eitaa logo
ایده و ترفند آشپزی
9.6هزار دنبال‌کننده
2.6هزار عکس
3.4هزار ویدیو
8 فایل
در صورت رضایت فاتحه برای #مادر_بنده و همه اموات مومنین بفرستید لطفا @Yaasnabi   @BaSELEBRTY @zendegiitv4 @menoeslami @jazabbb @shiriniyeh @mazehaa @cakekhaneh @farzandbano @T_ASHPAZE @didanii @sotikodak تبلیغات @momenaneHhh
مشاهده در ایتا
دانلود
سلام دوستان عزیزم امروز ماهی تمیز کردم از جایی که بار اولم بود گوشت زیادی به استخوان موند، به نظرتون اگه بندازمش تو شیشه تا تن ماهی بشه بعد گوشتشو جدا کنم خوبه؟؟؟ خانوم خونه هر کاری توخونه میکنی رو نیت کن خدایا ظرف دارم میشورم به نیت جلب رحمت در خانواده م ،لباس میشوری بگو خدایا به نیت جلب رحمت الهی تو خونه م. اثر معنوی و اجر اخروی براتون داره از هیچ کار خونه داری بدون نیت معنوی رد نشید و اهمیت داره @T_ASHPAZE اینم لینک کانالی که خانوما همه باید بیان👇 http://eitaa.com/joinchat/192544789Ca024ccbaef
خانمها رنگ روغن کمی به سیاهی میزنه میشه مصرف کرد یانه فقط پیاز توش ریختم خانوم خونه هر کاری توخونه میکنی رو نیت کن خدایا ظرف دارم میشورم به نیت جلب رحمت در خانواده م ،لباس میشوری بگو خدایا به نیت جلب رحمت الهی تو خونه م. اثر معنوی و اجر اخروی براتون داره از هیچ کار خونه داری بدون نیت معنوی رد نشید و اهمیت داره @T_ASHPAZE اینم لینک کانالی که خانوما همه باید بیان👇 http://eitaa.com/joinchat/192544789Ca024ccbaef
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
پیتزا خودم پز یا بعبارتی مدیر پز😂🤦‍♀ دستور پست بعد👇
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
سلام من مدیر کانالم خیلی دوستان خواستن طرز تهیه پیتزا خودم مز رو بزنم چشم شما جون بخواهید رسپی پیتزا ک چیزی نیس😂 خانوما من یه شب که هوس پیتزا کرده بودم یه سر رفتم فروشگاه سر خیابون مواد لازم پیتزا خریدم اومد م خونه مثه👇 کالباس🙊 فلفل دلمه پنیز پیتزا خمیر پیتزا اماده قارچ سس قرمز بعد از اینکه فلفل و قارچو قشنگ شستم با رنده درشت رنده کردم کالباس رو هم رنده درشت کردم همه رو با هم مخلوط کردم قشنگ خمیر پیتزای اماده رو کف سینی گذاشتم کمی رو همه خمیرها سس قرمز مالیدم کمی خمیر پیتزا ریختم بعدم از مواد یه لایه ضخیم رو خمیرها پهن کردم بعد گذاشتم مایکروفر با دستور پخت پیتزا رو ۲۰ دقیقه تنظیم کردم ده دقیقه بدون پنیر گذاشتم ده دقیقه بعدم پیتزاهارو دراوردم کلی پنیر پیتزا ریختم رو خمیرها و هر کدوم از پیتزا ها رو ده دقیقه دیگه گذاشتم مایکروفر تا پنیرش اب شد و طلایی شد به همین سادگی و به همین خوشمزه گی😁😋😋 میتونید قشنگ با ماهی تابه هم بپزید این پیتزا رو نوش جونتون پیشاپیش☺️ آیا میدانید شورکردن دهان هنگام خواب و قبل و بعد غذا(همان غذا را با نمک شروع و تموم کنید) از تخمیر ان و فساد دندان جلوگیری میکند و حتی میکروب معده را هم از بین میبرد. 🍑🍑🍑🍑🍑 @menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
وقتی برگشتم گریه میکردم خدایا منو برگردون من اونجا رو میخوام برنامه پرطرفدار زندگی پس از زندگی http://eitaa.com/joinchat/2599157794Cd132efc1d5
4_392185446756516214.mp3
7.71M
🔹تفسیر قرآن کریم 🔸جلسه ۲ 🔸سوره حمد 🔸آیه ۱ 💠 محمد رضا رنجبر برنامه پرطرفدار زندگی پس از زندگی http://eitaa.com/joinchat/2599157794Cd132efc1d5
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
همیشه نگران باش حجه الاسلام رنجبر برنامه پرطرفدار زندگی پس از زندگی http://eitaa.com/joinchat/2599157794Cd132efc1d5
اگر حرارت ملایم باشه روغن دنبه سیاه نمیشه من با ماست پیاز به یا سیب گلاب و هل و یه نوع گیاه محلی خوش بو درست میکنم با حرارت ملایم سیاه نمیشه سفید و خوب هست از قبل خورد کنیدیه چند ساعت هم بذارید تو اب نمک تا خوتابه ش خارج بشه این جور کمتر بو میده گفتیم استرس و افسردگی ها و بی حالی ها از ضعف قلب هست ،سعی کن کدو حلوایی که مقوی قلبه رو به غذاهات اضافه کنی @T_ASHPAZE اینم لینک کانالی که خانوما همه باید بیان👇 http://eitaa.com/joinchat/192544789Ca024ccbaef
سلام ستایش جان روزتون بخیر میخواستم از دوستان بپرسم کسی تجربه درست کردن نخودسبز درحجم زیاد مثلا ۵ کیلو حالا کمتر بیشتر به غیرراز فریزر کردن ووکنسروی که خونه درست میکنیم داره میخوام داخل دبه ی پلاستیکی درست کنم که کپک هم نزند چون جاومکان قابل اطمینانی ندارم تو شیشه درست میکردم به بهانه های مختلفی میشکست گفتیم استرس و افسردگی ها و بی حالی ها از ضعف قلب هست ،سعی کن کدو حلوایی که مقوی قلبه رو به غذاهات اضافه کنی @T_ASHPAZE اینم لینک کانالی که خانوما همه باید بیان👇 http://eitaa.com/joinchat/192544789Ca024ccbaef
عزیزان لطف میکنید اموزش ترشی بادمجون شکم پر با رب انار رو با زبون ساده بهم بگید اخه گوگل سرج میکنم چنین کن چنان کن چیزی در نمیابم گفتیم استرس و افسردگی ها و بی حالی ها از ضعف قلب هست ،سعی کن کدو حلوایی که مقوی قلبه رو به غذاهات اضافه کنی @T_ASHPAZE اینم لینک کانالی که خانوما همه باید بیان👇 http://eitaa.com/joinchat/192544789Ca024ccbaef
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام بزرگواران..در جواب دوستمون که گف قورمه سبزیش روغن نمیندازه..سبزی روغن و خیلی باید با روغن تفت بدید عزیزم..همونجا به روغن افتادنش دیده میشه.. گفتیم استرس و افسردگی ها و بی حالی ها از ضعف قلب هست ،سعی کن کدو حلوایی که مقوی قلبه رو به غذاهات اضافه کنی @T_ASHPAZE اینم لینک کانالی که خانوما همه باید بیان👇 http://eitaa.com/joinchat/192544789Ca024ccbaef
سلامی به شما عزیزان..در جواب دوستمون که گف مارمالاد تو یخچال باشه یا فریزر..عزیزم من مارمالاد داخل یخچال داشتم..شش ماه هم بود بعد استفاده کردم..هیچ چی نمیشه و خوب میمونه... گفتیم استرس و افسردگی ها و بی حالی ها از ضعف قلب هست ،سعی کن کدو حلوایی که مقوی قلبه رو به غذاهات اضافه کنی @T_ASHPAZE اینم لینک کانالی که خانوما همه باید بیان👇 http://eitaa.com/joinchat/192544789Ca024ccbaef
سلام‌من وقتی روغن دنبه درست میکنم،هرچی دنبه آب میشه برمیدارم تابیشترغل نخوره وتیره نشه. بعدبقیه دنبه رومیگذارم که آب بشه. سلام بله میشه مصرف کنید ولی کاش زودتر روغنشو برمیداشتین حالا خوبه که کمه زیادنیست وگرنه حیف میشد گفتیم استرس و افسردگی ها و بی حالی ها از ضعف قلب هست ،سعی کن کدو حلوایی که مقوی قلبه رو به غذاهات اضافه کنی @T_ASHPAZE اینم لینک کانالی که خانوما همه باید بیان👇 http://eitaa.com/joinchat/192544789Ca024ccbaef
سلام ماهی که عکسشو فرستادن آره بزارید بپزه،حیفه هدر بشه. چرا استخونشو درآوردید؟. من با استخون میپزم موقع خوردن استخونشو جدا میکنیم گفتیم استرس و افسردگی ها و بی حالی ها از ضعف قلب هست ،سعی کن کدو حلوایی که مقوی قلبه رو به غذاهات اضافه کنی @T_ASHPAZE اینم لینک کانالی که خانوما همه باید بیان👇 http://eitaa.com/joinchat/192544789Ca024ccbaef
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اتفاق ماورایی که باعث ساخت برنامه زندگی پس از زندگی شد‼ پ.ن ۱: جناب فرشاد شیرازی مهمان فصل اول زندگی پس از زندگی بودند ، ایشان تجربه خود را به مدت چهار سال پنهان کردند که در آخر حضرت معصومه به خوابشان می آید و از او میخواهد که تجربه اش را به دیگران بگوید و سپس آقای شیرازی با جناب موزون وارد گفتگو میشوند. پ.ن ۲= تا قبل از این اتفاق آقای موزون نمی خواستند برنامه زندگی پس از زندگی را بسازند !- برنامه پرطرفدار زندگی پس از زندگی http://eitaa.com/joinchat/2599157794Cd132efc1d5
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
سلام بانو جان خامه صبحانه برای خامه کشی مناسب نیست باید خامه قنادی استفاده کنید مگر اینکه بخوایذ باهاش گاناش درست. فقط مرطوب بشه کافیه این مطلبم واسه خامه کشی کمک میکنه بهتون👇👇👇 👇 من خودم همیشه برای شیفون ۴تخم مرغی نیم کیلو خامه میزنم چون کم خامه دوست داریم.ولی بین نیم کیلو تا۷۰۰گرم کافیه با تزیینات تعداد تخم مرغ به قالب برای کیک شیفون یا اسفنجی🔴 🔶 وزن نهایی بر اساس خامه کشی ومیزان فیلینگ و تزئینات دارد و حدودی ذکر می‌شود. قالب ۱۰ ۲ تخم مرغی وزن کیک ۳۰۰ گرمی کیک با خامه حدودا ۵۰۰ الی ۷۰۰ گرم برای ۵ الی ۷ نفر ✔️ قالب 15تا 18: سه تخم مرغ و ۴ تخم مرغ حدود ۵۰۰ تا ۷۰۰ کیک خالص با خامه بین ۱ الی ۱.۳۰۰ برای حدودا ۱۰ الی ۱۵ نفر ✔️ قالب ۱۸ یا ۲۰: چهار تخم مرغ یا ۶ تخم مرغ حدود ۶۰۰ تا ۱ کیلو کیک خالص با خامه بین ۱۲۰۰الی ۱.۷۰۰ برای ۱۰ الی ۲۰ نفر ✔️ قالب ۲۰ یا ۲۳ شش تخم مرغ: حدود ۹۰۰الی کیک خالص حدودا ۱.۵ تا ۳ کیلو برای ۲۰ نفر ✔️ قالب ۲۳ تا ۲۵ ۶ الی هشت تخم مرغ : حدودا ۹۰۰الی ۱۲۰۰ کیک خالص حدود دو کیلو تا سه کیلو کیک برای ۲۰ الی ۳۰ نفر ✔️ قالب 28تا 30 ، ده تخم مرغ: حدودا ۲ کیلو کیک خالص حدود ۳.۵ الی چهار کیلو برای ۴۰ نفر ✔️ قالب 30 ، دوازده تخم مرغ حدود چهار کیلو و نیم قالب ۳۰.۴۰ ۸ تخم مرغ حدودا ۱۲۰۰ کیک و ۲.۵ الی ۳ کیلو کیک برای ۳۰ نفر ♦️ نسبت تخم مرغ اسفنجی♦️ 👈♥️♦️این جدول نسبت تخم مرغ وسایز قالب کیک اسفنجی... 👈♥️♦️نسبتهای مختلفی درترکیب موادبرای کیک اسفنجی وجود دارد که ما معمولا ازاین نسبت استفاده میکنم؛ 👈♦️به ازای هرتخم مرغ 25 گرم آرد +25گرم شکر 👈♦️جدول زیربراساس این نسبت تنظیم شدند، 👈♥️♦️2 تخم مرغی...قطر قالب 18سانت،آرد 50 گرم،شکر 50 گرم،1/8ق.چ،بیکینگ پودر،1.ق.س آب جوش،1/8 ق.چ.وانیل 👈♥️♦️4تخم مرغی،قطر قالب 20 سانت،آرد 100 گرم،شکر 100 گرم،1/4ق.چ،بیکینگ پودر،2.ق.س آب جوش،1/4.ق.چ،وانیل 👈♥️♦️6 تخم مرغی،قطر قالب 23 سانت،آرد 150 گرم،شکر 150 گرم،1/2.ق.چ،بیکینگ پودر،3.ق.س آب جوش،1/4.ق.چ،وانیل 👈♥️♦️8 تخم مرغی،قطر قالب 25 سانت،آرد 200 گرم،شکر 200 گرم،1.ق.چ، بیکینگ پودر،4.ق.س آب جوش،1/4.ق.چ،وانیل 👈♥️♦️10 تخم مرغی،قطر قالب 28 سانت،آرد 250 گرم،شکر 250 گرم،1و1/4.ق.چ،بیکینگ پودر،5.ق.س آب جوش،1/2.ق.چ،وانیل 👈♥️♦️12 تخم مرغی،قطر قالب 30 سانت،آرد 300 گرم،شکر 300 گرم،1و1/2.ق.چ، بیکینگ پودر،1/3پیمانه آب جوش،1/2.ق.چ.وانیل، 👈♥️♦️16تخم مرغی،قطر قالب 35 سانت،آرد 400 گرم،شکر 400 گرم،2.ق.چ.بیکینگ پودر،1/2پیمانه آب جوش،1/2.ق.چ وانیل، 👈♥️♦️20تخم مرغی،قطر قالب 40 سانت،آرد 500 گرم،شکر 500 گرم،3.ق.چ.بیکینگ پودر،1/2 پیمانه+2،ق.س آب جوش،1/2.ق.چ،وانیل 👈♥️♦️ق.چ،قاشق چایخوری 👈♥️♦️ق.س،قاشق سوپخوری که معادل قاشق غذاخوری پر هست. 👈♥️♦️برای سرو کیک اسفنجی،معمولا هر تخم مرغ را برای 2 نفر در نظر میگیرند،مثلا یک کیک 2 تخم مرغی برای 4نفر مناسب است. 👈♥️♦️ارتفاع قالب ها 10 سانت هست،اگر ارتفاع قالبتان کمتر هست از یک سایزبزرگتر استفاده کنید. ♦️نسبت موادبرای سینی رولت♦️ 👈♥️♦️به ازای هر تخم مرغ،30 گرم آرد،30 گرم شکر 👈♥️♦️رولت 2 تخم مرغی،سینی 30×20 👈♥️♦️رولت 3 تخم مرغی،سینی 40×30 👈♥️♦️رولت 4 تخم مرغی،سینی 60×40 👈♥️♦️استفاده ازنسبت تخم مرغ و سایزسینی سلیقه ای هست و بستگی دارد، به اینکه رولت ظریف یاضخیم درنظر دارید،اینها نسبتهایی هست که مااستفاده میکنیم،و برای همه ممکن هست صدق نکند۰ 👈♥️♦️مثلادراکثردستورها رولت 4تخم مرغی درسینی 40×30 و5 تخم مرغی درسینی 60×40 تهیه میشود. 👈♥️♦️ تناسب تخم مرغ شیفون 👈♥️♦️تعدادتخم مرغهابه همراه سایزوارتفاع قالبهاشیفون 👈♦️♥️2 تخم مرغی،،قطر15ارتفاع9 👈♥️♦️2 تخم مرغی،،،قطر18 17 باارتفاع 6 👈♥️♦️3 الی4تخم مرغی،،،قطر22؛ 20 باارتفاع6 👈♥️♦️6 تخم مرغی،،،قطر20 باارتفاع10 👈♥️♦️8 الی 9تخم مرغی،،،قطر25 26 باارتفاع 9 👈♦️♥️9 تخم مرغی،،،قطر30 ارتفاع 6 👈♥️♦️10 تخم مرغی،،،قطر27 باارتفاع 9 👈♥️♦️12 تخم مرغی،،،قطر30 باارتفاع 9 👈♥️♦️4 الی5تخم مرغی،،،برای رولت سینی 30در40 ارتفاع 4 👈♥️♦️10 الی11تخم مرغی،،،،35در45 ارتفاع 4 👈♥️♦️8 تخم مرغی شیفون،،،،30در40 ارتفاع ۴
سلام درباره روغن دنبه که خیلی سرخ شده عزیزم موقع روغن گیری باحرارت بالا انجام دادین؟روغن دنبه روباید باحرارت کم روغنشو بگیرید وهردفعه روغناییکه آب شدن رو صاف کنیدوبردارید دوباره دنبه رو بزارید تاروغن پس بده👌 فکرکنم دیگه واقعا کاملا جزغاله شده وسوخته توغذاهاتون بوی خوشایندی نمیده مصرف کنید هرچی باشه از روغن نباتی ضررش کمتره در فواید زیاد کدو حلوایی برای قلب اینه که ائمه میگفتن تو هر غذای خورشتی آبکی کدو حلوایی اضافه کنید ،خانوما کدو حلوایی از اون غذاهای مظلومه که با وجود خواصش حذف شده یا حذف کردن از سفره ایرانیها،دوباره کدو حلوایی رو احیا کنیم @T_ASHPAZE اینم لینک کانالی که خانوما همه باید بیان👇 http://eitaa.com/joinchat/192544789Ca024ccbaef
✅ نعناع ✍️ یکی از موادی که میتواند معده را جمع کند و بدن را گرم کند نعناع است. نعناع استریل کننده و ضد سم در معده و گوارش است و طبیعتش گرم است. خانم ها به روش های مختلف از نعناع استفاده کنید. در انواع غذاها به طور مناسب بریزید. همچنین چای نعناع بهترین چای برای اعضای خانواده است و کوکوی نعناع یکی از بهترین غذاها برای وعده شام است. 📚دکتر خیراندیش کوکوی نعنا بعنی خوشمزه میشه وبا چی مخلوط میکنند سلام کوکو نعنا درست کردین؟تلخ نمیشه؟
سلام من کوکو تره درست میکنم با نعنا خیلی خوشمزه س و خونسازه من هم با تره درست میکنم و هم با نعنا تنها و یا با پیاز ریز خورد شده ،تلخ نمیشه ،شاید به نوع نعنا هم ربط داشته باشه من برا 4 نفر 3 تخم مرغ بزرگ میزنم،وروغن حیوانی نه عزیزم اتفاقا یه عطر بخصوصی میگیره به اندازه دو نفر نیم کیلو تره .یه قاشق غذاخوری نعنا خشک.اگه فصلش باشه نعنا تر باشه یه کم در حد چند شاخه در فواید زیاد کدو حلوایی برای قلب اینه که ائمه میگفتن تو هر غذای خورشتی آبکی کدو حلوایی اضافه کنید ،خانوما کدو حلوایی از اون غذاهای مظلومه که با وجود خواصش حذف شده یا حذف کردن از سفره ایرانیها،دوباره کدو حلوایی رو احیا کنیم @T_ASHPAZE اینم لینک کانالی که خانوما همه باید بیان👇 http://eitaa.com/joinchat/192544789Ca024ccbaef
خانمها سلام این عسل شکرک زده چکارش کنم در فواید زیاد کدو حلوایی برای قلب اینه که ائمه میگفتن تو هر غذای خورشتی آبکی کدو حلوایی اضافه کنید ،خانوما کدو حلوایی از اون غذاهای مظلومه که با وجود خواصش حذف شده یا حذف کردن از سفره ایرانیها،دوباره کدو حلوایی رو احیا کنیم @T_ASHPAZE اینم لینک کانالی که خانوما همه باید بیان👇 http://eitaa.com/joinchat/192544789Ca024ccbaef
بابت کدو حلوایی هم که امروز مطلب گذاشتین من کدو حلوای رو با مرغ میپزم عالی میشه و همه ,حتی بچه ها هم دوستش دارن دستوریش: کدو رو بدون پوست کندن بع شکل مکعب های کوچیک برش میدیم, یه مقدار توی روغن سرخ میکنیم, بعد مرغ رو جدا گانه خیلی کم سرخ میکنیم کدو رو به مرغ اضافه میکنیم, بهش زردچوبه, دارچین, جور هندی و میخک پودر شده به میزان کم اضافه میکنیم که تند نشه و آب اضافه میکنیم تا بپزه میشه بهش چندتا پر قیصی یا هلو هم اضافه کرد بستگی به ذائقه داره میتونن اگه غذای شیرین دوست دارن به جای نمک از شکر استفاده کنن آبش که جمع شد آماده است در فواید زیاد کدو حلوایی برای قلب اینه که ائمه میگفتن تو هر غذای خورشتی آبکی کدو حلوایی اضافه کنید ،خانوما کدو حلوایی از اون غذاهای مظلومه که با وجود خواصش حذف شده یا حذف کردن از سفره ایرانیها،دوباره کدو حلوایی رو احیا کنیم @T_ASHPAZE اینم لینک کانالی که خانوما همه باید بیان👇 http://eitaa.com/joinchat/192544789Ca024ccbaef
سلام عسل شکرک زده را توی قابلمه کوچیک بریزید وبه روش بن ماری بذارید (کتری رابذارید روی حرارت کم به جوش بیاد )ذوب بشه هرازگاهی هم بزنید درجواب اون خانومی که گفتن عسلشون شکرک زده عزیزم قوطی عسل رو چند دیقه بزار تو یه قابلمه آب داغ درست میشه در فواید زیاد کدو حلوایی برای قلب اینه که ائمه میگفتن تو هر غذای خورشتی آبکی کدو حلوایی اضافه کنید ،خانوما کدو حلوایی از اون غذاهای مظلومه که با وجود خواصش حذف شده یا حذف کردن از سفره ایرانیها،دوباره کدو حلوایی رو احیا کنیم @T_ASHPAZE اینم لینک کانالی که خانوما همه باید بیان👇 http://eitaa.com/joinchat/192544789Ca024ccbaef