فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
@digcheh
مواد لازم:
هندونه یک عدد
طالبی یک عدد
شکر
نمک
تخم شوید
فلفل سیاه و سفید
پودر اسید سیتریک
جوش شیرین
آب جوش
به یک عدد هندونه و طالبی نیاز داریم
روی پوست هر کدوم یک قاشق جوش شیرین بریزید و با برس یا هر وسیله دیگه که دارید جوش شیرین رو روی پوست هندونه و طالبی پخش کنید
زیر آب بگیرید و آبکش کنید.
هندونه رو به صورته ورقه ای برش بزنید و هر ورق رو به تکه های کوچکتر و مثلثی شکل خرد کنید.
طالبی رو هم بصورت تکه های کوچک خرد کنید.
هندونه و طالبی های خرد شده رو توی شیشه های بزرگ و خشک بریزید
شیشه هارو با آب جوش پر کنید
در شیشه ها رو بذارید
نیازی به سفت کردن نیست فقط بذارید خنک بشه و بعد شیشه ها رو خالی کنید.
به هر شیشه
دوقاشق غذا خوری شکر
یک قاشق غذا خوری نمک
نصف قاشق چایخوری اسید سیتریک یا جوش شیرین
نصف قاشق چایخوری تخم شوید
و چند دانه فلفل سیاه و سفید
اضافه کنید،در شیشه ها به خوبی سفت کنید .
تکون بدید تا مواد حل بشن.
روی شیشه ها و با پارچه بپوشونید و تقریبا ۲۴ ساعت زمان بدید
بعد از ۲۴ساعت
تو جای خنک نگهداری کنید
و تا یکسال این هندونه و طالبی رو تازه
نوش جان کنید😍
🟣آموزش نگهداری هندوانه
@digcheh
هر سوالی یا تجربه ای از اشپزی داری اینجا بگو👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک موکا
کیک موکا فوق العاده خوشمزه و بافت عالی داره و بهترین گزینه برای کافی شاپها👌🥰
👇😍😍😍
@shiriin.kadeh
@shiriin.kadeh
مواد لازم
تخم مرغ ۴ عدد
آرد ۱۸۰ گرم (یک و یک دوم لیوان)
شکر ۱۵۰ گرم (یک لیوان)
شیر ۵۰ گرم (۱/۴ لیوان)
روغن ۵۰ گرم ( کمی بیشتر از ۱/۴ لیوان)
پودر کاکائو ۱۲ گرم (۳ ق غ)
پودر نسکافه ۱ ق م
بکینگ پودر ۱ ق م
وانیل ۱/۸ ق م
♦️قالب من ۲۵ سانت با ارتفاع ۶
♦️برای چرب کردن قالب میتونید از روغن جدا کننده استفاده کنید آموزش تو پیج هست
♦️برای اطمنیان از پخت یه سیخ چوبی داخل کیک میزنیم اگه تمیز بیرون اومد آماده اس
🥰
@shiriin.kadeh
@shiriin.kadeh
ترفندای جالب اشپزی رو اینجا میذارم👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام به روی ماهتون ✋💞😍😉
@maryamgolifood
دسر لیمو🍋🍋
مواد لازم برای این خوشمزه جذاب :
مواد پنیری 👇👇👇
💥پنیر خامه ای 200گرم
💥پنیر ماسکارپونه 125گرم
💥پودر قند 45گرم
💥وانیل 8گرم
💥خامه فرم گرفته 500میلی لیتر
مواد دسر 👇👇👇
💥بیسکویت به میزان لازم
💥شیر 175میلی لیتر
برای کاور کردن دسر👇👇
💥خامه صبحانه 50میلی لیتر
💥شکلات سفید 80گرم
💥کشک لیمو90گرم
نکته ها 👇👇👇
🍁🍁وانیل رو میتونید با عصاره وانیل جایگزین کنید.
🍁🍁قبل از شروع پنیر خامه ای و ماسکارپونه در دمای اتاق باشند.
🍁🍁بیسکویت نباید زیاد توی شیر بمونه.
🍁🍁دسر باید یه شب در یخچال بمونه.
🍁🍁برای روی دسر اول خامه رو بذارید روی حرارت ملایم ذوب که شد بعد شکلات رو اضافه کنید بذارید از دما بیوفته بعد روی دسر استفاده کنید.
🍁🍁برای کشک لیمو👇👇
💥زرده تخم مرغ 2عدد و یک عدد تخم مرغ کامل.
💥شکر دانه ریز 5قاشق غذاخوری
💥آب لیموی تازه یک سوم پیمانه
💥رنده پوست لیمو یک قاشق چایخوری
💥کره بدون نمک 5قاشق غذاخوری
(تخممرغ. شکر. اب لیمو. رنده پوست لیمو رو با همزن مخلوط کنید بذارید روی حرارت. وقتی غلیظ شد کره رو بهش اضافه کنید بذارید خنک بشه و توی دسر ازش استفاده کنید)
🍁🍁پنیر خامه ای و ماسکارپونه رو به همراه پودر قند و وانیل و سه قاشق کشک لیمو توی ظرفی خوب با هم مخلوط کنید. کم کم خامه قنادی رو اضافه کنید و هم بزنید تا کامل فرم بگیره و سفت بشه.
نوش جان 😍😍
#دیزاین
#کیک
#هنرمند
@cakekhaneh🎂
@cakekhaneh🍰
@cakekhaneh🧁
این کیک تعریف نداره چون امتحان خودش رو پس داده قبول داری؟
کیک هویج🥕🥕🥕 و گردو با کرم پنیری
@fereshtenazemi.food
@fereshtenazemi.food
مواد لازم :
منظور از لیوان (لیوان دسته دار فرانسویه)
هویج خام رنده شده: یک لیوان
گردوی خرد شده: یک استکان
آرد: 2ونیم لیوان
شکر:
یک ویک سوم لیوان
بکینگ پودر: 1ق غ
تخم مرغ:5 عدد
روغن مایع: یک لیوان
دارچین: ی ق غ
وانیل: یک چهارم ق چ
شیر.... نصف لیوان
طرز تهیه :
⬅️تخم مرغها را بهمراه شکر و وانیل زده تا کاملا سفید و کشدار شود .
روغن مایع و شیر را اضافه میکنیم .
⬅️آرد ، دارچین و بکینگ پودر را 3 بار الک میکنیم .
سپس به مواد اولیه کمکم اضافه میکنیم و با همزن دستی مخلوط میکنیم .
⬅️وبعد که آرد تموم شد هویج ها رو اضافه کرده
(هویج ها با رنده ریز یا درشت فرقی نداره فقط در یک جهت رنده کنید تا آب نندازه وکیک خمیر بشه)
⬅️سپس کیک را در فری که از قبل بمدت 20 دقیقه گرم کردیم با درجه حرارت 180 بمدت 50 تا 60 دقیقه قرار میدهیم .
نکته👇👇👇
پخت کیک بسته به حرارت فر شما برق داره پس حتما زمان رو با فر خودتون تنظیم کنید
نکته 👇👇👇
برای توستر درجه حرارت روی 155 ومدت پخت 50 دقیقه بازم نسبت به توستر خودتون بسنجید زمان پخت کیک رو
نکته :👇👇👇
قالبتون رو حتما با روغن جدا کننده خوب چرب کنید
سس پنیری
پنیر ماسکار پونه یا ویلی ... 200 گرم
خامه قنادی... 300گرم
برای کرم پنیری ابتدا خامه رو خوب میزنیم تا فرم بگیره بعد پنیر ویلی یا ماسکا رپونه رو اضافه میکنیم ودوباره با همزن میزنیم تا یکدست بشه بعد روی کیک وقتی خنک شد با کرم پنیری میپوشونیم
برای این کیک از قالب 23 استفاده کنید یا قالب مستطیل 25 در30
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
درود بر شما 💫
روش کار با ابزار کاردک و ماسوره گلبرگ 🔆
امیدوارم از این آیتم لذت ببرید 🙏
فیلم پست بعدی👇
منبع
omranicake
#ایده
#دیزاین
#کیک
#هنرمند
@cakekhaneh🎂
@cakekhaneh🍰
@cakekhaneh🧁
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سرآشپز جدیدو معرفی میکنم😁
کانال غذای خیابانی 😋
mazehaa
🍵🥮🥘🥗🌯🌮🫔
mazehaa
🍵🥮🥘🥗🌯🌮🫔
mazehaa
🍵🥮🥘🥗🌯🌮🫔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شیرینی گردویی مخصوص عید
منبع پیج
@f a t e m e _ t z k 2
#دیزاین
#کیک
#هنرمند
@cakekhaneh🎂
@cakekhaneh🍰
@cakekhaneh🧁
عزیزان دل عااالیترینها باشین ❤️
شیرینی گردویی دلبر چی میگه این وسط 😍بزن بریم درستش کنیم 🙌
منبع پیج@f a t e m e _ t z k 2
💟💟💟
اینا رو لازم داریم 👇
پودر گردو : ۱۰۰ گرم
کیک کاکائویی : ۱۰۰ گرم
پودر قند : ۲۰۰ گرم
سفیده تخم مرغ : ۹۰ گرم.
سرکه سفید : ۱ ق غ
روغن مایع : ۱ ق غ
وانیل : ۱/۴ ق چ
پودر کاکائو : ۱ ق چ
دارچین : ۱/۲ ق چ
طرز تهیه 👇
🔸️کیک کاکائویی رو با دست یا هر وسیله ای که داریم پودر میکنیم
🔸️ تمام مواد خشک و سفیده تخم مرغ رو خوووب ترکیب میکنیم
🔸️ میزاریم رو حرارت کم ۱۰ دقیقه هم میزنیم تا پودر قند آب بشه
🔸️از روی حرارت برمیداریم و وانیل و سرکه سفید و روغن مایع رو اضافه و هم میزنیم
🔸️ میزاریم تا کاملا خنک بشه اگه خمیر شل بود بهش پودر گردو اضافه میکنیم تا به غلظت مناسب دربیاد نه شل نه سفت
🔸️ در قیف ساده میریزم و روی سینی فر که کاغذ روغنی قرار دادیم و روی کاغذ روغنی هم چرب کردیم ، با فاصله پایپ میکنیم
🔸️ دمای فر برقی ۱۸۵ درجه و فرگازی ۲۰۰ درجه که از یک ربع قبل گرم شده به مدت ۱۰ دقیقه قرار میدهیم لطفا با دمای فر خودتون تطبیق بدین
🔸️ بعد از سرد شدن شیرینیهارو از کاغذ روغنی جدا و سرو بفرمایین
🔸️ من دوتا شیرینی رو کنار هم قرلر دادم
🔸️اندازه مواد من دو برابره
🔸عزیزان اگه از کاغذ روغنیهای دائمی استفاده کنین شیرینیها خیلی راحتتر از کاغذ جدا میشن
⭕️ کیک شکلاتی حتما باید سااااااده ! بدون خامه بدون کرم یا هر چیز دیگه باشه
#دیزاین
#کیک
#هنرمند
@cakekhaneh🎂
@cakekhaneh🍰
@cakekhaneh🧁
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شاورما؛ غذای معروف خاورمیانهای😍😋
مواد لازم :
ادویه کاری
آویشن ۱ ق چ
لیمو ترش ۱ عدد
روغن زیتون ۲ ق غ
سماق ۱ ق غ خوری
سینه مرغ ۲ عدد
پیاز ۱ عدد
مواد سس :
ماست ۴ ق غ
سس مایونز ۲ ق غ
سیر خرد شده ۱ ق چ
روغن زیتون ۲ ق غ
لیمو ترش ۱ عدد
ارده ۲ ق غ
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با یکم خلاقیت چشم مهموناتو به میز پذیراییت خیره کن🤩🤩🤩
خمیر هزارلا از اون خمیراییه که هزاااار مدل فینگرفود و پیش غذا میشه باهاش درست کرد مثل این فینگر یلدایی که هم آسونه هم جذابه هم خوشششمززززه😎
@cook.fatimaa
@cook.fatimaa
.
مواد لازم:🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻
3 عدد سیب زمینی پخته
نصف سینه مرغ پخته
خیارشور ۵ق غ
5 ق غ ذرت
4 ق غ گردوی خرد شده
5 ق غ انار دان شده
سس مایونز به مقدار لازم
نمک
فلفل سیاه
در صورت دلخواه (مقداری شوید)
.
🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻
.
طرز تهیه؛
خمیر هزارلا رو بزارید بیرون که کامل به دمای محیط برسه بعد روی تخته باز کنید و وردنه بکشید
حالا با یه کاتر گرد به اندازه ی قالب مافینتون برش بزنید قالب رو چرب کنید و از خمیر هزارلایی که برش زدید داخل قالبتون بزارید و دور تادورش رو به قالب فیکس کنید و کف خمیر رو چنگال بزنید که موقع پخت زیاد پف نکنه و حالت کاسه ایی داشته باشه
بعد تو فر از قبل گرم شده بزارید و به مدت ۲۰ دقیقه با حرارت ۱۸۰ درجه اجازه بدید بپزه (نیازی به گریل نداره فقط المنت و شعله پایین روشن باشه)
.
بعد از اینکه مافین ها پخت از موادی که درست کردیم داخلش رو پر میکنیم و با انار و چند برگ جعفری تزیین میکنیم
به همین راحتی🥰🥰
.
🔴نکته ی مهم:
.
مواد میانی کاملا سلیقه اییه میتونید از هرموادی که دوست داشتید برای مافین استفاده کنید هر موادی هم که دوست نداشتید میتونید حذف کنید و یا مزه ی جدید بهش اضافه کنید😌
نوش جان🙏🏻☺️
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فیلم دیزاین خیلی لاکچری بالا👆😍😍😍😍😍😍😍
omranicake
#ایده
#دیزاین
#کیک
#هنرمند
@cakekhaneh🎂
@cakekhaneh🍰
@cakekhaneh🧁
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام به روی ماهتون✋
اینجا آشپزی رو خیلی راحت یاد میگیری 😊مریم گلی هستم و عاشقانه هرچی بلدم رو به همراه خوشمزه های ترکی به اشتراک میذارم. اگه فالو نداری منو فالو کن که کلی خوشمزه قراره اینجا پست بشه 😍😍@maryamgolifood
مواد لازم برای این خوشمزه 👇
💥بیسکویت لیدی فینگر دوبسته
💥شیر یک پیمانه
💥خامه قنادی به میزان لازم
💥برای بین دسر(سیب رو رنده کنید (دو عدد) باکره تفت بدید بعدش بهش پودر دارچین(یک قاشق غذاخوری) و شکر قهوهای نصف پیمانه وکمی پودر کاکائو 1قاشق غذاخوری اضافه کنید) میتونید جای این مواد از میوه و مغزیجات استفاده کنید
نوش جان
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دسر تک نفره مریم گلی
😍😍@maryamgolifood
مواد لازم برای این خوشمزه جذاب :
💥کره 200گرم
شکر نصف لیوان
💥ماست 3قاشق غذاخوری
💥روغن دو قاشق غذاخوری
💥آرد یک پیمانه و نیم تا دوپیمانه
💥تخممرغ 3عدد
💥شکر قهوهای نصف پیمانه
💥شیر نصف پیمانه
💥خامه قنادی به میزان لازم
💥پودر نارگيل 1پیمانه
دمای فر 170به مدت 15دقیقه
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اینو دیگه نمیدونستی
برای نگه داری طولانی مدت سبزی خوردن کافیه قبل از اینکه سبزی ها رو بشورید داخل کیسه فریزر بریزید هوای داخلشو خالی کنید که حالت وکیوم پیدا کنه و درش رو گره بزنید و داخل یخچال بزارید در این صورت دیگه هوای داخلش نمیمونه که بخواد خراب شه
ایده های آشپزی جذاب👇
@t_banooo🍗🥩🍖
@t_banooo🍗🥩🍖
@t_banooo🍗🥩🍖
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه ایده ساده وراحت واسه شما که بهترینید🥰
🥬🥦🥬🥦🥬🥦🥬
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شش ترفند خانه داری
هدایت شده از خانه شیرینی،کیک،دسر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اینم از دادلی سیوش کنید گمش نکنید به دردتون میخوره 😎🔥
👇
@hamid_chef_shirini
رسپی دادلی (خونگی)
۷۵۰ گرم آرد
۲۵۰ گرم روغن صاف ۵۰ (از لوازم قنادی تهیه کنید)
۲۲۰ گرم کره نیوزلندی
۲۴۰ گرم خاک قند ( پودر شکر لوازم قنادی تهیه کنید)
۵۰ گرم زرده تخم مرغ
وانیل نصف قاشق چایخوری
هل نصف قاشق چایخوری (دلخواه)
رسپی کارگاهی
۹ کیلو آرد
۳ کیلو روغن صاف
۲ کیلو ۷۰۰ گرم کره نیوزلندی
۲ کیلو ۸۰۰ خاک قند
۶۰۰ گرم زرده
۱ قاشق وانیل
۱ قاشق هل
۱ قاشق سرخالی
نمک
اول خاک قند و روغن معمولی با کره نیوزلندی
با دست یا دستگاه یا همزن باید پوک بشه بعدش آرد وانیل و هل اضافه بشه
در آخر زرده و نمک اضافه کنید ۱ دقیقه هم زد کافیه
بعد میره یخچال.
بعدش یخچال اگه سفت بود با دست یا دستگاه همش بزنید تا نرم بشه
و گلوله گلوله کنید گلوله ها از ۱۰ تا ۱۵ گرم خوبه
بعدش وسطشو سوراخ کنید با مداد یا هر چیزی بستگی به سلیقتون داره
با درجه ۱۷۵ به مدت ۲۰ یا ۲۵ دقیقه تو فر باشه
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯