eitaa logo
ایده و ترفند آشپزی
9.6هزار دنبال‌کننده
2.6هزار عکس
3.4هزار ویدیو
8 فایل
در صورت رضایت فاتحه برای #مادر_بنده و همه اموات مومنین بفرستید لطفا @Yaasnabi   @BaSELEBRTY @zendegiitv4 @menoeslami @jazabbb @shiriniyeh @mazehaa @cakekhaneh @farzandbano @T_ASHPAZE @didanii @sotikodak تبلیغات @momenaneHhh
مشاهده در ایتا
دانلود
سلام خانوما. 🌺 من چند وقت پیش ته قابلمه چدن م سوخته بود، بعد سوختگی هاش رو با مایع سیف شستم که بر طرف بشن، اما وقتی غذا داخلش پختم به ته ظرف چسبیده بود. چیکار کنم که خاصیت نچسب بودنش رو دوباره به دست بیاره؟؟ ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
سلام بزرگورای که توستر دارین و کیکتون تهش سوخت مال من مارک بوش هست اصولا داخل هر توستری یک سینی هست یکی توری... من سینی رو میزارم پایین ترین طبقه توستر طبقه وسط توری توستر رومیگذارم... و قالب کیک رو میگذارم روی توری... و المنت پایین رو فقط روشن میکنم تقریبا 30 تا 40 دقیقه که بمونه کیک اماده میشه شما باید قالبتون رو با توجه ب تخم مرغ وموادتون انتخاب کنین... و اینکه وقتی خواستین کیک رو بیارین بیرون با خلال دندان چک کنین.. و اینکه فیلم اموزشی توستر تون رو از گوگل دانلود کنین و نگاه کنین.. ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
سلام به دوستان.یه سوال دارم.من هروقت کیک میپزم ازوسطش زیادپف میکنه وکیک ازوسط پاره میشه ووسط کیک خمیرمانندمیشه.ایراد کارازکجاست.لطفاراهنماییم کنید ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
خانمی که در مورد پنیرک پرسیده بودن. بله همون که گفتیدهستش . پنیرک برا استفاده فرقی نمیکنه که تازه باشه یا خشک باشه . ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
سلام راهنمایی برای دوستانی که مشگل دارن برای استفاده از توستر عزیزان من همه چی درست میکنم مثل فر.  ببین برا پخت هرچیزی المنت پایین فقط روشن کنید اگر دیدی روش نپخته یه کم المنت بالارو روشن کنید وزود خاموش کنید وقتی دیدی سرخ شدن روش اگه زود روش میپزه حتما درجش رو زیاد میذاری که روش زود میپزه ... کمتر کنید برای پخت حرارت رو از پایین بزنید نه از بالا چند دقیقه اخر حرارت رو از رو بزنید تا برشته شه همیشه المنت پایینو روشن کن  من کیک و ۱۸۰  ۵۰دقیق میذارم  ۵دقه اخر المنت بالا میزنم شایدم کمتر  عزیزان من شیرینی هم پختم. درجه اش مثل درجه فر هست ولی ۲۰درجه کمترازفر باید بزاری همین شیرینی کلا ازالمنت پایینه موفق باشید😘😘😘😘 ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
سلام دوستان من میخام امروز توی یه قالب ۳۴*۲۴ کیک اسفنجی برای پایه کیک تولد درست کنم با چند تا تخم مرغ امادش کنم؟ از این مدل که تخم مرغ رو سفیده و زرده رو جدا میکنن میخام سبک بشه بعد کیکم رو به ۳ قسمت تقسیمش کنم یا ۲ قسمت؟؟ ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
سلام صبح بخیر طرز تهیه ی مربای گل محمدی رو میخواستم ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
نحوه نگهداری زنجبیل تازه در خانه 1. در یخچال بهترین روش نگهداری از زنجبیل تازه این است که آن را در یخچال نگهداری کنید. برای اینکه زنجبیل تازه را به مدت طولانی تری در یخچال نگهداری کنید توصیه می شود که ریشه زنجبیل را در کیسه فریزر قرار داده، به خوبی هوای آن را بگیرید و آن را در کشوی یخچال بگذارید. شما همچنین می توانید زنجبیل های برش خورده یا پوست کنده را با یک دستمال پارچه ای کاملا خشک کنید و به مدت چند روز در یخچال نگهداری کنید. توجه داشته باشید که ریشه زنجبیل تازه را بیشتر از 2 تا 3 هفته نمی توان در یخچال نگهداری کرد. 2. در فریزر اگر می خواهید زنجبیل را به مدت طولانی تری نگهداری کنید توصیه می شود که آن را با پوست در فریزر بگذارید. زنجبیل تازه را که به صورت کامل با پوست است، یا آن را پوست گرفته و خرد کرده اید در کیسه فریزر که هوای آن را گرفته اید یا یک ظرف پلاستیکی درب دار بگذارید و آن را فریز کنید. هر زمان که خواستید زنجبیل را از فریزر خارج کنید، همان مقدار که می خواهید را رنده کرده و بقیه را دوباره به فریزر برگردانید. جالب است که نیازی نیست اجازه دهید یخ زنجبیل آب شود و بعد از آن استفاده کنید چون پوست زنجبیل یخ زده راحت تر کنده می شود. 3. زنجبیل را بکارید اگر می خواهید همیشه زنجبیل تازه در خانه داشته باشید توصیه می شود که ریشه زنجبیل را در یک گلدان کوچک بکارید و آن را کنار پنجره بگذارید. درست مثل هر گیاه دیگری شاخه ها و برگ های آن رشد می کنند حالا هر وقت به زنجبیل تازه نیاز داشتید، آن را از گلدان خارج کنید یک تکه ریشه را قطع کنید و دوباره به گلدان برگردانید. تا زمانی که گیاه آب داشته باشد شما همیشه زنجبیل تازه در خانه دارید. در ادامه بخوانید : نحوه کاشت زنجبیل 4. زنجبیل را خشک کنید درست است که زنجبیل تازه عطر و بوی قوی تری دارد اما همیشه دسترسی به آن آسان نیست، یکی از بهترین روش ها برای نگهداری ریشه زنجبیل به مدت طولانی این است که آن را خشک کنید. برای تهیه زنجبیل خشک شده، زنجبیل های تازه را خوب بشویید و پوست آن را بکنید. سپس زنجبیل را تا حد امکان ریز خرد کنید، برش های نازک سریع تر و یکدست تر خشک می شوند. ساده ترین روش برای خشک کردن زنجبیل این است که آن را به مدت 3 تا 4 روز پشت پنجره در معرض نور خورشید قرار دهید. یکی دیگر از روش های خشک کردن زنجبیل این است که برش های زنجبیل تازه را در سینی فر بچینید و به مدت 1 تا 2 ساعت در دمای 150 درجه فارنهایت خشک کنید. زنجبیل را هر 15 تا 20 دقیقه یکبار چک کنید تا مطمئن شوید که نمی سوزد.  پس از خشک شدن زنجبیل، آن را از فر خارج کرده و بگذارید خنک شود. بعد از خنک شدن آن را بررسی کنید تا مطمئن شوید کاملا خشک شده باشد، مهم است که زنجبیل قبل از نگهداری کاملا خشک شود چون رطوبت می تواند باعث ایجاد قارچ شود. زنجبیل خشک شده را می توان به صورت پودر در آورد. پودر زنجبیل را در یک ظرف شیشه ای در بسته بریزید و در دمای اتاق به مدت یک ماه و در فریزر برای مدت طولانی تری نگهداری کنید. نحوه خرید زنجبیل تازه به دنبال زنجبیل هایی باشید که پوست خارجی صاف و بدون چروک و بافتی محکم دارند، اگر پوست زنجبیل چروکیده شده یعنی در حال خراب شدن است. زنجبیل هایی را انتخاب کنید که بزرگ و سنگین باشند. حتما انتهای ریشه های زنجبیل را چک کنید که لکه نداشته باشند. ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
نکات دم کردن 👇🏽👇🏽👇🏽👇🏽 نکات1: - اگه زعفران داخل بسته بندی احساس کردید هنوز خشک نشده ،فقط کافیه تو دمای محیط بزارید روی حرارت نزارید تا خشک بشه، زعفران خیلی زود میسوزه، رنگ کدر، تیره داره - زعفران با قند نسابید،چون کریستال های قند پیوند میخوره، بعدا شکرک یا کپک میزنه ،ماندگاریش کم میشه - زعفران روی یخ پاشیدید، بزارید خود یخ ها به آرامی تو دمای اتاق اب بشن، عجله نکنید - حتمادو بار شک بدید، یکبار با سرما، یکبار با گرما، اینجوری خوشرنگ و خوشبو تر هست نکات2: -حداقل 15 تا 20 دقیقه دم بکشه، بعد داخل شیشه در دار یه جای خنک نگه دارید - زمان نگه داریش تو یخچال بین 2 تا 4 ماه هست، زمان نگه داریش مطمئن هستم از کسی که فروش زعفران داشت پرسیدم اگه نکاتش رعایت کنید کپک نمیزنه، شیشه تمیز استفاده کنید، در شیشه حتما بسته باشه تا بو مواد غذایی نگیره - بعضی بطری های پلاستیکی مواد درجه دو هستن که بو میدن یا موادی دارن که باعث کپک زدن زعفران میشه، پس از بطری پلاستیکی استفاده نکنید ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
من‌ بسته ای نعنارو میخرم و با بسته وبدون اینکه برگهارو از ساقه جدا کنم داخل آب میذارم و میشورم ،بعد از شستشو بسته هارو داخل سبد میذارم تا آبشون کامل بره ،سپس بسته ها رو داخل حیاط یا تراس آویزوون میکنم تا خشک بشن یا روی پارچه میشه پهنشون کرد و زیر باد پنکه گذاشت .در هر صورت باید سبزیها توی سایه قرار داد،نور مستقیم بهشون بخوره زرد میشن. ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
سلام عزیزم...اگه اسفنجی می‌خواین درست کنین سه چهار م قالب رو با لیوان فرانسوی آب بریز ...تعداد لیوان ها میشه تعداد تخم مرغ ها....ولی اگه می‌خواین کیک شیفون درست کنین تا نصف قالب آب بریز ...تعداد لیوان های آب میشه تعداد تخم مرغ هات کیک اسفنجی سبک هست اگه تازه کارین دو قسمت کافیه اگه نه میتونین کاملا خامه کشی کنین سه قسمت ...بعد بستگی به ارتفاع کیکتونم داره گلم ...اگه ارتفاعش کم بود دو قسمت کافیه ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
مواد رو میتونید دوبرابر یا نصف کنید گلبرگ گل محمدی دولیوان پر وفشرده شکر شش لیوان آب چهار لیوان جوهر لیمو یک چهارم قاشق چایخوری حتما از جوهر لیمو استفاده کنید گلبرگها رو رو جدا کنید قسمت سفید رو با قیچی جدا کنید فقط قسمت صورتی باقی بمونه با اب سرد بشورید وروی پارچه تمیز پهن کنید وبزارید خشک بشه (گلبرگها اگه بزرگ بودن چند تکه کنید) سپس گلبرگها رو داخل ماهی تابه میریزیم ودو دقیقه با حرارت کم تفت میدیم تا حجمشون کم بشه گاز رو خاموش کرده ویک لیوان آب جوش روش میریزیم ودرشو میزاریم تا عطرش بیرون بیاد (حدود بیست دقیقه) سه لیوان اب باقی مانده رو میریزیم تو قابلمه و میزاریم رو گاز با شعله متوسط تا بجوش بیاد جوهر لیمو اضافه کرده شکر هم اضافه میکنیم شعله رو کم میکنیم تا شکر حل بشه وشربت قوام بیاد گاهگاهی با فرچه اغشته به آب لیمو اطراف قابلمه رو تمیز میکنیم این کار باعث میشه مربا شکرک نزنه بجای فرچه واب لیمو از پارچه تمیز نمناک هم میتونید استفاده کنید شربت که قوام اومد گلبرگها رو اضافه کرده شعله گاز همچنان متوسط باشه حدود ۶آلی ۸ دقیقه گلبرگها بپزن کافیه بیشتر از این مربا تلخ میشه گاز رو خاموش کنید ودم کنی بزارید از قبل آب ویخ درست کردیم فوری قابلمه رو میزاریم تو اب ویخ به مدت پنج دقیقه به این طریق شوک بهش وارد میشه ورنگ مربا تیره نمیشه از آب ویخ بیرون بیارید دم کنی همچنان روش باشه تا سرد بشه سپس بریزید تو شیشه وبزارید یخچال یا فریزیر مواظب باشید آب نرخ تو مربا به جای آب ویخ میتونید چند تکه یخ خرد کنید وقابلمه بزارید روش عزیزان توجه کنید اگه مربای گل بیش از حد قوام اومده یاشه حتما شکرک میزنه ی ذره رقیق باشه گاز رو خاموش کنید سرد که بشه فلیتر میشه دم کنی باعث میشه مربا عرق نکنه ورطوبت اضافی رو میگیره مربا خودش خوش رنگ وخوش عطره احتیاج به رنگ خوراکیوگلاب نداره بعضیا هل میریزین من نزدم دوست دارید موقع پخت کمی پودر هل بزنید عزیزان گلهای منطقه آذربایجان و کوهستانی تلخ نیستن ومرباشون تلخ نمیشه گلهای منطقه کویری تلخ هستن وباید یکی دوبار جوشیده بشه وابشون دور ریخته بشه در این صورت هم خاصیت وعطری براش نمیمونه اگه جای هستید جوهر لیمو گیرتون نیومد یک قاشق اب لیموی طبیعی بزن ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
سلام دوستانی که وعده ناهارو حذف کردن اگه لطف کنن از اثار مفیدش یا احیانا اگه اثر مضر داشته برامون بگن خیلی خوبه ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
خامه واسه روکشی کیک چه مارکی خوبه؟ ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
سلام ببخشین حلواشیره اگرباسه شیره درست بشه یاشیره توت عیبی نداره ؟؟؟ ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
📢📢آیا می دانستید که... ایرانیان در دوره ﺻﻔﻮﻳﻪ دو وﻋـﺪه غذایی در ﺷـﺒﺎﻧﻪ روز ﺻﺮف می‌کردند ﻛﻪ ﻳـﻚ وﻋـﺪه آن مانند ﺻﺒﺤﺎﻧﻪ یا ﭼﺎﺷﺖ  و وﻋﺪه دﻳﮕﺮ ﺷـﺎم بوده‌است. اگر برخی موارد تعداد وعده‌های غذایی مردم به سه وعده می‌رسید، وعده نهار، غذای سرد و حاضری بیشتر شامل میوه، لبنیات یا مربا بوده و تنها در وعده شام غذای گرم استفاده میشده ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
سلام خانوما درباره طرز مصرف سویق کسی اطلاعات کامل داره برامون بگه لطفا من شنیدم خوبه اما اصلا تو باغ نیستم نمیدونم چی به چیه🤦‍♀😁 ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
🔴 اگر خورش شما سوخت به هیچ وجه داخل آن آب نریزید، بلکه قسمت های سالم خورش را به ظرف دیگری انتقال دهید سپس مقداری آب گرم، نمک، روغن و ادویه به آن اضافه کنید. ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
سلام عزیزم سه شیره با شیره انگور از نظر طعم و جنس فرقی نداره زیاد میشه فک کنم با سه شیره هم حلوا پخت بازم خانومای دیگه اطلاعات دارن یا پختن راهنمایی کنن😁 ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
سلام خانوم برای خانومی که درباره سویق سوال داشتن این مطلب رو براشون بذارید👇 ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
‍ ‍ 🤩 فواید سویق انقدر زیاد است که میشود گفت کسی که هرروز سویق را دربرنامه غذاییش بگنجاند بیمار نخواهد شد. چون تمامی املاح را بهمراه دارد و ضعف سلولها را مرتفع میکند. 1️⃣ : رفع گرسنگی 🧐و تامین املاح موردنیاز بدن سویق را می‌توان با خرما یا عسل وشیر خورد، یا با ان حلوا درست نمود. ⬅️ در روایت آمده است : سویق غذای خوبی است، اگر گرسنه باشی تو را نگه می‌دارد و اگر سیر باشی غذایت را هضم می‌کند. 2️⃣ : زیاد شدن گوشت بدن ⬅️ در روایت آمده است : سویق گوشت می‌رویاند و استخوان را محکم می‌کند. 3️⃣ : تقویت کتفها و استخوان کسی که چهل صبح سویق بنوشد دو کتفش پر از نیرو می‌شود. بنابراین افرادی که ضعف کتف🤔 و درد کتف دارند، سویق برای آن ها دارو است. 4️⃣ : پاکسازی معده سویق، مره یعنی صفراء و سوداء، وهمچنین بلغم را از معده بیرون می اندازد و بهمین دلیل در کاهش تب بسیار موثراست.🤒 5️⃣ :دفع 70 نوع بلا😥 🔍در روایت آمده است : سویق، از هفتاد نوع از انواع بلاء جلوگیری می‌کند. 🖌سویق جو درمان اضافه وزن نیست.بلکه جو بدن را تقویت و نیاز به غذا ره درهو کم میکند ولی چاق نمی‌کند. اف نمی‌خواهند چاق شوند، افرادی که میخواهند چاق شوند باید سویق گندم مصرف کنند. 🖌خوردن سویق بعد از غذا، درهضم آن خیلی کمک کننده میباشد. 📚الکافی ج6، ص306 . @ashpaziIslami
سلام خامه از لوازم قنادی بخرین خیلی بهتره مارک گلرود رو خیلی تعریف میکنن ولی من اکثرا کاله میگیرم ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
سلام من به دستاوردی رسیدم گفتم شمارو هم بهره مند کنم من خامه شیرینی رو با سرشیر درست می کنم خیلی خوشمزه و سالم میشه حتی اگر مقدار شیر قاطی خامه ها باشه باز هم تبدیل به خامه میشه طرزتهیه: شیر محلی جوشیده شده یک شب کامل در یخچال نگهداری شود هرچقدر دهانه قابلمه بزرگتر باشه سطح بستن خامه محیا تره و بیشتر به شما خامه میده البته اگر شیر پرچرب باشه وقتی سر شیر و خامه روش جمع بشه دوباره خامه میبنده برای همین من دو بار از روی شیرم خامه جمع کردم حتی مقداری شیر شاید حدود نصف استکان شیر قاطی خامه ها بود و فقط حدود ۲ دقیقه زدم بلافاصله منسجم شد و خودشو گرفت من توی خامه ها شکر قهوه‌ای زدم مقداری هل وانیل چند قطره گلاب هم زدم فوق العاده شد👌 سالم طیب و طاهر ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
✅ چرا وعده ناهار زائد و غلط است؟ 👈 تا وقتی که غذا از معده گذر نکرده و هضم نشده نباید غذای جدید خورد. 👈 به طور متعارف غذا در سر معده 3.5 ساعت و در قعر معده 3 ساعت میماند، وقتی صبحانه خوردیم تا وقت ناهار هنوز غذا از معده عبور نکرده ، بنابراین وقتی ناهار می خوریم غذا روی غذا می آید. 👈 پس باید معده خالی شده و وارد کبد شود تا بتوانیم غذای بعدی را میل کنیم. اصولاً وعده های غذایی صحیح در شبانه روز فقط صبحانه و شام است. 👈 کسانی که می خواهند هم رژیم لاغری صحیح بگیرند و هم سطح سلامتی خود را افزایش دهند رژیم ترک ناهار بگیرند. 👈 پروفسور سمیعی حدود بیست سال است رژیم ترک ناهار دارد و با این سن و سال گاها روزانه بیش از بیست ساعت در اتاق عمل ایستاده کار میکند. «برگرفته از بیانات ارزنده حکیم حسین خیراندیش، پدر طب سنتی» سبک‌ تغذیه اسلامی @ashpaziIslami