هدایت شده از زندگی از غسالخونه تا برزخ
9.04M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کینه ها بار سنگینی است بر دوش ما...
تجربه گران مرگ موقت می توانند تجارب خود را به نشانی زیر با ما در میان بگذارند:
وبگاه دریافت تجربه های مرگ موقت :
zendegitv.com
برنامه پرطرفدار زندگی پس از زندگی
http://eitaa.com/joinchat/2599157794Cd132efc1d5
سلام عصر بخیر
دوستان وقتی ران مرغ رو می پزیم یک رگ خونی داره که معمولا با حرارت خون ازش خارج میشه!
شما راهکاری برای تخلیه ی اون قبل از پخت و در مرحله ی شستن ندارید؟
ممنون.
خانومایی که از کار و فعالیت فرار نمیکنن و هر جایی هستند نفر اول کمک و یاری هستند ،در دل همه جا دارن
یک خانوم تمام و کمال اهل راحت طلبی نیست،چه در منزل خودش چه در جمع فامیلی اهل فعالیت و کار کردن است.
کانال اشپزیمون👇👇
@menoeslami
╰
سلام من گل محمدی خشک کردم خیلی خوشرنگ شد
ریختم داخل بطری
دیروز نگاه کردم کلا رنگش سفید شده
داخل کابینت گذاشتم
غنچه ها سفید شدن
ولی اونیکه پر پر کردم هنوزم رنگ خودش رو دارهوخیلی نرم
به نظر شما چرا؟
خانومایی که از کار و فعالیت فرار نمیکنن و هر جایی هستند نفر اول کمک و یاری هستند ،در دل همه جا دارن
یک خانوم تمام و کمال اهل راحت طلبی نیست،چه در منزل خودش چه در جمع فامیلی اهل فعالیت و کار کردن است.
کانال اشپزیمون👇👇
@menoeslami
╰
سلام
بهتره گل محمدی رو تو جای خشک و خنک نگه دارید من خودم تو ظرف یبار مصرف تو یخچال ۲سال نگهداشتم بدون تغییر رنگ تو گرما و جایی باشه که نور بخوره تغییر رنگ میده
و این که نحوه خشک کردن هم مهمه
خانومایی که از کار و فعالیت فرار نمیکنن و هر جایی هستند نفر اول کمک و یاری هستند ،در دل همه جا دارن
یک خانوم تمام و کمال اهل راحت طلبی نیست،چه در منزل خودش چه در جمع فامیلی اهل فعالیت و کار کردن است.
کانال اشپزیمون👇👇
@menoeslami
╰
سلام
غنچه های خشک شده که تو بطری پر پر کرده بودید نرم نشده به این علت بوده که جای هوا نداشته که هوا باعث نرمی گلها بشه
بطری که سر خالی بوده هوا کشیده و ممکنه غنچه ها کمی نم داشته هنوز و باعث عرق کردن و نرم شدن گلها شده
غنچه ها رو مطمئن بشید که خشک شده باشه حتما بعد تو ظرف بریزید
خانومایی که از کار و فعالیت فرار نمیکنن و هر جایی هستند نفر اول کمک و یاری هستند ،در دل همه جا دارن
یک خانوم تمام و کمال اهل راحت طلبی نیست،چه در منزل خودش چه در جمع فامیلی اهل فعالیت و کار کردن است.
کانال اشپزیمون👇👇
@menoeslami
╰
#تجربه
نکات مهم در طبخ خورش قرمه سبزی مجلسی👇
بهتر است سبزی خورش قورمه سبزی خیلی ریز خرد شود چون به این ترتیب خورش بهتر جا می افتد.آب را به صورت یک جا به خورش اضافه نمایید.حتی الامکان برای پخت قورمه سبزی از سبزی تازه استفاده کنید. چرا که خورش قورمه سبزی خوشمزه تر و خوش رنگ تر می شود و صد البته ویتامین های موجود در سبزی بهتر حفظ می شود.اگر می خواهید سبزی قورمه سبزی را در فریزر نگهداری کنید بهتر است که آن را سرخ نشده در فریزر بگذارید و موقع پخت سرخ کنید تا سالم تر و خوش رنگ تر (سبزتر) باشد. چون از نظر بهداشت غذا روغن مایع نباید یخ بزند و مصرف روغن جامدهم برای سلامتی مضر است.شنبلیله خورش قورمه سبزی نباید زیاد باشد چون خورش تلخ می شود.اگر سبزی قورمه سبزی درشت خرد شده باشد خورش هر چه بجوشد جا نمی افتد.در بعضی از نواحی شمال کشور، سبزی های محلی خود را نیز به قورمه سبزی اضافه می کنند.سرخ کردن زیاد سبزی باعث تیره شدن رنگ آن و در نتیجه از دست دادن خواص غذایی آن می شود.نسبت سبزی های مختلف در قورمه سبزی بستگی به ذائقه خانواده دارد.ولی در هر حال اگر تره زیاد باشد طعم خورش تند می شود. اسفناج زیاد به خورش، مزه خورش آلو اسفناج می دهد. شنبلیله زیاد خورش را تلخ می کند و بوی گشنیز هم در خورش قورمه سبزی نباید خیلی محسوس باشد.نکته دیگر آنکه اگر سبزی موقع خرد کردن آب انداخت آب آن را دور نریخته و به خورش اضافه کنید.هنگام سرخ کردن سبزی قورمه سبزی ، روغن سبزی را اول به آن اضافه کنید و به اصطلاح نگذارید آب سبزی خشک شود بعد روغن بریزید چون رنگ روغن روی خورش جا افتاده و سبزی سبز و خوش رنگ می شود.هنگام خاموش کردن شعله می توان قطعه هایی از یخ به خورش اضافه کرد تا روغن خورش به سطح خورش بیاید.
نکات ریز در مورد گوشت قورمه سبزی👇
گوشت قورمه سبزی نباید خیلی ریز باشد. در اندازه گردویی درشت مطلوب است و می تواند با استخوان یا بدون استخوان باشد.از گوشت راسته نیز می توان استفاده کرد.استفاده از گوشت گوساله یا گوسفند بستگی به ذائقه خانواده دارد ولی این خورش باگوشت گوسفند بدون چربی خوشمزه تر است.برخی علاوه بر گوشت خورشی و عصاره موجود در آن از عصاره مرغ، یا قلم استخوان استفاده می کنند.
نکات ریز در مورد چاشنی قورمه سبزی
لیمو عمانی جزء لاینفک خورش قورمه سبزی است که دو نوع روشن و تیره دارد. برای قورمه سبزی بهتر است از نوع لیمو عمانی تیره رنگ استفاده شود.لیموعمانی همراه با آبلیمو و آبغوره استفاده می شود.به کار بردن رب گوجه فرنگی همراه با لیموعمانی ، از میزان رنگ سبزی خورش قورمه سبزی می کاهد.از گرد لیموعمانی در قورمه سبزی استفاده می شود که البته رنگ خورش را تیره می کند.
@sofrebanovanbeheshti
#ترفند_آشپزی 👩🍳👩🍳👩🍳
😋فوت کوزه گری در تهیه سبزی #قورمه_سبزی:🍵
🥙برای بهتر شدن عطر و بوی قورمه سبزی کمی برگ کرفس خشک را به سبزی خود بیافزایید.
🥙برای تیره شدن رنگ قورمه سبزی ، سبزی و روغن را همزمان روی حرارت بگذارید و صبر نکنید تا سبزی روی حرارت خشک شود بعد روغن را اضافه کنید.
🥙می توانید به جای شنبلیله تازه از یک قاشق سوپخوری سرخالی، شنبلیله خشک استفاده کنید.
🥙برای خوش رنگ و بو تر شدن قورمه سبزی ، از سبزی تازه استفاده کنیدیا می توانید سبزی را خام را به صورت خرد شده داخل فریزر بگذارید و قبل از درست کردن خورش آن را سرخ کنید.
🥙از شنبلیله کمتر استفاده کنید تا طعم قورمه سبزی تلخ و بوی آن تند نشود و قورمه سبزی شما آن عطر مطلوب را داشته باشد.
#غذاپختن_باوضو
#صلوات_بفرست
#به_نیت_نذری_آماده_کن
👩🍳👩🍳👩🍳
@sofrebanovanbeheshti
هدایت شده از تبلیغات شادی و نکات مومنانه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸شرح فراق/بزرگداشت عارف مجاهد،شهید دکتر مصطفی چمران و شهدای ستاد جنگهای نامنظم
🔹دوشنبه ۳۰ خرداد - ساعت ۱۷.۳۰
🔹میدان فاطمی، تالار بزرگ کشور
اخبار داغ سلبریتی ها
┄┅┅❅⏰📺⏰❅┅┅┄
@BaSELEBRTY
باز تعطیلات شروع شد و یه چیزی بده بخوریم یه چیزی بده بخوریم بچه ها هم شروع شد😂😬😬😩
عصرانه خوشمزه
#سیب_زمینی_تنوری
توی قابلمه رویی(همون قابلمه روحی 😁 خودمون) سنگ چیدم (قبلا مسافرت رفته بودیم سنگها رو از کنار رودخانه جمع کردیم) بعد سیب زمینی رو با ضخامت متوسط(خیلی نازک باشه باید زمان کمتر باشه و اگر زمان بگذره خیلی خشک و سفت میشه😉) ورقه کردم و لابه لای سنگها چیدم بعد کمی نمک و فلفل زدم و درش رو گذاشتم
یک ساعت بعد برشته شده بود
نه روغن میخواد و نه هیچ چیز دیگه😁
موقع سرو هم کمی پودر آویشن ریختم 😋😋😋
راستی از قابلمه تفلون استفاده نکنید⛔️چون حرارت زیاد قابلمه رو خراب میکنه ❌
ان شاءالله درست کنید و لذت ببرید 😋😋😋
شمیم مهر