ترحلوا🌸
نشاسته ذرت1 پ
آرد برنج نصف پ🍚
شکر 2 پ🥡
شیر 5 پ🧂
آب سرد 3 پ💧
گلاب نصف پ
زعفران و هل به میزان لازم
ابتدا نشاسته ، آب سرد و آرد برنج رو باهم مخلوط کرده و خوب هم میزنیم تا کاملا در آب حل بشن سپس مواد رو روی حرارت گذاشته ، شیر و شکر رو اضافه میکنیم. ابتدا حرارت رو بالا برده تا مواد گرم بشن و بعد حرارت رو کم کرده و مواد رو مرتب هم میزنیم . کمی که به غلظت رسید گلاب و هل رو اضافه میکنیم و باز به هم زدن ادامه میدیم.مواد رو دو قسمت کرده و به نیمی از مواد زعفران اضافه کرده و داخل قالب میریزیم و بلافاصله مواد سفید رنگ رو روش میریزیم .(اگر فاصله بی بین ریختن دو رنگ بیفته بهم نمیچسبن)
سپس قالبهارو داخل یخچال قرار داده و یک تا دو ساعت بعد، از قالب بیرون آورده و میل کنید🌸
نوش جان🥰
#طبع:
#سرد_و_معتدل
#نکات_طبخ👩🍳
برای اینکه ترحلواها قالبی بشن حتما مواد باید غلیظ بشن و این زمان زیادی میبره
#نکات_سلامتی💚
🌷طبع این حلوا با شکر سفید و شیر پاستوریزه #سرد_و_معتدل هست ولی اگر از شکر قهوهای و شیر گاو تازه استفاده کنیم، طبع آن #گرم_و_تر میشه، به همین راحتی😊 تازه اگر به جای آرد برنج از آرد گندم استفاده بشه، این گرمی بیشتر میشه👌
#آشپزی
#دسر
#ترحلوا
به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید👇👩🍳
@Taghzieh_tabaie_amzaj
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#تزیین
به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید👇👩🍳
@Taghzieh_tabaie_amzaj
29.01M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خورش بره آذربایجانی🐑
مواد لازم:🍱
پیاز🧅
فلفل دلمهای🫑
گوشت بره با استخوان و چربی🥩
نمک🧂
فلفل سیاه
گوجه🍅
جعفری☘
فلفل سبز
مواد نان:🥯
خمیر مایه
آب💧
آرد🥡
نمک🧂
روغن زیتون
گوجه🍅
جعفری☘
زيتون سیاه
رزماری
طبع:
#گرم_و_تر
#نکات_سلامتی💚
حیف این غذای گرم و تر و لذیذ نیست که گوجه و فلفل دلمهای داشته باشه؟🥺
با اینکه گوجه و فلفل دلمهای تری و رطوبت دارند، با حذفشون باز هم غذامون مرطوبه، و البته گرم👌
#آشپزی
#خورش_بره_آذربایجانی
به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید👇👩🍳
@Taghzieh_tabaie_amzaj
طبع و مزاج غذاها
دانشمندان در تحقيقات خود به اين نتيجه رسيدهاند که استشمام بوهاي مختلف روي نحوه رفتارهاي انسان تأثير
دانشمندان در تحقيقات خود به اين نتيجه رسيدهاند که استشمام بوهاي مختلف روي نحوه رفتارهاي انسان تأثير مستقيم دارد.👨💻
استشمام بوي #نعناع:🌿
بهخصوص براي ورزشکاران باعث ايجاد #انگيزه و علاوه بر اين، باعث بهبود خُلق و خوي افراد ميشود!
#فوت_و_فن
#استشمام
#نعنا
#انگیزه
#خلق_و_خو
به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید👇👩🍳
@Taghzieh_tabaie_amzaj
هدایت شده از طبیبِ جان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥👶🏻 فربه کردن نوزاد از طریق شیر مادر
💯 حتماً ببینید، کلیپی که به درد خیلی از مادران میخوره😊
🎙استاد #ضیایی
#تربیت_فرزند
#تغذیه
#درمان_کودک
🍃 کانال رسمی طبیب جان 👇
https://eitaa.com/joinchat/3658612752C778c1803ba
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#زيتون_پرورده_خونگی😍😋
مواد لازم:🍱
زیتون شور نیم کیلو🫒
گردو ۱۰عدد
سبزی شامل:
جعفری یکدسته
گشنیزیکدسته
نعنا یکدسته
برگ سیر نصف دسته
سیردوحبه🧄
رب انارترش نصف قاشق غذاخوری
روش تهیه:👩🍳
گردوروداخل خردکن خردمیکنیم، سبزی وسیرروهم اضافه میکنیم، دوباره خردمیکنیم تاکاملاله بشه این موادروبه زیتون های هسته گرفته اضافه میکنیم بهش رب انارترش میزنیم وتمام موادروباهم مخلوط کرده وزیتون پرورده ماآمادس🥰
طبع:
#گرم_و_خشک
#نکات_سلامتی:💚
🍎بهتر هست زیتونها رو خودتون آماده کنید و بدون نمک؛ تا از صفرازاییش کم کنید.
🍏اگر زیتونمون شور نباشه و رب انار هم شیرین باشه، طبع زیتون پروردمون #گرم_و_معتدل خواهد بود✅
#دسر
#زیتون_پرورده
به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید👇👩🍳
@
Taghzieh_tabaie_amzaj
سوال:❓
بهترین گوشت برای خانم باردار و کودک کم وزن چیست؟
۱)بوقلمون_بلدرچین🦃
۲)گوشت بره_گوشت شتر🐪
۳) ماهی_میگو🦐
اینجا پاسخ بدین:👇💐
https://EitaaBot.ir/poll/9wyu
#بفرمایید_سوال
به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید👇👩🍳
@Taghzieh_tabaie_amzaj
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چه مشکی خوشگلی🥰
#تزیین
به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید👇👩🍳
@Taghzieh_tabaie_amzaj
دمپختک ماش
مواد لازم:🍱
برنج🍚
گوشت چرخکرده گوسفندی🥓
آب💧
ماش
روغن شحم
روغن زیتون🍾
نعناع خشک🌿
سیبزمینی🥔
نمک🧂
زردچوبه
پیاز🧅
روش طبخ:👩🍳
برنج را چند ساعت در آب خیس میکنیم. پیاز را نگینی خرد کرده با کمی آب، روغن شحم و روغن زیتون آبپز میکنیم، پیازها که سبک شد، زردچوبه را اضافه میکنیم. گوشت چرخکرده را با پیازها کمی تفت میدهیم و سپس ماش را که نفخگیری و نیمپز کردهایم به همراه سیب زمینیهای کوچک پوست گرفته شده به آن اضافه میکنیم. هم میزنیم و چند دقیقه در ظرف را میگذاریم. بعد از آن به میزان لازم آب می ریزیم، وقتی به جوش آمد برنج را اضافه میکنیم. هم میزیم و می گذاریم بجوشد و آب آن بخار شود. دمش میکنیم.
طبع:
#گرم_و_تر
#نکات_سلامتی💚
🌹این دمپختک با مدیریت مواد و ادویه طبیعتش #گرم_و_تر شد.😊 ادویه فقط نمک و زردچوبه استفاده کردم و با روغن زیتون و شحم همزمان رطوبتش رو بالا بردم.
🌹رنگش با ادویه طبیعی هست نه گوجه و رب گوجه، یه جمله خیلی خوب و درسته که می گه قدیما رنگ غذاهامون زرد بود، رنگ خودمون سرخ، الان رنگ غذاهامون سرخه، رنگ خودمون زرد🔥
🌹 طبخ غذا هم بخاطر اینکه بصورت سرخ کردنی نبود و با آب پخته شد، به جای خشکی، رطوبت به غذا هدیه داد😍
🌹توپکهای دمپختک خیلی مقوی هستن، تو پروسه گرفتن کودک از شیر می رسیم به اولین شبی که قراره اصلا شیر مادر رو نخوره، اون شب باید با یه غذای مقوی حسابی کودک رو سیر کنید، ما دمپختک را برای اینکار در نظر می گیریم و اگر پروسه اصولی پیش رفته باشه، عالی جواب میده.
#آشپزی
#دمپختک
به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید👇👩🍳
@Taghzieh_tabaie_amzaj
طبع و مزاج غذاها
دانشمندان در تحقيقات خود به اين نتيجه رسيدهاند که استشمام بوهاي مختلف روي نحوه رفتارهاي انسان تأثير
دانشمندان در تحقيقات خود به اين نتيجه رسيدهاند که استشمام بوهاي مختلف روي نحوه رفتارهاي انسان تأثير مستقيم دارد.👨💻
#استشمام بوي #نان:🍞
باعث ميشود شما #مهربانتر شويد. در واقع بوي نان انسان را نرمتر ميکند!
#فوت_و_فن
#استشمام
#نان
#مهربانی
#نرم_خویی
به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید👇👩🍳
@Taghzieh_tabaie_amzaj
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیا مثلِ من به همشون میگن خربزه 😅🍈
به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید👇👩🍳
@Taghzieh_tabaie_amzaj
فالوده سیب🍎
مواد لازم:🍱
سیب پوست گرفته و رنده شده🍏
گلاب
عسل🍯
زعفران
روش تهیه: سیب سفید یا قرمز را پوست گرفته، رنده میکنیم و به آن عسل و گلاب و زعفران اضافه کرده، با هم مخلوط می کنیم.
نوش جان🥰
طبع:
#گرم_و_تر
#نکات_سلامتی
🍎فالوده سیب تببر است، تقویت کننده سیستم ایمنی و دستگاه عصبی است، آرامبخش است، به همراه عسل آویشن درمان کمخونی مینور است.
🍏می تونید بنا بر میلتون همراه با آب و عرق بیدمشک هم استفاده کنید.
🍎میتوانید پوست سیب را نگیرید ولی وقتی گلو دچار گرفتگی است، بهتر است از میوهها بصورت پوست گرفته، استفاده شود.
#دسر
#فالوده_سیب
به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید👇👩🍳
@Taghzieh_tabaie_amzaj