eitaa logo
آشپزی ونکات اسلامی
26.3هزار دنبال‌کننده
13.5هزار عکس
17.5هزار ویدیو
71 فایل
در صورت رضایت فاتحه برای #مادر_بنده و همه اموات مومنین بفرستید لطفا @Yaasnabi   @BaSELEBRTY @Khandehpak @zendegiitv4 @menoeslami @jazabbb @shiriniyeh @mazehaa @cakekhaneh @farzandbano @T_ASHPAZE @didanii @sotikodak تبلیغات @momenaneHhh
مشاهده در ایتا
دانلود
چاشنی سالاد و ماست واقعا ترکیب این مواد باهم بسیار خوش عطر وخوشمزه هست چه به عنوان افزودنی در ماست ، و چه در سالاد . @adviehjat.chef #چاشنی#ادویه_سالاد #ادویه_ماست_و_خیار مادربزرگم موقع دم کردم برنج با دم کفگیر پتج تا سوراخ ایجاد میکرد زیر لبش هم نام پنج تن رو میاورد ،پرسیدم چرا اینکارو میکنی گفتن به نام ائمه جا باز میکنم هم برنجم خوب دم بکشه هم متبرک بشه به نام اهل بیت @menoeslami ╰اینجا کانالی هست که سوالات بارداری و زایمان رو بیا بپرس👇 http://eitaa.com/joinchat/2238513161C70e8a50686
ایده گل شکلاتی مادربزرگم موقع دم کردم برنج با دم کفگیر پتج تا سوراخ ایجاد میکرد زیر لبش هم نام پنج تن رو میاورد ،پرسیدم چرا اینکارو میکنی گفتن به نام ائمه جا باز میکنم هم برنجم خوب دم بکشه هم متبرک بشه به نام اهل بیت @menoeslami ╰اینجا کانالی هست که سوالات بارداری و زایمان رو بیا بپرس👇 http://eitaa.com/joinchat/2238513161C70e8a50686
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پیده خوشمزه مادربزرگم موقع دم کردم برنج با دم کفگیر پتج تا سوراخ ایجاد میکرد زیر لبش هم نام پنج تن رو میاورد ،پرسیدم چرا اینکارو میکنی گفتن به نام ائمه جا باز میکنم هم برنجم خوب دم بکشه هم متبرک بشه به نام اهل بیت @menoeslami ╰اینجا کانالی هست که سوالات بارداری و زایمان رو بیا بپرس👇 http://eitaa.com/joinchat/2238513161C70e8a50686
@ashpazi.ba.elisa20 مواد لازم 1.5 لیوان آب ولرم نصف لیوان شیر ولرم 1پاکت خمیر مایه خشک فوری یا یک ق غ 1 قاشق مرباخوری بیکینگ پودر 1 قاشق مرباخوری شکر 1 قاشق مرباخوری نمک 4.5 لیوان آرد (کنترل شده و کم کم اضافه کنید) 👈🏻برای روی پیده ها سیاه دانه کنجد 2 قاشق غذاخوری ماست 1 عدد زرده تخم مرغ نصف قاشق غذاخوری روغن مایع 👈🏻طرز تهیه برای خمیر ابندا یک لیوان آب ولرم و شکر و خمیر مایه را در ظرفی بریزید و هم بزنید و اگر خمیر مایه تون معمولی هست در این مرحله درب آن را گذاشته و ده دقیقه صبر کنید تا خمیر مایه فعال شود و کف کند اگر خمیر مایه تون خشک فوری هست نیاز به استراحت نیست شیر ولرم و بکینگ پودر را اضافه کرده و هم بزنید و سپس آرد را به صورت کنترل شده اضافه کنید تا خمیری نرم به دست آورید که حداقل چسبندگی را داشته باشد نمک را نیز به همراه آرد اضافه کنید .خمیر را 1.5تا2ساعت استراحت دهید تا پف کند و حجم آن دو برابر شود (ممکن است با توجه به دمای محیط در زمان کمتری خمیر پف کند )و بعد از اینکه خمیر استراحت کرد خمیر را کمی ورز بدید و هوای اضافی آن را بگیرید و خمیر را به ۶چانه مساوی تقسیم کنید و داخل سینی فر روی کاغذ روغنی با فاصله بزارید و روی آنها کمی آرد بپاشید و نیم ساعت استراحت بدید.بعد از این زمان روی خمیر ها از مخلوط ماست و زرده تخم مرغ و روغن مایع به صورت زیاد بمالید و با دست روی آنها را کمی فشار داده و به آنها را به بزرگی بشقاب پذیرایی باز کنید و با سر انگشتان تون مثل فیلم شکل دهید و به خوبی فشار بدید تا هنگام پخت نان مثل بادکنک پف نکند و ظاهر نان خراب شود .نان ها را در فر از قبل گرم شده با دمای 250 درجه و با تنظیم شعله بالا و پایین حدود ده تا پانزده دقیقه بپزید(زمان پخت با توجه به دمای فر شما ممکن است متغیر باشد و اگر فرتون گازیه ابتدا با شعله پایین بپزید و در انتهای پخت گریل را روشن کنید تا روی آن طلایی شود ) تا روی نانها طلایی شود و بعد از پخت بلافاصله از فر خارج کنید و داغ داغ سرو کنید اکر نیخواهید نانها نرم باشند بعد از پخت و هنگامی که نانها از داغی افتادند روی آنها را با دستمال بپوشانید تا نرم شوند نوش جان❤پیجمون را فالو کنید کلی ایده جذاب آشپزی داریم👇🏻 # مادربزرگم موقع دم کردم برنج با دم کفگیر پتج تا سوراخ ایجاد میکرد زیر لبش هم نام پنج تن رو میاورد ،پرسیدم چرا اینکارو میکنی گفتن به نام ائمه جا باز میکنم هم برنجم خوب دم بکشه هم متبرک بشه به نام اهل بیت @menoeslami ╰اینجا کانالی هست که سوالات بارداری و زایمان رو بیا بپرس👇 http://eitaa.com/joinchat/2238513161C70e8a50686
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پیتزا لواش مادربزرگم موقع دم کردم برنج با دم کفگیر پتج تا سوراخ ایجاد میکرد زیر لبش هم نام پنج تن رو میاورد ،پرسیدم چرا اینکارو میکنی گفتن به نام ائمه جا باز میکنم هم برنجم خوب دم بکشه هم متبرک بشه به نام اهل بیت @menoeslami ╰اینجا کانالی هست که سوالات بارداری و زایمان رو بیا بپرس👇 http://eitaa.com/joinchat/2238513161C70e8a50686
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حلوا نذری دیگی طرز تهیه پست بعدی مادربزرگم موقع دم کردم برنج با دم کفگیر پتج تا سوراخ ایجاد میکرد زیر لبش هم نام پنج تن رو میاورد ،پرسیدم چرا اینکارو میکنی گفتن به نام ائمه جا باز میکنم هم برنجم خوب دم بکشه هم متبرک بشه به نام اهل بیت @menoeslami ╰اینجا کانالی هست که سوالات بارداری و زایمان رو بیا بپرس👇 http://eitaa.com/joinchat/2238513161C70e8a50686
☝️‌دوستان اینجا تولیدی منه😍☝️ 📌خرید بدون واسطه 📌 👌نه حراج کردیم نه ورشکست شدیم فقط تمام محصولات ب قیمت تولید میفروشیم 😊😍 شمارو دعوت میکنم ب بزرگترین تولیدی مانتو شومیزدر تهران👌😍 https://eitaa.com/joinchat/3812163655Cd3729a47f1 ✅دریافت درب منزل ✅ارسال رایگان ✅فروش به صورت عمده و تک
هدایت شده از 
📌خرید بدون واسطه 📌 👌نه حراج کردیم نه ورشکست شدیم فقط تمام محصولات ب قیمت تولید میفروشیم 😊😍 شمارو دعوت میکنم ب بزرگترین تولیدی مانتو شومیزدر تهران👌😍 https://eitaa.com/joinchat/3812163655Cd3729a47f1 ✅دریافت درب منزل ✅ارسال رایگان ✅فروش به صورت عمده و تک
@ashpazi.ba.elisa20 @ashpazi.ba.elisa20 مواد لازم 1.5 لیوان آب ولرم نصف لیوان شیر ولرم 1پاکت خمیر مایه خشک فوری یا یک ق غ 1 قاشق مرباخوری بیکینگ پودر 1 قاشق مرباخوری شکر 1 قاشق مرباخوری نمک 4.5 لیوان آرد (کنترل شده و کم کم اضافه کنید) 👈🏻برای روی پیده ها سیاه دانه کنجد 2 قاشق غذاخوری ماست 1 عدد زرده تخم مرغ نصف قاشق غذاخوری روغن مایع 👈🏻طرز تهیه برای خمیر ابندا یک لیوان آب ولرم و شکر و خمیر مایه را در ظرفی بریزید و هم بزنید و اگر خمیر مایه تون معمولی هست در این مرحله درب آن را گذاشته و ده دقیقه صبر کنید تا خمیر مایه فعال شود و کف کند اگر خمیر مایه تون خشک فوری هست نیاز به استراحت نیست شیر ولرم و بکینگ پودر را اضافه کرده و هم بزنید و سپس آرد را به صورت کنترل شده اضافه کنید تا خمیری نرم به دست آورید که حداقل چسبندگی را داشته باشد نمک را نیز به همراه آرد اضافه کنید .خمیر را 1.5تا2ساعت استراحت دهید تا پف کند و حجم آن دو برابر شود (ممکن است با توجه به دمای محیط در زمان کمتری خمیر پف کند )و بعد از اینکه خمیر استراحت کرد خمیر را کمی ورز بدید و هوای اضافی آن را بگیرید و خمیر را به ۶چانه مساوی تقسیم کنید و داخل سینی فر روی کاغذ روغنی با فاصله بزارید و روی آنها کمی آرد بپاشید و نیم ساعت استراحت بدید.بعد از این زمان روی خمیر ها از مخلوط ماست و زرده تخم مرغ و روغن مایع به صورت زیاد بمالید و با دست روی آنها را کمی فشار داده و به آنها را به بزرگی بشقاب پذیرایی باز کنید و با سر انگشتان تون مثل فیلم شکل دهید و به خوبی فشار بدید تا هنگام پخت نان مثل بادکنک پف نکند و ظاهر نان خراب شود .نان ها را در فر از قبل گرم شده با دمای 250 درجه و با تنظیم شعله بالا و پایین حدود ده تا پانزده دقیقه بپزید(زمان پخت با توجه به دمای فر شما ممکن است متغیر باشد و اگر فرتون گازیه ابتدا با شعله پایین بپزید و در انتهای پخت گریل را روشن کنید تا روی آن طلایی شود ) تا روی نانها طلایی شود و بعد از پخت بلافاصله از فر خارج کنید و داغ داغ سرو کنید اکر نیخواهید نانها نرم باشند بعد از پخت و هنگامی که نانها از داغی افتادند روی آنها را با دستمال بپوشانید تا نرم شوند نوش جان # مادربزرگم موقع دم کردم برنج با دم کفگیر پتج تا سوراخ ایجاد میکرد زیر لبش هم نام پنج تن رو میاورد ،پرسیدم چرا اینکارو میکنی گفتن به نام ائمه جا باز میکنم هم برنجم خوب دم بکشه هم متبرک بشه به نام اهل بیت @menoeslami ╰اینجا کانالی هست که سوالات بارداری و زایمان رو بیا بپرس👇 http://eitaa.com/joinchat/2238513161C70e8a50686
مربای توت فرنگی🍓🍓🍓 . توت فرنگی یک کیلو شکر 900 گرم(کمی کمتر از یک کیلو) برای شروع کار باید اول توت فرنگی ها را خوب بشویید و اجازه دهید تا در داخل آبکش آب اضافی آن گرفته شود. سپس برگ های آن را جدا کنید و در داخل قابلمه ای بریزید تمام شکری هم که دارید لابه لاشون بریزید و به مدت 12 ساعت در یخچال میگذاریم تا شکر در توت فرنگی ها حل شود. بعد از 12 ساعت استراحت توت فرنگی ها در شکر میبینیم که کاملا آب انداخته و نیازی به اضافه کردن آب نیست (عکس سوم) ،آنها را بر روی حرارت زیاد قرار میدهیم تا بجوش آید . لازم نیست زیاد هم بزنید ولی باید حتما بالا سر مرباها باشید تا سر ریز نشود. کف سر مربا هم باید با قاشق گرفته شود تا مربا شفاف شود. مربای توت فرنگی باید نیم ساعت روی حرارت متوسط بجوشد تا قوام بیاید و برای سرریز نشدن آن میتوانید مدام با قاشق مربا را هم بزنید . برای اینکه مطمئن شوید مربای شما قوام آمده می توانید یه قطره از شربت مربا را بین انگشت سبابه و انگشت شست لمس کنید اگر حالت کشدار و چسبندگی داشت مربای توت فرنگی شما آماده است.پس از سرد شدن میتوانید در ظرف مناسب بریزید و در داخل یخچال نگهداری کنید. اگر دوست داشتید آب مرباتون بیشتر باشه نصف لیوان آب همون ابتدای کار بهش اضافه کنید ولی نیازی نیست. (من ابتدا توت فرنگیامو درشت خرد کردم مادربزرگم موقع دم کردم برنج با دم کفگیر پتج تا سوراخ ایجاد میکرد زیر لبش هم نام پنج تن رو میاورد ،پرسیدم چرا اینکارو میکنی گفتن به نام ائمه جا باز میکنم هم برنجم خوب دم بکشه هم متبرک بشه به نام اهل بیت @menoeslami ╰اینجا کانالی هست که سوالات بارداری و زایمان رو بیا بپرس👇 http://eitaa.com/joinchat/2238513161C70e8a50686
مربا توت فرنگی
تخم مرغ ؛دوعدد شکر؛یک پیمانه شیر:یک لیوان وانیل؛نصف قاشق چایخوری بکینگ پودر:یک قاشق مرباخوری پر آرد؛دو پیمانه ونیم (دو پیمانه کامل+نصف پیمانه) تخم مرغ رو با همزن دستی یا چنگال بزنید تا پف کنه شکر ووانیل رو بهش اضافه وپنج دقیقه با همزن دستی بزنید تا کرمی بشه(میتونید از همزن برقی هم استفاده کنید😀) شیر رو اضافه کنید ارد وبکینگ پودر رو اضافه کنید ومخلوط کنید بهتره تو اضافه کردن آرد اول دو پیمانه کامل رو اضافه کنید وباقی آرد رو کم کم تا جایی اضافه کنید که غلظت مواد مثل ماست هم زده غلیظ باشه (غلظتش از مایه کیک بیشتره شل نباشه خیلی سفت هم نباشه) داخل یه ظرف کوچک گود روغن بریزید (روغن باید شناور باشه)تا داغ بشه حرارت نه زیاد باشه ونه کم (متوسط)با کمک ملاقه یا قاشق از مایه داخل روغن بریزید ومرتب پشت ورو کنید تا گردالی بشه ویکدست سرخ وپخته بشه دوسه تای اول رو ممکنه خراب کنید بعد قلقش دستتون میاد بعد سرخ شدن روی دستمال بزارید تا روغن اضافه گرفته بشه هرچند خیلی کم روغن جذب میکنه میتونید این پیراشکی خوشمزه رو با شکلات یا ساده میل کنید میزان شکر دستور رو میتونید کمتر بریزید به نظر خودم اوکی بود مادربزرگم موقع دم کردم برنج با دم کفگیر پتج تا سوراخ ایجاد میکرد زیر لبش هم نام پنج تن رو میاورد ،پرسیدم چرا اینکارو میکنی گفتن به نام ائمه جا باز میکنم هم برنجم خوب دم بکشه هم متبرک بشه به نام اهل بیت @menoeslami ╰اینجا کانالی هست که سوالات بارداری و زایمان رو بیا بپرس👇 http://eitaa.com/joinchat/2238513161C70e8a50686
پیراشکی فوری
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠 حلالم کن بهبود رفتار همسر پس از تجربه ی نزدیک به مرگ قسمت هجدهم ؛ سایه بان تجربه‌گر: آقای فرهاد پاپی کانال پرطرفدار زندگی پس از زندگی http://eitaa.com/joinchat/2599157794Cd132efc1d5
هدایت شده از 
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻کارنامه شگفت‌آور رئیسی در کمتر از ۱ سال!() 🔹خطاب به تمام کسایی که میگفتن اینا همش وعده وعیده و باید دید دولت در آینده چه میکنه تا بشه حق داد و اعتماد کرد! .┄┅┅❅🏴🍂🍃🔳🍃🍂🏴❅┅┅ @khandehpak
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
👌 اول پاستاها رو مثل ماکارونی معمولی تو آبجوش و کمی روغن و نمک حدود 13 دقیقه میپزم بعد آبکش میکنم توشو با مایع ماکارونی که بلدید همه ، پر میکنم کمی پنیر پیتزا و پارمزان هم رو هر کدوم ریختم من این سری برا تنوع تو چندتاش گوشت قلقلی سرخ شده هم گذاشتم برا دخملی حالا پاستاهای پر شده رو میچینیم پیرکس و کف پیرکس از سسی که با پیاز داغ و رب و ادویه درست کردم میریزیم اینبار رو گاز درست کردم در ظرفو گذاشتم حدود ده دقیقه خیلی خوشمزه و نرم شده بود به نظرم از توی فر هم بهتر بود امام صادق علیه السلام فرمودند: تاکنون به ناراحتی معده مبتلا نشده زیرا هیچ غذایی را شروع کردند مگر آنکه بسم الله گفتم و از قضا فارغ نشد مگر آنکه الحمدلله گفتم. 📚 تحت العقول صفحه ۱۶۵ اینجا کانالی هست که سوالات بارداری و زایمان رو بیا بپرس👇 http://eitaa.com/joinchat/2238513161C70e8a50686
دلمه ي برگ كلم طرزتهيه :ابتدا يك برگ كلم بزرگ را شستم داخل آبجوش ريختم و يك قاشق غذا خوري سركه هم اضافه كردم (اضافه كردن سركه باعث ميشه كه نفخ آور بودن كلم گرفته بشه) ،برگ كلم ها زماني كه نرم شدن و از حالت تردي در اومدن آبكش كردم و كنار گذاشتم براي مواد داخل دلمه هم ٣/٤پيمانه لپه رو گذاشتم بپزه ،٢پيمانه برنج رو هم جدا شستم و ريختم داخل آب تا نرم بشه مثل زماني كه ميخوايم برنجو دم كنيم ،برنج رو آبكش كردم ، در ظرفي جدا دو تا پياز بزرگ خردكرده و تفت دادم ،گوشت چرخ كرده را اضافه كردم به همراه نمك ،زردچوبه و فلفل ،زماني كه گوشتم سرخ شد رب را اضافه كردم به همراه سبزي دلمه(ترخون ،مرزه ،پيازچه ،جعفري،تره ،شويد)لپه پخته شده و برنج آبكش كرده را هم اضافه كردم ،دو قاشق شيره انگور با نصف پيمانه سركه هم زدم و به موادم اضافه كردم ،حالا نوبت اينه كه كلم ها رو يكي يكي جدا كنم و از موادم داخلش بريزم و تا كنم و بچينم داخل قابلمه (كف قابلمه رو هم خوب چرب كردم)يك پيمانه آب و يك قاشق رب را مخلوطكردم و ريختم روي دلمه هام و گذاشتم بپزه حدود ٤٥ دقيقه اي طول كشيد تا خوشمزه جان آماده بشه . امام صادق علیه السلام فرمودند: تاکنون به ناراحتی معده مبتلا نشده زیرا هیچ غذایی را شروع کردند مگر آنکه بسم الله گفتم و از قضا فارغ نشد مگر آنکه الحمدلله گفتم. 📚 تحت العقول صفحه ۱۶۵ اینجا کانالی هست که سوالات بارداری و زایمان رو بیا بپرس👇 http://eitaa.com/joinchat/2238513161C70e8a50686
مرغ یک عدد خلال پوست پرتقال ک تلخیشو گرفته باشید :نصف پیمانه خلال بادام و پسته از هر کدام نصف پبمانه کره پنجاه گرم زعفران دمـکرده غلیظ دو ق غ نمک ب اندازه کافی لیمو تازه سه عدد کوچک شکر یک ق غ ساقه کرفس خورد شده دو لیوان از شبـ قبل مرغ رو با پوست کاملا بشورید و بانمک و زعفران طعم دار کنید نمک رو با نمکدان روی تمام سطح مرغ بریزید و ب همراه زعفران ماساژ دهید تا نمک ب خورد مرغ برود داخل ظرفی بزارید روشو با سلفون بپوشونید و یک شب استراحت بدید خلال پوست پرتقال طی چهار پنج مرحله تلیخیشو بگیرید کمی از کره رو داخل تابه بریزید تا آب شود خلال پوست پرتقال و خلال بادام و پسته را داخل تابه ریخته و کمی تفت بدید یک ق غ شکر و یک ق غ زعفران راهم اضافه کنید آب دو عدد لیمو تازه راهم ب مواد اضافه کنید بعد،از آماده شدن داخل شکم مرغ را تاجایی ک جا دارد ازین مواد پر کنید بعد با یک نخ و سوزن شکم مرغ را بدوزید بال ها و پاهای مرغ راهم با نخ محکم کنید تا بعد از پخت شکل بهتری پیدا کند باقیمانده کره را روی حرارت آب کنید زعفران و آبلیمو بهش اضافه کنید و با برس تمام سطح مرغ رو بکشید تا درون فر خشکـ نشود کرفس هارو داخل ظرف یا تابه ای بریزید یک لیوان آب ب ظرف حاوی کرفس اضافه کنید مرغ رو به ظرف منتقل کنید برای حدودا دو الی 2:30ساعت داخل فر با درجه 180بگذارید من داخل تستر گذاشتم اواخر پخت درجه رو کمی کمتر کردم هر یک ربع یک بار ظرف مرغ رو از فر خارج کنید از مخلوط کره و زعفران با برس روی تمام سطح مرغ بکشید و مجددا درون فر بزارید تا کاملا بپزه بهتره ک از مرغ کوچیک استفاده کنید مرغ رو حتما از شب قبل مزه دار کنید تا مرغتون ترد،بشه زمان پخت مرغ، ب درجه فر و اندازه مرغتون بستگی داره اگه مرغتون یک کیلو نیم باشه باید دوساعت تایم بدید برای پختش اگر وزن مرغتون 2کیلو هست باید دو ساعتو نیم تایم بدید من خودم مرغم یک کیلو نیم بود حدودا سه ساعت تایم دادم تا کاملا مغز پخت شه، اواخر کمی درجه رو کم کردم عااااالی پخته بود امام صادق علیه السلام فرمودند: تاکنون به ناراحتی معده مبتلا نشده زیرا هیچ غذایی را شروع کردند مگر آنکه بسم الله گفتم و از قضا فارغ نشد مگر آنکه الحمدلله گفتم. 📚 تحت العقول صفحه ۱۶۵ اینجا کانالی هست که سوالات بارداری و زایمان رو بیا بپرس👇 http://eitaa.com/joinchat/2238513161C70e8a50686
مرغ شکم پر
هدایت شده از شادی و نکات مومنانه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻کارنامه شگفت‌آور رئیسی در کمتر از ۱ سال!() 🔹این کلیپ تنها چند مورد از صدها اقدامِ به بارنشسته‌ی رئیسی تنها در کمتر از یک سال هست؛ باشیم .┄┅┅❅🏴🍂🍃🔳🍃🍂🏴❅┅┅ @khandehpak
هدایت شده از شادی و نکات مومنانه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تهیه بستنی میوه‌ای طبیعی با روش عجیب جلوی چشم مشتری در هند!!!! کثیف و خوشمزه😊 .┄┅┅❅🏴🍂🍃🔳🍃🍂🏴❅┅┅ @khandehpak