برای اون خانم ک نوشته بودند مصرف گوشت و برنجشون بالاست چند تا غذا پیشنهاد دارم. که نه سخت هستن و از قدیم تو غذای مامانها بودن:آش رشته،کوکو سبزی،کشک بادمجان،یتیمچه،میرزا قاسمی،انواع کوکوها با کدو سبز و لوبیا سبز و سیب زمینی،دوغ جوش،عدسی،سوپ جو، استنبلی،خوراک
لوبیا،شیربرنج و فرنی،👌
اینا هیچکدوم گوشت نداره. و منم خودم برای جلو گیری از اضافه وزن فقط هفته ای دوبار برنج درست میکنم.
#پاسخ
╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━
@menoslami آشپزی و نکات اسلامی
@T_ASHPAZE
سلام وقت به خیر
در مورد اون خانومی که دستور طبخ قرمه سبزی گذاشته بودن میخواستم بگم که درسته وقتی سبزی رو خیلی سرخ کنی تا سیاه بشه خورشت خوب میشه
ولی دیگه هیچ خاصیت غذایی نداره
من سبزی رو در حد 10 دقیقه یه تفت ملایم میدم ولی از صبح زود میزارم تا آروم جا بیفته.سیاه نمیشه ولی خیلی خوب و جا افتاده میشه👌
به همه عزیزان توصیه میکنم سالم بودن غذا رو فدای خوشمزگی نکنند .😊😊
#پاسخ
╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━
@menoslami آشپزی و نکات اسلامی
@T_ASHPAZE
سلام
ببخشید منم کلی دنبه تو فریزر دارم خواستم روغنشو بگیرم ولی چطور باشه که بو نده خیلی؟
چیزی لازمه اضافش کنیم؟
#سوال
╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━
@menoslami آشپزی و نکات اسلامی
@T_ASHPAZE
سلام خدا قوت میخواستم بپرسم چکار کنم کیکم پف کنه هم تخم مرغش رو خوب هم زدم هم پکینگ پودر زدم نمیدونم چرا خمیر میشه وسطش
#سوال
╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━
@menoslami آشپزی و نکات اسلامی
@T_ASHPAZE
طرز تهیه روغن دنبه بدون بو:
مواد لازم:
روغن دنبه 4 کیلو
ماست دو لیوان
سرکه یه لیوان
پیاز دو عدد
سیب 4 عدد
هل 14 عدد
دستور تهیه:
دنبه ها رو چرخ کنین و ماست ها و سرکه رو (به دلخواه) بهش اضافه کنین و با یه پیاز چهار قاچ و سیب های رنده شده و هل مخلوط کنین.
این مواد رو بجوشونین تا کامل ذوب بشه و موادِ محلولِ اون تبخیر بشه و کمی آبش بپزه . بعد بقیه رو صاف کنین و روغنِ سفید، شفاف، خوش عطر و بی بوی حیوانی به دست بیارین.
نکته: بهتره واسه جلوگیری از سوختن، روغن رو همون طور که داره ذوب میشه، هر از چند گاهی روغن آب شده رو از ظرف خالی کنین تا روغن سالم تری از دنبه به دست بیارین.
#پاسخ
╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━
@menoslami آشپزی و نکات اسلامی
@T_ASHPAZE
سلام ستایش خانم
ممکنه از اعضا بپرسید کسی تجربه پخت و پز در قابلمه های سنگی رو داره ؟؟
چه نکاتی رو باید رعایت کرد؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
#سوال
╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━
@menoslami آشپزی و نکات اسلامی
@T_ASHPAZE
سلامبرایاینکهروغندنبهبوندهتوشماستوگلابوپیازمیریزناندازشوچشمیبریزین
#پاسخ
╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━
@menoslami آشپزی و نکات اسلامی
@T_ASHPAZE
سلام و خدا قوت به کانال خوشمزتون.
خواستم تجربه کله پاچه پختنم رو بگم🤭
من بعد از اینکه کله پاچه رو تمیز کردم حالا یا پوستشو کامل میکنم یا اینکه با شعله بالا موهاشو میسوزونم . بعد میزارم چند ساعت تو اب سرد بمونه تا خوناش و سیاهی پوستش بیاد بیرون بعد حسابی میشورمش. میزارم تو قابلمه و روشو کامل اب میریزم طوری که اب بالای کله پاچه وایسته. میزارم میجوشه وقتی که جوش میاد کف های سیاهی رو اب جمع میشه. بعد ۶_۷دیقه جوشیدن اب رو خالی میکنم میره و کله رو دوباره مثل قبل تو قابلمه میجوشونم این کار باید حداقل ۲بار انجام بشه تا این کف ها خارج بشه.
دفعه اخر کله پاچه رو از اب جوش خارج کردم میشورم و دوباره میزارم تو قابلمه و اب میریزم که بجوشه. وقتی جوش اومد زیرشو کم میکنم ی پیاز گنده رو پوست میگیرم میشورم و کامل میندازم توی قابلمه و خوردش نمیکنم.
صب موقع نماز، نمک ، زرد چوبه ، فلفل سیاه و دارچین بهش اضافه میکنم تا وقت صبحونه خوردن بازم با شعله کم میزارم قُل بزنه.
نکته خیلی مهم اینکه نزارین ابش زیاد باشه یعنی قبل از اینکه بخوایم چاشنیاشو اضافه کنیم باید ببینیم ابش مناسبه یا نه اگه زیاد از مقدار دلخواهمون بود شعله رو بالا کنیم تا ابش جمع شه بعد چاشنی بریزیم و با شعله کم بزاریم تا مواد به خوردش بره و ابش لذیذ بشه.
کلا برای مصرف گوشت و مرغ مرحله کف زدایی رو داشته باشین و ی مرحله براشون کافیه که ی بار بجوشونید و کف که جمع شد خالیشون کنید وابکشی کنید هم بوی زهمش میره هم خوشمزه تر میشه
#پاسخ
╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━
@menoslami آشپزی و نکات اسلامی
@T_ASHPAZE
سلام برای خانمی ک درمورد دنبه پرسیده بودن
چجوری روغنشو بگیرن
با یه لیوان شیر،چنتا تیکه سیب و به و چنتا دونه هل بندازن
بوش خیلی کم میشه
و هنگام استفاده تو غذاها هم با روغن زیتون یا ارده کنجد استفاده کنن که ماسیده نشه🌹
#پاسخ
╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━
@menoslami آشپزی و نکات اسلامی
@T_ASHPAZE
🔴 اگه امکان داره نحوهی از بین بردن #بوی_دنبه و افزایش لطافت آن را در کانال بزارید.
🔹 دو کیلو #دنبه را با یک کیلو #کوهان_شتر چرخ کرده، سپس یک لیوان #ماست، یک لیوان #سرکه، یک لیوان #گلاب، یک عدد #پیاز بزرگ، ۲۰ عدد #هل ساییده شده، یک لیوان آب #هویج به آن اضافه کرده و روی حرارت قرار میدهیم تا ذوب شده و همهی مایعاتی که به آن اضافه کردیم تبخیر شود، سپس آن را صاف کرده، درون ظرفی دیگر ریخته و از آن استفاده میکنیم.
@www_irismed_ir
#پاسخ
╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━
@menoslami آشپزی و نکات اسلامی
@T_ASHPAZE
سلام.در جواب خانمی که گفته بودند دنبه زیاد دارند،ما هر موقع کباب یا جوجه درست میکنیم دمبه به سیخ میزنیم وروی کبابها وگوجه ها میزاریم وطمع خیلی خوبی میده.
برای اب کردن هم من وقتی دمبه را چرخ میکنم به،چوب دارچین وهل میریزم ووقتی اب شد صافش میکنم ،به اندازه چند روز یه مقدار توی یخچال میزارم وبقیه را توی فریزر.
#سوال
╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━
@menoslami آشپزی و نکات اسلامی
@T_ASHPAZE
میشه طرز تهیه شیرینی زبان در توستر بزارید❤️🙏🏻
#سوال
╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━
@menoslami آشپزی و نکات اسلامی
@T_ASHPAZE
سلام ممنون بابت کانال خوبتون در جواب خانومی که گفتن کیکشون خمیر میشه باید بگم تخم مرغ هایی که تو کیکتون استفاده میکنید باید به دمای محیط رسیده باشه و بعد از در اوردن از یخچال نباید ازشون استفاده کنی و یه نکته دیگه اینکه آردتو حتما سه بار با بکینگ پودر الک کن بعد با مواد مخلوط کن و زمانی که با همزن (برقی_دستی)مخلوط میکنی به یک سمت هم بزنی و اینکه ببین بکینگ پودرت خراب یا کهنه نباشه و همچنین در حین پخت کیک نباید در فر رو باز کرد(حداقل تا نیم ساعت ۴۵دقیقه) و وقتی پخت هم بزار تو فر خاموش ۵دقیقه بمونه بعد از قالب در بیارید☺
#پاسخ
╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━
@menoslami آشپزی و نکات اسلامی
@T_ASHPAZE
سلام و وقت بخیر
اون خانمی که گفتن اگه سبزی رو زیاد تفت بدیم خاصیتش از بین میره
منم شنیده بودم ولی چند روز قبل تو یه گروه آشپزی نوشته بود دروغه
و نوشته بود برای سیاه شدن قرمه سبزی نصف قاشق رب انار بهش اضافه کنید
#پاسخ
╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━
@menoslami آشپزی و نکات اسلامی
@T_ASHPAZE
سلام
کمککککک 🙁
خانوما من امشب میخوام ته چین درست کنم و اینکع میخوام بال و بازو بچینم تهش....کسی فوت فن مهمی دارع کع ته چیناش خیلی خوشمزه بشع؟
خیلی برام مهمه خوشمزه بشهههه 😢😢
#سوال
╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━
@menoslami آشپزی و نکات اسلامی
@T_ASHPAZE
سلآم
برای ته چبن سینه مرغ ریش ریش کن با موادش قاطی کن خیلی خوبه
گوشت همه جاش میره
#ته_چین
#پاسخ
╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━
@menoslami آشپزی و نکات اسلامی
@T_ASHPAZE
سلام
من به عنوان ادویه ته چین از هل چوب دارچین و گل رو آسیاب میکنم میزنم بهش...بینش هم پیاز حسابی سرخ شده با کشمش و مرغ میزنم
#ته_چین
#پاسخ
╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━
@menoslami آشپزی و نکات اسلامی
@T_ASHPAZE
خانومی سلام
عزیزم که میخوای ته چین بپزی حتما زعفرون حسابی بریز ،،،خالی روغن نریز حتما کره بریز توی زرده یکم گلاب و دارچین و فلفل سیاه بزن عطرش بهشتی میشه
#ته_چین
#پاسخ
╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━
@menoslami آشپزی و نکات اسلامی
@T_ASHPAZE
سلام در جواب دوستی که ترفندهای ته چینو میخواستند
فقط زرده تخم مرغ بزن سفیدشو نزن
ماست چکیده باشه بهتره
زعفرون زیاد بریز خوبم هم بزن مواد یکدست بشه
یکم روغن و یکم کره به مواد اضافه کن
برنج رو یکم زنده بردار له نشه بعدش
من یکم بیشتر از حد معمول نمک میزنم به موادش خوش نمک دوست دارم
#ته_چین
#پاسخ
╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━
@menoslami آشپزی و نکات اسلامی
@T_ASHPAZE
سلام موارد مهمو میگم بهت عزیزم برا ته چین👇
از ماست چکیده استفاده کن
نزار برنجت وابشه براته چین
زعفرون زیاد دم کن بریز
تو یه ظرف نچسب بریز که راحت برگرده
یا از کاغد روغنی استفاده کن
#ته_چین
#پاسخ
╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━
@menoslami آشپزی و نکات اسلامی
@T_ASHPAZE
سلامم
نکته مهم در پختن ته چین اول ظرفش هست
که اگه تفلون و نچسب باشه بهتره
اگه تفلون نبود قشنگ داغ بشه که نچسبه
ته چینی که قالبی در نیاد و بهم بریزه همون دمی هست🤦♀😁
دوم بعد اینکه موادو ریختید یه فشاری بدید موادو تا منسجم بشن و فضای خالی ها پر بشه حین برگردوندن از هم نپاشه
سوم برگردوندن ته چینه که اول اطراف ظرف رو جدا میکنیم که چسبیده نباشن به ظرف
موفق باشی عزیزم
#ته_چین
#پاسخ
╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━
@menoslami آشپزی و نکات اسلامی
@T_ASHPAZE
سلام.خانمی که در مورد ته چین ته قابلمه پرسیدند،برای این کار من از رون وسینه استفاده میکنم
پیاز،سیر یه مقدار تفت میدم فلفل دلمه میریزم وبعد مرغا را میچینم وزردچوبه وفلفل سیاه میزنم ومیزارم بپزد یه ساعت که پخت یه مقدار ابلیمو میریزم وموقعی که کامل پخت وابش تموم شده برنجا ابکش میکنم مقداری روغن وزعفران اب کرده میریزم ته قابلمه وبرنجا روش میریزم ودوباره زعفرون میریزم ومیزارم دم بکشه.
خیلی خوشمزه میشه فقط حواستون باشه اول خیلی شعله زیاد نباشه که گوشتا بسوزه
راستی با ابلیمو یه کم نمک هم بزنید
#ته_چین
#پاسخ
╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━
@menoslami آشپزی و نکات اسلامی
@T_ASHPAZE
سلام خانوما
حالا که بحث ته چینه میگین چند نوع ته چین داریم ؟کدوم مجلسیه 🤔
کدوم خوشمزه تره😋🤦♀
#سوال
╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━
@menoslami آشپزی و نکات اسلامی
@T_ASHPAZE
سلام
من یه تجربه دارم تو این وضعیت اقتصادی خواستم با شما در میون بذارم دوست داشتید استفاده کنین
من یه روز مهمون سرزده داشتم گوشت تو خونه نبود پولم دستم زیاد نبود
فک کردم خدایا چی بذارم چی نذارم
فکری به سرم زد رفتم سنگدون مرغ خریدم🙈 اوردم چرخ کردم
شد گوشت چرخ کرده قلابی🤦♀😁
با هاش قورمه سبزی پختم با گوشت قلقلی فراوون😜
آقا باورتون میشه هیچکی حتی شوهرم که خیلی زبله نفهمید😂چقدم تشکر کردن
لو ندادم یه بارم باهاش ماکارونی پختم😃
دیگه عذاب وجدان داشتم به شوهری لو دادم که کدبانوی خونه ت اونروز جلو مهمونا با این ترفند آبرو داری کرده😁
اول شوکه شد بعدم تشکر کرد تو این موقعیت هواشو دارم 😊
خلاصه که گاهی میشه با گوشت چرخ کرده قلابی غذا پخت هیچ طوری هم نمیشه😋
خانومای گل نظری اگه دارید بفرمایین درباره این ترفند من ممنون میشم😘😘😘
#گوشت_چرخ_کرده_فلابی
#پاسخ
╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━
@menoslami آشپزی و نکات اسلامی
@T_ASHPAZE
سلام میخواستم خانوما کمکم کنند ،
توستر چه مارکی بهتره؟ ایرانی یا خارجی؟
همزن و چهار کاره چطور؟
#سوال
╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━
@menoslami آشپزی و نکات اسلامی
@T_ASHPAZE