eitaa logo
ایده و ترفند آشپزی
9هزار دنبال‌کننده
2.9هزار عکس
4.3هزار ویدیو
8 فایل
در صورت رضایت فاتحه برای #مادر_بنده و همه اموات مومنین بفرستید لطفا @Yaasnabi   @BaSELEBRTY @zendegiitv4 @menoeslami @jazabbb @shiriniyeh @mazehaa @cakekhaneh @farzandbano @T_ASHPAZE @didanii @sotikodak تبلیغات @momenaneHhh
مشاهده در ایتا
دانلود
هدایت شده از ایده و ترفند آشپزی
سلام خانومی که از طرز نگه داری برگ انگور و دلمه پرسبده بودن میتونین بشورین بعد از اینکه آبش رفت به صورت رول چند تایی کنین و بریزین توی بطری یکبار مصرف و همینطوری توی یخچال نگه داری ماندگاری بالایی هم داره. ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
هدایت شده از ایده و ترفند آشپزی
سلام وقتتون بخیر عزیزم میشه بگذارید کانال من لازانیا که درست میکنم لایه اول و آخر خشک میشه چرا؟ ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
هدایت شده از ایده و ترفند آشپزی
سلام یه سوال خانوما میشه تو فلافل نخود پخته زد چون نخود پخته از غذا مونده میخوام فلافل بسازم؟😁🤦‍♀ ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
هدایت شده از ایده و ترفند آشپزی
اولین بارم بود بامیه درست کردم طعمش عالی شده بود فقط شربت بامیه یکم غلیظ شده بود یکم روی بامیه شکرک زده بود علتش چیه؟ ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
هدایت شده از ایده و ترفند آشپزی
خانم عبادات همگی قبول امروززولبیاموادشودرست کردم نمیدونم چرابدرنگ میشدووقتی داخل شربت میریختم ازهم میپاشیدوخمیرمیشداشکال کارم کجابودداخل شربتش یه قاشق ابلیموی طبیعی ریختم یخورده ترش بودایاازهمین بود ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
هدایت شده از ایده و ترفند آشپزی
سلام برای خانومی که گفتن میشه با نخود پخته فلافل پخت؟ نه عزیزم اگه بپزی دیگه فلافل نیست شامیه و مزه اش کاملا متفاوته اگه خواستین بپزین و شامی نخود درست کنید نمک نزنید تا بهتر بپزه ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
هدایت شده از تبلیغات
🔵چرا اموات به‌خواب ما نمی‌آیند⁉ 🔵مردگان‌در‌برزخ‌چگونه‌زندگی‌می‌کنند؟ 🔵در برزخ شغل و وجود دارد؟! 🌀ناگفته های بعد از مرگ😱👇👇 https://eitaa.com/joinchat/4020175040C43cfea7e3c ❌ فقط افرادی که دل شنیدن این حرف ها رو دارن عضو بشن 🙏👆
هدایت شده از ایده و ترفند آشپزی
دوستی که شربت زولبیاشون شکرک زده بگم که شکرک برا اینه که وقتی شربت جوش اومده حتما کم نکردین و خیلی جوشیده قبلا برای من هم‌پیش اومده یا اینکه زیاد گذاشتید سفت شده ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
هدایت شده از ایده و ترفند آشپزی
سلام .گوشت و چربی بزغاله دارم گوشت گوساله بگیرم باهاش چرخ کنم خوشمزه میشه خانوما ؟؟؟؟؟ ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
هدایت شده از ایده و ترفند آشپزی
رب انار و سرکه انار رو تا کی میشه نگه داشت یا اینکه مثه سرکه انگور خراب نمیشه هیچ وقت؟؟؟ ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
هدایت شده از ایده و ترفند آشپزی
با سلام و آرزوی قبولی طاعات با سفیده تخم مرغ میشه چکار کرد ؟ ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
هدایت شده از ایده و ترفند آشپزی
سلام وقت به خیر خانمی که میخواستند حلیم بپزند. من گندم پوست کنده را یک شبانه روز میزارم بخیسه بعد با آب زیاد میزارم بپزه. اگه اب کم بگیریم ممکنه مجبور بشیم دوباره اب اضافه کنیم که رو مزه خیلی تاثیر داره. هم زمان گوشت زردچوبه و آب میزاریم بپزه من کمی مرزنجوش هم میزنم. بعد از اینکه کفش رو گرفتیم پیاز خرد شده میریزیم. حدودا سه تا چهار ساعت زمان میبره تا هم گندم و هم گوشت بپزه. برای گندم در قابلمه رو روی کفگیر چوبی باید بزاریم تا سر نره و زیرش کم باشه. بعد از سه ساعت چک میکنیم اگر پخته بودند اول با کفگیر چوبی گندم رو حسابی هم میزنیم با هم زن هم میشه. این هم زدن حدودا نیم ساعت یا بیشتر طول میکشه ولی خب یه حلیم جا افتاده بهمون میده. در همین حین گوشت رو استخوان کش و ریش ریش میکنیم. بعد از هم زدن گوشت همراه با اب و پیازی که باهاش پخته رو روی حلیم میریزیم و دوباره چند دقیقه هم میزنیم. نمکش رو اندازه میکنیم زیرش رو کم کم میکنیم و درش رو میزاریم. نیم ساعت چهل دقیقه بمونه تا جا بیوفته. بعد حلیم آمادست. چند تا نکته که باید بگم اینکه: اگه موقع پخت اب حلیم کم شد میتونن از اب گوشت بزیزن. حلیم رو چک کنند ته نگیره. گوشت رو حسابی ریش ریش کنند تا حلیم کشدار بشه خانمهایی که از گوشت کوب برقی استفاره میکنند قبل از اصافه کردن گوشت حلیم رو بزنن تا گوشتشون له نشه و معلوم باشه. میتونن موقع پخت یک چوب دارچین داخل حلیم بندازن. ما دنبه رو با پیاز چرخ میکنیم و اصطلاحا میگیم پی پیاز برای آب گوشت استفاده میکنیم. اب گوشت رو خیلی خوشمزه میکنه. اگر بخوام حلیم مجلسی درست کنم نیم ساعت مانده به اینکه بخوام گوشت رو بیرون بیارم و ریش کنم از این پی پیاز حدودا دو سه قاشق داخل گوشت و آب میریزم. میشه داخل خود حلیم هم ریخت. اگر نداشتید میتونید با گوشت دنبه هم بپزید. ببخشید طولانی شد سعی کردم همه نکات رو بگم. ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE