میگن اگردک...
گوی قرمز🔴 بزارید کنار سوالتون ❌❌❌😔😔 نان اَگردک قزوین مواد لازم برای۱۰ نفر آرد ۵ پیمانه شکر ۱ پیمانه شیر ولرم ۱/۲ پیمانه بیکینگ پودر ۲ قاشق چای خوری مایه خمیر ۱ قاشق غذا خوری نمک ۱/۲ قاشق چای خوری تخم مرغ ۲ عدد آب ولرم ۱/۲ پیمانه زعفران دم کرده ۳ قاشق غذا خوری طرز تهیه ۱- مایه خمیر را به همراه ۱ قاشق غذا خوری شکر درون آب ولرم میریزیم و مخلوط میکنیم و ۱۰ دقیقه استراحت میدهیم. ۲- تخم مرغ ها و زعفران و شکر را درون ظرفی با همزن دستی یا چنگال میزنیم تا یکدست شوند سپس مخلوط مایه خمیر و آب و شکر را اضافه می کنیم . ۳- آرد ،بکینگ پودر و نمک را در ظرف نسبتا بزرگ الک میکنیم سپس وسط آن را گود کرده و مخلوط تخم مرغ و.. را به وسط آن اضافه می کنیم . ۴- ابتدا با قاشق مخلوط میکنین و سپس با دست ورز میدهیم شیر ولرم را در این مرحله قاشق قاشق اضافه می کنیم و خمیر را ورز می دهیم تا زمانی شیر را اضافه میکنیم که خمیر ترک ترک نشود . ۵- بعد از اضافه کردن شیر خمیر را ۵ دقیقه ورز میدهیم خمیر را نباید مانند چنگ زدن ورز بدید بلکه باید با کف دست حالت تا کردن ورز بدید. ۶- بعد از ورز دادن خمیر را داخل کاسه ای می گذاریم و روی کاسه سلفون می کشیم و ۱ ساعت استراحت میدهیم‌. ۷- سپس گلوله هایی از خمیر برداشته و با وردنه صاف می کنیم داخل تابه روغن ریخته و خمیر های پهن شده را درون روغن داغ سرخ میکنیم . سایر نکات حرارت هنگام سرخ کردن نباید خیلی زیاد باشه . با این مقدار مواد تقریبا ۱۰ تا نان درست میشه.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
سوال سلام روزتون بخیر🌸 🔴🔴🔴 میخوام ان شاءالله روز تولد حضرت معصومه برای دخترم کیک درست کنم. میشه راهنمایی کنید چه کیکی درست کنم بهتره؟ برای خامه کشی از قنادی خامه ی آماده بگیرم میشه راحت خامه کشی کنم؟ ببخشید چقدر خامه باید بگیرم؟ پاسخ سلام عزیزم دستور کیک اسفنجی یک تخم مرغی از دوست خوبم فاطمه خانم و میزارم شما به اندازه قالبتون تعداد تخم مرغها را زیاد کنید خامه منجمد قنادی اگه بگیرید و فرم بدید خیلی راحتتر میتونید کار کنید چون خامه های آماده تا بخوان برسن خونه ممکنه گرم بشن و فرمشونو از دست بدن خامه مارک گلرود طلایی و میهن سبز و میتونید امتحان کنید کیک اسفنجی قالب ۸ ❤❤❤ تخم مرغ یک عدد ارد 40 گرم شکر 33 گرم شیر نصف ق غ وانیل نوک ق چ بکینگ پودر نوک ق چ زرده و سفیده رو از هم جدا کنید. سفیده رو داخل ظرف تمیز با دور تند بزنید تا خوب فرم بگیره مثل خامه سفت بشه بعد شکر رو اضافه کنید تا دو دقیقه ی دیگه بزنید تا شکر حل بشه. بعد زرده تخم مرغ و شیر رو اضافه کنید خوب مخلوط کنید در اخر ارد و وانیل و بکینگ پودر الک شده رو سه بار اضافه کنید و مخلوط کنید تا مواد یکدست بشه. کف قالب کاغذ روغنی بزارید و مواد رو داخلش بریزید ب مدت چهل دقیقه داخل فر از قبل گرم شده قرار دهید. 💞 نکته : برای کیک اسفنجی اصلا دیواره قالب رو چرب نکنید چقدر گناه در برنامه رخوت ایجاد میکند؟راهکار عملیاتی برای ترک گناه؟ -مشخصه دین قوت است(مومن نیروی خودش را از نیت کارش میگیرد)✅ 4-خواستن قوای روحی از خداوند ،مظهر قدرت اسلام باشید✅ادامه دارد @T_ASHPAZE 👇ماجراهای عجیب جشنواره کن😳 http://eitaa.com/joinchat/10289168Cbe4b57f340
ایده و ترفند آشپزی
@deser_va_shirinijat در پخت کیک اشکالات مختلفی ممکن است پیش بیاید. حتما برای شما هم پیش آمده است. گاهی روی کیک ترک برمی دارد. گاهی کیک پف نمیکند و گاهی پف آن میخوابد. گاهی هم کیک به قالب میچسبد و به شکل دلخواه در نمی آید. در این مطلب میخواهیم مشکلات رایج در پخت کیک را یکی یکی مطرح کنیم. . ترک خوردن روی کیک به دلیل یکی از اتفاقات زیر است : • اگر قسمت وسط کیک شما بالا آماده و ترک خورده است، مهمترین علت دمای بیش از اندازه فر شماست؛ اما دلایل دیگری نیز می تواند داشته باشد. • مقدار بکینگ پودر را همیشه دقیق اندازه گیری کنید. مقدار زیاد بکینگ پودر و همچنین جوش شیرین یکی از دلایل ترک خوردن کیک می باشد. • مواد بیش از حد مخلوط شده است. • میزان آرد مورد استفاده زیاد و مایعات مورد استفاده کم بوده است. چرا روی کیک چسبنده اما داخل کیک خشک است ؟ » مواد کیک بیش از حد مخلوط شده است» سفیده های تخم مرغ بیش از حد زده شده است » مدت پخت کیک طولانی بوده است » قالب کیک نسبت به مواد بسیار بزرگ بوده است » کیک در معرض جریان هوا سرد شده است » مقدار آرد مورد استفاده زیاد بوده است » مقدار شکر مورد استفاده کافی نبوده است » میزان چربی یا مایعات مورد استفاده کم بوده است چرا کیک خمیری و سنگین است ؟ » مواد کیک خوب مخلوط نشده است » تعداد تخم مرغ مورد استفاده زیاد بوده است » مقدار مایعات مورد استفاده زیاد بوده است » دمای فر بیشتر از مقدار لازم بوده است چرا کیک به قالب چسبیده است ؟ » قالب ه درستی چرب نشده است » قالب به درستی اردپاشی نشده است » کیک به اندازه کافی نپخته است » کیک پس از خنک شدن از قالب خارج نشده است چرا کیک حالتی خشک و بافتی شکننده دارد ؟ » مقدارچربی کیک کم بوده است »مقدار شکر کیک کم بوده است » مایه کیک بیش از حد مخلوط شده است » بدلیل مایعات کم خمیر کیک سفت بوده است » مقدار شکر مورد استفاده زیاد بوده است » بدلیل مایعات زیاد خمیر کیک شل بوده است » مقدار بکینگ پودر مورد استفاده زیاد بوده است » کیک داغ و سریع از قالب خارج شده است . چقدر گناه در برنامه رخوت ایجاد میکند؟راهکار عملیاتی برای ترک گناه؟ 5-سه چیز شاه دزد برنامه است(لهو،لعب،گناه) برکت زمان را میگیرد✅ 6-خداوند وعده غنی شدن به ما میدهد ولی شیطان وعده فقر،ببینید کدام سمت هستید 👇ماجراهای عجیب جشنواره کن😳 http://eitaa.com/joinchat/10289168Cbe4b57f340
سوال تشکر، ببخشید من اصلا بلد نیستم خامه ی آماده با خامه ی قنادی فرق داره؟ بگم خامه ی قنادی بده؟ برای کیک شیفون ۴ تخم مرغی چقدر خامه نیازه؟ پاسخ آره عزیزم از لوازم قنادی فروشی ها باید بخری فکر کنم یک کیلو کافی باشه سعی کنید خامه با چربی گیاهی تهییه کنید چون بار اولتون هست هم خوب فرم میگیرن هم فرمشونو دیر از دست میدن نکات فرم دهی درست خامه را و‌حتی اصول خامه کشی و داخل کانال سرچ کنید خواهش میکنم عزیزم، بله متفاوته خامه اماده که میگیرید باید همون موقعه استفاده بشه در غیر این صورت اب میشه فرمشو ازدست میده، به نظر من چون تا به حال کار نکردید از خامه پاستیلی استفاده کنید چون کاور خوبی به کیکتون میده، بله باید لوازم قنادی برید بگید خامه قنادی میخوام، گلرود مارکی که دیر آب میشه ولی من خودم به شخصه از طعمش خوشم نمیاد برای کاور عالیه ولی فلینگ بهتر از کاله استفاده کنید درصد چربی بالا تهیه کنید که هم خوب فرم بگیره هم دیر آب بشه، وقتی مثل بستنی بود خامه رو باید فرم بدید تا زمانی که از براقیت به ماتی برسه خامه اماده است خامه فرم دادن خیلی نکات داره، میتوتید از کلیپ ها و مطالب کانال استفاده کنید. ان شاء الله موفق باشید 🌺😊 چقدر گناه در برنامه رخوت ایجاد میکند؟راهکار عملیاتی برای ترک گناه؟ 5-سه چیز شاه دزد برنامه است(لهو،لعب،گناه) برکت زمان را میگیرد✅ 6-خداوند وعده غنی شدن به ما میدهد ولی شیطان وعده فقر،ببینید کدام سمت هستید 👇ماجراهای عجیب جشنواره کن😳 http://eitaa.com/joinchat/10289168Cbe4b57f340
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
پرسش دریافتی از مخاطب محترم (zhale) : 🔵 یادداشت آقای زمانی در پاسخ به این پرسش، در فایل صوتی زیر👇🏻قرائت و تقدیم حضور شده است. 🌺🍃 برنامه پرطرفدار زندگی پس از زندگی http://eitaa.com/joinchat/2599157794Cd132efc1d5
AwACAgQAAxkBAAFrCylikFr4sx0KZt79r3NFmBQ6PpU21QACeAADJf7BU0V55OFd_pMpJAQ.oga
377.5K
🍃🌺 پاسخ به پرسش: چه کنیم که در عالم برتر کمتر حسرت بخوریم؟ 🌺🍃 برنامه پرطرفدار زندگی پس از زندگی http://eitaa.com/joinchat/2599157794Cd132efc1d5
سلام شب بخیر نماز روزتون قبول حق شرمنده اینموقع پیام دادم فردامهمان دارم میخام فسنجون مجلسی درست کنم اماواقعابلدنیستم اطرافیانمم ک بلدن همسرم اجازه نمیده بپرسم مثلا برا هرنفر چقد گردو لازمه کلا اگ زحمتی نیس نکته ب نکته برام توضیح بدین گردوچند بارچرخ شه چیکارامیکنین ک عالی میشه فسنجانتون تشکر اجرتون با خدا و ائمه اطهار چقدر گناه در برنامه رخوت ایجاد میکند؟راهکار عملیاتی برای ترک گناه؟ 7-نوشتن تک تک گناهان روی کاغذ و ترک آنها با کمک یاد مرگ در همین ماه✅ 8-روزانه یک کار عقب افتاده و یک هدفتان را تیک بزنید✅ ماجراهای فیلم ضد دین و اهانت به امام رضا😭 http://eitaa.com/joinchat/10289168Cbe4b57f340
پیشنهادم برای پر کردن این نون ها من دیدم با بستنی هم میزنن یعنی بستنی میهن رو دیدم یه مدلش اینجوری بود مثه نون خامه ایی بود ولی داخلش بستنی وانیلی بود خوشمزه هم بود ولی بیشتر با خامه خوشمزه است و بستنی وانیلی🙃 میتونید هم حلوا هویج و یا حلوا شیر بزنید خوشمزه میشه😋😋😋😋😋 ماجراهای عجیب فیلم اهانت به امام رضا ع😭 http://eitaa.com/joinchat/10289168Cbe4b57f340