eitaa logo
ایده و ترفند آشپزی
9.6هزار دنبال‌کننده
2.6هزار عکس
3.4هزار ویدیو
8 فایل
در صورت رضایت فاتحه برای #مادر_بنده و همه اموات مومنین بفرستید لطفا @Yaasnabi   @BaSELEBRTY @zendegiitv4 @menoeslami @jazabbb @shiriniyeh @mazehaa @cakekhaneh @farzandbano @T_ASHPAZE @didanii @sotikodak تبلیغات @momenaneHhh
مشاهده در ایتا
دانلود
سلام خانومی که پیشمهاد دم نوش از تفاله سیب دادن حواستون باشه موقع دم کردم باید از این چای صاف کن های توری پارچه ای که تو قوری انداخته میشه استفاده کنید تا تفاله ها بعد تو استکان نیاد ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
سلام برای سرکه انگور من انگور رو داخل دبه می ریزم اب وسرکه میریزم بعد سی روز سرکه تند وتیزی دارم ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
سلام خانومی تو گروهی میگفتن برای تهیه سرکه👇 من انگور رو داخل دبه می ریزم اب وسرکه میریزم بعد سی روز سرکه تند وتیزی دارم ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
سلام خانمی در مورد سوپ جو پرسیده بودند. من سوپ جو رو تو زودپز میپزم موادش برای حدود 6تا7نفر میشه یه لیوان جو، یه مشت کوچک عدس یا ماش،یه مشت کوچک لپه یا نخود،اندازه دو تا سه قاشق غذاخوری سبزی خرد شده، به دلخواه گوشت، پیاز رنده شده، هویج، دو تا سه قاشق غذاخوری چربی (روغن زیتون یاروغن کنجد یا روغن گاوی و گوسفندی یا دنبه فرقی نمیکنه) یه کم زردچوبه و فلفل سیاه و نمک، لیمو عمانی هم میریزم داخل دیگ تفتم نمیدم آب میریزم در حدی که مواد ته نگیره موقع پخت بعد جوش اومدنشعله رو کم کم میکنم یه ساعت بعد آماده است. راحت و خوشمزه. فقط آب بریزید که ته نگیره فوقش اگه وقتی در دیگ رو برداشتین دیدین آبش زیاده یه کم با در باز بزارین بجوشه به دلخواه که رسید خاموش کنید سرو کنید. من گاهی به جای جو بلغور گندم میریزم که اونم فوق‌العاده میشه👌 ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
سلام خانومی که باغ دارن برای سرکه پرسیدن بله عزیزم از همه میوه ها میشه سرکه درست کرد ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ماست خونگی پارت اول دستور بالا👆 🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃 ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━** 💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥 بانو هر کار میخواهی انجام بدی نیت معنوی کن اشپزی👈نیت نذری آرایش👈جهادم هست بارداری👈تربیت سرباز حامی دین ازدواج👈زمینه سازی برای ظهور ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ @menoeslami آشپزی اسلامی @T_ASHPAZE سوال آشپزی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ماست خونگی پارت دوم 🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃 ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━** 💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥 بانو هر کار میخواهی انجام بدی نیت معنوی کن اشپزی👈نیت نذری آرایش👈جهادم هست بارداری👈تربیت سرباز حامی دین ازدواج👈زمینه سازی برای ظهور ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ @menoeslami آشپزی اسلامی @T_ASHPAZE سوال آشپزی
سلااااام سلااااام چطور مطورین قشنگای من ؟ حالتون عالیه؟ کیفا کوکه؟ همه چی رو به راهه؟ آماده‌این بریم واسه یه آموزش خفن؟🤩 تا حالا ماست با بخار آب درست کردی😳😍 نه؟ خب اینکه کاری نداره الان سارا بهت یاد میده چنان ماستی درست کنی که کل فامیل تو کفش بمونن😌🤤😋 بریم که با هم دستورشو ببینیم: مواد لازم ۱ لیتر شیر برای هر لیترشیر ۱ ق غ شکر ۲ ق غ ماست مورد علاقه طرز تهیه به شیرتون شکر رو اضاف کنین هم بزنین و روی حرارت کم بزارین و ۱۰ دقیقه زمان بدین تا کاملا گرم بشه و به نقطه جوش برسه ولی نجوشه(یک کفگیر چوبی روی قابلمه قراربدین تا نجوشه) بزارین به دمای محیط برسه و بعد کره ی روشو جمع کنین و بردارین. از ماستی که میخواین بردارین با ۴ ق غ از شیرتون مخلوط کنین وبه شیر اضافش کنین،هم بزنین و توی ظرفی که میخواین بریزین ظرفاتون رو توی یک قابلمه قرار بدین تا نصفشون آب گرم(جوشیده نباشه)بریزین و روش یک حوله یا دم کنی بزارین و ۸ ساعت زمان بدین. نوش جانتون🤗 🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃 ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━** 💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥 بانو هر کار میخواهی انجام بدی نیت معنوی کن اشپزی👈نیت نذری آرایش👈جهادم هست بارداری👈تربیت سرباز حامی دین ازدواج👈زمینه سازی برای ظهور ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ @menoeslami آشپزی اسلامی @T_ASHPAZE سوال آشپزی
سلام خانوما ذرت مکزیکی تو خونه چطور درست کنیم مثل بیرون بشه؟ نکات مهمشو میگید لطفا من بلد نیستم😢 ذرتشو کنسروی بگیرم خوبه یا بلال بگیرم دون کنم ؟. فوت و فن ذرتش هم بگید چطور ذرتی بهتره ؟ ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
شنیدم دو نوع ذرت داریم ابدار و دونه ای برای ذرت مکزیکی دونه ای باید باشه برای دون کردن ذرت میشه ذرت خامو ردیف اولو با یک وسیله دراورد بقییه ش دیگه با دست راحت دون میشه ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
ایده و ترفند آشپزی
 رب گوجه فرنگی را تقسیم بندی کرده و فریز کنید. درست مانند ترفند قبلی، رب گوجه فرنگی نیز قابل تقسیم بندی به اندازه های مورد نیاز برای پخت است. رب را درون یک کیسه فریزر پلاستیکی قرار داده و قبل از انجماد تقسیم بندی کنید. وقتی به رب گوجه فرنگی احتیاج دارید، کافی است تعداد مورد نیاز خود را بیرون بیاورید. ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
هدایت شده از شادی و نکات مومنانه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠رنگ هایی که بانوی نقاش را در مرگ موقت متحیر کرد ▪️این قسمت: بوسه عفو ▫️تجربه‌گر : خانم بهاره حسینی 💢لینک فیلم کامل در تلوبیون: https://www.telewebion.com/episode/2561401 ┄┅┅❅🔻◽️🔻🔵🔻◽️🔻❅┅┅┄ @khandehpak
سلام خوبی ممنون ازکانالتون! خانمی که میگفت دوس داره کره دوغی رونگهداره! کره دوغی رو باید گلوله گلوله کنه گلوله هااندازه ی یه تخم مرغ باشه بعدبریزه تویه مشمع بعدمشمع رو تا نیمه دوغ غلیظ بریزه گلوله هارو داخل مشمع بافاصله بذاره هوای مشمع رودربیاره هروقت دوست داره یدونشو بشکنه بذاره توکاسه دوقش ذوب شه بیاره سرسفره! بعداون خانمی که میگفت عسل یامرباش شکرک میبنده! عسل اصل شکرک نمیبنده توش شکرریختن که شکرک میبنده اما اگه احیانا همچین عسلی گیرمون افتاد نمیتونیم بندازیم بره، عسلو رو کتری درحال جوش بذارید ذوب که شد یه قاشق آبلیموی طبیعی توش بریزید هم بزنید بعد دوقاشق مرباخوری آبجوش هم بریزید هم بزنید درشو ببندید بیرون یخچال نگهداری کنید! عسل طبیعی اگه درون یخچال باشه اشکالی نداره فوقش کمی سفت میشه اما عسل شکر دار رو اگه درون یخچال نگهداری کنید شکرک میبنده!مربا هم همینطور میخایید شکرک نبنده وقتی درست میکنید قبل از اضافه کردن گلاب یه قاشق آبلیمو یا کمی جوهر لیمو اضافه کنید هم بزنید بجوشه وقتی قوام پیدا کرد گلابشو اضافه کنید هم بزنید سریع خاموش کنید عطر گلاب حفظ بشه! ببیخشید اگه طولانی شد😘❤️ ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
سلام برای کره محلی پرسیده بودن خواستم بگم ما همیشه کره محلی میگیریم و تو فریزر نگهداری میکنیم و هم تو برنج میزنم هم برای صبحانه و هم مصارف دیگه یه راهکار خوب اینکه کره رو بزارید تو دمای محیط تا یکم شل بشه و بعد تخت کنید و بزارید فریزر هم جای کمتر میگیره و هم برای برش راحت تره👌 ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
سلام مربا یا عسل شکرک زد بذارید با همون ظرفش تو ظرف ابجوش بذارید کم کم اب میشه به حالت اولش برمیگرده اگه ظرف شیشه ای هست تو ابجوش نذارید شیشه میشکنه اول تو اب ولرم بذارید شیشه گرم شه بعد اب گرم تر بریزید توش ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
سلام علیکم من وقتی مربا یا عسل شکرک بزنه تو ابجوش به حالت اول بر میگردونم بعد کنسروی میکنم میذارم تو کابینت ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
سلام کیکهای تصویری رو چطور درست کتیم خوراکیه باید بدیم جایی عکسو درست کنن یا خودمون هم میتونیم؟ ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
سلام خانوم خوبید خانوما راهکار برای برنج شور چیه؟ راهی هست ؟ ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
سلام خیار شور درست کردم بااینکه برگ درخت انگور و شوید و سیر و فلفل ریختم اصلا طعم خاصی نداره فقط شوره علتش چیه خانوما لطفا اگه میدونید بهم بگید😘 ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
سرکه در نگاه طب اسلامی پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله :إنَّ الله وَ ملائکَه یُصَّلَونَ عَلَی خِوَانٍ عَلیهِ مِلحٌ و خَلٌّ پیامبراکرم صلی الله و علیه و آله می فرمایند: خداوند و پیامبرش درود می فرستند برسفره ای که در آن نمک و سرکه است. سرکه خورش پیامبران: خوردن سرکه (عموما، چه با نان و …) توصیه و مدح شده است. سرکه غذای معروف پیامبران میباشد و آن را با روغن زیتون مصرف میکرده اند.پیامبر (صل الله عليه وآله )آن را بهترین خورشت (یعنی چیزی که نان را در آن فروبرده و میخورند) دانسته اند و در مقام تشویق دیگران فرموده اند اهل خانه ای که در آن سرکه (و روغن زیتون) است، فقیر نمیشوندو غذایی نافع و پربرکت هست. توطئه حذف سرکه از سفره ایرانیان: در اوایل دوره قاجار وقتی پزشکان فرانسوی می آیند در ایران طبابت کنند می بینند سرشان خیلی خلوت است و مراجعه کننده زیادی ندارند در این بین یکی از محققین فرانسوی چند سالی در ایران تحقیق می کند و کتابی می نویسد که در ابتدای کتابش گفته اگر می خواهید مطب های شما رونق پیدا کند دو کار انجام دهید؛ اولا سرکه را از ایرانی ها بگیرید، ثانیا حجامت را ممنوع کنید، در این صورت مطب هایتان خود به خود رونق می گیرد. برخی روایات در مورد سرکه: روایت از امام رضا (علیه السلام): در سفره ای که نمک و سرکه بود و غذا را با سرکه شروع کردند و فرمودند: نمک مثل سرکه است و سرکه ذهن را تقویت می کند و عقل را زیاد می کند. امام صادق (علیه السلام): امیر المومنین شبیه ترین مردم به پیامبر (ص) بود در غذا، ایشان نان و سرکه و روغن زیتون می خورد و مردم نان و گوشت می خوردند. (نشانه برتری این غذا بر گوشت) عجلان روایت می کند که بعد از پاسی از شب با امام صادق علیه السلام می خواستیم شام بخوریم ایشان سرکه و روغن زیتون و مقداری گوشت آوردند پس گوشت را به من داد تا بخورم و ایشان سرکه و روغن زیتون را خوردند و از گوشت نخوردند و فرمودند: این غذای ما است و غذای انبیا علیهم السلام. قوی ترین انگل کش و بهترین تقویت کننده لثه: عن أبی عبدالله علیه السلام أنه قالعلیک بخل الخمر فاغمس فیه فإنه لا یبقى فی جوفک دابة إلا قتلها. امام صادق علیه السلام: بر تو باد به سرکه خمری و در آن غوطه ور شو! که این سرکه همه کرم های بدن را می‌کشد. فقال علیه السلام: إنه لیقتل دواب البطن ویشد الفم. امام صادق علیه السلام:سرکه خمری کرم های شکم را می کشد و دهان را تقویت می کند. عن أبی عبدالله علیه السلام قال:خل الخمر یشد اللثة ویقتل دواب البطن ویشد العقل. امام صادق علیه السلام: سرکه خمری لثه را تقویت می کند و کرم های شکم را می کشد و عقل را تقویت می کند. تقویت عقل علی بن إبراهیم، عن أبیه، عن ابن أبی عمیر، عن هشام بن سالم، عن سلیمان ابن خالد، عن أبی عبدالله علیه السلام قال: الخل یشد العقل. امام صادق علیه السلام: سرکه عقل را تقویت می کند. مردی در خراسان نزد امام رضا علیه السلام آمد سپس غذایی آوردند که نمک و سرکه همراه آن بود پس امام با سرکه شروع کرد. مرد پرسید فدایتان شوم شما ما را امر کرده اید که غذا را با نمک شروع کنیم؟ پس امام (علیه السلام) فرمودند: نمک مثل سرکه است و سرکه ذهن را تقویت می کند و عقل را زیاد می کند. علی بن محمد، عن أحمد بن أبی عبدالله، عن أبان بن عبدالملک، عن إسماعیل بن جابر، عن أبی عبدالله علیه السلام قال: إنا لنبدأ بالخل عندنا کما تبدؤون بالملح عندکم فإن الخل لیشد العقل. امام صادق علیه اسلام: ما غذا را با سرکه شروع می کنیم همان گونه که شما با نمک آغاز می کنید، پس به درستی که سرکه، عقل را تقویت می کند. قطع کردن شهوت منفی محمدبن یحیى، عن علی بن إبراهیم الجعفری، عن محمد وأحمد ابنی عمر بن موسى عن أبیهما رفعه إلى أبی عبدالله علیه السلام قال: الاصطباغ بالخل یقطع شهوة الزنا امام صادق علیه السلام: خوردن سرکه به عنوان غذا شهوت زنا را قطع می‌کند. دیگر خواص سرکه خمری سرکه، تلخه (صفرا و سودا) را فرو می نشاند، قلب را زنده می سازد، کرم ها و انگلهای شکم را می‌کشد و دهان را استحکام می‌بخشد. سرکه نیکو خورشی است. تلخه را می شکند، قلب را زنده می سازد، لثه را استحکام می بخشد و جنبندگان شکم را می‌کشد. سرکه عقل را استحکام می‌بخشد. سرکه، دل را روشن می‌کند. خورش ساختن سرکه، شهوت زنا را ریشه کن می‌کند. نکات قابل توجه خواص فوق فقط در سرکه های طبیعی است. سرکه از میوه رسیده است و آبغوره از میوه نارس. روش ساخت سرکه خمری سرکه خمر به سرکه‌ای می‌گویند که در فرآیند تبدیل‌ شدن به سرکه ابتدا تبدیل به خمر می‌شود (انقلاب اول) سپس تبدیل به سرکه می‌شود (انقلاب دوم) در روایات و در منابع فقهی شش چیز ذکرشده که ابتدا تبدیل به خمر و سپس تبدیل به سرکه می‌شوند، انگور، خرما، جو، عسل، انجیر و نی‌شکر. برای درست کردن سرکه از انگور ابتدا باید انگور شسته شود سپس صبر کنید تا کاملاً خشک شود (زیرا آب سبب کپک زدن
آن می‌شود)، پس‌ از آن آب انگور را بگیرید و در ظرف ریخته و درب آن را ببندید البته می‌توان خود انگور را هم در ظرف ریخت و درنهایت آن را صاف کرد.در زمستان شش روز و در تابستان سه روز طول می‌کشد تا تبدیل به خمر شود و تفاله آن بالا می‌آید، پس از مدتی تبدیل به سرکه می‌شود و تفاله آن پایین می‌آید، شرطش آن است که پس از تبدیل شدن به خمر (ده روز) درب ظرف را باز کنید تا (مگس سرکه) یا (پشه سرکه) وارد آن شود، این حشره باعث می‌شود که آب انگور تبدیل به سرکه شود و این فرآیند نود روز طول می‌کشد. روش دیگر این است که بعد از ده روز به آن سرکه کهنه اضافه کنند زیرا در سرکه کهنه تخم مگس سرکه وجود دارد و حتی اگر در را ببندند بازهم مگس سرکه در آن به وجود می‌آید و پس از چهل روز تبدیل به سرکه می‌شود ولی آنچه در روایات توصیه‌شده با باز گذاشتن ظرف و ورود مگس سرکه از راه طبیعی آن است «سرکه خمری را بخورید که خود فاسد شده نه آنکه خودتان فاسد کرده‌اید.
سلام درباره شکر سرخ و قهوه ای که سوال کرده بودن شکرسرخ وقهوه ای باهم فرق نداره البته باید مواظب باشین رنگ شده نباشه شکر تقلبی هم هست که قهوه ای شده باشه از نظرطعم تومربا هم خوبه تفاوت ش رنگشه که مربا وشیربرنج کمی قهوه ای میشه واینکه بسیار مقویه سیستم ایمنی روتقویت میکنه دلپیچه ودل درد هم بانبات قهوه ای عالیه برای کودکان هم که خییلی مفیده ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
فایده ماست خانگی درون ظروف سفالی👇 داخل ظرف سفال هم سالم تره و هم اینکه اگه ماست رو برداری براخوردن وباز اب بندازه دوباره ظرف سفالی اب رو میکشه خیلی جالبه ونکته اینکه خوداب ماست منشاپروتیئن هستن . یه چیز دیگه اگه مایع ماست شیرین باش ه ماست شیرین میشه واگه ماست ترش دوست دارین مایع ترش بزنید ماست ترش میشه 😊 ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
سلام خانوما ی نکته درباره تخم مرغ و ماسن تو بعضی غذاها ته چین ماهی به لحاظ بافت ته چین از نظر تغذیه ای مناسب نیست چون در بافت اصلی همه ته چین ها ماست و تخم مرغ هست و پختن ماهی با ماست و تخم مرغ ممنوعیت داره در ته چین ماهی، هم ماست وجود داره هم تخم مرغ و به لحاظ تغذیه ای به شدت مضر هست در کوکو ماهی هم تخم مرغ بکار رفته که با هم سازگاری نداره ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE