eitaa logo
طبع و مزاج غذاها
35.1هزار دنبال‌کننده
2.3هزار عکس
1.9هزار ویدیو
25 فایل
🥣کانال تخصصی طبع و مزاج مواد غذایی🍁 ✨زیر نظر استاد سید روح الله حسینی🔅 🔸️مدرس،مشاور،درمانگر در مسائل تخصصی طبع و مزاج💫 ایدی جهت ارتباط با 👇 🆔 @Rahnama_Javaher 💠کانال اصلی(جواهرالحیاة): 💠 @Javaher_Alhayat
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ساده ترین برش رو یاد بگیر👌 به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید👇👩‍🍳 @Taghzieh_tabaie_amzaj
طبع و مزاج غذاها
🎙معنای سخاوت . ▫️کسی به محبت امام علیه السلام برسد، صفت بخل از او دور می‌شود. ▫️جامعۀ محبین ائمه علی
📃علمدار کربلا . ▫️وجود مبارک اباالفضل العباس علیه‌السلام هم پرچمدار، هم محافظ خیمه‌ها و اهل‌حرم بود؛ هم ساقی تشنگان و همه این وظایف را یک تنه انجام می‌دادند. ▫️تا وجود قمر بنی‌هاشم علیه‌السلام بود گویا همه بودند و وقتی او رفت گویا دیگر هیچ‌کس نبود و دیگر سیدالشّهداء علیه‌السلام تنهای تنها شده بود. ▫️وقتی سیدالشّهداء علیه‌السلام از بالای جنازۀ حضرت عباس علیه السلام باز می‌گشت، آن‌گونه شده بود که همه متوجه شدند چه اتفاقی افتاده است. به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید👇👩‍🍳 @Taghzieh_tabaie_amzaj
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
8.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نان مواد لازم:🍱 2 لیوان شیر گرم🥛 نصف لیوان آب گرم💧 1 لیوان روغن 1 قاشق غذاخوری کره (در دمای اتاق)🧈 تقریباً 1 قاشق غذاخوری نمک🧂 3 قاشق غذاخوری شکر🍚 2 عدد تخم مرغ (یکی از زرده ها برای مالیدن روی خمیر)🥚 1.5 قاشق غذاخوری مخمر خشک 8 لیوان آرد قنادی یک کف دست شوید خورد شده چند قاشق کره برای مالیدن 👩‍🍳 مخمر و دو ق شکر و آب ولرم و شیر ولرم را درون یک کاسه بریزید تا ده دقیقه رویش را بپوشانید و بگذارید جای گرم تا تخمیر شود. مواد دیگر را اضافه کنید ، آرد را به تدریج اضافه کنید و یک خمیر نرم و لطیفی بدست بیاد (به مدت 10 دقیقه ورز دهید) و شوید را اضافه کنید و دوباره ورز دهیدخمیر را به مدت نیم ساعت بپوشانید و در جای گرم استراحت دهید. سپس ده قسمت کنید و روی هر قسمت یک قاشق کره بزنید (برای جلوگیری از چسبیدن آن) چانه را با دست پهن کنید. کره نرم شده را بمالید. نوارهایی به شکل رول درست کنید و گرد کنید. آن را روی سینی فر مرتب بچینید. زرده تخم مرغ را با 1 قاشق چایخوری شکر مخلوط کرده و روی خمیرها ها بزنید و بگذارید داخا فر به مدت نیم ساعت با دمای ​180-190 درجه. به محض بیرون آوردن رویش پارچه بگذارید تا خشک شود. طبع: 💚 🍎از شوید خشک استفاده کنید. به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید👇👩‍🍳 @Taghzieh_tabaie_amzaj
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دارن سفره محرم و صفرو جمع می کنند💔🖤 به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید👇👩‍🍳 @Taghzieh_tabaie_amzaj