eitaa logo
ایده و ترفند آشپزی
9هزار دنبال‌کننده
2.9هزار عکس
4.3هزار ویدیو
8 فایل
در صورت رضایت فاتحه برای #مادر_بنده و همه اموات مومنین بفرستید لطفا @Yaasnabi   @BaSELEBRTY @zendegiitv4 @menoeslami @jazabbb @shiriniyeh @mazehaa @cakekhaneh @farzandbano @T_ASHPAZE @didanii @sotikodak تبلیغات @momenaneHhh
مشاهده در ایتا
دانلود
سلام وقت به خیر خانمی که میخواستند حلیم بپزند. من گندم پوست کنده را یک شبانه روز میزارم بخیسه بعد با آب زیاد میزارم بپزه. اگه اب کم بگیریم ممکنه مجبور بشیم دوباره اب اضافه کنیم که رو مزه خیلی تاثیر داره. هم زمان گوشت زردچوبه و آب میزاریم بپزه من کمی مرزنجوش هم میزنم. بعد از اینکه کفش رو گرفتیم پیاز خرد شده میریزیم. حدودا سه تا چهار ساعت زمان میبره تا هم گندم و هم گوشت بپزه. برای گندم در قابلمه رو روی کفگیر چوبی باید بزاریم تا سر نره و زیرش کم باشه. بعد از سه ساعت چک میکنیم اگر پخته بودند اول با کفگیر چوبی گندم رو حسابی هم میزنیم با هم زن هم میشه. این هم زدن حدودا نیم ساعت یا بیشتر طول میکشه ولی خب یه حلیم جا افتاده بهمون میده. در همین حین گوشت رو استخوان کش و ریش ریش میکنیم. بعد از هم زدن گوشت همراه با اب و پیازی که باهاش پخته رو روی حلیم میریزیم و دوباره چند دقیقه هم میزنیم. نمکش رو اندازه میکنیم زیرش رو کم کم میکنیم و درش رو میزاریم. نیم ساعت چهل دقیقه بمونه تا جا بیوفته. بعد حلیم آمادست. چند تا نکته که باید بگم اینکه: اگه موقع پخت اب حلیم کم شد میتونن از اب گوشت بزیزن. حلیم رو چک کنند ته نگیره. گوشت رو حسابی ریش ریش کنند تا حلیم کشدار بشه خانمهایی که از گوشت کوب برقی استفاره میکنند قبل از اصافه کردن گوشت حلیم رو بزنن تا گوشتشون له نشه و معلوم باشه. میتونن موقع پخت یک چوب دارچین داخل حلیم بندازن. ما دنبه رو با پیاز چرخ میکنیم و اصطلاحا میگیم پی پیاز برای آب گوشت استفاده میکنیم. اب گوشت رو خیلی خوشمزه میکنه. اگر بخوام حلیم مجلسی درست کنم نیم ساعت مانده به اینکه بخوام گوشت رو بیرون بیارم و ریش کنم از این پی پیاز حدودا دو سه قاشق داخل گوشت و آب میریزم. میشه داخل خود حلیم هم ریخت. اگر نداشتید میتونید با گوشت دنبه هم بپزید. ببخشید طولانی شد سعی کردم همه نکات رو بگم. ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
سلام طاعات قبول از رومال تخم و مرغ شیر اضافه بیاد میشه نگه داشت دوباره فردا استفاده کرد عایا؟؟؟🤔🤔🤔 ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
سلام ترشیجات خراب نمیشه گلم مدت زیادی سالم می مونه بیرون یخچال برای خانوم عزیزی که نگران خراب شدن سرکه و رب انارشون هستن ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE .
سلام برای خانوم گلی که گفتن سفیده تخم مرغ دارن پیشنهادم اینه فریزر بذارید شنیدم تا یکسالم سالم میمونه ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
سلام گل بانو ها من زولبیا میپختم اولش خوب بود اخراش دیگه از هم باز میشد و متلاشی میشد علتش چیه؟😢😢😢 ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
سلام خانومم رب انار تا ۴ یا ۵ سال هم طوریش نمیشه ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
سلام خانوماااااا برای حلوا ارد چی استفاده کنم خوشمزه تر میشه؟؟؟ اراد قنادی خونه دارم بزنم خوب میشه؟؟؟؟؟ ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
سلام دستور تهیه گل قند برا اون خانومی که میخواستن👇👇 ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
✅مقوی مغز و معده ♻ بسیاری ممکن است مربای گل قند را از ترکیب متناسب گلبرگ گل محمدی با قند یا شکر بدانند که مانند بسیاری از مرباها بر روی آتش تهیه می‌شود. ✔️اما یکی از بهترین روش‌های تهیه که در غرب کشور تهیه می‌شود گل قند آفتابی است. 🌀طرز تهیه : 🔸گل محمدی و عسل به نسبت یک به دو تهیه می‌شود. برخی گل را خرد و با عسل مخلوط کرده کمی گلاب به آن اضافه می‌کنند، در یک قابلمه ریخته روی درب آن یک پارچه نازک سفید برای ممانعت از ورود حشرات می‌کشند و سپس روی آن شیشه می‌گذارند. 🔹این مربا بر روی پشت بام یا هر قسمت که بیشترین مدت آفتاب گیری دارد می‌گذارند. پس از 40 روز این مربا آماده است. در طی این مدت البته مثل هر پختنی دیگر درب ظرف باز شده و به هم زده می‌شود. رنگ این مربا نسبت به انواع دیگر تیره تر است. ♻ خواص ویژه آن طبیعت گرم، آرام بخشی، مقوی مغز، مقوی معده، مفید برای خانم های باردار، " پیشگیری کننده از سقط جنین" و مقوی رحم و بسته به محل تهیه گل می‌تواند ملین یا حتی ضد اسهال باشد. 🌸اغلب گل محمدی کاشان، شیراز و طارم که بسیاری عقیده دارند نسبت به بقیه ته مزه تلخ تری دارند ملین هستند برعکس گل محمدی زنجان و تبریز و اردبیل که شیرین تر هستند گاهی حتی قابض هستند. @ashpaziIslami ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
✅گل قند طبیعت گرم و تر دارد ✅ضمن اینکه حتما گلی که با آن گل قند درست میکنید باید گل محمدی باشد 👇 🔹آرامبخش اعصاب و خواب 🔹تقویت معده و روده 🔹ضد یبوست 🔹ضد اسپاسم 🔹بهبود عملکرد گوارش و کبد 🔹اشتها آور 🔹نشاط آور 🔹رفع کم خونی 🔹درمان افسردگی 🔹درمان صرع 🔹شاداب کننده 🔹رفع بوی بد دهان 🔹تقویت کننده عمومی بدن 🔹تقویت(قوه باه)قوای جنسی 🔹درمان سرد مزاجی بانوان 🔹تقویت کننده پوست @ashpaziIslami ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
سلام با آرزوی قبولی طاعات و عبادات....من زولبیا درست کردم ولی ترش شده بود....به نظر شما بزرگوارن علتش چی بوده؟ ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
🔴🔴🔴سلام خدمت عزیزان دارم شله زرد درست میکنم ولی نمیدونم آبش چقدر باید بجوشه که شله زردم هم خوب بشه و هم رقیق نشه؟ از کجا بفهمم که چقدر دیگه بجوشه؟ شکرم ده دقیقه ای هست اضافه کردم ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE