هدایت شده از Sina
مسئول امور فرهنگی اداره تبلیغات اسلامی گناباد:
آیین تجلیل از گروههای جهادی تغسیل و تدفین اموات کرونایی گناباد برگزار شد
مسئول امور فرهنگی اداره تبلیغات اسلامی گناباد از برگزاری آیین تجلیل از گروههای جهادی تغسیل و تدفین اموات کرونایی این شهرستان خبر داد.
به گزارش روابط عمومی اداره کل تبلیغات اسلامی خراسان رضوی، حجتالاسلام عباسعلی فاطمی مسئول امور فرهنگی اداره تبلیغات اسلامی گناباد، گفت: طی مراسم با حضور امام جمعه، فرماندار و رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد از گروه جهادی تغسیل و تدفین اموات کرونایی متشکل از طلاب و روحانیون گنابادی تجلیل به عمل آمد.
هدایت شده از جانم فدای سید علی
🌼 سلام علیکم
اگه دوست دارید هر روز
✅ با نهج البلاغه همراه باشید⚘
✅ با سیره زندگی شهدا آشنا بشید⚘
✅ تفسیر یک آیه ی قرآن بخوانید⚘
✅ از سخنرانی ها وصحبت های حضرت آقا درباره مسایل روز مطلع باشید⚘
دعوتتون میکنیم به کانال
" اصحاب آخرالزمانی سیدالشهدا "
✅ایتـــــــــا
eitaa.com/ashabakharazamani
✅تلـــــــــگرام
t.me/ashabakharzamani
🔴 «عیدالزهرا» صحت یا خرافه؟! مطلبی جامع و روشنگرانه به همراه فتاوای مراجع
1. روز نهم ربیعالاول نزد شیعیان جایگاه خاصی دارد، چرا که این روز را یکی از اعیاد مهم تلقی کرده و به خاطر سالروز آغاز امامت امام زمان(عج) به شادی میپردازند.
متاسفانه گهگاهی دیده میشود که بعضی از افراد جاهلانه یا عامدانه بیان میکنند که در چنین روزی خلیفه دوم کشته شده و داستانسراییهای بسیاری هم در زمینه دارند؛ افسانههایی که بیشتر توسط دشمنان اسلام و برای دامن زدن به اختلافات مذهبی میان شیعه و سنی ساخته میشود. عالمان دینی بر خرافهبودن این موضوع تأکید دارند و آن را موجب دامن زدن به اختلافات مسلمانان میدانند.
2. رهبر معظم انقلاب در روز 27 آذر سال 1387 با بیان اینکه نباید به خاطر دفاع از شیعه به آتشافروزی میان غیر شیعه شتاب داد، تصریح میکنند: «این جور نباشد که کسى از یک گوشهاى خیال کند، دارد از شیعه دفاع میکند و تصور کند دفاع از شیعه به این است که بتواند آتش دشمنى ضد شیعه و غیر شیعه را برانگیزد، این دفاع از شیعه نیست؛ این دفاع از ولایت نیست، اگر باطنش را بخواهید، این دفاع از آمریکاست؛ این دفاع از صهیونیستهاست».
http://bit.ly/2hjwoPa
3. مرگ خلیفه دوم اواخر ذیالحجه یا اول محرم است!
از لحاظ تاریخی چه شیعه و چه سنی تاریخ مرگ خلیفه دوم را نهم ربیع نمیدانند، طبق روایات تاریخی «عمر بن خطاب» اواخر ذیالحجه یا اول محرم فوت کرده است.
توضیحات بیشتر:
http://bit.ly/2hjvz8W
http://bit.ly/2hjvKRO
4. بنابراین برخی جشنهای نهم ربیع خرافه بوده و این رسم غلطی است، لذا با توجه به بحث بیداری اسلامی و اینکه نگاه ملتها به سوی ایران است، دامن زدن به آن، کار اشتباهی است و در این شرایط نیاز به وحدت بیش از گذشته احساس می شود.
5. باید در ایام ربیع از آن خرافهها که مخالف دیدگاههای امام(ره) است، پرهیز و جایگاه واقعی امامت را برای جامعه اسلامی تبیین کنیم. عیدالزهرای واقعی ما شیعیان تبیین جایگاه امامت و ولایت حضرت مهدی(عج) است، و خشنودی آن حضرت در این است که ما این جایگاه رفیع امامت را برای جامعه خود تبیین کنیم و از مباحثی که تفرقه بر انگیزند پرهیز کنیم.
6. ماجرای قتل خلیفه دوم در این روز دسیسه دشمنان بوده که میخواستند با مطرح کردن آن در این روز مردم را از اصل امامت و مهدویت دور کنند.
نباید از اصلی که بارها در کتابهای تاریخی شیعه و سنی بر آن تأکید شده است، غفلت کرد. در کتابهای تاریخی شیعه و سنی نیز تاریخ مرگ خلیفه دوم اواخر ذیالحجه و اول محرم ذکر شده است، این منابع تاریخی عبارتند از: «تاریخ الیعقوبى»، «التنبیه والإشراف»، «مروج الذهب»، «الفتوح»، «مسارّ الشیعه»، «الإمامة والسیاسة»، «أنسابالأشراف»، «الطبقاتالکبرى» و «تاریخالطبری».
همچنین در سیره اهلبیت(ع) تأکید بر مدارا با اهل سنت صورت گرفته است، چنان که در کتابهایی نظیر «المحاسن للبرقی»، «الکافی»، «تفسیر العیاشی»، «بحارالانوار» و «مستدرک الوسایل» به احادیثی بر میخوریم که بر اصل وحدت مسلمانان اذعان دارند.
7. و اما هشدارهای علما و مراجع:
🔹رهبر معظم انقلاب آیت الله خامنهای: هرگونه گفتار یا کردار و رفتارى که در زمان حاضر سوژه و بهانه به دست دشمن بدهد و یا موجب اختلاف و تفرقه بین مسلمانان شود شرعاً حرام اکید است.
🔸آیت الله سیستانی: ایجاد تفرقه حتی به اندازه یک کلمه یا نصف کلمه جایز نیست.
🔹آیت الله بهجت (ره): کسی که وحدت مسلمانان را نخواهد، مسلمان نیست... چه بسا این جشنها موجب اذیت و آزار و یا قتل شیعیانی که در بلاد و کشورهای دیگر در اقلیت هستند گردد در این صورت اگر یک قطره خون از آنها ریخته شود ما مسبب آن و یا شریک جرم خواهیم بود. "
🔸آیت الله شبیری زنجانی: جای تأسف است که میبینیم جریاناتی این فاصله را زیاد میکنند.
🔹آیت الله وحید خراسانی در درس خارج فقه، با نهی از بیاحترامی به خلیفه دوم اهل سنت، از شاگردان خود خواست همانند گذشته، از توهین به خلفای اهل سنت پرهیز کنند.
ادامه و منبع فتاوا:👇
http://bit.ly/2hjpGZ
http://bit.ly/2hjyUoL
🔴پاسخ به #شایعه «نهم ربیع الاول سالگرد قتل خلیفه دوم و عید الزهرا!»
⛔️متن شایعه⛔️
" نهم ربیع الاول روز جشن عیدالزهراء و قتل عمر بن خطاب مبارک "
✅پاسخ شایعه✅
1. هیچ منبع معتبری نهم ربیع الاول را سالگرد قتل عمر بن خطاب، خلیفه دوم ذکر نکرده است!
2. منابع تاریخی متعددی آورده اند که خلیفه دوم در روز ۲۳ ذوالحجة سال ۲۳ هجری توسط "فیروز" ملقب به "ابو لؤلؤ" مجروح گشت و سه روز بعد یعنی ۲۶ ذوالحجه کشته شد.
3. بنا بر قولی "عمر بن سعد" فرمانده سپاه ابن زیاد در کربلا، در روز نهم ربیع الاول کشته شده که تشابه نام او با خلیفه دوم، موجب نسبت دادن این روز به قتل خلیفه دوم گردیده است!
https://fa.abna24.com/cultural/archive/2014/12/31/661887/story.html
4. مراسمی به نام عیدالزهرا مستند تاریخی نداشته و مراجع بزرگ شیعه نیز این مراسم را خرافه و موجب تفرقه و آسیب میان مسلمانان می دانند!
bit.ly/2hjpGZs , bit.ly/2hjyUoL
5. روز نهم ربیع الاول مصادف با آغاز امامت صاحب الزمان (عج) می باشد و غالب مراسم سرور شیعیان به این دلیل بوده است.
هدایت شده از تبیان گناباد
🔴 سخنگوی وزارت بهداشت: در ۲۴ ساعت اخیر ۳۳۷ هموطن مبتلا به کووید19 جان خود را از دست دادند
هدایت شده از تبیان گناباد
🔴دستگيري عبدالمالك ريگي خبیث در چهارم اسفند ۸۸؛ مصادف با عید ولایت امام زمان(عج) شده بود، که یقینا نشانه ای از نصرت و فتح الهی از یدّ قاهره ی ولایت است.
✡همو كه در يكي از عمليات هاي خود بعد از كشتار خطاب به دوربين گفت : "اين همه مي گوييد امام زمان ، پس كجاست بيايد ما را دستگير كند"
❤️أيْنَ قاصِمُ شَوکَةِ المُعتَدِينَ
کجاست در هم شکننده شوکت متجاوزان
هدایت شده از تبیان گناباد
🌺 اهمیت نمازصبح
☘️ نمازصبح از میان نمازها این امتیاز دارد که ملائکه شب وملائکه روز آنرامشاهده می کنند. بنابراین نماز صبح که در اول وقت خوانده شود در دو پرونده ثبت می شود.
📚 وسایل شیعه/ج۳/ص۱۵۶
هدایت شده از تبیان گناباد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هدایت شده از تبیان گناباد
💐🍃🌿🌸
🍃🌺🍂
🌿🍂
🌸
🍃قدم هایی برای خودسازی
یاران امام زمان (عج)🍃
🍃توبه کردن (قلبی،زبانی،عملی) و تصمیم جدی بر ترک گناه
🍃نماز اول وقت
🍃احترام به پدر و مادر،بوسه زدن بر دست و پای پدر و مادر بسیار ارزشمند است
🍃گفتن بسم الله الرحمن الرحیم در هر کاری
🍃قرائت دعای عهد
🍃صبر در تمام امور
🍃وفای بهعهد با امامزمان(عج)
🍃درد دل و صحبت روزانه با امام زمان عج
🍃قرائت روزانه قرآن
🍃پرهیز از پرخوریوپرخوابی
🍃پرداخت روزانه صدقه به نیت سلامتی و تعجیل درظهور امام زمان عج وسلامتی وعزت رهبر عزیز
🍃غیبت نکردن و غیبت نشنیدن
🍃فرو بردن خشم و دوری کردن از عصبانیت
🍃ترک حسادت
🍃ترک دروغ
🍃کنترل چشم و گوش و دهان
🍃دائم الوضو بودن
🍃خواندن نماز شب
🌹حضرت خدیجه(س) چگونه با نبی مکرم اسلام ازدواج کرد؟/ پاسخ به شبهاتی درباره سیره و زندگی بانوی بزرگ اسلام
♦️رجبی دوانی، کارشناس تاریخ اسلام :سن حضرت خدیجه سلام الله علیها برخلاف نقلی که گفته شده، درست نیست؛ یعنی ایشان در زمان ازدواج با نبی مکرم اسلام 40 ساله نبودند، بلکه روایتهای معتبرتری نشان میدهد که ایشان تقریباً همسن رسول خدا صلی الله علیه و اله بودند و در زمان ازدواج مانند آن حضرت، حدود 25 سال داشتند.
♦️حضرت خدیجه سلام الله علیها با پیامبر صلی الله علیه و آله قرارداد تجاری بستند، غلامانشان را همراه پیامبر صلی الله علیه و آله فرستادند تا حضرت را در آن سفر تجاری تحت نظر داشته باشند و اعمال و حرکات آن بزرگوار را به او گزارش کنند. وقتی غلامان از ویژگیهای پیامبر صلی الله علیه و آله تعریف کردند، حضرت خدیجه سلام الله علیها بسیار شیفته ایشان شدند و به پیامبر صلی الله علیه و آله پیشنهاد دادند که اگر مایل باشند با او ازدواج کنند. پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله هم پس از مشورت با عموی بزرگوارشان جناب ابوطالب به این پیشنهاد پاسخ مثبت دادند.
♦️ حضرت خدیجه سلام الله علیها دو پسر برای نبی مکرم اسلام به دنیا آورد به نامهای قاسم و عبدالله. قاسم زودتر از عبدالله به دنیا آمد و به همین علت، پیغمبر اسلام صلی الله علیه و آله را ابوالقاسم یعنی پدر قاسم هم مینامند. اما این فرزند در کودکی از دنیا رفت. عبدالله هم پسر دیگر ایشان بود که او هم عمر کوتاهی داشت و مانند قاسم در خردسالی وفات کرد.
♦️به عنوان مثال زمانی که پیش از تولد حضرت زهرا سلام الله علیها جبرئیل بر رسول خدا صلی الله علیه و آله نازل شد و گفت که تا چهل روز شهر را ترک کند و چلهنشین شود، حضرت از این دوری غیرمنتظره از حضرت خدیجه سلام الله علیها ناراحت بودند. طوری که بعد از چند روزی که در غار حرا بودند پیغامی را توسط عمار یاسر برای همسر خود فرستادند. در این پیغام حضرت فرموده بودند: «ای خدیجه! از این جدایی من گمان بد مبر و آن را نشانه بیعلاقگی من به خودت مپندار. بلکه این به امر الهی است و خداوند خواسته امرش تحقق یابد. پس جز گمان نیک چیزی به قلبت راه نده چراکه خداوند به افتخار تو به طور مکرر به فرشتگان بزرگ خود افتخار میکند.»
ادامه مطلب
👇👇
https://tn.ai/2012558
🌹سالروز رحلت حضرت عبدالمطلب جد پیامبر مکرم اسلام (صلی الله علیه وآله وسلم)
♦️عبدالمطلب پس از مرگ عمویش تمام مناصبی که به صورت موروثی در خاندان آنان وجود داشت، به ارث برد. عبدالمطلب به دلیل حسن مدیریت و کرامت هایی که از خود نشان داد، در مکّه به مقبولیت عمومی دست یافت و قریش وی را به سروری پذیرفتند.[۱۱]
♦️یعقوبی میگوید: «عبدالمطّلب» در آن روز سرور قریش بود و رقیبی نداشت، چه خدا بزرگواری او را به احدی نداده، و از چاه زمزم (در مکّه) و ذوالهرم (در طائف) سیرابش کرده بود، قریش او را در مالهای خود داوری دادند، و در قحطی و گرسنگی به مردم خوراک داد تا آنجا که پرندگان و درندگان کوهستان را نیز خورانید. ابو طالب در این باره گفته است:
♦️آنگاه که سخاوتمندان بخل میورزند ما به مردم آن قدر خوراک میدهیم که پرندگان هم از مازاد طعام ما میخورند.
♦️«عبدالمطّلب» از پرستش بتها بر کنار بود، و خدا را به یگانگی می شناخت و به نذر وفا میکرد، و سنتهایی نهاد که بعضی از آنها در قرآن نازل گشت.[۱۲]
یعقوبی به سند خود از رسول خدا روایت کرده است که گفته است: «خدا جدّ من- عبدالمطّلب- را به تنهایی در سیمای پیامبران و هیبت پادشاهان محشور مینماید ».[۱۳]
♦️بنابر گزارشهایی، عبدالمطلب بر دین حنیف بوده و بت نمیپرستید. مسعودی تاریخنگار قرن سوم قمری از وجود اختلاف درباره دین عبدالمطلب سخن گفته و اینکه عبدالمطلب و دیگر اجداد و پدران پیامبر اکرم(ص) هیچ یک بت نپرستیدهاند را به عنوان یکی از نظرات در این باره ذکر میکند.[۱۴] شیخ صدوق از امام صادق (ع) نقل کرده که پیامبر(ص) به علی(ع) گفت: «عبدالمطلب هیچگاه قمار بازی نکرد و بت نپرستید و ... و میگفت: من بر دین پدرم، ابراهیم، هستم.»[۱۵]
📚منابع : ۱۱. ابن هشام، عبدالملک بن هشام الحمیری، السیرة النبویه، تحقیق مصطفی السقا، بیروت، دارالمعرفه، ج۱، ص۵۰.
۱۲. ابن اثیر، ابوالحسن علی بن محمد، الکامل فی التاریخ، ج۱، ص۴۴۴.
۱۳. قره چانلو، حسین، حرمین الشریفین (تاریخ مکه و مدینه)، تهران، انتشارات سپهر، ۱۳۶۳، ص۳۶.
۱۴. ابن کثیر، ابو الفدا اسماعیل، البدایه و النهایه، بیروت، دارالفکر، ۱۴۰۷ه. ق، ج۲، ص۲۴۴.
۱۵. دوانی، علی، تاریخ اسلام از آغاز تا هجرت، قم، دفتر انتشارات اسلامی، چاپ هشتم، ۱۳۷۳ش، ص۵۴.
هدایت شده از تبیان گناباد
🌺 ١٠ ربیع الاول 🌺
🌹 سالروز ازدواج پیامبر مهربانی، رسول ختمی مرتبت حضرت محمد مصطفی صلوات الله علیه و حضرت امالمومنین خدیجه کبری سلام الله علیها مبارک باد 🎉
هدایت شده از تبیان گناباد
🌹جمله و تصویر منتشر نشده از #حاج_قاسم_سلیمانی
❤️بهمناسبت آغاز ولایت امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف