8.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
باسلوق رژیمی
نه روغن داره نه شکر😋
مواد مورد نیاز: 🍱
نشاسته گل: ۱۰ قاشق غذاخوری
شیره انگور: یک لیوان
آب: یک لیوان
گلاب: نصب لیوان
زنجبیل، دارچین، پودر هل: از هر کدام نصف قاشق چایخوری
مغز گردو
مغز پسته
نکته:
هم می تونید با چایی بعد از افطار میل کنید و هم سحرها بسیار مقوی و انرژی دهنده است.😋
طبع:
#گرم_و_تر
به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید👇👩🍳
@Taghzieh_tabaie_amzaj
20.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یه تزئین گل دیگه تقدیم به شما🌺
#تزیین
#رمضان
به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید👇👩🍳
@Taghzieh_tabaie_amzaj
ای آقا و سرورم! شناختی که از تو دارم، راهنمای من است به سویت.
و محبتم به تو شفیعم به درگاه توست.
مطمئنم هدایتم میکنی
آسوده خاطرم شفیعم، شفاعتم میکند
#فرازی_از_ابوحمزه_ثمالی
الهی که دلتون به محبت خداوند آرام باشه در این شبهای نورانی💚
طاعاتتون مقبول درگاه حق
و خواستههاتون برآورده به خیر انشاءالله🤲
التماس دعا داریم بندگان خوب خدا...
🌷✨اللهم صل علی محمّد و آل محمّد و عجّل فرجهم✨🌷
هدایت شده از طبیبِ جان 🇮🇷
4.95M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌾
🌹خدایا در این ماه نیکی را پسندیده من گردان، و نادرستیها و نافرمانیها را مورد کراهت من قرار ده، و خشم و آتش برافروخته را بر من حرام گردان، به یاریات ای فریادرس دادخواهان.
#روز_یازدهم
به طبیبِ جان بپیوندید:👇
@Javaher_alhayat
✨🌙●•▬▬▬▬▬▬
animation.gif
حجم:
3.41M
🌸روزه هجر تو از پای بینداخت مرا
کی شود با رطب روی تو افطار کنم🌸
سلام و ادب و نور
دومین جمعه ماه مبارک رمضان ۱۴۴۵ ه ق مبارکتون باشه و منور به جمال روی حضرت حجّت ارواحنافداه
الهی که دست پرخیر و برکت بقیه الله الاعظم سایهسار زندگیهاتون باشه و بهترین و قشنگترین دعاهای حضرت در حقتون مستجاب که تمام دعاهاشون زیباست🌷
الهی که هر لحظه نورمعرفت، محبت و اطاعت حضرت صاحب الزمان عج روشنایی بخش قلب هاتون باشه
التماس دعا در روز شریف جمعه
🍃🌸اللهم صل علی محمّد و آل محمّد و عجّل فرجهم🌸🍃
می خواین نون افطارتون رو خودتون درست کنید؟😍
با ما همراه بشین...
مواد لازم:🍱
آرد گندم دیم کامل🥡
کنجد
گشنیز 🌿
سبزی
پیاز🧅
دنبه
مخمر
روش طبخ:👩🍳
آب ولرم و مخمر رو حل کرده و به مقدار لازم نمک میزنیم.
دنبه باید ریز بشه خوب تفت بخوره تا قرمز بشه و به روغن بیاد. بعد پیاز و سبزی خشک و زردچوبه و فلفل و گشنیز و کنجد رو اضافه کرده و هم میزنیم. مخلوط که شد آرد رو کم کم اضافه میکنیم تا خمیری سفت بدست بیاد و به دست نچسبه.
بعد میپوشونیمش تا خمیر یک ساعت و نیم استراحت کنه تا ور بیاد.
وقتی خمیر آماده شد به هر شکلی که مایل بودید قالب بزنید و پخت کنید.
نوش جان🥰
طبع نان:
#گرم_و_تر
به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید👇👩🍳
@Taghzieh_tabaie_amzaj