eitaa logo
طبع و مزاج غذاها
35هزار دنبال‌کننده
2.3هزار عکس
1.9هزار ویدیو
25 فایل
🥣کانال تخصصی طبع و مزاج مواد غذایی🍁 ✨زیر نظر استاد سید روح الله حسینی🔅 🔸️مدرس،مشاور،درمانگر در مسائل تخصصی طبع و مزاج💫 ایدی جهت ارتباط با 👇 🆔 @Rahnama_Javaher 💠کانال اصلی(جواهرالحیاة): 💠 @Javaher_Alhayat
مشاهده در ایتا
دانلود
39.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 ماجرای شنیدنی گوشت آغشته به زهر که برای پیامبر خاتم (ص) آوردند 🔺مکالمه ای که بین براء و مولا امیرالمومنین اتفاق افتاد، بسیار شنیدنی هست👌 🎙 شیخ اسماعیل رمضانی ➖➖➖➖➖➖➖➖ ✍پ.ن: دعایی که قبل از خوردن غذا می‌خوانند این است : بِسْمِ الله الشَّافِی، بِسْمِ الله الْکَافِی، بِسْمِ الله الْمُعَافِی، بِسْمِ الله الَّذِی لَا یَضُرُّ مَعَ اسْمِهِ شَیْ‏ءٌ، وَ لَا دَاءٌ فِی الْاَرْضِ، وَ لَا فِی السَّمَاءِ وَ هُوَ السَّمِیعُ الْعَلِیم‏ به طبیبِ جان بپیوندید:👇 @Javaher_alhayat ❄️●•▬▬▬▬▬▬
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
ترشک خانگی مواد لازم :🍱 آلو سیاه سیب خشک🍎 زرشک آلبالو خشکه 🍒 برگ قیسی خشک شده لواشک میوه های مختلف رب انار دانه های انار آلو سیاه را با آب خیلی روی گاز بگذارید تا نرم شود اگر آلوها رسیده بودند نیازی به آب ندارید. بعد از اینکه نرم شدند آن ها را با گوشتکوب بکوبید و وقتی نرم شدند از صافی عبور بدهید و دوباره بگذارید روی گاز و مقداری شکر و نمک بزنید و بگذارید چند دقیقه بجوشد تا شکر و نمک حل شود. میوه های خشک را داخل کاسه بریزید و از سس آلوی داغ روی آن بریزید تا نرم شوند. کمی رب انار روی آن بریزید در ظرف را بگذارید تا با گرمای سس آلو میوه های خشک نرم شوند اگر سس آلو سرد باشد میوه ها نرم نمی شوند و سفت هستند. چند ورق لواشک میوه را برش بزنید و به آن اضافه کنید. اگر دوست دارید لواشک له شود و سس ترشک لعاب دار باشد همان اول به مواد اضافه کنید. در غیر اینصورت بعد از 2 الی 3 ساعت که گذشت لواشک را اضافه کنید تا لواشک درسته در ترشک باقی بماند. ترشک بعد از 24 ساعت کاملا جا افتاده و قابل استفاده است. این ترشک یک ماه داخل یخچال قابل نگهداری است. دانه های انار خشک هم بریزید عالی می شود. طبع: 💚 🍎حتما از میوه‌های رسیده فصل استفاده کنید. به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید👇👩‍🍳 @Taghzieh_tabaie_amzaj
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
5.59M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 برداشت تربچه ببینیم؟😍 طبع: به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید👇👩‍🍳 @Taghzieh_tabaie_amzaj
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
سوال:❓ چرا زنان باردار باید از نوشیدن آبی که یخ در آن محلول می شود، بپرهیزند؟ ۱) منجر به درد شدید و زایمان زودرس می‌شود. ۲)منجر به فلج بچه و سزارین می‌گردد. ۳)منجر به ناراحتی‌های پوستی می‌شود. ۴) هیچکدام اینجا پاسخ بدین👇🌸 https://EitaaBot.ir/poll/slxe به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید👇👩‍🍳 @Taghzieh_tabaie_amzaj
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
کشک بادمجون مواد لازم:🍱 سیر 🧄 پیاز🧅 روغن حیوانی پونه ریحان شاهدونه بو داده روش طبخ:👩‍🍳 شاهدونه رو بو می‌دیم و پودر می‌کنیم. بادمجون کبابی و له میکنیم و با پیاز و روغن و سیر تفت میدیم. و زردچوبه و زعفرون و ‌بعد کشک سابیده رو اضافه می‌کنیم. نوش جان😍 طبع: به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید👇👩‍🍳 @Taghzieh_tabaie_amzaj
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا