eitaa logo
ایده و ترفند آشپزی
9.6هزار دنبال‌کننده
2.6هزار عکس
3.4هزار ویدیو
8 فایل
در صورت رضایت فاتحه برای #مادر_بنده و همه اموات مومنین بفرستید لطفا @Yaasnabi   @BaSELEBRTY @zendegiitv4 @menoeslami @jazabbb @shiriniyeh @mazehaa @cakekhaneh @farzandbano @T_ASHPAZE @didanii @sotikodak تبلیغات @momenaneHhh
مشاهده در ایتا
دانلود
سلام عزیزان من وقتی برنج ایرانی درست میکنم یا خشک میشه یاشفته روشهای زیادی هم استفاده کردم ولی جواب نگرفتم دیگه کار به جای رسیده که همسرم میگن دیگه برنج ایرانی نمیگیرم چون ایشون برنج دون دون وقدکشیده دوست دارن ازسرورانی که تو پخت برنج ایرانی تجربه دارن خواهش میکنم منو راهنمایی کنن هر کاری در منزل میکنید به نیت انجام دهید مثلا: من باردارم دارم به جمعیت کشور اسلامی کمک میکنم،من صبوری میکنم در برابر شیطنت بچه هام به نیت جاری شدن رحمت الهی در منزلم(خانم پرتو اعلم) @farzandbano ╰ آشپزی با نکات اسلامی http://eitaa.com/joinchat/192544789Ca024ccbaef
سلام خواهرمون که برنج ایرانیشون خوب نمیشه از امروز برنج ایرانی رو با آبجوش خیس کنید دمی همم خواستید بکنید با آب جوش بذارید رو گاز من برای دمی هم کمی خیس میکنم دنبه ای و نرم در میاد بدون اینکه له بشه حواستون فقط باشه برای دمی اگه خیس کردید نیاز به آب کمی داره چون قسمتی از عمل اومدن برنج تو آب خیس انجام شده کم روش آب بریزید اگه بعد خشک شدن اب بازم زنده بود آبجوش اضافه کنید من به هر کی گفتم راضی بوده اکثرا فکر میکنن تو آب جوش خیس کنن برنج ایرانی رو له میشه در حالی که اینطور نیست من برنج پاکستانی رو هم تو اب جوش خیس میکنم هر کاری در منزل میکنید به نیت انجام دهید مثلا: من باردارم دارم به جمعیت کشور اسلامی کمک میکنم،من صبوری میکنم در برابر شیطنت بچه هام به نیت جاری شدن رحمت الهی در منزلم(خانم پرتو اعلم) @farzandbano ╰ آشپزی با نکات اسلامی http://eitaa.com/joinchat/192544789Ca024ccbaef
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شیر کاکائو نذری 💠💠💠💠💠💠💠💠💠 آشپزی مانع افسردگی خانم میشود، خانمهای باردار که ویار دارند پیازی رو قاچ کنید جلوی دهان را ببندید و به بهانه ویار آشپزی را تعطیل نکنید. اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇 ‍‌‌https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
✅پخش کردن شیر کاکائو نذررری تو عزاااداری محرررم تو خیلی از شهرها مرسومه و چون خیلیهاتون دستور بازاری و عالیشو خواستید براتون گذاشتم🌺خیلی ساده ست و اگر با همین روش ساده درست کنید شیر کاکائوتون اصلا ته نشین نمیشه و همینقدر خوشرنگ و غلیظ و‌خوش طعم میشه میدونم همتون استادید ولی واقعا همین یه کوچولو تغییر نتیجه رو عالی میکنه.✌️ ✅شیرکاکائو بازاری شیر دو کیلو شکر یک لیوان(من زیاد شیرینش نمیکنم،شیرینتر خواستید یک و نیم لیوان بزنید) پودر کاکائو پنج قاشق غذاخوری پودر نشاسته ی ذرت دو قاشق غذاخوری ✅دو ملاقه از شیر بردارید و‌پودر کاکائو و نشاسته ی ذرت رو اضافه کنید و یه کم هم بزنید تا مواد کمی یه دست بشه بعد به شیر اضافه کنید و شکر رو هم اضافه کنید و برارید روی شعله تا مواد به جوش بیادجوش که اومد پنج دقیقه بزارید بجوشه بعد شیرکاکائوتون امادست🤌😇نگران نباشید اصلا اصلا طعم نشاسته ی ذرت حس نمیشه نتیجه بینظیره حتماااا امتحان کنید👊 @lenaa_cook 💠💠💠💠💠💠💠💠💠 آشپزی مانع افسردگی خانم میشود، خانمهای باردار که ویار دارند پیازی رو قاچ کنید جلوی دهان را ببندید و به بهانه ویار آشپزی را تعطیل نکنید. اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇 ‍‌‌https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
گل نرگس: سلام وقت بخیر؛برنج ایرانی رو باید اول دو سه ساعت با آب نمک خیس کنید،اگه سنگ نمک باشه عالیه،بعد آب جوش بیارید نمک بزنیدبرنج(که آب ش رو خالی کردید)رو تو آب جوش بریزین، بعد که دوباره جوش اومد آب نارنج یا آب لیمو بریزیدو هنوز کمی زنده هست (به حالت برنج خیس خورده که دورش خیلی کم پخته باشه) یه ملاقه بریزید تو آبکش، بعد کمی صبر کنید یه ملاقه دیگه بردارید، بعد کمی صبر کنید بعد همه رو بریزید(برنج ایرانی در کل نباید له بشه),آبش رفت روغن کنجد کمی گرم شده رو برنج بریزید کمی آروم قاطی کنید،بعد داخل دیگ روغن کنجد و زردچوبه بریزید و ته دیگ دلخواه بزاریدبعد برنج رو داخل ظرف بریزین، دمی بزارین، کمی شعله رو زیاد کنید تا بخار بیاد بعد شعله رو کم کنید بزارید دم بکشه(میتونید روغن کنجد رو گرم کنید و برنج آبکش شده و بریزید تو دیگ وقتی بخار بلند شد روغن کنجد بریزید روش و قاطی کنید) با این روش مطمئن باشید دون میشه،من برای سی نفر هم میپزم دون درمیاد،برای پیمانه بیشتر باید از شیر جوش یا ملاقه بزرگ برای گرفتن برنج استفاده کنید هرچی پیمونه برنج بیشتر تعداد دفعات برداشتن برنج بیشتر نوع برنج ایرانی هم مهمه، اگه برنج ایرانی بینام استفاده کنید راحت تر میتونید دون دربیارید چون لعاب کمتری داره، برنج هاشمی و طارم محلی لعاب بیشتری داره و باید زنده تر بردارین هر کاری در منزل میکنید به نیت انجام دهید مثلا: من باردارم دارم به جمعیت کشور اسلامی کمک میکنم،من صبوری میکنم در برابر شیطنت بچه هام به نیت جاری شدن رحمت الهی در منزلم(خانم پرتو اعلم) @farzandbano ╰ آشپزی با نکات اسلامی http://eitaa.com/joinchat/192544789Ca024ccbaef
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
عصاره گیری گوشت چقدر گناه در برنامه ها رخوت ایجاد میکند؟راهکار عملیاتی برای ترک گناه؟ 1-مهمترین مورد برای ترک گناه یاد مرگ است✅ 2-همه کارها را با نیت انجام دهیم✅ (پرتو اعلم)ادامه دارد... @menoeslami ╰اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇 ‍‌‌https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
سلام عزیزان من وقتی برنج ایرانی درست میکنم یا خشک میشه یاشفته روشهای زیادی هم استفاده کردم ولی جواب نگرفتم دیگه کار به جای رسیده که همسرم میگن دیگه برنج ایرانی نمیگیرم چون ایشون برنج دون دون وقدکشیده دوست دارن ازسرورانی که تو پخت برنج ایرانی تجربه دارن خواهش میکنم منو راهنمایی کنن سلام.راجع به پخت برنج ایرانی خانمی خیلی آسونه من حتی پلو هویج عدی کلم باقلی همش رو هم دمی پختک درست میکنم چون تمام خواص برنج تو دم پخته اگه آب کش کنی همه مواد مغذی برنج از بین میره یک پیمانه برنج یک پیمانه آب میخواد مثال برای چهار نفر چهار پیمانه برنج رو خوب میشوری وحدود یه ساعت تو آب خیس بخوره تو یه قابلمه چهار پیمانه همون پیمانه ای که برنج اندازه کرده چهار پیمانه آب میرزی تو توقابلمه یه قاشق غذا خوری سرصاف نمک میریزی ووقتی جوش اوند برنجها رو نیریزتو صافی که آب اضافی نداشته باشن برنج رو به آب جوش اضافه میکنی با کفکیر همیزنی تا جوش بیاد هرچند دقیقه هم زنی که ته نگیره تو قابلمه دیگه ای روغن میزاری به اندازه ته دیگت هرچی میخواد باشه مثلا نون روغن ونونت رو میزاری بعد برنج که آبش تبخیر شده ودیگه زیاد آب نداره میزیش تو قابلمه که میخوای ته دیگ داشته باشه با کف گیر بازش میکنی وداخل قابلمه میذارشی ورویش دمکن بزار بعد همون موقع تو یه ظر روغن گرم کن بمقدار دل خواهت روطغن که گرم یا داغ شد به برنجت اضافه کن وهکمی همش بزن وبزار خوب دم بکشه همون برنج ایرانه که ریزه مثل دانه بلند نخته برات قد میکشه وشسته ورفتس وعالی بابووعطر خاص ایرانی اصلاهم شفته وچسبیده نیست این برای برنج خیس خورده بود ان شاءالله درست کنی وشوهرجونت انگشتای دستترو ببوسه وبهت بگه سفرکربلا هدیه ات برای سلامتی وتعجیل در امر فرج مولامون صلوات هر کاری در منزل میکنید به نیت انجام دهید مثلا: من باردارم دارم به جمعیت کشور اسلامی کمک میکنم،من صبوری میکنم در برابر شیطنت بچه هام به نیت جاری شدن رحمت الهی در منزلم(خانم پرتو اعلم) @farzandbano ╰ آشپزی با نکات اسلامی http://eitaa.com/joinchat/192544789Ca024ccbaef
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️حال توهین کنندگان به ائمه در برزخ تجربه گر:خانم رعنا عباداللهی کانال پرطرفدار زندگی پس از زندگی http://eitaa.com/joinchat/2599157794Cd132efc1d5
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
۱۲ دلیل پف نکردن کیک مادربزرگم موقع دم کردم برنج با دم کفگیر پتج تا سوراخ ایجاد میکرد زیر لبش هم نام پنج تن رو میاورد ،پرسیدم چرا اینکارو میکنی گفتن به نام ائمه جا باز میکنم هم برنجم خوب دم بکشه هم متبرک بشه به نام اهل بیت @menoeslami ╰اینجا کانالی هست که سوالات بارداری و زایمان رو بیا بپرس👇 http://eitaa.com/joinchat/2238513161C70e8a50686
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
ایده تزیین کیک مادربزرگم موقع دم کردم برنج با دم کفگیر پتج تا سوراخ ایجاد میکرد زیر لبش هم نام پنج تن رو میاورد ،پرسیدم چرا اینکارو میکنی گفتن به نام ائمه جا باز میکنم هم برنجم خوب دم بکشه هم متبرک بشه به نام اهل بیت @menoeslami ╰اینجا کانالی هست که سوالات بارداری و زایمان رو بیا بپرس👇 http://eitaa.com/joinchat/2238513161C70e8a50686
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
سلام سپاس از کانال قشنگتون برا سفت تر شدن هلیم روش، پارچه نخی دمکنی بذارین، بخار اضافی رو میگیره زیرشم کم کنید هر یه ربع یه بار هم بزنید که ته نگیره اگه اگه خیلی عجله دارین کمی آرد تو پیاز داغ تفت بدین بریزین اما بهتره اینکار رو نکنید مزه هلیم رو عوض می‌کنه مادربزرگم موقع دم کردم برنج با دم کفگیر پتج تا سوراخ ایجاد میکرد زیر لبش هم نام پنج تن رو میاورد ،پرسیدم چرا اینکارو میکنی گفتن به نام ائمه جا باز میکنم هم برنجم خوب دم بکشه هم متبرک بشه به نام اهل بیت @menoeslami ╰اینجا کانالی هست که سوالات بارداری و زایمان رو بیا بپرس👇 http://eitaa.com/joinchat/2238513161C70e8a50686
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پیتزا لواش مادربزرگم موقع دم کردم برنج با دم کفگیر پتج تا سوراخ ایجاد میکرد زیر لبش هم نام پنج تن رو میاورد ،پرسیدم چرا اینکارو میکنی گفتن به نام ائمه جا باز میکنم هم برنجم خوب دم بکشه هم متبرک بشه به نام اهل بیت @menoeslami ╰اینجا کانالی هست که سوالات بارداری و زایمان رو بیا بپرس👇 http://eitaa.com/joinchat/2238513161C70e8a50686
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حلوا نذری دیگی طرز تهیه پست بعدی مادربزرگم موقع دم کردم برنج با دم کفگیر پتج تا سوراخ ایجاد میکرد زیر لبش هم نام پنج تن رو میاورد ،پرسیدم چرا اینکارو میکنی گفتن به نام ائمه جا باز میکنم هم برنجم خوب دم بکشه هم متبرک بشه به نام اهل بیت @menoeslami ╰اینجا کانالی هست که سوالات بارداری و زایمان رو بیا بپرس👇 http://eitaa.com/joinchat/2238513161C70e8a50686
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
مربای توت فرنگی🍓🍓🍓 . توت فرنگی یک کیلو شکر 900 گرم(کمی کمتر از یک کیلو) برای شروع کار باید اول توت فرنگی ها را خوب بشویید و اجازه دهید تا در داخل آبکش آب اضافی آن گرفته شود. سپس برگ های آن را جدا کنید و در داخل قابلمه ای بریزید تمام شکری هم که دارید لابه لاشون بریزید و به مدت 12 ساعت در یخچال میگذاریم تا شکر در توت فرنگی ها حل شود. بعد از 12 ساعت استراحت توت فرنگی ها در شکر میبینیم که کاملا آب انداخته و نیازی به اضافه کردن آب نیست (عکس سوم) ،آنها را بر روی حرارت زیاد قرار میدهیم تا بجوش آید . لازم نیست زیاد هم بزنید ولی باید حتما بالا سر مرباها باشید تا سر ریز نشود. کف سر مربا هم باید با قاشق گرفته شود تا مربا شفاف شود. مربای توت فرنگی باید نیم ساعت روی حرارت متوسط بجوشد تا قوام بیاید و برای سرریز نشدن آن میتوانید مدام با قاشق مربا را هم بزنید . برای اینکه مطمئن شوید مربای شما قوام آمده می توانید یه قطره از شربت مربا را بین انگشت سبابه و انگشت شست لمس کنید اگر حالت کشدار و چسبندگی داشت مربای توت فرنگی شما آماده است.پس از سرد شدن میتوانید در ظرف مناسب بریزید و در داخل یخچال نگهداری کنید. اگر دوست داشتید آب مرباتون بیشتر باشه نصف لیوان آب همون ابتدای کار بهش اضافه کنید ولی نیازی نیست. (من ابتدا توت فرنگیامو درشت خرد کردم مادربزرگم موقع دم کردم برنج با دم کفگیر پتج تا سوراخ ایجاد میکرد زیر لبش هم نام پنج تن رو میاورد ،پرسیدم چرا اینکارو میکنی گفتن به نام ائمه جا باز میکنم هم برنجم خوب دم بکشه هم متبرک بشه به نام اهل بیت @menoeslami ╰اینجا کانالی هست که سوالات بارداری و زایمان رو بیا بپرس👇 http://eitaa.com/joinchat/2238513161C70e8a50686