eitaa logo
ایده آشپزی ترفند
8.9هزار دنبال‌کننده
3هزار عکس
4.3هزار ویدیو
8 فایل
در صورت رضایت فاتحه برای #مادر_بنده و همه اموات مومنین بفرستید لطفا @Yaasnabi   @BaSELEBRTY @zendegiitv4 @menoeslami @jazabbb @shiriniyeh @mazehaa @cakekhaneh @farzandbano @T_ASHPAZE @didanii @sotikodak تبلیغات @momenaneHhh
مشاهده در ایتا
دانلود
تکنیک جدا کردن نارگیل قبلش یک قابلمه آب داغ داشته باشین و چند ثانیه نارگیل و داخلش قرار بدین سریع خارج کنید. اینجوری قالبی در میاد😉 اینم لینک کانالی که خانوما همه باید بیان👇 http://eitaa.com/joinchat/192544789Ca024ccbaef
ایده آشپزی ترفند
سلام خسته نباشید موارد مصرف کنسرو گوشت چیه یعنی کنسرو گوشت را چه طوری باید مصرف کرد به خورشت بزنیم ی
سلام کنسرو گوشت رو هم میشه همینطوری بعنوان چلو گوشتی با برنج خورد هم میشه توی خورشت ها زد میشه برد تو مسافرت چون گوشت رو نمیشه تو سفر نگه داشت کنسرو کردن درست و اصولی که کاملا هواگیری شده راه سالم و خوبی هست گوشت برد توی سفر و از خرج و مخارج رستوران و غذا در سفر کم کرد هم میشه باهاش ابگوشت تهیه کرد خلاصه با گوشت پخته هر غذایی میپزی با اون کنسرو گوشت هم میشه پخت اینم لینک کانالی که خانوما همه باید بیان👇 http://eitaa.com/joinchat/192544789Ca024ccbaef
سلام خسته نباشی بانو یکی از اقوام ما خورشت قیمه و قورمه سبزی میپزه کنسرو میکنه میبره مسافرت فقط کمی دمی یا برنج میپزه خورشتو فقط گرم میکنه راه خوبیه اینم لینک کانالی که خانوما همه باید بیان👇 http://eitaa.com/joinchat/192544789Ca024ccbaef
هدایت شده از تبلیغات شادی و نکات مومنانه
💢اماده همکاری با کلیه مشاغل خانگی و مغازه ها💢 دخترانه فقط فقط ۱۹۰۰۰ دست مجلسی ۲۶۰۰۰ های ساقدست و روسری به قیمتی که شگفت زده میشوی😳🤔 😳خرید مستقیم از تولیدی😳 😳ازقیمتها تعجب نکنید⁉️⁉️ شگفت زده شو👇👇 ✅ http://eitaa.com/joinchat/93782036C80cc3464f6
🥢ترفند آشپزی🧉 🧂برطرف کردن کم نمکي پلو 🧂اگر هنگام دم کردن پلو معلوم شد که نمک ندارد، فوراً مقداري آب نمک تهيه کرده و با آب روغن مخلوط کنيد، سپس آن را بوسيله‌ي کفگير بر روي تمام قسمت‌هاي پلو بريزيد اینم لینک کانالی  که خانوما همه باید بیان👇 http://eitaa.com/joinchat/192544789Ca024ccbaef
سلام چرا بعضیا شربت البالوهاشون یاقوتی شفاف خوشرنگ میشه ؟ و اینکه چرا شربت من شکرک میزنه؟ گاهی هم کپک میزنه اینم لینک کانالی  که خانوما همه باید بیان👇 http://eitaa.com/joinchat/192544789Ca024ccbaef
7.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ترفند وقتی کیک میسوزه اینم لینک کانالی که خانوما همه باید بیان👇 http://eitaa.com/joinchat/192544789Ca024ccbaef
ایده آشپزی ترفند
سلام چرا بعضیا شربت البالوهاشون یاقوتی شفاف خوشرنگ میشه ؟ و اینکه چرا شربت من شکرک میزنه؟ گاهی هم ک
سلام عزیزم علت یاقوتی و کدر شدن شربت البالو گرفتن یا نگرفتن کف روی شربته وقتی کف گرفته نشه باعث کدر شدن شفاف میشه باید کف روی شربت رو کامل گرفت و علت شکرک زدن شربت اینه که حرارت خیلی زیاده و ابلیمو یا جوهرلیمو توش نزدید باید شربت حرارتش متوسط باشه و ریز بجوشه تا رنگش تیره هم نشه و باعث شکرک زدن نشه ابلیمو و یا جوهر لیمو هم توی شربت میزنن تا شکرک نزنه کپک شربت هم از ابکی بودن اون هست اگه قشنگ سفت شده باشه و موقعی که سرد شد قوام داشته باشه یعنی از حالت اب سفت تر باشه کپک نمیزنه شربت بهتره جاش سرد باشه هر چی سفت تر باشه نیازش به یخچال کمتر میشه اما بهتره تو یخچال نگهداری کنید یک تجربه جالب درباره شربت البالو دختر من تو شربت البالوش ابلیمو میزنه هم خوشمزه میشه هم رنگ شربتو قشنگ و شفاف تر میکنه فکر کنم شما هم میتونید تست کنید اینم لینک کانالی که خانوما همه باید بیان👇 http://eitaa.com/joinchat/192544789Ca024ccbaef
هدایت شده از ایده آشپزی ترفند
سلام من مرضیه خانومم که داستان کنسرویجاتمو براتون میگم😊 پارسال شربت آلبالو که خواستم درست کنم چون ما کلا مربا خور نیستیم اومدم البالو ها رو بعد گرفتن شربت بصورت الوچه خشک دراوردم که برای چای آلبالو استفاده کنم خیلی خوبه خشک شده س مدت طولانی هم میشه نگه داشت به این صورت اماده کردم که اول آلبالو ها رو تو قابلمه ریختم من معمولا ۱۰ کیلو آلبالو میگیرم چون خیلی مصرف شربتمون بالاست روی گاز که گذاشتم تا روی آلبالو ها آب میریزم و اجازه میدم جوش بیاد جوش که اومد زیرشو کم کردم سر نره بعد قشنگ که جوشید رنگشو خوب پس داد آلبالو ها رنگشو پس داد توی آبکش میریزم و آب رنگی رو مجدد روی گاز گذاشتم و شکر لازمه رو ریختم برای تهیه شربت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه ک جوشید خاموش میکنم چون شربت با شکر زیاد بجوشه رنگ خوشرنگ صورتیشو از دست میده تیره میشه البالو ها رو هم اجازه ندادم آبش خیلی تو ابکش کشیده بشه بخاطر رنگش بعد ریختم تو سینی و جلو افتاب گذاشتم خشک که شد تو بطری ریختم و تو کابینت گذاشتم هر وقت میخوام کمی تو قوری میریزم و دم میکنم خیلی خوشرنگ میشه مثه آلبالو تازه😍 تا میتونید خانوما مثل قدیمی ها برید به سمت نگهداری سالم مواد خشک کردن مواد غذایی از قدیم الایام بوده و راه خوبیه برای نگهداری مواد بدون اینکه خیلی ارزش غذاییشو از دست بده حالا دوباره میام میگم امسال البالو شربتمو چکار کردم امسال چون هنوز از پارسال البالو خشک داشتم یه مدل دیگه ترتیب البالو ها رو دادم😁 ادامه دارد.....🙈😂 ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
دوستانی که پیامهای مرضیه خانومو گم کرده بودن میتونن با سرچ مرضیه به بقییه تجربه های این خانوم محترم که تجربه هاشونو در اختیار خانوما قرار میدن بببینن قراره دوباره از تجربه هاشون برامون بفرستن چون ایشون باغ دار هستن و از تجربه هایی که دارن برامون میفرستن