eitaa logo
ایده و ترفند آشپزی
9.1هزار دنبال‌کننده
2.9هزار عکس
4.1هزار ویدیو
8 فایل
در صورت رضایت فاتحه برای #مادر_بنده و همه اموات مومنین بفرستید لطفا @Yaasnabi   @BaSELEBRTY @zendegiitv4 @menoeslami @jazabbb @shiriniyeh @mazehaa @cakekhaneh @farzandbano @T_ASHPAZE @didanii @sotikodak تبلیغات @momenaneHhh
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش کیک خامه ایی با رافل ویفرپیپری😍 نکات تکمیلی: منبع ranginkamoon.cake 🌈کاغذهای ویفرپیپر کاملا خوراکی هستند و می تونید از لوازم قنادی تهیه کنید. 🌈سایز مستطیل بزرگ برای دور تا دور کیک : طول مستطیل به اندازه محیط دور کیک هست و ارتفاع مستطیل یک سانت بلند تر از ارتفاع کیک . اینجا سایز ما برای کیک با قطر ۱۵ و ارتفاع ۱۲ سانت ، مستطیل ویفری با ارتفاع ۱۳ و طول ۴۹ سانت بوده 🌈 اندازه رافل ها مستطیل ،به طول ۱۳ و عرض ۲/۵ سانت بود 🌈 حتما کیک بعد از کاور یک روز در یخچال استراحت کنه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این سوپ پاییزی عطرش تو کل خونه میپیچه و زیاد وقتتون رو نمیگیره. میکس پلاس کارتون رو راحت میکنه: @mixplus.co اینارو میخوایم: کدو هویج فلفل دلمه سیر پیاز تمامشون رو ۴۰ دقیقه تو فر ۱۸۰ میزاریم و بعد با جعفری، شیر ،نمک،فلفل سیاه و آویشن میکس میکنیم. @panizasadi_cook @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽 @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مسقطی انار به این جذابی آخه😍 از نتیجه اش شگفت زده میشی🤩 مرسی که لایک میکنی دوست من😉 موادلازم 👇🏼 چهار عدد انار متوسط یک لیوان نشاسته گُل یا ذرت سه چهارم لیوان شکر یک لیوان آب انارها رو دون کنید و با استفاده از گوشتکوب برقی یا میکسر له کنید. از صافی رد کنید تا دونه ها جدا بشه . یک لیوان نشاسته رو به آب انارها اضافه کرده و کاملا مخلوط کنید تا نشاسته در آب حل بشه. شکر و آب رو روی شعله بزارید. زمانی که شکر کاملا حل شدمخلوط آب و انار و نشاسته رو اضافه کرده و حدود ده دقیقه با شعله ی کم هم بزنید تا به غلظت مناسب برسه و بوی خامی نشاسته گرفته بشه. زمانی که به این غلظت رسید داخل ظرف شیشه ای رو چرب کنید و مواد رو داخلش ریخته و پودر نارگیل بریزید. یک ساعت داخل یخچال بذارید تا کاملا خنک بشه. مسقطی رو داخل ظرف برگردونید . نگران نباشید براحتی جدا میشه. اطرافشو کاملا با پودر نارگیل آغشته کنید که به هم نچسبه و با چاقوی چرب شده به هر اندازه ای که دوست دارید برش بزنید. تا فصل اناره حتما این مسقطی رو درست کن بهت قول میدم که عاشقش میشی نوش جان 😍 @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽 @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کی بلده یه همچین حرکتی رو با تخم مرغ😃👌 ╰━━═━━⊰❀❤️❤️❀⊱━━═━** آداب سفره و غذا: بسم الله قبل از غذا و الحمدالله بعد از غذا یک نوع غذا انتخاب کنید و بخورید معده تان را گورستان حیوانات نکنید. ╰━━═━━⊰❀😋😋❀⊱━━═━ @menoeslami @T_ASHPAZE سوال آشپزی
هدایت شده از تبلیغات شادی و نکات مومنانه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هنوزم میری قنادی کلی پول بابت کیک تولد میدی؟!!! 😳 بیا اینجا قشنگترین و با کیفیت ترینش رو یاد بگیر🤩 اونم با کمترین هزینه 😃💰 https://eitaa.com/joinchat/101057364C529f87c7e9
شیر نبات پنبه ای
❌اگه میخوای آبنباتت نرم وپنبه ای شه حتما نکاتی 👇که گفتم رعایت کن ❌ ما ✋گلستانیا به این میگیم آبنبات شیری خیلیا به خاطر نرمو پنبه ای بودنش بهش میگن شیر نبات پنبه ای 😋 شما تو شهرتون بهش چی میگید ؟؟ بزن واز اینجا بیا👇👇 @zeinab.khatooon @zeinab.khatooon . . . . . . مقدار لازم شکر یک کیلو شیر یک کیلو و ۲۰۰ گرم گلاب یک قاشق غذاخوری کره صد گرم گردو خرد شده بو داده به مقدار دلخواه وانیل یک پنس دلخواهه من اضافه نکردم ❌مرحله اول آماده‌سازی شیر در ابتدا یک قابلمه با اندازه مناسب بر می‌داریم و شیر و شکر را در آن می‌ریزیم و روی حرارت بالا قرار می‌دهیم. منتظر می‌مانیم که به نقطه جوش برسد و سپس، حرارت را کم می‌کنیم. حالا باید اجازه دهیم که این محلول حداقل ۴ ساعت با حرارت کم و ملایم جوش بخورد و گاهی آن را هم بزنیم تا ته نگیرد. ❌مرحله دوم؛ ترکیب مواد با یکدیگر بعد از اینکه این محلول تغییر رنگ داد وطلایی شد کره اضافه کرده وقتی به قوام مناسب رسید، وانیل، گردو و گلاب را هم به آن اضافه میکنیم و اجازه می‌دهیم یک جوش کوتاه بخورد. سپس، قابلمه را از روی حرارت برداشته و محتویات آن را به‌طور مداوم به‌مدت ۱۰دقیقه تا یک ربع با لیسک هم می‌زنیم. تا شکرک وحباب داخل ان از بین برود این هم‌زدن تا جایی ادامه پیدا می‌کند که مواد سفت شوند. ❌مرحله سوم؛ برش و قالب‌زنی مواد حالا باید سریعا مواد را روی یک سینی که از قبل چرب کردیم، بریزیم و به خوبی روی آن را صاف کنیم. باید حواسمان باشد که این کار را سریع انجام دهیم؛ زیرا اگر مواد خنک شود، دیگر حالت دلخواه ما را نمی‌گیرد و به همان صورت می‌ماند و نمی‌توان به راحتی آن را صاف کرد. سپس، بعد خشک شدن ابنبات به‌صورت دلخواه برش میزنیم ودر ظرف در بسته قراار میدهیم اضافه ابنبات را داخل فریز نگهداری کنید که همیشه نرم تازه میماند ❌نکته مهم❌ برای اینکه در مرحله جوش‌خوردن مواد مطمئن شویم که آماده است، یک نعلبکی با آب سرد بر می‌داریم و به اندازه یک عدس از مواد جدا کرده و درون نعلبکی می‌ریزیم. اگر مواد پخش شد، یعنی آماده نیست و اگر جمع شد، یعنی آماده است تا بقیه مراحل را طی کنیم. هم زدن باعث تردی ولطافت ابنبات میشود به هیچ عنوان حرارت را زیاد نکنید چون سریع سر ریز میشود @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽 @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❌دیگه میوه رو برای مهمون ها ساده سرو نکن ❌تا اخر بببین تا به همین راحتی و شیکی میوه رو دیزاین کنی 🥰 ایده های آشپزی جذاب👇 @t_banooo🍗🥩🍖 @t_banooo🍗🥩🍖 @t_banooo🍗🥩🍖
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با این ۸ترفند قیمه خوشمزه درست کن @chefpanjetala @chefpanjetala دوست عزیزم همراهم شو هر روز کلی ایده جدید و آموزش آشپزی های رنگی و دسر متنوع دارم براتون🥰 ایده های آشپزی جذاب👇 @t_banooo🍗🥩🍖 @t_banooo🍗🥩🍖 @t_banooo🍗🥩🍖
هدایت شده از ایده و ترفند آشپزی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دلایل الک کردن آرد👇🏻 ۱)ناخالصی های آرد گرفته بشه ۲)آرد سبک تر بشه ۳)بوی نا و کهنگی آرد گرفته بشه آموزشگاه آشپزی عسل asalculinaryschool دستورات عالی غذا و شیرینی👇 http://eitaa.com/joinchat/192544789Ca024ccbaef
هدایت شده از ایده و ترفند آشپزی
19.69M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یه طعم متفاوت و خوشمزه که بهش مرغ گشنیزی میگن😋 این مرغ یه سس خوشمزه داره که طعم شو بینظیر میکنه مواد لازم:سینه مرغ،سیر دو حبه،زغفرون،گشنیز یک دسته سس مرغ شامل:ماست همزده ۴-۵ قاشق غ،مایونز دو ق غ،ادویه نمک فلفل سیاه کاری،زردچوبه اویشن هر کدو یک ق مربا خوری دستورات عالی غذا و شیرینی👇 http://eitaa.com/joinchat/192544789Ca024ccbaefدستورات عالی غذا و شیرینی👇 http://eitaa.com/joinchat/192544789Ca024ccbaef
هدایت شده از ایده و ترفند آشپزی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
: فرمول پخت ته‌دیگ زعفرونی رو میدونی؟ ☺️ منبع پیج pishcademy برای ۷۰ تا ته‌دیگ و ۳/۵ برنج آبکش شده: ۱/۵ ماست ۱/۵ روغن ۱ لیوان زعفران کمی گلاب ۷ عدد تخم مرغ ❌ نکته‌ی مهم و نهاییش اینه که حتما ظرفی که دارین توش ته‌دیگ درست میکنین رو یکم به زمین بزنین تا منافذ از بین بره و یک ته‌دیگ خو‌شمزه و مجلسی درست کنین 😍🤤 #ته_دیگ#برنج_زعفرانی#آشپزی_ملل دستورات عالی غذا و شیرینی👇 http://eitaa.com/joinchat/192544789Ca024ccbaef
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♥️🙏🏻 @golnoush_food @golnoush_food مواد لازم رولت وانیلی : اگه میخواین فیلم کامل رولت رو ببینید ،رو این هشتگ بزنید👇یا به هایلایت دوره شیرینی تر سر بزنید. تخم مرغ ۴ عدد روغن ۵۰ گرم (۱/۴پ ) شیر ۴۰ گرم (۴ ق غ ) آرد ۷۰ گرم شکر برای زرده ۳۰ گرم شکر برای سفیده ۵۰گرم وانیل ۱/۳ ق چ شربت بار ۱ ق غ ✅ میتونید توی سینی ۳۰×۴۰ درست کنید که نازک‌تر میشه ولی من توی سینی ۳۵×۲۵ درست کردم تپل شد. ✅ در مورد طرح رولت: ♥️ طرح رولت رو از پینترست میتونید بگیرید اگر ندارید ،استوری ها رو ببینید. ♥️ پرینت رنگی میگیرید و میندازیم کف سینی و روش کاغذ روغنی میندازیم. ♥️ هر رنگی که برای طرح نیاز دارید ؛ آماده کنید ،در حد یکی دو قاشق از مواد بردارید و کمی رنگ بزنید تا مواد به رنگ مورد نظرتون برسه. ♥️ مواد رو داخل قیف ریخته و از روی کاغذ طرح رو بکشید . ♥️ در فر از قبل گرم شده با دمای ۲۲۰ درجه یک دقیقه قرار میدیم. ♥️ سینی را درآورده و مابقی مواد را روش ریخته و یکدست میکنیم و دوباره داخل فر قرار میدیم. ♥️ برای قهوه ای شدن میتونید رنگ بزنید و یا پودر کاکائو اضافه کنید. دمای فر برقی ۲۲۰ درجه المنت بالا و پایین روشن دمای فر گازی ۱۸۰ درجه اواخر پخت حرارت بالا روشن مدت زمان پخت حدود ۶ تا ۷ دقیقه. ♥️ وقتی از داغی افتاد کاغذ روغنی جدا و خامه بزنید و رول کنید و نوشجان😍 حدود ۳۰۰ گرم خامه برای رولت کافیه. @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽 @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یک طعم بسیاااار جذاب و به‌ یاد ماندنی داره، ترکیب پودرنارگیل و شکلات محشره قول میدم عاشقش میشین😍 @behh_food @behh_food اینم کوکی 45 م خدمت شما 😍 ✅ مواد لازم: 1 عدد تخم مرغ هم زده 170 گرم شکر قهوه ای 120 گرم کره همدمای محیط 250 گرم آرد قنادی الک شده 50 گرم پودرنارگیل ترجیحا چرب 1/2 پاکت بکینگ پودر 1/4 ق چ وانیل 100 گرم شکلات چیپسی شیری 50 گرم شکلات چیپسی سفید 👈 کره و شکر قهوه ای رو با همزن برقی یا با لیسک خوب هم می زنیم.تخم مرغ رو هم زده و سپس به مواد اضافه می کنیم.وانیل رو هم بهش اضافه و مخلوط می کنیم. مخلوط آرد و بکینگ پودر رو هم بهش اضافه می کنیم و سپس پودرنارگیل رو بهش اضافه و مخلوط کرده و خمیر رو جمع کرده و در آخر شکلات چیپسی شیری و سفید رو بهش اضافه می کنیم.با اسکوپ از خمیر برداشته و کف سینی فر که کفش سیلپد یا کاغذ روغنی انداختیم با فاصله می چینیم، سینی رو 10 دقیقه داخل فریزر میزاریم(می تونید وقتی خمیرتون آماده شد و قبل از چونه گیری روی خمیر رو پوشونده و نیم ساعت داخل فریزر یا 1 ساعت داخل یخچال استراحت بدین). فر رو با دمای 180 روشن کرده و بعد از اینکه سینی رو از فریزر بیرون اوردین مستقیم داخل فر گرم شده قرار میدیم. تایم پخت بسته به سایز کوکی ها و نوع فر بین 12 تا 18(برای چونه های 35 تا 50 گرمی) دقیقه س، همین که زیر و لبه های کوکی کمی تغییر رنگ بدن کافیه. نوش جان😋 @un_zeste_de_marion💝 Tr:@behh_food @behh_food کانال خانه شیرینی 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مینی بربزی اونقدری این نون خوشگل و خوش‌بافته که پایه ثابت سفره هاتون میشه.😋 @golnoush_food @golnoush_food برای ۱۰ عدد مینی بربری : ارد قوی نان ۴۰۰ گرم خمیرمایه‌ی فوری ۸ گرم نمک ۸ گرم شکر ۲۰ گرم تخم مرغ ۱ عدد کره ۴۰ گرم شیر ۲۲۰ گرم ✅ زمان استراحت اولیه یکساعت و استراحت میانی ۱۰ دقیقه هست. ✅ مرحله ورز خیلی مهمه ؛ حتما ۵ دقیقه خوب ورز بدین تا به لطافت برسه. ✅ رومال : تخم مرغ +کمی زعفران یا وانیل ✅ بعد اینکه از فر خارج کردین ،روش پارچه بکشین تا نرم بشه. برای پختش فر رو ۲۰ دقیقه روی ۲۰۰ درجه گرم کنید. با دمای ۱۸۰ تا ۱۹۰ درجه ۱۷ تا ۲۰ دقیقه بپزید. طبیعتا برای فر گازی باید دمای پیش گرمایش و پخت رو افزایش بدید. @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽 @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طراحی شکلات منبع sdobnikova.a.v کانال خانه شیرینی 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯
کیک خیس شکلاتی بهترین گزینه برای شکلات دوستا😋اونم با این رسپی👌 من گلنوشم👇 @golnoush_food @golnoush_food تخم مرغ درشت ۴ عدد شکر ۱ پیمانه (۲۰۰) (گرم) وانیل ۱/۴ ق چ شیر ولرم ۲/۳ پیمانه (۱۶۰) (گرم) روغن مایع ۱/۲ پیمانه (۱۰۰گرم) آرد سفید قنادی ۲ پیمانه (۳۰۰ گرم) پودر کاکائو ۵ .۶ ق س سرصاف ۳۰ گرم بکینگ پودر ۱ق س پر (۱۲) گرم تخم مرغها + شكر وانيل با همزن خوب بزنید تا حجیم وکرم رنگ شوند سپس شیر وروغن مایع را اضافه و در حد مخلوط شدن هم بزنید در نهایت مخلوط سه بار الک شده ،آرد بکینگ پودر و پودر کاکائو را طی دو سه مرحله اضافه و با لیسک یکدست کنید مایه کیک را درون قالب دلخواه بریزید. قالب گرد یا مربع : سایز ۲۵ مستطیل سایز ۳۰×۲۰ در فر از قبل گرم ۱۷۵ درجه حدود ۳۰ دقیقه بپزید تا زمانی که کیک پخته و چیزی از آن به سیخ چوبی نچسبد کیک را پس از ولرم شدن برگردونید کاغذش رو جدا کنید دوباره داخل همون قالب قرار بدین و به اندازههای دلخواه برش بزنید. کیک را پس از ولرم شدن برگردونید کاغذش رو جدا کنید دوباره داخل همون قالب قرار بدین و به اندازههای دلخواه برش بزنید سس شکلاتی : شیر ۲ پیمانه پر( ۴۵۰ گرم) شکر ۱/۴ پیمانه سرپر (۶۰گرم) پودر کاکائو ق س سرصاف( ۱۵ گرم) شکلات تخته ای شیرین ۱۰۰ گرم اگر کیک تلخ دوست دارین میتونید شکلات تلخ بریزید کره یا روغن مایع ۵۰ گرم شکر و پودر کاکائو را باهم مخلوط کنید این کار باعث میشه که موقع اضافه کردن به شیر پودر کاکائو گوله نشه به شیر اضافه و مخلوط کنیدروی حرارت ملایم قرار بدین مدام هم بزنید تا شیر کمی غلیظ بشه سپس شکلات تخته ای را اضافه کنید هم بزنید تا سس به غلظت مناسب برسه (نه سفت نه شل وابكى ) در نهایت کره را اضافه کرده و پس از یکدست شدن شعله را خاموش کنید کنار بزارید تا سس از دما بیفته سپس روی کیک بریزید. ✅ خیلی نذارید سس غلیظ بشه وگرنه به خورد کیک نمیره ✅ هر چه بیشتر تو یخچال باشه خوشمزه تر میشه ولی حداقل ۵ ساعت باشه. @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽 @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
نکات کپشن بسیار مهمه،حتما بخونش👇♥️ خداییش هر کی از این کلوچه خورد فکرکرد از بیرون خریدم و کارخونه ایه😋 میدونید من رسپی بد بهتون نمیدما، پس حتما درستش کن و عکسشم برام بفرست دلبرم😍😘 منبع پیج @golnoush_food @golnoush_food مواد لازم خمیر ؛ تخم مرغ ۲ عدد وانیل کمی اسانس موز دو قطره پودر قند ۹۰ گرم روغن مایع ۵۵ گرم آرد ۲۲۵ گرم بیکینگ پودر یک و نیم قاشق مرباخوری نشاسته ذرت ۲۵ گرم مواد لازم کرم شیری؛ آب ۱۵۰ گرم شکر ۷۵ گرم آرد ۳۵ گرم مواد لازم خمیر گردویی : کرم شیری ۱۵۰ گرم پودر گردو ۴۵ گرم شکر ۳۰ گرم آرد ۲۵ گرم پودر دارچین یک قاشق غذاخوری سرخالی جوز هندی رنده شده به مقدار کم( من نزدم) روغن مایع ۱۷ گرم ✅ خمیر کلوچه چسبنده اس کاملا طبیعیه ؛یکساعت داخل یخچال یا نیم ساعت داخل فریزر بره خوب میشه. ✅ برای کرم شیری ؛ آب و شکر رو روی حرارت بذارین تا شکر حل شه ،اصلا نجوشه فقط شکر حل شه بعد آرد رو اصافه و مرتب هم بزنید ،سریع میبنده به غلظت فیلم که رسید بردارید و بریزید داخل کاسه ،یه پلاستیک هم روش بکشید تا خنک شه. ✅ مواد میانی هم چسبنده است ،هر دفعه کمی آرد به دستتون بزنید و بعد گلوله کنید. ✅ خمیر گلوله ۳۰ گرم و مواد میانی ۱۵ گرم گرفتم. ✅ خمیر کلوچه نباید هوا بخوره ،روی گلوله ها رو حتما بپوشونید. ✅ خمیر رو خیلی نازک نکنید که مواد میانی بزنه بیرون. ✅ داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۰ درجه به مدت ۱۵ دقیقه(فر برقی المنت پایین و فن) ✅ به محض اینکه از فر در آوردید روش پارچه بندازید حتماااا؛ تا کاملا خنک بشه. ✅ داخل ظرف دربسته تو یخچال تا ۲ هفته و داخل فریزر تا ۲ ماه میتونید نگهداری کنید. @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽 @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽