eitaa logo
طبع و مزاج غذاها
37.2هزار دنبال‌کننده
2.2هزار عکس
1.8هزار ویدیو
25 فایل
🥣کانال تخصصی طبع و مزاج مواد غذایی🍁 ✨زیر نظر استاد سید روح الله حسینی🔅 🔸️مدرس،مشاور،درمانگر در مسائل تخصصی طبع و مزاج💫 ایدی جهت ارتباط با 👇 🆔 @Rahnama_Javaher 💠کانال اصلی(جواهرالحیاة): 💠 @Javaher_Alhayat
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ساده ترین برش رو یاد بگیر👌 به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید👇👩‍🍳 @Taghzieh_tabaie_amzaj
طبع و مزاج غذاها
🎙معنای سخاوت . ▫️کسی به محبت امام علیه السلام برسد، صفت بخل از او دور می‌شود. ▫️جامعۀ محبین ائمه علی
📃علمدار کربلا . ▫️وجود مبارک اباالفضل العباس علیه‌السلام هم پرچمدار، هم محافظ خیمه‌ها و اهل‌حرم بود؛ هم ساقی تشنگان و همه این وظایف را یک تنه انجام می‌دادند. ▫️تا وجود قمر بنی‌هاشم علیه‌السلام بود گویا همه بودند و وقتی او رفت گویا دیگر هیچ‌کس نبود و دیگر سیدالشّهداء علیه‌السلام تنهای تنها شده بود. ▫️وقتی سیدالشّهداء علیه‌السلام از بالای جنازۀ حضرت عباس علیه السلام باز می‌گشت، آن‌گونه شده بود که همه متوجه شدند چه اتفاقی افتاده است. به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید👇👩‍🍳 @Taghzieh_tabaie_amzaj
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
8.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نان مواد لازم:🍱 2 لیوان شیر گرم🥛 نصف لیوان آب گرم💧 1 لیوان روغن 1 قاشق غذاخوری کره (در دمای اتاق)🧈 تقریباً 1 قاشق غذاخوری نمک🧂 3 قاشق غذاخوری شکر🍚 2 عدد تخم مرغ (یکی از زرده ها برای مالیدن روی خمیر)🥚 1.5 قاشق غذاخوری مخمر خشک 8 لیوان آرد قنادی یک کف دست شوید خورد شده چند قاشق کره برای مالیدن 👩‍🍳 مخمر و دو ق شکر و آب ولرم و شیر ولرم را درون یک کاسه بریزید تا ده دقیقه رویش را بپوشانید و بگذارید جای گرم تا تخمیر شود. مواد دیگر را اضافه کنید ، آرد را به تدریج اضافه کنید و یک خمیر نرم و لطیفی بدست بیاد (به مدت 10 دقیقه ورز دهید) و شوید را اضافه کنید و دوباره ورز دهیدخمیر را به مدت نیم ساعت بپوشانید و در جای گرم استراحت دهید. سپس ده قسمت کنید و روی هر قسمت یک قاشق کره بزنید (برای جلوگیری از چسبیدن آن) چانه را با دست پهن کنید. کره نرم شده را بمالید. نوارهایی به شکل رول درست کنید و گرد کنید. آن را روی سینی فر مرتب بچینید. زرده تخم مرغ را با 1 قاشق چایخوری شکر مخلوط کرده و روی خمیرها ها بزنید و بگذارید داخا فر به مدت نیم ساعت با دمای ​180-190 درجه. به محض بیرون آوردن رویش پارچه بگذارید تا خشک شود. طبع: 💚 🍎از شوید خشک استفاده کنید. به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید👇👩‍🍳 @Taghzieh_tabaie_amzaj
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
15.85M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید👇👩‍🍳 @Taghzieh_tabaie_amzaj