فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تا جوونید شهید نشید کارتون داریم،
ولی مث شهدا زندگی کنید
مصداق بارز این صحبتهای چندسال قبل آقا #شهید_جمهور هستند که از دهه شصت برای نظام و انقلاب و مردم کار کردن و در سن 💔۶٣ سالگی💔 به شهادت رسید.
به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید👇👩🍳
@Taghzieh_tabaie_amzaj
#چالش
مامانای کدبانو بفرمایید به این دوستمون کمک کنید😊
اینجا برامون بگید👇💐
@FadayeHossein
اینم از مربای گلمون😊🌸
مواد لازم:🍱
گل محمدی ۵۰۰ گرم🌸
شکر ۱ کیلوگرم🥡
آب ۱ لیتر💧
گلاب
روش تهیه:👩🍳
گلهارو چیده، پَر میکنیم. آنها رو میشوییم و روی پارچه می گذاریم تا رطوبتش گرفته شود. شکر رو داخل مقداری آب حل می کنیم و روی شعله میگذاریم تا یکدست شود. به غلظت دلخواه که رسید شعله را متوسط می کنیم و گل ها را داخلش میریزیم، هم می زنیم و اجازه می دهیم نیم ساعت بجوشد.بعد از آن قابلمه را از روی شعله برداشته، و به مدت ۴ ساعت دمی میگذاریم. بعد از اینکه ۱۲ ساعت در محیط آشپزخانه ماند، داخل شیشه میریزیم و میگذاریم داخل یخچال.
نوش جان🥰
طبع:
#گرم_و_تر
#نکات_سلامتی💚
🌸دم کردن مربا بعد از پخت به خوشرنگتر شدنش کمک میکند.
🌸بهتر است از گلهای نواحی کوهستانی و کمرنگترها استفاده شود، گلهای نواحی کویری مثل کاشان رو باید چند بار بجوشانید و آبش رو عوض کنید، و الا مربای شما تلخ میشود.
🌸قبل از اینکه مربا را داخل یخچال بگذارید، اگر آن را چشیدید و حالت لاستیکی زیر دندان داشت، یعنی پخت کامل نشده.
🌸مربای گل خوش عطر و بوست، اگر مایل بودید عطر و بوی بیشتری به آن بدهید، چند قاشق گلاب هم اضافه کنید.
#مربای_گل
به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید👇👩🍳
@Taghzieh_tabaie_amzaj
طبع و مزاج غذاها
#چالش مامانای کدبانو بفرمایید به این دوستمون کمک کنید😊 اینجا برامون بگید👇💐 @FadayeHossein
احسنت به خانم های کدبانو👌💐
میزان آب کته در درجه اول بستگی به نوع برنج داره، برنجی که موقع آبکش کردن باید جوش بیشتری بزنه تا مغز پخت بشه، قاعدتا اگر قرار باشه کته بشه، به آب بیشتری نیاز داره نسبت به برنجی که با جوش کمتری مغز پخت میشه.
اکثرِ مواقع تا یک بند انگشت روی برنج رو باید آب بگیره
گاهی یک به دو است و گاهی یک به یک و ...
خیس خوردن همراه با نمک هم قطعا موثر است.
کسانی که تهدیگ براشون ممنوعیت داره ( کبد چرب، فشارخون و چربی بالا ) و نباید بگذارن برای اینکه برنجشون ته دیگی نشه می تونند یه بشقاب چینی ته قابلمه وارونه کنند و وقتی آب برنجشون کشیده شد، منتقلش کنند به قابلمه جدید.
در کل بهتره از ته دیگ استفاده نکنیم، گرما و خشکی فوق العاده بالایی داره، در نتیجه هضمش بسیار سخته و با مصرف زیاد اعضای گوارش و بدن زود فرسوده می شن.
#چالش
#کته
به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید👇👩🍳
@Taghzieh_tabaie_amzaj