سلام خانمی در مورد سوپ جو پرسیده بودند.
من سوپ جو رو تو زودپز میپزم موادش برای حدود 6تا7نفر میشه یه لیوان جو، یه مشت کوچک عدس یا ماش،یه مشت کوچک لپه یا نخود،اندازه دو تا سه قاشق غذاخوری سبزی خرد شده، به دلخواه گوشت، پیاز رنده شده، هویج، دو تا سه قاشق غذاخوری چربی (روغن زیتون یاروغن کنجد یا روغن گاوی و گوسفندی یا دنبه فرقی نمیکنه) یه کم زردچوبه و فلفل سیاه و نمک، لیمو عمانی هم میریزم داخل دیگ تفتم نمیدم آب میریزم در حدی که مواد ته نگیره موقع پخت بعد جوش اومدنشعله رو کم کم میکنم یه ساعت بعد آماده است. راحت و خوشمزه. فقط آب بریزید که ته نگیره فوقش اگه وقتی در دیگ رو برداشتین دیدین آبش زیاده یه کم با در باز بزارین بجوشه به دلخواه که رسید خاموش کنید سرو کنید.
من گاهی به جای جو بلغور گندم میریزم که اونم فوقالعاده میشه👌
#پاسخ
╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━
@menoslami آشپزی و نکات اسلامی
@T_ASHPAZE
سلام خانومی که باغ دارن برای سرکه پرسیدن
بله عزیزم از همه میوه ها میشه سرکه درست کرد
#پاسخ
╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━
@menoslami آشپزی و نکات اسلامی
@T_ASHPAZE
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ماست خونگی
پارت اول
دستور بالا👆
🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃
╰━━═━━⊰❀👨🍳👩🍳❀⊱━━═━**
💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥
بانو هر کار میخواهی انجام بدی نیت معنوی کن
اشپزی👈نیت نذری
آرایش👈جهادم هست
بارداری👈تربیت سرباز حامی دین
ازدواج👈زمینه سازی برای ظهور
╰━━═━━⊰❀👨🍳👩🍳❀⊱━━═━
@menoeslami آشپزی اسلامی
@T_ASHPAZE سوال آشپزی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ماست خونگی
پارت دوم
🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃
╰━━═━━⊰❀👨🍳👩🍳❀⊱━━═━**
💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥
بانو هر کار میخواهی انجام بدی نیت معنوی کن
اشپزی👈نیت نذری
آرایش👈جهادم هست
بارداری👈تربیت سرباز حامی دین
ازدواج👈زمینه سازی برای ظهور
╰━━═━━⊰❀👨🍳👩🍳❀⊱━━═━
@menoeslami آشپزی اسلامی
@T_ASHPAZE سوال آشپزی
سلااااام سلااااام چطور مطورین قشنگای من ؟
حالتون عالیه؟
کیفا کوکه؟
همه چی رو به راهه؟
آمادهاین بریم واسه یه آموزش خفن؟🤩
تا حالا ماست با بخار آب درست کردی😳😍
نه؟
خب اینکه کاری نداره الان سارا بهت یاد میده چنان ماستی درست کنی که کل فامیل تو کفش بمونن😌🤤😋
بریم که با هم دستورشو ببینیم:
مواد لازم
۱ لیتر شیر
برای هر لیترشیر ۱ ق غ شکر
۲ ق غ ماست مورد علاقه
طرز تهیه
به شیرتون شکر رو اضاف کنین هم بزنین و روی حرارت کم بزارین و ۱۰ دقیقه زمان بدین تا کاملا گرم بشه و به نقطه جوش برسه ولی نجوشه(یک کفگیر چوبی روی قابلمه قراربدین تا نجوشه)
بزارین به دمای محیط برسه و بعد کره ی روشو جمع کنین و بردارین.
از ماستی که میخواین بردارین با ۴ ق غ از شیرتون مخلوط کنین وبه شیر اضافش کنین،هم بزنین و توی ظرفی که میخواین بریزین
ظرفاتون رو توی یک قابلمه قرار بدین تا نصفشون آب گرم(جوشیده نباشه)بریزین و روش یک حوله یا دم کنی بزارین و ۸ ساعت زمان بدین.
نوش جانتون🤗
🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃
╰━━═━━⊰❀👨🍳👩🍳❀⊱━━═━**
💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥
بانو هر کار میخواهی انجام بدی نیت معنوی کن
اشپزی👈نیت نذری
آرایش👈جهادم هست
بارداری👈تربیت سرباز حامی دین
ازدواج👈زمینه سازی برای ظهور
╰━━═━━⊰❀👨🍳👩🍳❀⊱━━═━
@menoeslami آشپزی اسلامی
@T_ASHPAZE سوال آشپزی
سلام
خانوما ذرت مکزیکی تو خونه چطور درست کنیم مثل بیرون بشه؟
نکات مهمشو میگید لطفا من بلد نیستم😢
ذرتشو کنسروی بگیرم خوبه یا بلال بگیرم دون کنم ؟.
فوت و فن ذرتش هم بگید چطور ذرتی بهتره ؟
#سوال
╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━
@menoslami آشپزی و نکات اسلامی
@T_ASHPAZE
شنیدم دو نوع ذرت داریم
ابدار و دونه ای
برای ذرت مکزیکی دونه ای باید باشه
برای دون کردن ذرت میشه ذرت خامو ردیف اولو با یک وسیله دراورد بقییه ش دیگه با دست راحت دون میشه
#پاسخ
╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━
@menoslami آشپزی و نکات اسلامی
@T_ASHPAZE
ایده آشپزی ترفند
رب گوجه فرنگی را تقسیم بندی کرده و فریز کنید.
درست مانند ترفند قبلی، رب گوجه فرنگی نیز قابل تقسیم بندی به اندازه های مورد نیاز برای پخت است. رب را درون یک کیسه فریزر پلاستیکی قرار داده و قبل از انجماد تقسیم بندی کنید. وقتی به رب گوجه فرنگی احتیاج دارید، کافی است تعداد مورد نیاز خود را بیرون بیاورید.
#پاسخ
╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━
@menoslami آشپزی و نکات اسلامی
@T_ASHPAZE
هدایت شده از شادی و نکات مومنانه
14.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💠رنگ هایی که بانوی نقاش را در مرگ موقت متحیر کرد
▪️این قسمت: بوسه عفو
▫️تجربهگر : خانم بهاره حسینی
💢لینک فیلم کامل در تلوبیون:
https://www.telewebion.com/episode/2561401
┄┅┅❅🔻◽️🔻🔵🔻◽️🔻❅┅┅┄
@khandehpak
سلام خوبی ممنون ازکانالتون! خانمی که میگفت دوس داره کره دوغی رونگهداره! کره دوغی رو باید گلوله گلوله کنه گلوله هااندازه ی یه تخم مرغ باشه بعدبریزه تویه مشمع بعدمشمع رو تا نیمه دوغ غلیظ بریزه گلوله هارو داخل مشمع بافاصله بذاره هوای مشمع رودربیاره هروقت دوست داره یدونشو بشکنه بذاره توکاسه دوقش ذوب شه بیاره سرسفره! بعداون خانمی که میگفت عسل یامرباش شکرک میبنده! عسل اصل شکرک نمیبنده توش شکرریختن که شکرک میبنده اما اگه احیانا همچین عسلی گیرمون افتاد نمیتونیم بندازیم بره، عسلو رو کتری درحال جوش بذارید ذوب که شد یه قاشق آبلیموی طبیعی توش بریزید هم بزنید بعد دوقاشق مرباخوری آبجوش هم بریزید هم بزنید درشو ببندید بیرون یخچال نگهداری کنید! عسل طبیعی اگه درون یخچال باشه اشکالی نداره فوقش کمی سفت میشه اما عسل شکر دار رو اگه درون یخچال نگهداری کنید شکرک میبنده!مربا هم همینطور میخایید شکرک نبنده وقتی درست میکنید قبل از اضافه کردن گلاب یه قاشق آبلیمو یا کمی جوهر لیمو اضافه کنید هم بزنید بجوشه وقتی قوام پیدا کرد گلابشو اضافه کنید هم بزنید سریع خاموش کنید عطر گلاب حفظ بشه! ببیخشید اگه طولانی شد😘❤️
#پاسخ
╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━
@menoslami آشپزی و نکات اسلامی
@T_ASHPAZE
سلام
برای کره محلی پرسیده بودن
خواستم بگم ما همیشه کره محلی میگیریم و تو فریزر نگهداری میکنیم و هم تو برنج میزنم هم برای صبحانه و هم مصارف دیگه
یه راهکار خوب اینکه کره رو بزارید تو دمای محیط تا یکم شل بشه و بعد تخت کنید و بزارید فریزر
هم جای کمتر میگیره و هم برای برش راحت تره👌
#پاسخ
╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━
@menoslami آشپزی و نکات اسلامی
@T_ASHPAZE