eitaa logo
ایده و ترفند آشپزی
9هزار دنبال‌کننده
2.9هزار عکس
4.3هزار ویدیو
8 فایل
در صورت رضایت فاتحه برای #مادر_بنده و همه اموات مومنین بفرستید لطفا @Yaasnabi   @BaSELEBRTY @zendegiitv4 @menoeslami @jazabbb @shiriniyeh @mazehaa @cakekhaneh @farzandbano @T_ASHPAZE @didanii @sotikodak تبلیغات @momenaneHhh
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یک عمر سس رو اشتباه باز کردیم😁 ایده های آشپزی جذاب👇 @t_banooo🍗🥩🍖 @t_banooo🍗🥩🍖 @t_banooo🍗🥩🍖
6.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🙏مجبور شدیم سرعت فیلم رو زیاد کنیم😍 رولت با ایده یلدایی برای سال بعد آن شالله😍 پیج منبع peyman.amozesh77 مواد لازم واسه سینی ۲۰/۳۰👇 ۳عدد تخم مرغ زرده سفیده جدا حتما ظرف سفیده و پره های همزن بدون چربی باشه ۵۰گرم شکر ۵۰گرم آرد ۲۰گرم پودر نشاسته ۵۰گرم‌شیر یک قاشق چایی خوری وانیل یک قاشق چایی خوری بیکینگ پودر دما فر۲۵۰ تا کاملا طلایی میشه واسه قسمت قرمز👇👇 دو قاشق از مواد رولت با یک قاشق آرد و چند قطره رنگ قرمز ترکیب میکنیم طرز تهیه👇👇 ابتدا زرده و شیر رو با هم‌ترکیب میکنیم‌تا بافت زرده باز بشه بعد آرد،بیکینگ پودر،وانیل،و پودر نشاسته رو با هم ترکیب میکنیم و‌الک میکنیم سفیده ها رو داخل کاسه همزن میریزیم و دور تند هم میزنیم تا کاملا فرم بگیره بعد از اینکه فرم گرفت شکر‌رو‌بهش اضافه میکنیم و‌ دوباره هم میزنیم تا شکر حل بشه و دوباره فرم بگیره بعد با دور متوسط زرده رو اضافه میکنیم و ۱۰ ثانیه هم میزنیم بعد با همزن دستی هم میزنیم و آرد هم کم مم اضافه میکنیم و‌هم مییزنیم تا صاف بشه بعد یه مقدارش رو با ارد،قرمز میکنیم بعد کف سینی رو چرب میکنیم متن نوشته شده‌رو به صورت بر عکس میزاریم تو‌ سینی و با خمیر قرمز نوشته رو پر میکنیم ۱۰دقیقه میزاریم یخچال صفت بشه بعد مواد رولت رو‌خالی میکنیم روش و‌میزاریم فر با دما ۲۵۰درجه تا وقتی ک طلایی بشه بعد از فر. چند دقیقه میزاریم داخل پلاستیک و بعد کاغذش رو جدا میکنیم و با خامه فرم‌گرفته پیچ میکنیم @cakekhaneh🎂 @cakekhaneh🍰 @cakekhaneh🧁
10.76M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آموزش پاپیون کارتونی برای دیزاین کیک کانال خانه شیرینی 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @Yaasnabi 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @Yaasnabi 🍪🍩🥧🥮🍰🥯
6.21M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بیسکویت ✌️😍🌹 پیج منبع peyman.amozesh77 پیج منبع peyman.amozesh77 ❤️🌹🙏😍 مواد لازم👇 ۲۹۰گرم آرد قنادی ۳۰گرم آرد برنج ۲۰۰گرم کره ۱۰گرم روغن مایع ۱عدد تخم مرغ ۱۰۰گرم پودر شکر ۳۰گرم گلاب نوک قاشق وانیل دما فر ۱۶۰ تقریبا ۲۰تا ۲۵دقیقه نکته ها👇👇 میتونید کره یا روغن صاف استفاده کنید ولی روغن صاف بهتره میتونید به جا پودر شکر از شکر استفاده کنید ولی باید با تخم مرغ وگلاب کاملا حل بشه بعد استفاده کنید میتونید آرد برنج‌ هم حذف کنید و‌همون مقدار آرد اضاف کنید ولی آرد برنج بهتره داخل فر هم نزارید رنگ بگیره هر‌وقت داشت رنگ میگرفت و‌طلایی میشد از فر بیارید بیرون 🍉 @cakekhaneh🎂 @cakekhaneh🍰 @cakekhaneh🧁
آموزش کانال خانه شیرینی 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @Yaasnabi 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @Yaasnabi 🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کلیپ آموزش دریپ سس طلایی کانال خانه شیرینی 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @Yaasnabi 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @Yaasnabi 🍪🍩🥧🥮🍰🥯
5.41M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
رز نارگیلی😋👌لطفا پیج منبع peyman.amozesh77 😍❤️🌹🙏😍 مواد لازم👇 ۱ لیوان نارگیل چرب(۸۰گرم) ۳ قاشق غذا خوری پودر شکر(۴۵گرم) نصف قاشق غذا خوری آرد(۸گرم) نصف قاشق غذا خوری کرمفیل شیر (۲۴ گرم) دستور کرمفیل تو‌پیج‌هست یه دونه تخم مرغ درشت زعفران به مقدار لازم نوک قاشق وانیل مواد شربت بار👇 نیم کیلو‌شکر ۳۰۰گرم آب یک قاشق چایی خوری سر خالی جوهر لیمو (همه رو با هم میزاریم‌روی اجاق گاز ۳دقیقه بجوشه بعد خاموش میکنیم) طرز تهیه رز نارگیلی👇 همه مواد رو با هم پنج‌دقیقه هم میزنیم و با ماسوره آچاری بزرگ داخل سینی لبه بلند قیف میزنیم و دما ۱۵۰درجه میزاریم فر تقریبا ۲۰ دقیقه یه کم دورش طلایی بشه بعد از فر در آوردیم فورا شربت داغ میریزیم روش و بعد چند دقیقه شربتش رو خالی میکنیم. @cakekhaneh🎂 @cakekhaneh🍰 @cakekhaneh🧁
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یک عمر سس رو اشتباه باز کردیم😁 ایده های آشپزی جذاب👇 @t_banooo🍗🥩🍖 @t_banooo🍗🥩🍖 @t_banooo🍗🥩🍖
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
عجب که اینطوررر😢😂 ایده های آشپزی جذاب👇 @t_banooo🍗🥩🍖 @t_banooo🍗🥩🍖 @t_banooo🍗🥩🍖