eitaa logo
ایده و ترفند آشپزی
9.6هزار دنبال‌کننده
2.6هزار عکس
3.4هزار ویدیو
8 فایل
در صورت رضایت فاتحه برای #مادر_بنده و همه اموات مومنین بفرستید لطفا @Yaasnabi   @BaSELEBRTY @zendegiitv4 @menoeslami @jazabbb @shiriniyeh @mazehaa @cakekhaneh @farzandbano @T_ASHPAZE @didanii @sotikodak تبلیغات @momenaneHhh
مشاهده در ایتا
دانلود
تا حالا به یه خاص فکرکردی😍 تواین کانال انواع, های سنگی دستساز هست👌 میتونی ، هدیه بدی https://eitaa.com/joinchat/2829189387Cf79591751d
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
كيك بدون شكر و روغن با اين بافته خوب فقط اين كيك خرماست كه فقط ٢ قاشق روغن كنجد داره و خيلى ام خوشمزه اس اگه اين روزا رژيمى حتما امتحانش كن آرد(آرد جودوسر و يا آرد بادام هم ميتونين استفاده كنين )١/٢ پيمانه يا ١٢٥ گرم تخم مرغ ٢عدد خرما ١٥-٢٠ عدد شير گرم ٣/٤ پيمانه يا ا ليوان روغن كنجد (يا زيتون بدون بو) ٢ق غ وانيل ١ بسته دكتر اتكر يا ١/٤ ق چ وانيل ايرانى بكينگ پودر ١/٢ بسته دكتر اتكر يا ١ق م پودر هل ١ق چ پودر دارچين ١ق م گردو به دلخواه ⬅️دماى فر گازى ١٨٠ دقيقه مدت زمان ٤٠ دقيقه ⬅️فر برقى و سولاردم ١٦٠_١٧٠ توستر ١٥٠ ❌همه ى مراحل تو ويديو هست سوالى داشتين بپرسين با جون و دل جواب ميدم ❌ تخم مرغارو با همزن خوب بزنين تا كرمى و كشدار بشه ❌براى آرد ميتونين جو دوسر رو تو خونه پودر كنين كه كاملاً رژيمى باشه ❌ اگه روغن كنجد يا زيتون نداشتين ميتونين از روغن مايع استفاده كنين ❌بجاى شير ميتونين از اب گرم هم استفاده كنين اما با شير خوشمزه تر ميشه ❌ ميتونين پودر زنجبيل و جوز هندى هم همراه دارچين و هل اضافه كنين اعضای کانال: اون خانوم گفتن بیخیال بچه ها هستند تو ماه مبارک من اتفاقا چون خودم خیلی گرسنه میشم وقتی روزه م بنابراین حال گرسنگان خونه رو خیلی درک میکنم از حد طبیعی هم بیشتر بهشون میخورونم که جیغشون درمیاد😁 اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇 ‍‌‌https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
✅راز خوشمزگی عدسپلو✅ ✅مودلازم برای پنج نفر: 💕برنج سه پیمانه 💕عدس 1پیمانه و نیم پیمانه 💕پیاز بزرگ یک عدد 💕پیاز خلالی یک عدد بزرگ 💕گوشت چرخ کرده دویست گرم 💕سویای خیس شده یک پیاله 💕کشمش پلویی صدگرم 💕خرما برای هر نفر دو عدد 💕ادویه ها نمک و فلفل و زردچوبه و دارچین و درصورت تمایل کمی زیره سیاه و مغزهل 💕زعفران و کره به میزان لازم 💕کنجد و سیب زمینی برا ته دیگ ✅موادلازم عدس پلوی نذری(50نفر):⬇️⬇️ 💕برنج هشت کیلو 💕گوشت دو کیلو 💕سویانیم کیلو 💕پیاز دو و نیم کیلو 💕رب گوجه در صورت تمایل نیم کیلو 💕روغن یک کیلو 💕کشمش دو کیلو 💕زعفران به میزان لازم ✅نکات:⬇️⬇️ 💕طرزتهیه تو کلیپ کاملا مشخصه فقط حتما عدس و بدون درب بپزید که له نشه و اگه از عدس درشت استفاده میکنید یه جوش که زد برداریدو اصلا نذاریدکامل بپزه. 💕اگه از برنج هندی استفاده میکنید برا خوش عطرشدنش میتونید با هل و دارچین خیسش بدید 💕حواستون باشه عدستون زیاد خیس نخوره چون پوستش موقع پخت درمیاد 💕استفاده از سویا به همراه گوشت میتونه حجم گوشت و زیادتر کنه و بصرفه تر شه و طعمش هم اصلا مشخص نمیشه. توصیه استاد فاطمی نیا : مطلبی میخوام بگم که سر و رازی در اون هست...امشب اول به خاطر این مطلب منو دعا کنید..بعد امشب یک بار سوره واقعه و یک بار سوره توحید و ۷ بار ذکر یا الله را بگید و هر چی خواستید از خدا بخواهید ،حواستون باشه شب قدر تکرار نمیشه سرتون کلاه نره ها اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇 ‍‌‌https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
سلام بانو خداقوت💐 در جواب دوستی که گفتن برنج دمی وصافی شون کته میشه... منم از برنج ایرانی استفاده میکنم وبرای خودمون بخاطر اینکه قیمتش مناسبتره از برنج نیم دانه استفاده میکنم وهمیشه دمی میپزم وکاملا دون دون وکاملا هم نرم وخوشمزه اول اینکه برنج رو یه مقدار بزارن خیس بخوره وآبش رو بریزن دور تا لعاب برنجشون کم بشه بعدم همون یه بند انگشت روی برنج آب داشته باشه ونمک وروغن هم بزنن و زیر قابلمه رو از اول زیاد کنن نه خیلی 😅 یعنی زمانی که آب برنج جوش اومد کم نکنن ودر ظرف رو هم باید باز باشه وبا همون حرارت متوسط باید بپزه تا آب برنج خشک بشه بعدم همه رو (مثل صافی)روی هم وسط قابلمه جمع کنن ودمکنی بزارن مطمئناً دون میشه واگه بعد از دم کشیدن دیدن نرمی برنجشون کمه یکم آب دم از کنار قابلمه بدن یا یزره گلاب ولی روی برنجشون نه از گوشه روی دیواره قابلمه با این روش ۹تا پیمانه رو هم دمی پختم وعالی شده👌 من با آب برنج خیس خورده موهای خودم ودخترم رو میشورم😍 خیلی پر خاصیته👌 اینطوری یه تیر ودو نشون میشه👍 ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ اون عزیزی هم که برای چرخ کرده مرغ پرسیدن گوشت مرغ معمولا خودش رو جمع میکنه من از چرخ کرده بوقلمون استفاده کردم واصلا گوشت قلقلی ها باز نمیشه واز قلقلی گوشت گوسفندی سفت تر میشه @T_ASHPAZE
سلام ستایش خانم در جواب خانومی که راجع به ماکارونی پرسیده بودن ممکنه مارک ماکارونی عوض شده باشه و مارک به مارک کمی فرق داره من خونه خودمون ماکارونی میزارم خوب میشه یه بار خونه مادر شوهرم گذاشتم شفته شد دیگه سمتش نرفتم ولی چند بار دیگه که حالا خود مادر شوهرم یا جاری و ... هم گذاشتن شفته شد درصورتی که مارک همون بود و همه هم میگفتن برا خودمون میزاریم خوب میشه😳😳😳 هیچی دیگه نشستیم فکر کردیم گفتیم چرا اینطوریه🤔🤔🤔 یه این نتیجه رسیدیم خونه خودمون چون نفرات کمه ماکارونی رو همون موقع میشکنیم و تو آب جوش میریزیم ولی اونجا چون نفرات بیشتره تا بخوایم همه ماکارونی هارو بشکنیم و بریزیم قبلیا خمیر میشه 😂😂 البته اینو پدر شوهرم فهمید😁😁 @T_ASHPAZE
سلام ماکارونی های الان که عزیزم دیر شفته میشه کلی باید روی سرش بمونی تا جا بیفته☺️ شما از مارک های معروف استفاده کنی شفته نمیشه حالا اگ بازم مشگل داری کمی روغن و زردچوبه تو ابش بزن تا بهم نچسبه @T_ASHPAZE
داغ زدن بامیه خیلی مهمه از ده دقیقه تا بیست دقیقه باید داغ بزنید اگربامیه ها بعد از سرخ شدن بلافاصله درشهد ریخته شود مقدار زیادی شهد به خودش جذب می کنه و بامیه شهد دار میشه اگه بعد از سرخ شدن بامیه ها ..بذارید کاملا سرد بشه بعد داخل شهد بندازید میشه اصطلاحا بامیه خشک میگن چون فقط سطحش به شهد اغشته میشه و به علت هوا کشیدن بامیه شهد به داخل نفوذ نمی کنه ارد بامیه قویتر بشه آب بیشتری میخواد آب کمتری بریزین در اینصورت چون گفتیم داغ زدن ۱۰ دقیقه در غیر اینصورت بخوایین کمتر بدین کال هست مشکل دار میشه همون تایم داغ بزنین خمیرتون سفت شده و ..... آرد مشتری همهههه لوازم قنادیا دارن بهترین برند هس ارد سنگک سفت میکنه ارد لواش خمیر میکنه ارد ۳ صفر پوک میکنه تردیش کمه ⛔⛔ بار اول برای سرخ کردن بامیه روغن سرده برای دفعات بعد چیکار کنیم؟؟ چی باعث میشه بعد سرد شدن بامیه نرم بشه ؟ نشانه به اندازه داغ زدن خمیرش چیه؟ بیشتر داغ بخوره بده؟ شربت بامیه سرد بشه فقط تو نفوذ داخلش اثر داره؟ ممکنه تخم مرغ کم باشه برای این مواد و تو قیف سخت پایین بیاد؟؟ بیشتر داغ بخوره احتمال اینکه ترک بخوره موقع سرخ کردن زیاده. و هم اینکه موقع سرخ کردن پرز پرز میشه بامیه زیاد توی شربت بمونه نرم میشه ۵ الی ۷ دقیقه سلام استاد میشه خمیر بامیه و زولبیا رو تویخچال نگه داریم و هروقت خواستیم یکم ازش سرخ کنیم و دوباره تویخچال نگه داریم?🔴🔴🔴 بله به شرطی که مستقیم روی مواد بامیه رو بپوشونین نه روی کاسه والی خشک میشه بیشتر از یک روز یعنی ۲۴ ساعت نگه ندارین ترشیده میشه کفگیری که توی روغن هست به هیچ عنوان داخل شربت نزنید سعی کنید از دو کفکیر استفاده کنید عمر روغن بیشتر میشه(جلوگیری از کف کردن روغن حین سرخ کردن ترکیدن بامیه یعنی اینکه تخم مرغ زیاده باید کم کنید خمیر شدن داخل بامیه یعنی اینکه یا شربت خیلی داغه یا شعله گاز کمه سفتی بامیه یعنی اینکه شربت سرده شهد نکشیده و نرم نشده کج شدن بامیه موقع قیف زدن یعنی اینکه خمیر سفته و باید با تخم مرغ شل بشه این نشان دهنده این است که شربت بامیه خیلی جوشیده و آب شربت خیلی کم شده است. همیشه دقت کنید که بعد از اینکه گلوکز را اضافه کردید و گلوکز باز شد، شعله را خاموش کنید. اگر بعد از جوش آمدن شربت و حل شدن شکر شربت خیلی روی گاز بماند، آبش کم شده و شکرک میزند. دلیل دیگر 👈هم زدن آب و شکر هست زمانی که شهد رو آماده میکنید پس موقع آماده کردن شهد تا حل شدن خودبخود شکر به هیچ عنوان آب و شکر را مخلوط نکنید🔴 کسانی که با گرفتن روزه دچار معده درد می شوند وقت کافی برای میل سحری در نظر بگیرند تا غذا را به طور کامل بجوند و وقت بیشتری برای جویدن غذا بگذارند... هرچه جویدن بهتر باشد معده سالم تر می ماند و نیز میتوانند موقع افطار یک لیوان جوشانده ی نعناع با نبات نیشکری یا عسل میل کنند @T_ASHPAZE اینم لینک کانالی که خانوما همه باید بیان👇 http://eitaa.com/joinchat/192544789Ca024ccbaef
مصلحات گوشت بلافاصله خوابیدن بعد از غذا سنگ دلی می آورد بنابراین بعد از میل کردن سحری نخوابید وحتی المقدور بین الطلوعین بیدار باشید. @T_ASHPAZE اینم لینک کانالی که خانوما همه باید بیان👇 http://eitaa.com/joinchat/192544789Ca024ccbaef
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✘ فکر خطرناکی که شبهای قدر، شیطان سعی می‌کنه در ما نفوذ بده، و باورش حماقت محضه ! @Ostad_shojae
درجواب خانمی که گفتن سرکم ملس بشه اینکه توش نبات بریزن باسرکه وردا سرکه سفیدخیلی ترش ترمیشه به نظرم لوازم برقی هم که مشخصه غذاسازوآبمیوه گیرفیلبپس وبوش ومولینکس و...بستگی به بودجشون داره به نظرمن هزینه زیادواسه وسایل برقی نکنن واسه جهازشون درجواب خانمی که گفتن ترشیم ملس بشه اینکه توش نبات بریزن باسرکه وردا سرکه سفیدخیلی ترش ترمیشه به نظرم مثلاغذاسازوپلوپزوچرخ گوشت واصلانخرن گوشتکوب برقی وهمزن برقی خوبه+آبمیوه گیرسه کاره بامخلوط کن وآسیاب- آسیاب جدااگه بخادبخره مولینکس(۱۲۳) بستگی به نیازخودش داره همزن برقیو اگه کاسه داراستیل بزرگ بخره خوبه سبزی خوردکن بزرگ نخره به نظرم بازم اگه نیازش میشه بخره-خردکن شیشه ای یااستیل۴تیغه که توبازارموجوده هم خوبه به جای گوشتکوب برقی میتونه بخره که هزینه اضافی نباشه ولی آسیاب مولینکس خیلی خوبه حتمابخره اینم لینک کانالی که خانوما همه باید بیان👇 http://eitaa.com/joinchat/192544789Ca024ccbaef
سبزی که ازفیریز بیرون میاوریم برای سبزی پلو وقتی داخل برنج کنیم چه مدت باید روی گاز باشه سبزی ها حالت جمع وخیسی هست لای پلو کلا ته دیگ چند دقیقه باید بزاریم و چطوری بفهمیم دم کشیده وزمان پخت برنج باید چقدر باشه و موقع آبکشی برنج ازکجابفمیم موقع برداشت برنج هست ایا زمان خاصی داره مثل ماکارونی ۱۰دفیفه کافیه بعد ابکش کنیم اینم لینک کانالی که خانوما همه باید بیان👇 http://eitaa.com/joinchat/192544789Ca024ccbaef
سلام در جواب دوستی که با گوشت بوقلمون غذا خواستند من سه سالی میشه که غیر از گوشت آبگوشتی بقیه مصرف گوشتم فقط بوقلمون هست مثلا سینه بوقلمون رو چرخ میکنم باهاش کتلت درست میکنم،برای چند مورد مهمون که کتلت درست کردم خیلی خوششون اومده از طعم و مزه اش برای خورش هم با پیاز داغ و ادویه تفت مبدم اصلا بو‌ نداره اتفاقاً یه دفعه مهمونی داشتیم که بچه هاش به بوی گوشت حساس بودند اصلا متوجه نشدند اینم لینک کانالی که خانوما همه باید بیان👇 http://eitaa.com/joinchat/192544789Ca024ccbaef
سلام عزیزم میخواستم به دوستی که کیکشون خراب میشه چند نکته رو بگم. ۱-دستور کیکتون چه نوع کیکیه؟اسفنجی یا صبحانه؟ اگر اسفنجیه باید زرده سفیده رو جدا کنید ولی کیک صبحانه نیاز به جدا کردن نداره. ٢- ٣تا تخم مرغ رو با دوسوم پیمانه شکر و یک قاشق چایخوری وانیل انقدر بزن که کرم رنگ بشه بعد دوسوم پیمانه روغن مایع بهش اضافه کن و مخلوطش کن. ٣-در مرحله بعد آرد رو که همراه یک قاشق مرباخوری بگینگ پودر سه بار الک کردی به تناوب با یک پیمانه شیر یا آب کم کم و در سه نوبت بهش اضافه کن تا به غلظت ماست سفت برسه.فقط انقدر هم بزن که آرد مخلوط بشه. حتما باید دورانی هم بزنی وگرنه پف کیک میخوابه. یک ربع قبل از گذاشتن کیک داخل فر باید روشنش کنی تا گرم بشه روی دمای 180درجه .زمان پخت 45 دقیقه است. تا نیم ساعت اول به هیچ عنوان در فر رو باز نکن وگرنه پفش میخوابه و مغزش خمیر میمونه.بعد از 45 دقیقه با یک چنگال یا خلال دندان تست کن اگر بهش نچسبید پخته وگرنه ده دقیقه دیگه بگذار داخل فر بمونه.وقتی زمان پخت تموم شد کیک رو از فر در نیار بگذار ده دقیقه با در باز داخل فر خاموش بمونه. خانومی میگفت :جوان و نادان بودم سحر تا لنگ ظهر میخوابیدم بی توجه به بچم، بچه کوچیکم گرسنه میموند طفلک ،😔 عقلم نمیرسید من روزه م اون بیچاره که روزه نیست باید زود بلند شم صبحونه بهش بدم،کسی به من نمیگفت بچه ت روزه نیست،زود بلند شو😢 الان به مامانا همیشه گفتم صبح زود بلند شید به بچه ها صبحانه بدید مبادا بچه ها گرسنگی بکشن ،در شان یک روزه دار نیست این رفتار نادرست😊 اول سرچ بعد سوال @T_ASHPAZE اینم لینک کانالی که خانوما همه باید بیان👇 http://eitaa.com/joinchat/192544789Ca024ccbaef
نشدن کیک تو هر قالبی پارچه رو خیس کنید نم دار دور قالب فیکس کنید با سنجاق قفلی یا ته گرد دیگه موقع پخت گنبدی نمیشه امتحان کنید 😉 🍩 😍 🌸 خانومی میگفت خانوم یکی از همکاراش کیک خونگی میپخت میاورد اداره ..شوهرم مدام با اب و تاب تعریف میکرد خسته م کرد😔😏راحت طلبی رو کنار گذاشتم اونقدر پختم خراب کردم تا کیک پز شدم😍خانوما این چیزای کوچیک خیلی به چشم اقایون میاد هواشونو داشته باشیم😁 اول سرچ بعد سوال @T_ASHPAZE اینم لینک کانالی که خانوما همه باید بیان👇 http://eitaa.com/joinchat/192544789Ca024ccbaef
سلام خانمی طاعات و عباداتتوت قبول درگاه حق جسارتا من می خوام برای ۸ نفر آش رشته درست کنم ،میشه لطف کنید راهنمایی کنید مقدار موادش چقدر باید باشه ؟ خیلی نیاز دارم ،زودتر جواب بدید ممنون میشم 🙏❤️🌺 اینم لینک کانالی که خانوما همه باید بیان👇 http://eitaa.com/joinchat/192544789Ca024ccbaef
سلام اگه کسی تجربه داره به ایشون کمک کنه لطفا👆
چندتا ترفند آشپزی 🍗🍗🍗 ✅میخوای بفهمی قارچ سالمه یا خراب روش نمک بریز اگه رنگش سیاه شد سالمه اگه زرد شد فاسده بریز دور بره. ✅میخوای پفیلا تو خونه درست کنی بیشتر پف کنه ذرت و یکساعت بذار خیس بخوره. ✅اگه یه چیز داغ خوردی زبونت سوخت یه کم شکر رو زبونت بریز زود آروم میشه. ✅سبزی قورمه سبزی اگه درشت خرد شده باشه خورش هر چی بجوشه جانمیفته ریز خرد کنید بهتره. ‌ 👈 اقایون از لحاظ روانشناسی خانومای کدبانو که اشپزی و دستپخت خوبی دارند گرایش بیشتر دارن 😁همین کافیه تا خانوما حساب کار دستشون بیاد که حسابی اشپزخونه شونو فعال و گرم کنن😉 اول سرچ بعد سوال @T_ASHPAZE اینم لینک کانالی که خانوما همه باید بیان👇 http://eitaa.com/joinchat/192544789Ca024ccbaef
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🏡 بهترین روشها برای نگه داری میوه و صیفی جات اقایون از لحاظ روانشناسی خانومای کدبانو که اشپزی و دستپخت خوبی دارند گرایش بیشتر دارن 😁همین کافیه تا خانوما حساب کار دستشون بیاد که حسابی اشپزخونه شونو فعال و گرم کنن😉 اول سرچ بعد سوال @T_ASHPAZE اینم لینک کانالی که خانوما همه باید بیان👇 http://eitaa.com/joinchat/192544789Ca024ccbaef
سلام طاعات قبول من برای آش رشته برای هر ۱۰ نفر ی۱۰قاشق لوبیاو ۱۰قاشق نخود می ریزم یک کیلو نیم سبزی که پاک بشه میشه یک کیلو ویک کیلو آش رشته هم برای ۱۰نفر میریزم اینم لینک کانالی که خانوما همه باید بیان👇 http://eitaa.com/joinchat/192544789Ca024ccbaef
ترفند خونگی برای رنگ کردن تخم مرغ 😍 یک لیتر آب، یک ق.غ نمک، دو ق.غ سرکه و دو ق.غ از میوه، سبزی یا ادویه مورد نظر ☝️را در یک قابلمه ریخته و صبر کنید تا بجوشد بعد از 30 دقیقه جوشیدن، قابلمه را از روی اجاق گاز بردارید. مطمئن شوید که مایع به خوبی رنگ گرفته باشد. زمانیکه محلول به دمای اتاق رسید، تخم مرغ ها را درون آن بیندازید 👌 (مواد تصویر به ترتیب؛ زردچوبه، پیاز، چغندر، اسفناج، کلم قرمز، بلوبری و قهوه) اینم لینک کانالی که خانوما همه باید بیان👇 http://eitaa.com/joinchat/192544789Ca024ccbaef
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یک روش عالی برای درست کردن گلهای شکلاتی برای تزیین روی و و اینم لینک کانالی که خانوما همه باید بیان👇 http://eitaa.com/joinchat/192544789Ca024ccbaef