سلام باتشکر از کانالهای خوبتون
اون دوستی که گفته بودن دخترم روغن دنبه نمیخوره میگه بو میده
شحم خالی اب کردش بو نمیده .اونی که بو میده دنبه هست
شحم گرونتره دنبه ارزونتر
من یه ماه پیش شحم اب شده خریدم کیلویی ۴۵ اصلا اصلا بو نمیده
دخترم منم اصلادوست نداشت میگفت بو میده
ولی الان با شحم سیب زمینی سرخ میکنه میخوره😋😋
میخام دیگه دروغن نخرم ولی نمیشه
یه سرخ کردنی خریدم برای مواقعی که مهمان میاد استفاده کنم
#پاسخ
╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━
@menoslami آشپزی و نکات اسلامی
@T_ASHPAZE
ببخشید میشه طرز تهیه یه کرم خوشمزه رو بزارید تا به جای خامه برای تزیین کیک ازش استفاده کنیم
ممنونتون میشم
#سوال
╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━
@menoslami آشپزی و نکات اسلامی
@T_ASHPAZE
سلام خسته نباشی این برای اون خانمی که قابلمه استیلش لک گرفته بود
💢استیلی که لک شد چیکار کنیم ؟ رنگ شعله گرفت چه کنیم؟؟
با جلاسنج برق میوفته 😍
💢جلاسنج یه چیزی شبیه خمیر دندونه میریزید رو سطح بعد با یه پنبه انقدری مالش میدیم تا برق بیوفته
پنبه سیاه میشه نگران نباشید این روال کاره
و در آخر بشورید
عکس جعبه شو الان میزارم براتون استوری که راحت بتونید تهیه کنید 💢اگر سینکتون سیاه شده هم با این روش عین اولش میشه (برا من پیش اومده بود)
برای برق انداختن خیلی فلزات استفاده میشه
💢و حتی برق انداختن اجاق گاز استیل فقط یکم حوصله میخواد اینجوری نیس که فکر کنید یک دقیقه ای میشه مثل روز اول
#پاسخ
╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━
@menoslami آشپزی و نکات اسلامی
@T_ASHPAZE
سلام ببخشید میشه یه دونه کیک بذارید که بدون فر باشه و خیلی راحت و آسون بشه درستش کرد برای تولد مامانم
#سوال
╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━
@menoslami آشپزی و نکات اسلامی
@T_ASHPAZE
سلام دستور کله پاچه خواستن
مامانم همیشه کله پاچه رو با یکم سیرابی و جگرسفید میپزن البته کله کامل نه نصف میکنن یکم نخود لوبیا با سیر پیاز ادویه همون فلفل زرچوبه اخرهم یکم رب وابلیمو میزنن کلا غذا بی رنگ سفید دوس ندارن واسه همون اینجوری درست میکنن
اما خودم معمولا کله رو شب بار میکنم با سیر پیاز فلفل سیاه میذارم رو گاز جوش که اومد زیرشو کم میکنم درشو میذارم شب تا صب بپزه آخر هم نمک دارچین میزنم ولی در کل سیر خوب میکنه عطر طعم کله پاچه رو موقع خوردن فقط حواستون باشه یسری غده هم تو کله هم پاچه هست اونارو حتما جدا کنید
#کله_پاچه
#پاسخ
╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━
@menoslami آشپزی و نکات اسلامی
@T_ASHPAZE
سلام
خواهر عزیز خوشحالم از اینکه روز به روز تعداد خانم هایی که به فکر سلامتی خانواده شون هستند اضافه میشه خدا حفظتون کنه.
سوال کردند میشه دنبه رو بدون بو کرد، بله
من بیش از چهار ساله که روغن مایع مصرف نمیکنم.وخدا رو شکر تا حالا مشکلی نداشتیم روشی که من استفاده میکنم برای بی بو کردن روغن دنبه؛
۱: پیاز متوسط رو خلالی یا نگینی کنید
۲: نصف لیوان فرانسوی سرکه
۳: نصف لیوان فرانسوی آبلیمو
۴: چند حبه سیر خرد شده
با شعله ملایم بمونه تا به روغن دهی برسه گاهی هم بزنید تا تکه های دنبه به طور مساوی آب بشن و نسوزن هر چه تکه های دنبه کوچکتر باشه سریعتر و بهتر آب میشن ، در این صورت میتونید از باقیمانده تکه های دنبه هم در غذا استفاده کنید.
🌟من تو ماکارانی جای سویا ( از جزغاله های دنبه) استفاده میکنم.🍝
#ایده
#پاسخ
╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━
@menoslami آشپزی و نکات اسلامی
@T_ASHPAZE
سلام مدیرجان خسته نباشید
ببخشید ی سوال داشتم
من چندوقت پیش میخاستم ماهی بخرم
ماهی هاریزبودن
ازترس اینکه نتونم قشنگ درس کنم منصرف شدم
کسی هست ک ی راهکارخیلی خوب بده براپخت این ماهیا
واینکه کلابراپخت ماهی راهکاری هست ک استفاده بشه وماهی روخوشمزه ترکنه
#سوال
╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━
@menoslami آشپزی و نکات اسلامی
@T_ASHPAZE
سلام برا اینکه یک قرمه سبزی خوش طعم و روغن انداخته و خوش رنگ داشته باشیم چه کنیم ...من قرمه هام سبزی و آبش جدا از هم میشه و جاافتاده نمیشه ؟ طعمش هم خوب نیست چرا؟؟
#سوال
╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━
@menoslami آشپزی و نکات اسلامی
@T_ASHPAZE
سلام خدمت همه خانمای گل کانال
برای دوستی که روش پخت قورمه سبزی خواستن من اینجوری میپزم 👇🏻
سبزی رو بدون روغن بزارین تو ماهیتابه و شعله زیرشو ملایم بزارین و خووووب تفت بدین تا ابش کاملا کشیده بشه ابش که کشیده شد زیرشو کم کنید و روغن اضافه کنید روغن رو در طول سرخ کردن کم کم اضافه کنید اگر میخواین قورمه سبزی سیاااه بشه روغن باید زیاد بزاری
طوری که سبزی بررراق براق باشه و ببینید ک پر روغنه نه اینکه غوطه ور باشه ها نه فقط روغنی باشه ظاهرش
واسه سرخ کردن حوصله کن نیم کیلو سبزی یساعتی طول میکشه سرخ کردنش باید سیاه بشه ولی نسوزه جوری که با پشت قاشق اگه روی سبزی بکشی دیگه رنگ سبز روشن نبینی و سیا باشه
پیاز و گوشت و روغن کم رو بریز تو قابلمه و خوووب تفت بده اخر سر ادویه هاتو اضافه کن فلفل قرمز و سیاه زرد چوبه کاری
خوب ک سرخ شدن لوبیا چیتی که حد اقل ۱۲ ساعت خیس خورده و لیمو عمانی و دو سه دونه فلفل تند رو به گوشت اضافه کنید و اب جوش بریزید و بزارید خوب بپزه ولی له نشه
وقتی پخت حالا سبزی سرخ شده و نمک رو به گوشت و لوبیای پخته رو اضافه کن و ادویش رو میزون کن
۵ دقیقه اول بزار با شعله ملایم رو ب بالا بجوشه
بعد زیرشو خیلیییییی کم کن و بزار دوساعت تا دو نیم ساعت جا بیفته ولی مدام هم بزن تا ته نگیره و ابشو کنترل کن
خیلییییی عالی میشه من همیشه اینجوری درست میکنم
اگه از اول همه موادو باهم بپزی اب و دونت از هم جدا میشه و خوب جا نمیفته 😋😋امیدوارم خوشتون بیاد
عکس سبزی سرخ کرده رو هم فرستادم ببینید چ مقدار باید سرخ بشه
#پاسخ
╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━
@menoslami آشپزی و نکات اسلامی
@T_ASHPAZE
سلام
در جواب عزیزی ک قرمه سبزیش جا نمیفته
عزیزممن ی بار سبزی فروشی همیشگیم بسته بود از ی جا دیگ خریدم قرمه سبزیم جا نیفتاد
کمتوجه شدم سبزی ب اندازه کافی ریز خرد نشده.اگر کامل ریز بشه در اب غوطه ور میشه و دیگ سنگین نیس ک بره ته قابلمه و قشنگجا میفته
میتونی برای غلظت و جا افتادنش از جو پرک اسیاب شده استفاده کنی ی قاشق
هیچ طعمی ب غذا نمیده ولی لعاب میده
دیگ عرضم ب حضورت ک عصاره گوشت هم لعاب میده
ارد ساده گندم رو یک قاشق در روغن تفت بده بریز تو خورشت لعاب میده
همرو تست کن ولی مهم ترینش سبزیه
لوبیا تم بذار کامل نرم شه ک مثلا تو هر ۱۰۰ تا دونه ده تا دونه ترک بخوره له بشه لعاب بده
#پاسخ
╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━
@menoslami آشپزی و نکات اسلامی
@T_ASHPAZE