سلام عزیزان
من وقتی برنج ایرانی درست میکنم یا خشک میشه یاشفته
روشهای زیادی هم استفاده کردم ولی جواب نگرفتم دیگه کار به جای رسیده که همسرم میگن دیگه برنج ایرانی نمیگیرم چون ایشون برنج دون دون وقدکشیده دوست دارن
ازسرورانی که تو پخت برنج ایرانی تجربه دارن خواهش میکنم منو راهنمایی کنن
سلام.راجع به پخت برنج ایرانی خانمی خیلی آسونه من حتی پلو هویج عدی کلم باقلی همش رو هم دمی پختک درست میکنم چون تمام خواص برنج تو دم پخته اگه آب کش کنی همه مواد مغذی برنج از بین میره
یک پیمانه برنج یک پیمانه آب میخواد
مثال برای چهار نفر
چهار پیمانه برنج رو خوب میشوری وحدود یه ساعت تو آب خیس بخوره
تو یه قابلمه چهار پیمانه همون پیمانه ای که برنج اندازه کرده چهار پیمانه آب میرزی تو توقابلمه یه قاشق غذا خوری سرصاف نمک میریزی ووقتی جوش اوند برنجها رو نیریزتو صافی که آب اضافی نداشته باشن برنج رو به آب جوش اضافه میکنی با کفکیر همیزنی تا جوش بیاد هرچند دقیقه هم زنی که ته نگیره تو قابلمه دیگه ای روغن میزاری به اندازه ته دیگت هرچی میخواد باشه مثلا نون روغن ونونت رو میزاری بعد برنج که آبش تبخیر شده ودیگه زیاد آب نداره میزیش تو قابلمه که میخوای ته دیگ داشته باشه با کف گیر بازش میکنی وداخل قابلمه میذارشی ورویش دمکن بزار بعد همون موقع تو یه ظر روغن گرم کن بمقدار دل خواهت روطغن که گرم یا داغ شد به برنجت اضافه کن وهکمی همش بزن وبزار خوب دم بکشه همون برنج ایرانه که ریزه مثل دانه بلند نخته برات قد میکشه وشسته ورفتس وعالی بابووعطر خاص ایرانی اصلاهم شفته وچسبیده نیست این برای برنج خیس خورده بود
ان شاءالله درست کنی وشوهرجونت انگشتای دستترو ببوسه وبهت بگه سفرکربلا هدیه ات برای سلامتی وتعجیل در امر فرج مولامون صلوات
هر کاری در منزل میکنید به نیت انجام دهید مثلا:
من باردارم دارم به جمعیت کشور اسلامی کمک میکنم،من صبوری میکنم در برابر شیطنت بچه هام به نیت جاری شدن رحمت الهی در منزلم(خانم پرتو اعلم)
@farzandbano
╰
آشپزی با نکات اسلامی
http://eitaa.com/joinchat/192544789Ca024ccbaef
هدایت شده از زندگی از غسالخونه تا برزخ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️حال توهین کنندگان به ائمه در برزخ
تجربه گر:خانم رعنا عباداللهی
کانال پرطرفدار زندگی پس از زندگی
http://eitaa.com/joinchat/2599157794Cd132efc1d5
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
۱۲ دلیل پف نکردن کیک
مادربزرگم موقع دم کردم برنج با دم کفگیر پتج تا سوراخ ایجاد میکرد زیر لبش هم نام پنج تن رو میاورد ،پرسیدم چرا اینکارو میکنی گفتن به نام ائمه جا باز میکنم هم برنجم خوب دم بکشه هم متبرک بشه به نام اهل بیت
#غذاها_به_نیت_نذر_ائمه_پخته_شود
@menoeslami
╰اینجا کانالی هست که سوالات بارداری و زایمان رو بیا بپرس👇
http://eitaa.com/joinchat/2238513161C70e8a50686
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
ایده تزیین کیک
مادربزرگم موقع دم کردم برنج با دم کفگیر پتج تا سوراخ ایجاد میکرد زیر لبش هم نام پنج تن رو میاورد ،پرسیدم چرا اینکارو میکنی گفتن به نام ائمه جا باز میکنم هم برنجم خوب دم بکشه هم متبرک بشه به نام اهل بیت
#غذاها_به_نیت_نذر_ائمه_پخته_شود
@menoeslami
╰اینجا کانالی هست که سوالات بارداری و زایمان رو بیا بپرس👇
http://eitaa.com/joinchat/2238513161C70e8a50686
سلام سپاس از کانال قشنگتون
برا سفت تر شدن هلیم روش، پارچه نخی دمکنی بذارین، بخار اضافی رو میگیره
زیرشم کم کنید هر یه ربع یه بار هم بزنید که ته نگیره
اگه اگه خیلی عجله دارین کمی آرد تو پیاز داغ تفت بدین بریزین اما بهتره اینکار رو نکنید مزه هلیم رو عوض میکنه
مادربزرگم موقع دم کردم برنج با دم کفگیر پتج تا سوراخ ایجاد میکرد زیر لبش هم نام پنج تن رو میاورد ،پرسیدم چرا اینکارو میکنی گفتن به نام ائمه جا باز میکنم هم برنجم خوب دم بکشه هم متبرک بشه به نام اهل بیت
#غذاها_به_نیت_نذر_ائمه_پخته_شود
@menoeslami
╰اینجا کانالی هست که سوالات بارداری و زایمان رو بیا بپرس👇
http://eitaa.com/joinchat/2238513161C70e8a50686
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پیتزا لواش
مادربزرگم موقع دم کردم برنج با دم کفگیر پتج تا سوراخ ایجاد میکرد زیر لبش هم نام پنج تن رو میاورد ،پرسیدم چرا اینکارو میکنی گفتن به نام ائمه جا باز میکنم هم برنجم خوب دم بکشه هم متبرک بشه به نام اهل بیت
#غذاها_به_نیت_نذر_ائمه_پخته_شود
@menoeslami
╰اینجا کانالی هست که سوالات بارداری و زایمان رو بیا بپرس👇
http://eitaa.com/joinchat/2238513161C70e8a50686
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حلوا نذری دیگی
طرز تهیه پست بعدی
مادربزرگم موقع دم کردم برنج با دم کفگیر پتج تا سوراخ ایجاد میکرد زیر لبش هم نام پنج تن رو میاورد ،پرسیدم چرا اینکارو میکنی گفتن به نام ائمه جا باز میکنم هم برنجم خوب دم بکشه هم متبرک بشه به نام اهل بیت
#غذاها_به_نیت_نذر_ائمه_پخته_شود
@menoeslami
╰اینجا کانالی هست که سوالات بارداری و زایمان رو بیا بپرس👇
http://eitaa.com/joinchat/2238513161C70e8a50686
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
مربای توت فرنگی🍓🍓🍓
.
توت فرنگی یک کیلو
شکر 900 گرم(کمی کمتر از یک کیلو)
برای شروع کار باید اول توت فرنگی ها را خوب بشویید و اجازه دهید تا در داخل آبکش آب اضافی آن گرفته شود. سپس برگ های آن را جدا کنید و در داخل قابلمه ای بریزید تمام شکری هم که دارید لابه لاشون بریزید و به مدت 12 ساعت در یخچال میگذاریم تا شکر در توت فرنگی ها حل شود. بعد از 12 ساعت استراحت توت فرنگی ها در شکر میبینیم که کاملا آب انداخته و نیازی به اضافه کردن آب نیست (عکس سوم) ،آنها را بر روی حرارت زیاد قرار میدهیم تا بجوش آید . لازم نیست زیاد هم بزنید ولی باید حتما بالا سر مرباها باشید تا سر ریز نشود. کف سر مربا هم باید با قاشق گرفته شود تا مربا شفاف شود.
مربای توت فرنگی باید نیم ساعت روی حرارت متوسط بجوشد تا قوام بیاید و برای سرریز نشدن آن میتوانید مدام با قاشق مربا را هم بزنید .
برای اینکه مطمئن شوید مربای شما قوام آمده می توانید یه قطره از شربت مربا را بین انگشت سبابه و انگشت شست لمس کنید اگر حالت کشدار و چسبندگی داشت مربای توت فرنگی شما آماده است.پس از سرد شدن میتوانید در ظرف مناسب بریزید و در داخل یخچال نگهداری کنید.
اگر دوست داشتید آب مرباتون بیشتر باشه نصف لیوان آب همون ابتدای کار بهش اضافه کنید ولی نیازی نیست.
(من ابتدا توت فرنگیامو درشت خرد کردم
مادربزرگم موقع دم کردم برنج با دم کفگیر پتج تا سوراخ ایجاد میکرد زیر لبش هم نام پنج تن رو میاورد ،پرسیدم چرا اینکارو میکنی گفتن به نام ائمه جا باز میکنم هم برنجم خوب دم بکشه هم متبرک بشه به نام اهل بیت
#غذاها_به_نیت_نذر_ائمه_پخته_شود
@menoeslami
╰اینجا کانالی هست که سوالات بارداری و زایمان رو بیا بپرس👇
http://eitaa.com/joinchat/2238513161C70e8a50686
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
راه راحت سمنو درست کردن
مادربزرگم موقع دم کردم برنج با دم کفگیر پتج تا سوراخ ایجاد میکرد زیر لبش هم نام پنج تن رو میاورد ،پرسیدم چرا اینکارو میکنی گفتن به نام ائمه جا باز میکنم هم برنجم خوب دم بکشه هم متبرک بشه به نام اهل بیت
#غذاها_به_نیت_نذر_ائمه_پخته_شود
@menoeslami
╰اینجا کانالی هست که سوالات بارداری و زایمان رو بیا بپرس👇
http://eitaa.com/joinchat/2238513161C70e8a50686
هدایت شده از زندگی از غسالخونه تا برزخ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠 حلالم کن
بهبود رفتار همسر پس از تجربه ی نزدیک به مرگ
قسمت هجدهم ؛ سایه بان
تجربهگر: آقای فرهاد پاپی
کانال پرطرفدار زندگی پس از زندگی
http://eitaa.com/joinchat/2599157794Cd132efc1d5
هدایت شده از تبلیغات شادی و نکات مومنانه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻کارنامه شگفتآور رئیسی در کمتر از ۱ سال!(#قسمت_اول)
🔹خطاب به تمام کسایی که میگفتن اینا همش وعده وعیده و باید دید دولت در آینده چه میکنه تا بشه حق داد و اعتماد کرد!
#منصف_باشیم
.┄┅┅❅🏴🍂🍃🔳🍃🍂🏴❅┅┅
@khandehpak
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
#مرغ_شکم_پر
مرغ یک عدد
خلال پوست پرتقال ک تلخیشو گرفته باشید :نصف پیمانه
خلال بادام و پسته از هر کدام نصف پبمانه
کره پنجاه گرم
زعفران دمـکرده غلیظ دو ق غ
نمک ب اندازه کافی
لیمو تازه سه عدد کوچک
شکر یک ق غ
ساقه کرفس خورد شده دو لیوان
از شبـ قبل مرغ رو با پوست کاملا بشورید و بانمک و زعفران طعم دار کنید نمک رو با نمکدان روی تمام سطح مرغ بریزید و ب همراه زعفران ماساژ دهید تا نمک ب خورد مرغ برود
داخل ظرفی بزارید روشو با سلفون بپوشونید و یک شب استراحت بدید
خلال پوست پرتقال طی چهار پنج مرحله تلیخیشو بگیرید کمی از کره رو داخل تابه بریزید تا آب شود خلال پوست پرتقال و خلال بادام و پسته را داخل تابه ریخته و کمی تفت بدید یک ق غ شکر و یک ق غ زعفران راهم اضافه کنید آب دو عدد لیمو تازه راهم ب مواد اضافه کنید بعد،از آماده شدن داخل شکم مرغ را تاجایی ک جا دارد ازین مواد پر کنید بعد با یک نخ و سوزن شکم مرغ را بدوزید بال ها و پاهای مرغ راهم با نخ محکم کنید تا بعد از پخت شکل بهتری پیدا کند
باقیمانده کره را روی حرارت آب کنید زعفران و آبلیمو بهش اضافه کنید و با برس تمام سطح مرغ رو بکشید تا درون فر خشکـ نشود
کرفس هارو داخل ظرف یا تابه ای بریزید یک لیوان آب ب ظرف حاوی کرفس اضافه کنید مرغ رو به ظرف منتقل کنید
برای حدودا دو الی 2:30ساعت داخل فر با درجه 180بگذارید
من داخل تستر گذاشتم
اواخر پخت درجه رو کمی کمتر کردم
هر یک ربع یک بار ظرف مرغ رو از فر خارج کنید از مخلوط کره و زعفران با برس روی تمام سطح مرغ بکشید و مجددا درون فر بزارید تا کاملا بپزه
بهتره ک از مرغ کوچیک استفاده کنید
مرغ رو حتما از شب قبل مزه دار کنید تا مرغتون ترد،بشه
زمان پخت مرغ، ب درجه فر و اندازه مرغتون بستگی داره
اگه مرغتون یک کیلو نیم باشه باید دوساعت تایم بدید برای پختش
اگر وزن مرغتون 2کیلو هست باید دو ساعتو نیم تایم بدید
من خودم مرغم یک کیلو نیم بود حدودا سه ساعت تایم دادم تا کاملا مغز پخت شه، اواخر کمی درجه رو کم کردم عااااالی پخته بود
امام صادق علیه السلام فرمودند:
تاکنون به ناراحتی معده مبتلا نشده زیرا هیچ غذایی را شروع کردند مگر آنکه بسم الله گفتم و از قضا فارغ نشد مگر آنکه الحمدلله گفتم.
📚 تحت العقول صفحه ۱۶۵
اینجا کانالی هست که سوالات بارداری و زایمان رو بیا بپرس👇
http://eitaa.com/joinchat/2238513161C70e8a50686