39.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 ماجرای شنیدنی گوشت آغشته به زهر که برای پیامبر خاتم (ص) آوردند
🔺مکالمه ای که بین براء و مولا امیرالمومنین اتفاق افتاد، بسیار شنیدنی هست👌
🎙 شیخ اسماعیل رمضانی
➖➖➖➖➖➖➖➖
✍پ.ن: دعایی که قبل از خوردن غذا میخوانند این است : بِسْمِ الله الشَّافِی، بِسْمِ الله الْکَافِی، بِسْمِ الله الْمُعَافِی، بِسْمِ الله الَّذِی لَا یَضُرُّ مَعَ اسْمِهِ شَیْءٌ، وَ لَا دَاءٌ فِی الْاَرْضِ، وَ لَا فِی السَّمَاءِ وَ هُوَ السَّمِیعُ الْعَلِیم
#اعتقادات
#طب_المعصومین
به طبیبِ جان بپیوندید:👇
@Javaher_alhayat
❄️●•▬▬▬▬▬▬
ترشک خانگی
مواد لازم :🍱
آلو سیاه
سیب خشک🍎
زرشک
آلبالو خشکه 🍒
برگ قیسی خشک شده
لواشک میوه های مختلف
رب انار
دانه های انار
آلو سیاه را با آب خیلی روی گاز بگذارید تا نرم شود اگر آلوها رسیده بودند نیازی به آب ندارید. بعد از اینکه نرم شدند آن ها را با گوشتکوب بکوبید و وقتی نرم شدند از صافی عبور بدهید و دوباره بگذارید روی گاز و مقداری شکر و نمک بزنید و بگذارید چند دقیقه بجوشد تا شکر و نمک حل شود.
میوه های خشک را داخل کاسه بریزید و از سس آلوی داغ روی آن بریزید تا نرم شوند. کمی رب انار روی آن بریزید در ظرف را بگذارید تا با گرمای سس آلو میوه های خشک نرم شوند اگر سس آلو سرد باشد میوه ها نرم نمی شوند و سفت هستند.
چند ورق لواشک میوه را برش بزنید و به آن اضافه کنید. اگر دوست دارید لواشک له شود و سس ترشک لعاب دار باشد همان اول به مواد اضافه کنید. در غیر اینصورت بعد از 2 الی 3 ساعت که گذشت لواشک را اضافه کنید تا لواشک درسته در ترشک باقی بماند.
ترشک بعد از 24 ساعت کاملا جا افتاده و قابل استفاده است.
این ترشک یک ماه داخل یخچال قابل نگهداری است.
دانه های انار خشک هم بریزید عالی می شود.
طبع:
#سرد_و_خشک
#نکات_سلامتی💚
🍎حتما از میوههای رسیده فصل استفاده کنید.
#ترشک
به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید👇👩🍳
@Taghzieh_tabaie_amzaj
5.59M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 برداشت تربچه ببینیم؟😍
طبع:
#گرم_و_تر
#تربچه
به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید👇👩🍳
@Taghzieh_tabaie_amzaj
سوال:❓
چرا زنان باردار باید از نوشیدن آبی که یخ در آن محلول می شود، بپرهیزند؟
۱) منجر به درد شدید و زایمان زودرس میشود.
۲)منجر به فلج بچه و سزارین میگردد.
۳)منجر به ناراحتیهای پوستی میشود.
۴) هیچکدام
اینجا پاسخ بدین👇🌸
https://EitaaBot.ir/poll/slxe
#بفرمایید_سوال
به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید👇👩🍳
@Taghzieh_tabaie_amzaj
کشک بادمجون
مواد لازم:🍱
سیر 🧄
پیاز🧅
روغن حیوانی
پونه
ریحان
شاهدونه بو داده
روش طبخ:👩🍳
شاهدونه رو بو میدیم و پودر میکنیم.
بادمجون کبابی و له میکنیم و با پیاز و روغن و سیر تفت میدیم.
و زردچوبه و زعفرون و بعد کشک سابیده رو اضافه میکنیم.
نوش جان😍
طبع:
#گرم_و_معتدل
به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید👇👩🍳
@Taghzieh_tabaie_amzaj