سلام واسه عزیزی که سالاد واسه مهمانی خواستن سالاد کلم پیشنهاد میدم هم ساده هم کاملا مجلسی شیک اینجوری که کلم سفید ریز خورد میکنید یا داخل خورد کن میریزید هویج هم رنده میکنید کشمش پلویی میشورید سس مایونز ماست شیرین با کمی نمک فلفل شکر ابلیمو درحد یه قاشق با گردو خورد شده همه رو باهم مخلوط کنید واسه تزیین هم الان فصل انار میتونید از دانه های انار استفاده کنید این سالاد هر وقت واسه مهمونام درست کردن عاشقش بودن خوردن
#پاسخ
╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━
@menoslami آشپزی و نکات اسلامی
@T_ASHPAZE
سلام
برای خانومی که گفته بودن روش جایگزین رنده کردن سبب زمینی میخوان
میشه ریخت تو خردکن یا مخلوط کن و یا چرخ گوشت ، غذاساز هم تیغ رنده داره
#پاسخ
╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━
@menoslami آشپزی و نکات اسلامی
@T_ASHPAZE
سلام پاسخ اون دوستی که فرمودند اگه آب داخل سرکه نریزیم پس چطور سرکه عمل میاد؟
عزیز مادر بنده سیب را دو نصف میکنه البته نباید خیس باشه بزارید تا خوب آبش بره و خشک بشند بعد میریزه داخل ظرف و برا هر ۱۰ کیلو سیب سه قاشق نمک دریا میپاشه روش و یکم سرکه خونگی هم اضافه میکنه و بعد درب ظرف رو میبنده و میزاره داخل آفتاب تا رطوبت و آب خود سیب در اثر گرما به صورت تعریق سیب ها جمع میشه داخل ظرف وتا روی سیب ها آب حاصل از تعریق، رو میگیره و البته گه گاه یه تکونی به ظرف میده و گاهی درب ظرف و باز میزاره برا اینکه مگس سرکه بتونه بره سراغ سیب( یا انگور ها)و همچنین سیب ها رو با دست فشار میده تا پایین تر برند و همین کمک میکنه که سیب ها زودتر به آب بیفته
بعد از اینکه رنگ سیب ها قهوه ای روشن شدو سیب ها کاملا حالت پخته و نرمی گرفت( ولی نباید کپک بزنه) آماده اس( که این فرایند حدود ۳ تا ۶ ماه بسته به گرمای محیطش طول میکشه)
بعد از اینکه مطمئن شدید سرکه ترش شده و سیب ها نرم شدن داخل صافی پارچه ای ریخته و یه جسم سنگین بزارید روش و داخل سبد آبکش بزارید تا سرکه از تفاله سیب جدا بشه( دو روز طول میکشه تا سرکه از تفاله کامل بچکه و جدا بشه و گاهی هم با دست فشارش میده که سرکه داخل تفاله نمونه)
ولی این سرکه هم رنگش و هم طعمش و بوش با اون سرکه ها که با آب عمل میاد خیلی فرقشه ترش تر و خالص تره )و عالی میشداااااا👌👌👌👌
سرکه رو کنار بخاری هم میشه گذاشت برا الان که فصل سرماس ولی یکم مگسای سرکه تو خونه براتون بال و پر میزنند😅البته خیلی ریزند بی آزار . امتحان کنید ارزشش رو داره بعدش سرکه دارید در حد المپیک👏👌
در ضمن هر ماده ی ترش و اسیدی که دارید مثل سرکه رو داخل ظرف شیشه ای یا دبه ی پلاستیکی ضخیم و سفید رنگ تهیه و نگهداری کنید از نظر بهداشتی سالم تره
#پاسخ
╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━
@menoslami آشپزی و نکات اسلامی
@T_ASHPAZE
در ضمن هر ماده ی ترش و اسیدی که دارید مثل سرکه رو داخل ظرف شیشه ای یا دبه ی پلاستیکی ضخیم و سفید رنگ تهیه و نگهداری کنید از نظر بهداشتی سالم تره
#پاسخ
╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━
@menoslami آشپزی و نکات اسلامی
@T_ASHPAZE
سلام خدمت مدیرگروه ودوستان
همسرمن خیلی بدغذاست روپسرمم تاثیرگذاشته. ازتون میخواستم لیست غذاهایی روکه شماهامیدونین وکمی به روزهست روبگین.غذاها خیلی تکراری شده😞
#سوال
╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━
@menoslami آشپزی و نکات اسلامی
@T_ASHPAZE
سلام خدمت کدبانوهای عزیز میشه درمورد طریقه پخت باقالی خشک بهم کمک کنید
بلد نیستم میپزم پوستش سفت میشه
مثل برا بیرونی ها نمیشه😔
#سوال
╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━
@menoslami آشپزی و نکات اسلامی
@T_ASHPAZE
سلام من خانومی هستم که مامانم سرکه میندازن
آب رو حدود ۵ تا ۷ دقیقه میجوشونم و داخل کوزه میریزم اگه بشه از چشمه بیاریم که چه بهتر، چون آب لوله کشی عامل سنگ کلیه و هزار بیماری دیگه اس
آب یخ نمیخوریم در تابستان چو باعث کبد چرب میشه آب کوزه برا فصل تابستون و زمستون عالیه...👌
قابلمه هم مسی استفاده میکنم ولی نه مس های کارخونه و امروزی
مس دست ساز قدیمی که چکش خورده باشه بهترین ظرفه ولی کفگیر چوبی براش استفاده کرد
ظرف های شیشه ای و پریکس هم برا پخت و پز بی ضرر هستن👌
رب انار . انواع ترشی و شور از جمله ترشی بامیه .ترشی چاقاله بادوم چاقاله گردو .لیته مخلوط .بندری. بادمجون شکم پر و...
شیره انگور ، آبغوره و لیمو ، عرق نعنا، کشمش پلوی و خوراکی .مویز ،پر هلو . لواشک هلو .کمپوت هلو .پر زرد آلو. ترشک زرد آلو و آلبالو خشک. آلوچه و آلو خشک.
پودر سیر و پیاز.
تخم خربزه. چای به و سیب. رب گوجه، رب فلفل دلمه قرمز،انواع مربا به و آلبالو و ...
اینا محصولات خانگی و تولیدی ما در فصل تابستون و بهاره☝️☝️☝️
ما بیشتر خرید هامون از مغازه های محصولات طب اسلامی سنتی و ارگانیکه
در اصل اصلا خرید فروشگاهی و کارخانه ای نداریم الحمد الله 😅
این بود قسمتی از تجربیات و محصولات ما
عذر میخوام پرحرفی کردم☺☺🙋♀️🙋♀️
ماهی صافی اصلا تیغ نداره مزه اش هم خوبه،
جواب سوال اون دوستمون که پرسیدن چه ماهیه تیغ نداره
#پاسخ
╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━
@menoslami آشپزی و نکات اسلامی
@T_ASHPAZE
سلام خانومی که سالاد خواستن
کلم
ژامبون
خیار شور
قارچ خام
ذرت
سس مایونز
خیلی خوشمزسسس من عاشقشم
واسه مهمونامم درست میکنم
حتی میبرن رفتنی
#پاسخ
╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━
@menoslami آشپزی و نکات اسلامی
@T_ASHPAZE
سلام تجربه درمورداشپزی
من موقعی ک گوجه فرنگی ارزونه میگیرم خشک میکنم هم بصورت ورقه برای بامجون تاس کباب هم پودرمیکنم .
بامیه هم همیشه درهم میگیرم ارزونتره کوچیکاشوخورش درس میکنم بزرگاشوخشک میکنم وپودرشوتوخورش میریزم لعاب خوبی میده طعمشم فهمیده نمیشه .برای دیابت هم خیلی خوبه.
وقتی سیرابی درس میکنم توش گندم پوست کنده میریزم لعابش خیلی خوبه البته بعضیاتوکله پاچه هم میریزن
#ایده
#پاسخ
╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━
@menoslami آشپزی و نکات اسلامی
@T_ASHPAZE
ایده آشپزی ترفند
سلام وقتتون بخیر عزاداریها تون قبول باشه. از اینکه با کانال شما آشنا شدم خیلی خوشحالم و براتون آرزوی
سلام
میشه طرز تهیه کیک و شیرینی در اون توستر رو بزارید ممنون میشم ما تازه توستر خریدیم ولی چن بار خواستم کیک درست کنم روش سوخت ولی وسطش خام بود
لطفا ممنون میشم
هرچقد میگردم چیزی نمی تونم پیدا کنم
میشه کمکم کنید
من چهارده سالمه خیلی دوست دارم کیکو شیرینی درست کنم به همین خاطر توستر خریدیم ولی بلد نیستیم باش کار کنیم
ممنون ازتون که کمکم می کنید💋🙏
#سوال
╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━
@menoslami آشپزی و نکات اسلامی
@T_ASHPAZE