فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طرز تهیه سس فرانسوی خونگی👇👇👇
تخم مرغ ۲الی۳ عدد
سرکه سفید نصف لیوان
روغن مایع ۱لیوان
رب گوجه یک قاشق
شوید خشک ۲گرم
نمک نصف قاشق
نشاسته ذرت ۲ قاشق
تقدیم به بهترین رفقای باعشقم❤🌹🌹🌹
بفرست برای رفقات که پول ندن سس گرون بخرن🙏🏻
فقط با ۲۰ هزار تومن اندازه سه تا قوطی ۶۰ هزار تومنی سس درست کن🤩🤩
#سس #سرآشپز #سس_خونگی #اموزش #اشپزی_خونگی
#کترینگ #شف #اموزش #رستوران #شف_پنجه_طلا
دستورات عالی غذا و شیرینی👇
http://eitaa.com/joinchat/192544789Ca024ccbaef
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
میدونی این خامه های بازاری چقدر مواد افزودنی دارن😳😳
تو ده دقیقه خودت تو خونه درستش کن ویه مشت مواد شیمیایی
رو نخور تو این شرایط سخت مواظب سلامتی خودت و خانوادت
باش رفیق پیجم رو فالو کن پر از ترفندها و اموزشهای خفنه🌹🥹
#خامه #خامه_فرم_گرفته #سرآشپز #اموزش #بلاگرآشپزی
#شف #اشپزی_حرفه_ای #ماست #سرکه #سرکه #شف-پنجه -طلا
دستورات عالی غذا و شیرینی👇
http://eitaa.com/joinchat/192544789Ca024ccbaef
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اگه دوست داری برنج پشمکی داشته باشی کپشن رو بخون👇👇
تو مرحله اول برنج ایرانی رو سه بار با آب ولرم بشورید
تو مرحله دوم به ازای هر یک کیلو برنج ۳۰۰گرم نمک رو
داخل یه ظرف جدا گانه حل کنید و به برنج اضافه کنید
تو مرحله به برنج اجازه بدین پنج ساعت داخل محلول آب نمک
استراحت کنه🧑🍳
تو مرحله چهارم آب که جوش اومد برنج رو داخل صافی بریزید تا آب برنج کلا از برنج جدا بشه🌹
تو مرحله پنجم برنجها رو داخل اب جوش بریزین و بزارین جوش بیاد
قبل از جوش با ازای هر یک کیلو دو حبه قند اضافه کنید تا عطر برنج
آزاد بشه🧑🍳
تو مرحله ششم برنج به جوش که رسید شعله رو کم کنید تا پنج دقیقه بجوشه به ازای هر یک کیلو دو قاشق سرکه سفید نیاز داره تا برنج شما پشمکی بشه 🌹
تو مرحله هفتم برنجها که آماده شد داخل آبکش بریزین و اجازه بدین تا آب برنج کامل بره بعد هوا گیری کنید و طبق ویدیو عمل کنید🧑🍳
اگه برات مفید بود ممنون میشم برای دوستان هم بفرستین
دستورات عالی غذا و شیرینی👇
http://eitaa.com/joinchat/192544789Ca024ccbaef
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تا حالا قارچ سوخاری با اواز درست کردی،😂😂
اگه میخوای قارچ هات روغن به خودش جذب نکنه
تو ترکیب آرد و ماست و تخم مرغ و نمک و فلفل و زردچوبه
میکس کنید و برای پودر سوخاری پانکو هم من از نون باگت خشک
پفک و نمک و فلفل ادویه کاری استفاده کردم موقع درست کردن آواز
یادتون نره خیلی حرفه ای میشه،🧑🍳😂😂
#قارچ #سوخاری #تخم_مرغ #آرد #شف #سرآشپز
#یزد #اکسپلور #اصفهان #شف_پنجه_طلا
دستورات عالی غذا و شیرینی👇
http://eitaa.com/joinchat/192544789Ca024ccbaef
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام سلام دوستان گلم
این کوکی هم رژیمی هستش وهم خیلی زود آماده میشه موادش هم همیشه در دسترس هست
میتونید حتا شیر عسلی هم خودتون درست کنید
ممنون که هستین ❤️❤️❤️
@fereshtenazemi.food
@fereshtenazemi.food
کوکی جو دو سر. اوت میل(رژیمی)
جو دوسر :100 گرم معادل یک لیوان فرانسوی پر بعلاوه یک ق غ دیگه اگه لازم شد
موز له شده دوعدد
شیر عسلی :دو قاشق غذا خوری سرخالی
کشمش: 4قاشق غذاخوری
مغزیجات: 4 قاشق غذاخوری از هر مغزی که خواستید
موز رو درون ظرفی له کنید و شیر عسلی بهش اضافه کنید و مخلوط کنید و بقیه مواد را اضافه کنید و جو دوسر پرک را در 2مرحله ریخته و با لیسک هم میزنیم و اگر چسبنده بود کمی جو بهش اضافه میکنیم
از خمیر گلوله های کوچکی درست کرده وکف دست کمی صاف میکنیم در سینی فر که کاغذ روغنی انداخته ایم چیده و در فر 170 درجه به مدت 20 دقیقه میپزیم
@fereshtenazemi.food
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
ترفندآشپزی
چه وقت باید به غذا نمک زد؟ 🤔
به سوپ و آبگوشت از ابتدای پخت نمک بزنید. به گوشتها درست اندکی قبل از برداشتن از روی اجاق نمک بزنید و سبزیجات را در آب نمکدار بپزید.
دستورات عالی غذا و شیرینی👇
http://eitaa.com/joinchat/192544789Ca024ccbaef
ترفند آشپزی
#نگهداری_کرفس
برای اینکه کرفس رو مدت بیشتری بتونین تازه و شاداب نگه دارین با یه تکه ورق الومینییوم اون رو بپوشونین و توی یخچال بذارین
این روش برای کلم بروکلی هم موثر
دستورات عالی غذا و شیرینی👇
http://eitaa.com/joinchat/192544789Ca024ccbaef
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ترفندآشپزی
منبع پیج
Samar.chef
اگه تو خونتون فر ندارید و دوست دارین کیک درست کنید براتون اموزش فر های دست ساز و ۳سوته اوردیم😍👌
دستورات عالی غذا و شیرینی👇
http://eitaa.com/joinchat/192544789Ca024ccbaef
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#خلاقیت
یک روش بسیارکاربردی برای خرد کردن مواد غذایی🍌🍅
دستورات عالی غذا و شیرینی👇
http://eitaa.com/joinchat/192544789Ca024ccbaef
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه بوگیر آسون برای یخچال
#یخچال
با مواد ساده و در دسترس یه بوگیر خفن درست کن برای یخچالت
بخاطر مواد خوشبویی ک تو ترکیبش هست باعث میشه بوی بد تو یخچالت نباشه
چیا میخایم؟!
یدونه لیمو
چوب دارچین
یکم جوش شیرین
یکم نمک
نمک باعث میشه لیمو کپک نزنه، بجای وانیل میتونین قهوه هم بریزین
باب سلیقه ی خودتونه دیگه
دستورات عالی غذا و شیرینی👇
http://eitaa.com/joinchat/192544789Ca024ccbaef
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نحوه خرد کردن مرغ به دردتون بخوره
دستورات عالی غذا و شیرینی👇
http://eitaa.com/joinchat/192544789Ca024ccbaef
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چند تا ترفند جالب آشپزی حتما امتحان کنین👌
دستورات عالی غذا و شیرینی👇
http://eitaa.com/joinchat/192544789Ca024ccbaef
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ترفند هایی که هرخانوم خونه دار باید بدونه 😊👏
دستورات عالی غذا و شیرینی👇
http://eitaa.com/joinchat/192544789Ca024ccbaef
#ترفند
پوست پرتقال رو خشک کنید
و موقع درست کردن
گوشت و مرغ 🥩🍖
داخل غذا بندازید
بوی بد گوشت رو میگیره
و به غذا بو و عطر خوبی میده 👌
ویتامین هم داره...
دستورات عالی غذا و شیرینی👇
http://eitaa.com/joinchat/192544789Ca024ccbaef
#ترفند_آشپزی
رفع #تندی غذا
به غذایی که تند شده، یک قاشق آبلیمو اضافه کنید تا تندی ان خیلی ملایم شود
دستورات عالی غذا و شیرینی👇
http://eitaa.com/joinchat/192544789Ca024ccbaef
🧀 تکنــیک بــرای نگهـداری پـنیــر 👌
🔻 آب جوشیده گرم و بی نمک
پنیر سفت را نرم می کند...
🔻 آب جوشیده سرد بی نمک
پنیر نرم را سفت میکند...
🧂اگه پنیر طعم نداره فقط ذرهای نمک توی
آب حل کنید و پنیر رو داخلش قرار بدید...
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
🧂اگر موقع آشپزی متوجه
شدید که غذایتان شور شده 🍃
▫️سیب زمینی پوست کنده ای
را درحین پخت به آن اضافه کنید
تا نمک آن را جذب کند 👌
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آبنبات باطعم زنجبیل ودارچین
خیلی آسونه پیشنهادمیکنم درست کنید
موادلازم
یک فنجان شکر
نصف فنجان آب
یک قاشق غذاخوری آبلیمو
یک قاشق غذاخوری پودرزنجبیل
یک قاشق چایخوری پودردارچین
یک قاشق عسل
چندعددمیخک
همه مواادررابجز عسل داخل تابه میریزیم وروی حرارت ملایم میزاریم
تازمانیکه شکرذوب شودوبه رنگ قهوه ای روشن دربیاید
سپس شعله راخاموش کرده عسل راهم به مواداضافه کرده و هم میزنیم میخک هاراابیرون میاریم وباقاشق به اندازه دلخواه روی کاغذروغنی میریزیم دقت این کاربایدباسرعت انجام شودچون سریع میبندد وسفت میشود
پ.ن عسل اختیاری هست میتونیم بدون عسل هم درست
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
راز نگهداشتن سالاد
دستورات عالی غذا و شیرینی👇
http://eitaa.com/joinchat/192544789Ca024ccbaef
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مهارت و تبحر در خورد کردن مرغ
دستورات عالی غذا و شیرینی👇
http://eitaa.com/joinchat/192544789Ca024ccbaef
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چطور از سبزیجات در برابر پلاسیده شدن نگهداری کنیم
دستورات عالی غذا و شیرینی👇
http://eitaa.com/joinchat/192544789Ca024ccbaef
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
۹ایده جالب
دستورات عالی غذا و شیرینی👇
http://eitaa.com/joinchat/192544789Ca024ccbaef
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ترفند خونه داری
دستورات عالی غذا و شیرینی👇
http://eitaa.com/joinchat/192544789Ca024ccbaef
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ایندفعه با گردن و بال مرغ بادکوبه ای درست کن👌😋
بادکوبه از غذاهای خیلی خوشمزه ی گیلانیه
برای درست کردن بادکوبه ای نیاز داریم به :
بال و گردن دو تا مرغ
یه پیاز بزرگ
یه سیب زمینی کوچیک
۵ تا تخم مرغ
آبغوره
کمی پیاز سرخکرده
کمی زعفران دم کرده به دلخواه
ادویه و نمک
دستورات عالی غذا و شیرینی👇
http://eitaa.com/joinchat/192544789Ca024ccbaef
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پوره_گوجه
این پوره گوجه که به صورت کنسروی میشه میتونید اخرای تابستون برای پاییز و زمستون که گوجه کم میشه درست کنید منم همیشه درستش میکنم
گوجه من 3 کیلو بود
نمک ی ق غ
ابتدا گوجه هارو میشوریم وقتی کاملا خشک شدن باپوست 4 قاش کنید وبا غذاساز یا خورد کن یا حتا میتونید رنده کنید اگه نداشتید پوره کنید وبریزید داخل ی قابلمه بزرگ بزارید روی گاز ابتدا شعله ی گاز زیاد باشه تا بجوش بیاد وبعد حرارت ملایم بشه مرتب کف ها رو بگیرید تا پوره شما کپک نزنه وبعد که آب گوجه ها خیلی کم شد خاموش کنید تقریبا یک ساعت طول میکشه نسبت به حجم گوجه ها فرق میکنه مدت درست شدن پوره بعد همین جور که داغه داخل ظرف های شیشه ایی درب فلزی بریزید و درش رو محکم ببندین وظرف رو وارونه کنید یک شب همین جوری بمونه تا در ظرف کاملااا کیپ بشه و پوره هم خنک بشه مث کنسرومیشه
نکته 👇👇👇👇
این پوره گوجه رو میتونید برای پاییز زمستون که گوجه گرونه درست کنید
وبه مدت چند ماه میشه در جای خنک نگه داشت
حتما ظرف شیشه ایی که انتخاب میکنید درب فلزی باشه ومحکم که نشکنه از سالم بودن ظرف ومحکم بودنش مطمئن بشین چون پوره رو داغ داغ میریزیم داخل ظرف نشکنه
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽