eitaa logo
ایده آشپزی ترفند
8.8هزار دنبال‌کننده
3هزار عکس
4.6هزار ویدیو
8 فایل
در صورت رضایت فاتحه برای #مادر_بنده و همه اموات مومنین بفرستید لطفا @Yaasnabi   @BaSELEBRTY @zendegiitv4 @menoeslami @jazabbb @shiriniyeh @mazehaa @cakekhaneh @farzandbano @T_ASHPAZE @didanii @sotikodak تبلیغات @momenaneHhh
مشاهده در ایتا
دانلود
ممنون ازآموزشهای خوبتون ببخشید درمورد چراغانی مابین طبقات این کیک میشه راهنماییم کنین ؟ وهم چنین ورقهای رایس پیپرش تابحال سفارش کیک عروس به این سختی نداشتم دستورات عالی غذا و شیرینی👇 http://eitaa.com/joinchat/192544789Ca024ccbaef
🍖🥩گوشت چرخ شده رو از بیرون میخری؟ یا مث من حتما خودت باید چرخ کنی؟🥩🍖 من برای گوشت چرخ شده به مقدار مساوی گوشت گوسفندی و گوساله رو مخلوط میکنم. گوشت ها رو تمیز میشورم و توی سینی سوراخ دار پهن میکنم و میزارم فریزر دو ساعت خودشو بگیره بعد راحت چرخ میشه. اگه سینی ابکش ندارید میتونید بزارید توی پارچه ی تمیز بعد بزارید فریزر یه قصاب یه بار بهم گفت این کار هم عالیه که گوشت سریعتر چرخ بشه. این نکات رو حتما رعایت کن تا چرخ گوشتت عمرش طولانی باشه: 🚫حداکثر ده دقیقه در هر بار، چرخ‌گوشت را روشن نگهدارید. 🚫هیچ‌گاه چرخ‌گوشت را خالی روشن نگذارید، زیرا دور موتور بالا رفته و سبب تولید گرما و فرسایش آن می‌شود. دستورات عالی غذا و شیرینی👇 http://eitaa.com/joinchat/192544789Ca024ccbaef
8.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩‍🍳🍨 زرده تخم مرغ ۳ عدد شیر ۲ لیوان آرد ۲ ق غ (۲۵ گرم) نشاسته ذرت ۲ ق غ شکر۳/۴پیمانه (کم شیرین دوست دارید یک تا دو قاشق ازش کم کنید) وانیل یک چهارم ق چ کره ۲ ق غ Shirini.landپیج دستورات عالی غذا و شیرینی👇 http://eitaa.com/joinchat/192544789Ca024ccbaef
نکته های خفن درباره گوشت چرخ کرده🙀 به یاد داشته باشید در صورت یخ زدایی، از انجماد مجدد خودداری کنید😸 زیرا انجماد مجدد، باعث تغییر در مزه و کاهش کیفیت این ماده غذایی می‌شود🤫 بهترین شیوه برای یخ‌زدایی گوشت چرخ‌کرده قرار دادن آن به صورت مستقیم درون قابلمه و سپس پخت و طبخ غذاست😃 همین دوتا نکته رو داشته باشید دیگه چیزی یادم نمیا😼🤫 من سینه مرغ رو همیشه چرخ میکنم بچها بهتر دوست دارن 😋 دستورات عالی غذا و شیرینی👇 http://eitaa.com/joinchat/192544789Ca024ccbaef
سلام عزیز دل ممنون از این کانال جدید و جالبتون کلا شما معرکه ایین ستایش خانم با این کانالهای جالبتون همه شون عالی هستن دست مریراد دارید👏👏👏😍 منم میخواستم یه ترفند یاد بدم به خانوما من یه بار که مهمون سرزده داشتیم چون گوشت قیمه نداشتم خودم به ذهنم رسید سندون مرغ که داشتم چرخ کنم باهاش قلقلی درست کنم بزنم تو قورمه سبری اتفاقا همه هم خوردن کلی هم تشکر کردن هیچکسم نفهمید😁🤦‍♀حتی شوهرم😌 کلا از سندون مرغ میشه گوشت چرخ کرده تقلبی درست کرده خیلی خوشمزه س وقتی با پیاز سرخ میشه😋😋 @T_ASHPAZE
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پوست میوه ها و مواد غذایی رو دور میریزید؟! بعد از دیدن این گیف، دیگه هیچوقت دورشون نمیریزید(👆🏻) از پوست سیب زمینی تا هسته خرما و..ببینید میشه باهاشون چیکار کرد👌🏻 ┄┅┄ ❥♥️❥ ┄┅┄ 🍃🌸💋💝 🍉🍉🍉🍉🍉🍉 هر کاری در منزل میکنید به نیت انجام دهید مثلا: من دارم غذای خوشمزه برای خانواده میپزم به نیت جاری شدن رحمت الهی در منزلم(خانم پرتو اعلم) ┄┅┅❅🍎🍒🍏❅┅┅┄ @menoslami
ایده آشپزی ترفند
ممنون ازآموزشهای خوبتون ببخشید درمورد چراغانی مابین طبقات این کیک میشه راهنماییم کنین ؟ وهم چنین و
سلام خدمت این دوستمون عزیزم اون قسمت‌های چراغانی مربوط به ماکت کیک هست شما ماکت کیک به هر شکلی میتونید تهیه کنید و خریداری کنید کیکی که میپزید روش سوار کنید تهیه ورق رایس هم کلیپشو براتون میفرستم👇 دستورات عالی غذا و شیرینی👇 http://eitaa.com/joinchat/192544789Ca024ccbaef
ایده آشپزی ترفند
ممنون ازآموزشهای خوبتون ببخشید درمورد چراغانی مابین طبقات این کیک میشه راهنماییم کنین ؟ وهم چنین و
8.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
|آموزش کار با رایس پیپر یا ورق برنج|💖💖 ✅رایس پیپر رو از لوازم قنادی ها تهیه کنید. ❌حواستون باشه زیاد داخل آب نمونه در حد چند دقیقه کافی هست کدبانو جان لطفا آموزش ها رو برای بقیه هم بفرستید @sahar_sofre
25.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍👌 مواد مورد نیاز: ورق رایس پیپر رنگ دلخواه ژله ای آب یه تزئین خوشگل واسه کیکاتون 😍👌 کانال رضایتمون😍👇 🆔@rezayat_aseman83 به‌دورهمی‌دهه‌هشتادی‌هاخوش‌اومدین😍👇 🆔@marziye_asemani83
سوال سلام برای غلیظ ترشدن ولعابدارشدن وجاافتادن بهتر((اب مربای به )))چیکاربایدکرد ممنون دستورات عالی غذا و شیرینی👇 http://eitaa.com/joinchat/192544789Ca024ccbaef
سلام برای غلیظ ترشدن ولعابدارشدن وجاافتادن بهتر((اب مربای به )))چیکاربایدکرد ممنون دستورات عالی غذا و شیرینی👇 http://eitaa.com/joinchat/192544789Ca024ccbaef
ایده آشپزی ترفند
سوال سلام برای غلیظ ترشدن ولعابدارشدن وجاافتادن بهتر((اب مربای به )))چیکاربایدکرد ممنون دستور
دوکیلو به و یک و نیم شکر واب رو دوساعت گذاشتم رو گاز..بعد گلاب و یکم هل سابیده اضافه کردم دم کنی گذاشتم ۱ونیم ساعت، خیلی قرمز و خوشرنگ شد آخرشم یک قاشق ابلیمو اضافه کردم تا شکرک نزنن دستورات عالی غذا و شیرینی👇 http://eitaa.com/joinchat/192544789Ca024ccbaef