هدایت شده از ایده و ترفند آشپزی
سلام
من همون مرضیه خانم هستم که روش کنسرو کردن رو بهتون گفتم
واسه لواشک درست کردن من امسال برداشتم گوشت الوها رو با چاقو جدا کردم مثل وقتی که سیب پوست میگیریم
هسته شو کنار گذاشتم
بعد اینها که کامل شد تو مخلوط کن ریختم یعنی قشنگ گوشت و پوست الو پوره شد
خود پوست الو هم چون ترشه لواشک رو خوشمزه تر میکنه و برای معده هم خوبه و با این روش دور نمیریزم
بعد مواد رو روی گاز گذاشتم چتد قل که زد
گذاشتم سرد شد بعد روی سفره پهن کردم توی حیاط جلو افتاب خشک شد
خوبی این روش اینه که پوست الو دور ریخته نمیشه
و لازم نیست تو ابکش پنجه بزنی ابو از تفاله الو جدا کنی
کار تمیز تر هست
حتما امتحان کنید دوستان براحتی تو اپارتمان هم هر لواشکی میتونید درست کنید
#پاسخ
╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━
@menoslami آشپزی و نکات اسلامی
@T_ASHPAZE
هدایت شده از ایده و ترفند آشپزی
سلام
خوراک یک غذای ابکی هست همینطوری هم میشه بریزید قارچو
خانومی که خیارشورشون شور شده ابشو بهتره عوض کنن
هرچند اون خیار شوری رو جذب کرده ان شالله که کمی پس بده نمکشو
#پاسخ
╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━
@menoslami آشپزی و نکات اسلامی
@T_ASHPAZE
هدایت شده از شادی و نکات مومنانه
همش دنبال هدیه روز زن بودم 🤕
یه جا پیدا کردم خففففن 🤩
کاراشون خیلی خاص و متفاوته
و قبل خریدم بهم مشاوره دادن 😌
همون چیزی رو برام طراحی کردن که میخواستم 😍
همین الان عضو شو 👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1324548312Cbc8c0f16fb
هدایت شده از ایده و ترفند آشپزی
سلام
خانومی که گفتن انار ترش دارن چکار کنن
با آب سیب مخلوط کنین آب انار و نوش جان کنین
برا رب مقدارش کمه چون ابش رو بگیرین وبزارین بجوشه خیلی کم رب میده
#پاسخ
╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━
@menoslami آشپزی و نکات اسلامی
@T_ASHPAZE
هدایت شده از ایده و ترفند آشپزی
سلام .من از اون انارها دارم ابش رو با ابمیوه گیری گرفتم می خوریم برا این فصل که سرد وخشکه مناسبه
میتونید هم انارها رو دونه کنید و بدارین خشک بشه و ناردونه های خوشمزه درست کنید برای انواع غذاها
#پاسخ
╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━
@menoslami آشپزی و نکات اسلامی
@T_ASHPAZE
هدایت شده از ایده و ترفند آشپزی
سلام
من مدیر کانالم یک تجربه داشتم براتون میفرستم خانوما استفاده کنید اگه خوششون اومد برای مامانم فاتحه بدید😁
ببینید من جدیدا از یکی از خانومای فامیل یه تجربه یاد گرفتم
دیدم ایشون تو بطری های نوشابه برنج ریخته😳
مثلا فرض کنید یک گونی برنجو تو چند تا بطری ریخته بود تو کابینت گذاشته بود
دیدم گفتم اینا چیه حاج خانوم ؟
گفت عزیزم من یک نفرم تا همه برنجو مصرف کنم برنج خراب میشه
تو بطری نوشابه چون هواکش نداره تا مدت زیادی سالم میمونه
هر خوراکی خشکی که بخواهی بیرون یخچال نگه داری میتونی تو بطری نوشابه بریزی میتونی مدت طولانی نگهداری کنی و خراب نمیشه جونور نمیذاره
من چون شیرینی پزی میکنم ارد شیرینی رو تو بطری ریختم چون تو یخچالو اشغال کرده بود
و بطری ها رو تو کابینت گذاشتم
الان مدت زیادیه که بیرون یخچاله و شته نذاشته
یا لوبیا چشم بلبلی رو چون حساسه باید داخل یخچال نگهداشت تو بطری ریختم راحت تو کابینت نگه میدارم خراب نمیشه
شما هم هر پودر یا حبوبات یا هر چیز خشکی رو میتونید تو بطری نوشابه نگهداری کنید فضای یخچال و فریزر رو باز کنید برای وسائل دیگه
امیدوارم از این تجربه استفاده کنید مامان منم دعا کنید بگید خدا مامان ستایش رو بیامرزه عجب راه راحتی هست دیگه از جک و جونور زدن راحت شدیم😂
#پاسخ
╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━
@menoslami آشپزی و نکات اسلامی
@T_ASHPAZE
هدایت شده از ایده و ترفند آشپزی
طرز تهیه #سرکه انگور
برای درست کردن سرکه از انگور ابتدا باید انگور شسته شود سپس صبر کنید تا کاملاً خشک شود زیرا آب، سبب کپک زدن آن میشود، پس از آن آب انگور را بگیرید و در ظرف ریخته و درب آن را ببندید البته میتوان خود انگور را هم در ظرف ریخت.هرچه انگور مورد استفاده شیرینتر باشد سرکه حاصل از آن بهتر و ترشتر است).
در زمستان شش روز و در تابستان سه روز طول میکشد تا تبدیل به خمر شود و تفاله آن بالا میآید(تغییر اول)، پس از مدتی تبدیل به سرکه میشود و تفاله آن پایین میآید(تغییر دوم)،
شرطش آن است که پس از تبدیلشدن اولیه (حدود ده روز) درب ظرف را باز کنید تا مگس سرکه یا پشه سرکه وارد آن شود، این حشره باعث میشود که آب انگور تبدیل به سرکه شود و این فرآیند از 40 تا 90 روز طول میکشد.روش دیگر این است که بعد از ده روز به آن سرکه کهنه اضافه کنند زیرا در سرکه کهنه تخم مگس سرکه وجود دارد و حتی اگر در را ببندند باز هم مگس سرکه در آن به وجود میآید و پس از چهل روز تبدیل به سرکه میشود ولی آنچه از روایات برداشت شده، باز گذاشتن ظرف و ورود مگس سرکه از راه طبیعی آن است.
هرگز نباید بعد از چهار روز مجددا به مواد اولیه انگور اضافه نمود. فقط در فاصله چهار روز اول می توان مواد اولیه را افزایش داد. متاسفانه در میوه فروشی ها هر شب میوه ها و انگور های تورک شده را به خمره بزرگ اضافه می کنند و ممکن است اینکار بیش از ده ها روز ادامه داشته باشد که سبب خراب کردن سرکه از حالت صحیح اسلامی می شود.
جهت تکمیل بحث
در تولید سرکه، قند میوه طی یک هفته ابتدا به الکل تبدیل میشه!
هفته اول که باکتری های مخمر قند رو تبدیل به الکل میکنن ، سرکه میجوشه و بالا میاد و زمان باز گذاشتن در سرکه هستش (۲۰ سانت از بالای ظرف خالی باشه جهت جوشیدن سرکه، وگرنه سرریز میشه)
بوی الکل مگس سرکه رو میاره
باکتری های سرکه توسط مگس سرکه ، به سرکه منتقل میشن و الکل رو تبدیل به سرکه میکنن
اصطلاحا میگن بهترین سرکه، سرکه ای که اول شراب بشه! که در روایت هم اومده
قند میوه ها تبدیل به الکل اتانول یا اتیلیک میشن (خوراکی) الکل چوب متانول یا متیلیک نام داره (سمی و غیرخوراکی)
چوب انگور و سیب باید جدا بشه
اینکه میشنوین عده ای مشروب خوردن کور شدن مردن، حاوی الکل صنعتی (همین متانول که گفتیم) بوده
پس سرکه اولش الکل میندازه و باید بندازه
از هر میوه و خوراکی شیرین میشه سرکه درست کرد و یا خوراکی های حاوی نشاسته (خرما، هلو، شلیل، برنج، گندم، جو، باقیمانده میوه ها و ریشه ها)
شراب هم اگر هوا بکشه بمونه در نهایت تبدیل به سرکه میشه
سرکه طی ۴۰ روز درست میشه، بعد هر چقدر بیشتر بمونه، تندتر میشه
زمانی سرکه کاملا آماده اس که ماده ای سفید و ضخیم و ژلاتینی روی مواد میبنده که به اصطلاح کرمانی ها مادرو میگن بهش
این علامت مرغوبیت سرکه و آماده شدن صددرصدی سرکه اس
سرکه کهنه خواص بیشتری داره
اگر سرکه بعد از چند ماه ترش نشد، یک کف دست نان روی مواد میزارن، جهت رساندن باکتری های مخمر و کمک به فرآیند تولید باکتری ها
سرکه باکتری های مضر معده و گوارش رو از بین میبره و آنتی بیوتیک طبیعی محسوب میشه و خود سرکه حاوی باکتری مفید هستش که باعث تقویت و تعادل فلور میکروبی معده و روده ها میشه و حاوی مواد پروبیوتیک هستش
برای میوه هایی که خیلی شیرین نیست، کمی عسل یا شکر اضافه میشه
در صنعت از شکر، الکل تولید میکنن
یا از نشاسته سیب زمینی، ذرت، چغندر
#پاسخ
╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━
@menoslami آشپزی و نکات اسلامی
@T_ASHPAZE
هدایت شده از اخبار داغ سلبریتی ها
قراره دور هم جمع بشیم یه کار بزرگ بکنیم یه کار مفید 🙂
میخوایم کنار هم و با هم سعی کنیم به امام زمان نزدیک تر بشیم 😍💚
🖇 یه سر به کانالشون بزنید پشیمون نمیشید😉 مطالبشون عالیه💪🏻
برنامه کاری کانال به شرح زیر هست:👇🏻
⬅️مسائل روز و سیاست و سواد رسانه
⬅️تاریخ اسلام🕋 🌞
⬅️احکام و فلسفه احکام📝 🗣️
⬅️زنان در طول تاریخ و فلسفه🧕
⬅️اختلافات حقوقی زن و مرد 🧔🧕
⬅️همسر داری و فرزند پروری👧
⬅️شهدا 📿❤️🇮🇷
⬅️مهدویت 🌼💐
لینک کانال ما در ایتا :
https://eitaa.com/joinchat/65274128C53ee55d0b1
لینک کانال ما در روبیکا
https://rubika.ir/modafein_haraam313
هدایت شده از ایده و ترفند آشپزی
سلام.خواهر خوبم لطفا از سرکه های صنعتی استفاده خوراکی نکنید .خواهش میکنم.
ما فامیلی فقط برای نظافت و شستشوی سینک ،روشویی .ظروف استیل.کریستال .آینه و شیشه های منزل استفاده میکنیم.
همچنین برای ضد عفونی لباسشویی و ظرفشویی.
والسلام.🙋♀
#پاسخ
╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━
@menoslami آشپزی و نکات اسلامی
@T_ASHPAZE
هدایت شده از ایده و ترفند آشپزی
سلام
دوستمون صحبت از سرکه کارخونه ای کردن بگم که من هر وقتی سرکه بیرون میخورم دهنم افت بدی میزنه
تا میتونید سرکه بیرون مصرف نکنید
سرکه خونگی تهیه کنید برای ترشی هاتون
سرکه خونگی دواست ،مانع شهوت جوانها میشه
اما سرکه بیرون فقط مریضی و درد و بیماری میاره
#پاسخ
╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━
@menoslami آشپزی و نکات اسلامی
@T_ASHPAZE
هدایت شده از ایده و ترفند آشپزی
سلام مجدد
مدیر کانالم بااجازه🤦♀😂
بچه ها یه تجربه دیگه از یکی از خانومای با تجربه فامیل بگم بهتون😉
امشب دیگه دارم تحربه بارون میکنم کانالو😁
خانومای یکی از اقوام ما وقتی هویج میگیرن برای ابگیری میدونید چکار میکنه که ابش هم بیشتر بشه هم شیرین تر بشه؟😁
یک روز کامل گاهی هم بیشتر از ۲۴ ساعت هویج هارو تو اب نگهداری میکنن.
اینکارو باعث میشه هم پر اب تر بشه هویج هم شیرین تر بشه
حالا برادر من که میگه چه کاریه تو اب هویچ اب بریز تا زیاد تر بشه😂😂
ولی جدا از شوخی یکبار اینکارو بکنید احساس میکتید فرق داره با روشی که همیشه ابگیری میکنید
من که خیلی دوست دارم بستنی وانیلی هم میگیرم یه هویچ بستنی مشتی درست میکنم که بیا و ببین😁😋😋😋
شما هم درست کنید اگه تجربه خوبی بود حتما خبر بدید بقییه خانوما هم انجام بدن
اوکی؟☺️
#پاسخ
╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━
@menoslami آشپزی و نکات اسلامی
@T_ASHPAZE
هدایت شده از ایده و ترفند آشپزی
سلام
خانومای گل پسر من ورزشکاره و باید سفیده تخم مرغ اب پز بخوره با زرده های اب پز باقیمونده چکار کنم اسراف نشه خانوم؟؟؟
خودم اومد تخم مرغ ها رو تو ظرف گذاشتم زرده هاشو برداشتم در ظرفو گذاشتم اونجوری بپزه که زرده های خامو نگه دارم تو غذا استفاده کنم
که گفت اونجوری خوب نمیشه فقط اب پز درست کنم
#سوال
╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━
@menoslami آشپزی و نکات اسلامی
@T_ASHPAZE
هدایت شده از ایده و ترفند آشپزی
سلام علیکم
صحبت ارد شد ،میشه اردی که شته زده الک کرد استفاده کرد؟
#سوال
╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━
@menoslami آشپزی و نکات اسلامی
@T_ASHPAZE
هدایت شده از شادی و نکات مومنانه
😱ماجرای عجیبِ مردی که چهره برزخی اش مثل سگِ وحشی بود...
خلاصه... همیشه با خودم میگفتم ای کاش معنی حقیقی این مطالب رو میفهمیدم که یعنی چی صورت برزخی بعضی ها مثل حیوانات میمونه و همچنین هزاران سوال درباره سکرات مرگ ،صراط، شفاعت، میزان، تطایرکتب، نفخ صور و کیفیت عالَمِ بعداز مرگ...
تا اینکه با این کانال مفید که مطالبش از منبعی هست که همه بزرگان تایید کردند، آشنا شدم.
خلاصه فهمیدم رابطه یادِ مرگ با آرامش در زندگی♥️ و اینکه چگونه هم دنیای خوب داشته باشم و هم آخرت خوب⁉️
اگر دوست داری حقیقتا نگاهت به زندگی عوض بشه و از لحظه به لحظه زندگیت استفاده کنی🤩 بیا توی این کانال و هر روز با حقائق جدیدی آشنا شو...
https://eitaa.com/joinchat/49545494C9ec78f1cf4
هدایت شده از ایده و ترفند آشپزی
طرز تهیه روغن دنبه با استفاده از تجربیات شما دوستان عزیز
من دنبه ها رو چرخ میکنم بعد با آب و سرکه ویک پیاز میزارم یکم بجوشه بعد که به روغن افتاد با حرارت کم مرتب هم میزنم تا جزغاله بشه در نهایت یک سیب
🔰🔰🔰
#روغن_دنبه
من سه چها روز نمک زیاد میریزم روی دنبه ها بعد چرخشون میکنم
بعد هل، دارچین، زنجبیل، میخک، جوز هندی، سیب، به و گلاب میریزم داخلش و میذارم روی شعله بعد روغنشا میگیرم اصلا بو نداره مقداری هل وگلاب اضافه
#روغن_دنبه
🔰🔰🔰
من اینطوری درست کردم.
دنبه شسته
ریز خورد شود
یه شب تو آب نمک
فردا تو صافی تا آبش بده
بعد چرخ شود
تو قابلمه 👇👇👇
یدونه سیب دونه ها گرفته شود-یدونه به-دوتا چوب دارچین-دوتا دونه هل-یه قاشق چایی خوری پودر هل-چندتا دونه میخک
سوزن جوش تاااااااااا ۴ساعت
آخرش زعفرون
دوباره تو صافی
به به چه شود😋
🔰🔰🔰
دنبه ها رو خرد کنید ریز و یا چرخ کنید توی قابلمه بریزید و روش شیر طبیعی بریزید برای یک کیلو دنبه دو لیوان شیر کافیه و دو سه تکه دارچین بندازید توش
بعد اینکه جوشید زیرش رو خیلی کم کنید بزارید بجوشه بعد سه ساعت آماده ی رد کردن از صافی هست
البته یک ساعت آخر رو باید زود زود هم بزنید ته نگیره
#پاسخ
╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━
@menoslami آشپزی و نکات اسلامی
@T_ASHPAZE
هدایت شده از ایده و ترفند آشپزی
سلام
خانومی که انار ترش دارن
میتونید انارها رو دونه کنید و بدارین خشک بشه و ناردونه های خوشمزه درست کنید برای انواع غذاها
عالی میشه
انار دون را توی کره تفت بدید شکر هم برنید کنار مرغ بریزید مزه اش فوق العاده است .🙋♀
بعضیا فک میکنن باید پودر کنن
نه لازم نیست پودر کنه،دونه دونه کنه،بذاره تو سینی یا یه پارچه تمیز،بذاره تو آفتاب تا خشک بشه،عزیزان توی مرغ شکم پر،مرغ آبپز برای از بین رفتن بوی بد مرغ،تو آبگوشت،تو خورشت کدو،میتونید توی یه توری بذارین درشو ببندین بندازین تو غذا برای اونایی که دوست ندارن مزه ناردونه زیر دندونشون بیاد،استفاده کنید
بعد از دون کردن انار یا خشک کنید یا فریز کنید برای مرغ اناردون فوق العاده است.
برای چاشنی،برای ترشک،برای بعضی از سوپ ها،آش،خلاصه که من خودم خیلی استفاده میکنم،خودم هم ناردونه درست میکنم
انارودون کنین کم کم بریزن مخلوط کن اگه دیدین خوب نمیچرخه یه کوچولواب بهش اضافه کنین بعدم صافش کنین
نوش جون
#پاسخ
╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━
@menoslami آشپزی و نکات اسلامی
@T_ASHPAZE
هدایت شده از ایده و ترفند آشپزی
سلام به همگی
دوستان میخواهم ی اسیاب دوکیلویی بخرم برا پودر کردن سنجد نارگیل زردچوبه هسته خرما....
چه مارکی بخرم خوب باشه
ممنون میشم بگید❤️❤️❤️❤️
#سوال
╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━
@menoslami آشپزی و نکات اسلامی
@T_ASHPAZE
هدایت شده از دیدنیهای آشپزی
🌹❤️🌹 به مناسب ولادت باسعادت و فرخنده مادر سادات حضرت صدیقه کبری سلام الله علیها و روز مادر به مدت 24 ساعت تخفیف 5 درصد برای تمامی کتابهای سایت آنی کتاب اعمال میگردد 🌹
◀️ این تخفیف علاوه بر تخفیفات 10 تا 50 درصدی اعمال شده بر کتاب های آنی کتاب است.👌
😍 کد تخفیف 5 درصدی : BCEJBCRY
https://oniketab.ir/ref/36
https://oniketab.ir/ref/36
سفارش کتاب و مشاوره :
@admin_oniketab2
بازدید از بقییه کتابهای دورهمی کتابخونا👇
https://eitaa.com/joinchat/1545797796C3b82ad42dc
ایده و ترفند آشپزی
🌹❤️🌹 به مناسب ولادت باسعادت و فرخنده مادر سادات حضرت صدیقه کبری سلام الله علیها و روز مادر به مدت 24
✅ این هم یک تخفیف خوب به عنوان عیدی که هم تشویق شوید هم ترغیب هم خوشحال و هم دعای خیرتون رو حواله ما کنید🌹
👈 عمده کتابها تخفیفاتی بین 10 الی 50 درصد داره که با این عیدی، عملا تخفیفات کتابها میشه بین 15 الی 55 درصد😍😍 ( ضمنا خرید بالای 200 هزار تومان کتاب هم شامل تخفیف ارسال رایگان کتاب به سراسر کشور میشه😳😍)
👈 خلاصه، داریم تمام سعی مون رو میکنیم تا بتونیم قدم کوچکی در جهت ترویج فرهنگ کتابخوانی برداریم.
👈 ما قدممون رو بقدر بضاعت خدومون برداشتیم، حالا مونده نوبت شما👌🌹
هدایت شده از ایده و ترفند آشپزی
سلام اون خانمی که گفتن انارشون ترشه....ابتداانارو دون کنید بعد داخل شیشه بریزید شیشه که پر شد دوقاشق شکر روی شیشه های پرانار بریزید، دقت کنید اگه شیشه ها بزرگ یا کوچیکن شکرباید کم یا زیاد بشه! این دستور برای شیشه های 900گرمیه، بعد که شکرهارو ریختید، آب سرد رو لبا لب شیشه بریزید که روی انارها رو بگیره وغرق بشن، شیشه های پراز انارو آب راداخل یه قابلمه که تا 1 سوم آب سردداخلشه میگزاریمودرآخر قابلمه را روی اجاق، شعله را کم میکنیم تا آهسته آهسته آب قابلمه بجوشد نگران نباشید شیشه های انارتون نمیترکه چون شعله کمه،،،، وقتی نیمساعت ازجوشیدن آب گذشت درشیشه هارا محکم ببنید اجاق را خاموش کنید شیشه هارا دونه دونه چک کنید درشو سفت بستید بعد برعکس بگزارید تا ده روز دیگه همه راداخل سردخانه یا یخچال بگذارید کمپوت بی نظیر شما برای شب چله حاضره😋😋😋😋
#پاسخ
╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━
@menoslami آشپزی و نکات اسلامی
@T_ASHPAZE
هدایت شده از ایده و ترفند آشپزی
سلام خانما میگم این دنبه چه گناهی کرده انقدم که میگید بو نمیده بیچاره که این همه مواد تشکیلات بخواد خرجشکنید تا آبش کنید واقعا ناراحتم واسش انقد مظلومه اگه راهکار دارید واسه بی بو کم بو شدن روغن ارده کنجد یا زیتون بدید میگیرم تو غذا میریزم بشدت غالب میشه بوی ارده یا روغن زیتون
واسه دنبه اب کردن هم فقط کافیه دنبه تازه نباشه وقتی میگیرید یا گوسفند قربونی کردید تازس بذارید بمونه داخل یخچال خودم تازه دنبه اب کردم اینجورکه خوردکردم شستم گذاشتم داخل فریز نیم بند که شد چرخ کردم دوکیلو دنبه رو دوتا استکان ماست ریختم یدونه سیب قاچ کردم انداختم آب هم ریختم گذاشتم شب تا صب خیلی ریز جوشید یکم هم نمک ریختم روغن بدون بو صاف شفافی داد بهم درکل این که انقدم بد بو خشن نیست دنبه که این همه سرکه هل گلاب دارچین همه چی خرجش کنید بوش بره شما یه قلم دوقلم چیز هم اضافه کنید این دنبه مظلوم سریع عطر همون چیزی که بهش میزنی میگیره به خودش ولی بو هم داشته باشه بد نیس اونقد که مبارزه میکنن باهاش بو روغن زیتون ارده رو چه میکنید پس🙊
#پاسخ
╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━
@menoslami آشپزی و نکات اسلامی
@T_ASHPAZE
سلام شبتون بخیر
دوستان یک خواهش دارم
عاجزانه ازتون میخوام بیایید بگید کانال روالش چطور بشه شما بیشتر دوست دارید ودنبال میکنید بیشتر از الان؟
بی صبرانه منتظر پیشنهاداتون هستم
درباره مطالب زیر نویس که میزنم در موضوعات مختلف زیر دستورات و کلیپ ها بگید همین روال خوبه یا چطور بشه بهتره؟
تکرارش خوبه یا تکراری نباشه؟
زیر هر پست یک زیرنویس جدید باشه؟
در چه موضوعاتی باشه خوبه؟
هدایت شده از شادی و نکات مومنانه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👇کانال تخصصی دکتر گیف🧑⚕️ 👇
#کلیپ #گیف #حاج_قاسم #فاطمیه #صاحب_زمان #طنز #مناسبتی #نوزاد
#انگیزشی_موفقیت
بهترین ویدیو و گیف های رایگان ایتا این جاست 📍
👇👇👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1135870225C1f4ab49dc1
https://eitaa.com/joinchat/1135870225C1f4ab49dc1
ایده و ترفند آشپزی
👇کانال تخصصی دکتر گیف🧑⚕️ 👇 #کلیپ #گیف #حاج_قاسم #فاطمیه #صاحب_زمان #طنز #مناسبتی #نوزاد #انگ
🔻پادشاهی در خواب دید تمام دندان هایش افتادند، دنبال تعبیر کنندگان خواب فرستاد.
اولی گفت: تعبیرش این است که مرگ تمام خویشاوندانت را به چشم خواهی دید.
پادشاه ناراحت شد و دستور داد او را بکشند.
دومی گفت: .......😳
پادشاه خوشحال شد و به او جایزه داد. 😯😧
نفر دوم به پادشاه چی گفت مگه؟👇
https://eitaa.com/joinchat/936968388C91593302a9
هدایت شده از ایده و ترفند آشپزی
سلام خانما یه مقدار انجیر گرفتم میخوام خشک کنم خونه مون هم اپارتمان کسی تجربه ای داره برای خشک کردن انجیر در فر
#سوال
╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━
@menoslami آشپزی و نکات اسلامی
@T_ASHPAZE
هدایت شده از ایده و ترفند آشپزی
سلام
با چهار دونه کبوتر..بغیر از سرخ کردن و کباب کردن..چ درست کنم خوبه.!؟؟
اگه جای من بودین چ درست میکردین.!؟؟
#سوال
╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━
@menoslami آشپزی و نکات اسلامی
@T_ASHPAZE
هدایت شده از ایده و ترفند آشپزی
سلام من اگه چهار دونه کبوتر داشتم باهاش خورش آلو درست میکردم
#پاسخ
╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━
@menoslami آشپزی و نکات اسلامی
@T_ASHPAZE