eitaa logo
ایده آشپزی ترفند
8.8هزار دنبال‌کننده
3هزار عکس
4.5هزار ویدیو
8 فایل
در صورت رضایت فاتحه برای #مادر_بنده و همه اموات مومنین بفرستید لطفا @Yaasnabi   @BaSELEBRTY @zendegiitv4 @menoeslami @jazabbb @shiriniyeh @mazehaa @cakekhaneh @farzandbano @T_ASHPAZE @didanii @sotikodak تبلیغات @momenaneHhh
مشاهده در ایتا
دانلود
@digcheh مواد لازم: هندونه یک عدد طالبی یک عدد شکر نمک تخم شوید فلفل سیاه و سفید پودر اسید سیتریک جوش شیرین آب جوش به یک عدد هندونه و طالبی نیاز داریم روی پوست هر کدوم یک قاشق جوش شیرین بریزید و با برس یا هر وسیله دیگه که دارید جوش شیرین رو روی پوست هندونه و طالبی پخش کنید زیر آب بگیرید و آبکش کنید. هندونه رو به صورته ورقه ای برش بزنید و هر ورق رو به تکه های کوچکتر و مثلثی شکل خرد کنید. طالبی رو هم بصورت تکه های کوچک خرد کنید. هندونه و طالبی های خرد شده رو توی شیشه های بزرگ و خشک بریزید شیشه هارو با آب جوش پر کنید در شیشه ها رو بذارید نیازی به سفت کردن نیست فقط بذارید خنک بشه و بعد شیشه ها رو خالی کنید. به هر شیشه دوقاشق غذا خوری شکر یک قاشق غذا خوری نمک نصف قاشق چایخوری اسید سیتریک یا جوش شیرین نصف قاشق چایخوری تخم شوید و چند دانه فلفل سیاه و سفید اضافه کنید،در شیشه ها به خوبی سفت کنید . تکون بدید تا مواد حل بشن. روی شیشه ها و با پارچه بپوشونید و تقریبا ۲۴ ساعت زمان بدید بعد از ۲۴ساعت تو جای خنک نگهداری کنید و تا یکسال این هندونه و طالبی رو تازه نوش جان کنید😍 🟣آموزش نگهداری هندوانه @digcheh هر سوالی یا تجربه ای از اشپزی داری اینجا بگو👇 https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
9.69M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کیک موکا کیک موکا فوق العاده خوشمزه و بافت عالی داره و بهترین گزینه برای کافی شاپها👌🥰 👇😍😍😍 @shiriin.kadeh @shiriin.kadeh مواد لازم تخم مرغ ۴ عدد آرد ۱۸۰ گرم (یک و یک دوم لیوان) شکر ۱۵۰ گرم (یک لیوان) شیر ۵۰ گرم (۱/۴ لیوان) روغن ۵۰ گرم ( کمی بیشتر از ۱/۴ لیوان) پودر کاکائو ۱۲ گرم (۳ ق غ) پودر نسکافه ۱ ق م بکینگ پودر ۱ ق م وانیل ۱/۸ ق م ♦️قالب من ۲۵ سانت با ارتفاع ۶ ♦️برای چرب کردن قالب میتونید از روغن جدا کننده استفاده کنید آموزش تو پیج هست ♦️برای اطمنیان از پخت یه سیخ چوبی داخل کیک میزنیم اگه تمیز بیرون اومد آماده اس 🥰 @shiriin.kadeh @shiriin.kadeh ترفندای جالب اشپزی رو اینجا میذارم👇 https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
دسر شیک و پیک 👇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام به روی ماهتون ✋💞😍😉 @maryamgolifood دسر لیمو🍋🍋 مواد لازم برای این خوشمزه جذاب : مواد پنیری 👇👇👇 💥پنیر خامه ای 200گرم 💥پنیر ماسکارپونه 125گرم 💥پودر قند 45گرم 💥وانیل 8گرم 💥خامه فرم گرفته 500میلی لیتر مواد دسر 👇👇👇 💥بیسکویت به میزان لازم 💥شیر 175میلی لیتر برای کاور کردن دسر👇👇 💥خامه صبحانه 50میلی لیتر 💥شکلات سفید 80گرم 💥کشک لیمو90گرم نکته ها 👇👇👇 🍁🍁وانیل رو میتونید با عصاره وانیل جایگزین کنید. 🍁🍁قبل از شروع پنیر خامه ای و ماسکارپونه در دمای اتاق باشند. 🍁🍁بیسکویت نباید زیاد توی شیر بمونه. 🍁🍁دسر باید یه شب در یخچال بمونه. 🍁🍁برای روی دسر اول خامه رو بذارید روی حرارت ملایم ذوب که شد بعد شکلات رو اضافه کنید بذارید از دما بیوفته بعد روی دسر استفاده کنید. 🍁🍁برای کشک لیمو👇👇 💥زرده تخم مرغ 2عدد و یک عدد تخم مرغ کامل. 💥شکر دانه ریز 5قاشق غذاخوری 💥آب لیموی تازه یک سوم پیمانه 💥رنده پوست لیمو یک قاشق چایخوری 💥کره بدون نمک 5قاشق غذاخوری (تخم‌مرغ. شکر. اب لیمو. رنده پوست لیمو رو با همزن مخلوط کنید بذارید روی حرارت. وقتی غلیظ شد کره رو بهش اضافه کنید بذارید خنک بشه و توی دسر ازش استفاده کنید) 🍁🍁پنیر خامه ای و ماسکارپونه رو به همراه پودر قند و وانیل و سه قاشق کشک لیمو توی ظرفی خوب با هم مخلوط کنید. کم کم خامه قنادی رو اضافه کنید و هم بزنید تا کامل فرم بگیره و سفت بشه. نوش جان 😍😍 @cakekhaneh🎂 @cakekhaneh🍰 @cakekhaneh🧁
این کیک تعریف نداره چون امتحان خودش رو پس داده قبول داری؟ کیک هویج🥕🥕🥕 و گردو با کرم پنیری @fereshtenazemi.food @fereshtenazemi.food مواد لازم : منظور از لیوان (لیوان دسته دار فرانسویه) هویج خام رنده شده: یک لیوان گردوی خرد شده: یک استکان آرد: 2ونیم لیوان شکر: یک ویک سوم لیوان بکینگ پودر: 1ق غ  تخم مرغ:5 عدد روغن مایع: یک لیوان  دارچین: ی ق غ وانیل: یک چهارم ق چ شیر.... نصف لیوان طرز تهیه : ⬅️تخم مرغها را بهمراه شکر و وانیل زده تا کاملا سفید و کشدار شود . روغن مایع و شیر را اضافه میکنیم . ⬅️آرد ، دارچین و بکینگ پودر را 3 بار الک میکنیم . سپس به مواد اولیه کمکم اضافه میکنیم و با همزن دستی مخلوط میکنیم . ⬅️وبعد که آرد تموم شد هویج ها رو اضافه کرده (هویج ها با رنده ریز یا درشت فرقی نداره فقط در یک جهت رنده کنید تا آب نندازه وکیک خمیر بشه) ⬅️سپس کیک را در فری که از قبل بمدت 20 دقیقه گرم کردیم با درجه حرارت 180 بمدت 50 تا 60 دقیقه قرار میدهیم . نکته👇👇👇 پخت کیک بسته به حرارت فر شما برق داره پس حتما زمان رو با فر خودتون تنظیم کنید نکته 👇👇👇 برای توستر درجه حرارت روی 155 ومدت پخت 50 دقیقه بازم نسبت به توستر خودتون بسنجید زمان پخت کیک رو نکته :👇👇👇 قالبتون رو حتما با روغن جدا کننده خوب چرب کنید سس پنیری پنیر ماسکار پونه یا ویلی ... 200 گرم خامه قنادی... 300گرم برای کرم پنیری ابتدا خامه رو خوب میزنیم تا فرم بگیره بعد پنیر ویلی یا ماسکا رپونه رو اضافه میکنیم ودوباره با همزن میزنیم تا یکدست بشه بعد روی کیک وقتی خنک شد با کرم پنیری میپوشونیم برای این کیک از قالب 23 استفاده کنید یا قالب مستطیل 25 در30 @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽 @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
درود بر شما 💫 روش کار با ابزار کاردک و ماسوره گلبرگ 🔆 امیدوارم از این آیتم لذت ببرید 🙏 فیلم پست بعدی👇 منبع omranicake @cakekhaneh🎂 @cakekhaneh🍰 @cakekhaneh🧁
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سرآشپز جدیدو معرفی میکنم😁 کانال غذای خیابانی 😋 mazehaa 🍵🥮🥘🥗🌯🌮🫔 mazehaa 🍵🥮🥘🥗🌯🌮🫔 mazehaa 🍵🥮🥘🥗🌯🌮🫔
23.22M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شیرینی گردویی مخصوص عید منبع پیج @f a t e m e _ t z k 2 @cakekhaneh🎂 @cakekhaneh🍰 @cakekhaneh🧁
عزیزان دل عااالیترینها باشین ❤️ شیرینی گردویی دلبر چی میگه این وسط 😍بزن بریم درستش کنیم 🙌 منبع پیج@f a t e m e _ t z k 2 💟💟💟 اینا رو لازم داریم 👇 پودر گردو : ۱۰۰ گرم کیک کاکائویی : ۱۰۰ گرم پودر قند : ۲۰۰ گرم سفیده تخم مرغ : ۹۰ گرم. سرکه سفید : ۱ ق غ روغن مایع : ۱ ق غ وانیل : ۱/۴ ق چ پودر کاکائو : ۱ ق چ دارچین : ۱/۲ ق چ طرز تهیه 👇 🔸️کیک کاکائویی رو با دست یا هر وسیله ای که داریم پودر میکنیم 🔸️ تمام مواد خشک و سفیده تخم مرغ رو خوووب ترکیب میکنیم 🔸️ میزاریم رو حرارت کم ۱۰ دقیقه هم میزنیم تا پودر قند آب بشه 🔸️از روی حرارت برمیداریم و وانیل و سرکه سفید و روغن مایع رو اضافه و هم میزنیم 🔸️ میزاریم تا کاملا خنک بشه اگه خمیر شل بود بهش پودر گردو اضافه میکنیم تا به غلظت مناسب دربیاد نه شل نه سفت 🔸️ در قیف ساده میریزم و روی سینی فر که کاغذ روغنی قرار دادیم و روی کاغذ روغنی هم چرب کردیم ، با فاصله پایپ میکنیم 🔸️ دمای فر برقی ۱۸۵ درجه و فرگازی ۲۰۰ درجه که از یک ربع قبل گرم شده به مدت ۱۰ دقیقه قرار میدهیم لطفا با دمای فر خودتون تطبیق بدین 🔸️ بعد از سرد شدن شیرینیهارو از کاغذ روغنی جدا و سرو بفرمایین 🔸️ من دوتا شیرینی رو کنار هم قرلر دادم 🔸️اندازه مواد من دو برابره 🔸عزیزان اگه از کاغذ روغنیهای دائمی استفاده کنین شیرینیها خیلی راحتتر از کاغذ جدا میشن ⭕️ کیک شکلاتی حتما باید سااااااده ! بدون خامه بدون کرم یا هر چیز دیگه باشه @cakekhaneh🎂 @cakekhaneh🍰 @cakekhaneh🧁