eitaa logo
ایده و ترفند آشپزی
9هزار دنبال‌کننده
2.9هزار عکس
4.3هزار ویدیو
8 فایل
در صورت رضایت فاتحه برای #مادر_بنده و همه اموات مومنین بفرستید لطفا @Yaasnabi   @BaSELEBRTY @zendegiitv4 @menoeslami @jazabbb @shiriniyeh @mazehaa @cakekhaneh @farzandbano @T_ASHPAZE @didanii @sotikodak تبلیغات @momenaneHhh
مشاهده در ایتا
دانلود
دوستی که شربت زولبیاشون شکرک زده بگم که شکرک برا اینه که وقتی شربت جوش اومده حتما کم نکردین و خیلی جوشیده قبلا برای من هم‌پیش اومده یا اینکه زیاد گذاشتید سفت شده ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
سلام .گوشت و چربی بزغاله دارم گوشت گوساله بگیرم باهاش چرخ کنم خوشمزه میشه خانوما ؟؟؟؟؟ ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
رب انار و سرکه انار رو تا کی میشه نگه داشت یا اینکه مثه سرکه انگور خراب نمیشه هیچ وقت؟؟؟ ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
با سلام و آرزوی قبولی طاعات با سفیده تخم مرغ میشه چکار کرد ؟ ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
سلام وقت به خیر خانمی که میخواستند حلیم بپزند. من گندم پوست کنده را یک شبانه روز میزارم بخیسه بعد با آب زیاد میزارم بپزه. اگه اب کم بگیریم ممکنه مجبور بشیم دوباره اب اضافه کنیم که رو مزه خیلی تاثیر داره. هم زمان گوشت زردچوبه و آب میزاریم بپزه من کمی مرزنجوش هم میزنم. بعد از اینکه کفش رو گرفتیم پیاز خرد شده میریزیم. حدودا سه تا چهار ساعت زمان میبره تا هم گندم و هم گوشت بپزه. برای گندم در قابلمه رو روی کفگیر چوبی باید بزاریم تا سر نره و زیرش کم باشه. بعد از سه ساعت چک میکنیم اگر پخته بودند اول با کفگیر چوبی گندم رو حسابی هم میزنیم با هم زن هم میشه. این هم زدن حدودا نیم ساعت یا بیشتر طول میکشه ولی خب یه حلیم جا افتاده بهمون میده. در همین حین گوشت رو استخوان کش و ریش ریش میکنیم. بعد از هم زدن گوشت همراه با اب و پیازی که باهاش پخته رو روی حلیم میریزیم و دوباره چند دقیقه هم میزنیم. نمکش رو اندازه میکنیم زیرش رو کم کم میکنیم و درش رو میزاریم. نیم ساعت چهل دقیقه بمونه تا جا بیوفته. بعد حلیم آمادست. چند تا نکته که باید بگم اینکه: اگه موقع پخت اب حلیم کم شد میتونن از اب گوشت بزیزن. حلیم رو چک کنند ته نگیره. گوشت رو حسابی ریش ریش کنند تا حلیم کشدار بشه خانمهایی که از گوشت کوب برقی استفاره میکنند قبل از اصافه کردن گوشت حلیم رو بزنن تا گوشتشون له نشه و معلوم باشه. میتونن موقع پخت یک چوب دارچین داخل حلیم بندازن. ما دنبه رو با پیاز چرخ میکنیم و اصطلاحا میگیم پی پیاز برای آب گوشت استفاده میکنیم. اب گوشت رو خیلی خوشمزه میکنه. اگر بخوام حلیم مجلسی درست کنم نیم ساعت مانده به اینکه بخوام گوشت رو بیرون بیارم و ریش کنم از این پی پیاز حدودا دو سه قاشق داخل گوشت و آب میریزم. میشه داخل خود حلیم هم ریخت. اگر نداشتید میتونید با گوشت دنبه هم بپزید. ببخشید طولانی شد سعی کردم همه نکات رو بگم. ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
سلام طاعات قبول از رومال تخم و مرغ شیر اضافه بیاد میشه نگه داشت دوباره فردا استفاده کرد عایا؟؟؟🤔🤔🤔 ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
سلام ترشیجات خراب نمیشه گلم مدت زیادی سالم می مونه بیرون یخچال برای خانوم عزیزی که نگران خراب شدن سرکه و رب انارشون هستن ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE .
سلام برای خانوم گلی که گفتن سفیده تخم مرغ دارن پیشنهادم اینه فریزر بذارید شنیدم تا یکسالم سالم میمونه ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
سلام گل بانو ها من زولبیا میپختم اولش خوب بود اخراش دیگه از هم باز میشد و متلاشی میشد علتش چیه؟😢😢😢 ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
سلام خانومم رب انار تا ۴ یا ۵ سال هم طوریش نمیشه ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
سلام خانوماااااا برای حلوا ارد چی استفاده کنم خوشمزه تر میشه؟؟؟ اراد قنادی خونه دارم بزنم خوب میشه؟؟؟؟؟ ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
سلام دستور تهیه گل قند برا اون خانومی که میخواستن👇👇 ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE